-
Lap wrote:
Χαχα δεν κρατήθηκε και το είπε το παραμύθι.
Λοιπόν, εγώ προτείνω να συνεχίσουμε την κουβέντα με βάση συζήτησης τα 9.5 λιτρα....
Πόσο θα έκαιγε το δικό σας.....ακουω προσφορές
εγω δεν λεω... αλλα σιρε να προσεχεις τα τριοοχτω στας εθνικας, δεν ξερεις ποτε που κρυβεται ενας γατος.... αν και θα σε αφησω να περασεις για τα σκασιματα και μονο.
Θα ερχομαι από πίσω σου και θα πατάω και θα περιμένω να τελιώσουν οι μπαταρίες σου ρε γατε, μετα θα σε μαδήσω χαχαχαχαχχαχα
-
Λοιπόν, εγώ προτείνω να συνεχίσουμε την κουβέντα με βάση συζήτησης τα 9.5 λιτρα....
Δεν είπα παραμύθι ρε συ τόσο ήταν η μέση κατανάλωση. Αλλες φορες ήταν 8,5 άλλες 15 . μην ξεχνας ότι εκανα πολλά χιλιόμετρα στο eco που πήγαινα συνέχεια οικονομικα ακολουθώντας το fabia (ο μπατζανάκης μου πάει με 30-50 το πολύ ακομα και με αδειο δρόμο)
Αν δεν ήταν αυτό κάτω από 10,5 - 11 δεν θα ήταν. Οταν το πατάς καίει. αλλά αν πας πολυ συντηριτικά πάει και 8,5 αλήθεια. Στην δική μου περίπτωση που πηγαιναμε με άλλο αυτοκίνητο μαζι ήταν αναγκαστικο.
-
Εντάξει cirus παίρνω πίσω την κόκκινη κάρτα. Πολύ καλό review ευχαριστήθηκα φρεντουρα.
Φιλε σε χαίρομαι ειλικρινά, μπράβο και πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά χλμ, χωρίς πολυ(γιατί καθόλου δεν γίνεται είμαι παθών και το ξέρω) μπιρι μπιρι μπιρι μπιρι
-
Lap wrote:
Δεν είπα παραμύθι ρε συ τόσο ήταν η μέση κατανάλωση. Αλλες φορες ήταν 8,5 άλλες 15 . μην ξεχνας ότι εκανα πολλά χιλιόμετρα στο eco που πήγαινα συνέχεια οικονομικα ακολουθώντας το fabia (ο μπατζανάκης μου πάει με 30-50 το πολύ ακομα και με αδειο δρόμο)
Αν δεν ήταν αυτό κάτω από 10,5 - 11 δεν θα ήταν. Οταν το πατάς καίει. αλλά αν πας πολυ συντηριτικά πάει και 8,5 αλήθεια. Στην δική μου περίπτωση που πηγαιναμε με άλλο αυτοκίνητο μαζι ήταν αναγκαστικο.
Ωχ! κόλλησε και ο κατάπτυστος μηχανόβιος. Επιδημία είναι, σας το έχω πει!
-
Εκανα test drive τον βενζίνη/125hp. Καταρχάς μεγάλη μαγκιά της Ford με τα μόνο 2 επίπεδα εξοπλισμού..... προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το St Line X.... στα 21500 παίρνεις το St Line και δεν σου λείπει τίποτα.
Ελαχιστες κλίσεις, σημαδεύεις και πας. Υπερηψωμενο focus είναι αυτό με πιο κοντό μεταξόνιο όχι b suv. Πληροφόρηση τιμονιού τοπ δεν ψαρεύει και έχει άμεση απόκριση. Θα ήθελα λίγο πιο φαρδύ να είναι το κάθισμα και λίγο μεγαλύτερο φάρδος στα πόδια ώστε να απλώνομαι καλύτερα. Συνηθίζεται όπως και να εχει. Πολύ καλή ορατότητα σε όλα τα μήκη κ πλάτη, compact διαστάσεις το παρκάρεις μόνο με τους πίσω αισθητήρες μην πετάξετε λεφτά σε κάμερα/μπροστινούς. Το κιβώτιο και αυτό κλασικό smooth Ford αίσθηση. Δυνατά φρένα με ωραία σκληρή αίσθηση. Δεν συμφωνώ με αρκετούς reviewer..... στις 17αρες ήταν μια χαρά άνετο και προοδευτικό/μαλακό όταν ανέβαινες σε πεζοδρόμια..... στην κακοτεχνία/λακκούβα θα το ακούσεις το αμορτισέρ αλλά δεν περνάει κραδασμούς στο πλαίσιο. Κινητήρας ωραίος ήχος, ζωηρός όσο όσο να έχεις την δύναμη να προσπεράσεις εκεί που θα το χρειαστείς απροβλημάτιστα. Όπως είπα εξαιρετική τιμή βάση εξοπλισμού. Πίσω θα κάτσει άνετα κάποιος μέχρι ύψος βαριά 1.80-185.... ήξερα για τους πίσω χώρους δεν είχα απαιτήσεις.
Ενα αρνητικό έχει για εμένα..... ενώ δείχνει ότι έχει καλή ηχομόνωση (χοντρές τσιμούχες στις πόρτες που κουμπώνουν και στιβαρά) είχα δυστυχώς έντονο ήχο από τον αέρα..... δεξιά και αριστερά απο τους καθρέπτες το εντόπισα. Ειναι δίκη μου παραξενιά η το έχουν αναφέρει κ άλλοι χρήστες;;;;
Επόμενο test drive το c4 c cross και κλείνω με Corolla/Yaris cross....
-
fun to...read η περιγραφη πραγματικα....
παντως στο θεμα τον τριγμων δεξια να ξερεις οτι ειναι παράπονο σχεδον Ολων..,και ναι ειναι απο τοεσωτερικο της πορτας..,
απο προσωπικη εμπειρια η απολυτη λυση ειναι μια ...μονωση!!!
ειτε την light ειτε την extreme version...
-
Ωραίο review! Μου θύμισε εποχές που οδηγούσα ΑR και Focus ST (του 2007)...
-
Εκανα test drive τον βενζίνη/125hp. Καταρχάς μεγάλη μαγκιά της Ford με τα μόνο 2 επίπεδα εξοπλισμού..... προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το St Line X.... στα 21500 παίρνεις το St Line και δεν σου λείπει τίποτα.
Ελαχιστες κλίσεις, σημαδεύεις και πας. Υπερηψωμενο focus είναι αυτό με πιο κοντό μεταξόνιο όχι b suv. Πληροφόρηση τιμονιού τοπ δεν ψαρεύει και έχει άμεση απόκριση. Θα ήθελα λίγο πιο φαρδύ να είναι το κάθισμα και λίγο μεγαλύτερο φάρδος στα πόδια ώστε να απλώνομαι καλύτερα. Συνηθίζεται όπως και να εχει. Πολύ καλή ορατότητα σε όλα τα μήκη κ πλάτη, compact διαστάσεις το παρκάρεις μόνο με τους πίσω αισθητήρες μην πετάξετε λεφτά σε κάμερα/μπροστινούς. Το κιβώτιο και αυτό κλασικό smooth Ford αίσθηση. Δυνατά φρένα με ωραία σκληρή αίσθηση. Δεν συμφωνώ με αρκετούς reviewer..... στις 17αρες ήταν μια χαρά άνετο και προοδευτικό/μαλακό όταν ανέβαινες σε πεζοδρόμια..... στην κακοτεχνία/λακκούβα θα το ακούσεις το αμορτισέρ αλλά δεν περνάει κραδασμούς στο πλαίσιο. Κινητήρας ωραίος ήχος, ζωηρός όσο όσο να έχεις την δύναμη να προσπεράσεις εκεί που θα το χρειαστείς απροβλημάτιστα. Όπως είπα εξαιρετική τιμή βάση εξοπλισμού. Πίσω θα κάτσει άνετα κάποιος μέχρι ύψος βαριά 1.80-185.... ήξερα για τους πίσω χώρους δεν είχα απαιτήσεις.
Ενα αρνητικό έχει για εμένα..... ενώ δείχνει ότι έχει καλή ηχομόνωση (χοντρές τσιμούχες στις πόρτες που κουμπώνουν και στιβαρά) είχα δυστυχώς έντονο ήχο από τον αέρα..... δεξιά και αριστερά απο τους καθρέπτες το εντόπισα. Ειναι δίκη μου παραξενιά η το έχουν αναφέρει κ άλλοι χρήστες;;;;
Επόμενο test drive το c4 c cross και κλείνω με Corolla/Yaris cross....
σχεδον ολα τα B Suv εχουν αεροδυναμικο θορυβο απο τους καθρέφτες λογω σχεδιασμου...
και το puma και το 2008 για παραδειγμα εχουν ..
στο κομματι της ηχομόνωσης εχει ενα θεματακι στην κακη ασφαλτο αφου φερνει θορυβο...
το οποιο λύνεται και αυτο μονιμα με την μονωση...
-
παντως στο θεμα τον τριγμων δεξια να ξερεις οτι ειναι παράπονο σχεδον Ολων..,και ναι ειναι απο τοεσωτερικο της πορτας..,
Την εχω στο προγραμμα την ηχομονωση αν και γενικα δεν εχω τριγμούς αν δεν βαλω μπροστα στο ηχειο εμποδιο οταν παιζει μουσική
Ηταν απο αυτα που γνωριζα πριν καν το αγορασω. Γυμνες ειναι μεσα οι πορτες εχω δει φωτογραφίες
-
Θα βάλεις μόνωση σε θόλους;
-
οχι μονο στις 4 πόρτες δεν ειναι και τόσο χάλια. ειναι ανεκτα και έτσι ποιο πολύ για να ακούγεται καλύτερα η μουσική και να μην συντονίζει το ηχείο. Δεν ήταν ενοχλητικός ο θόρυβος. Ακουγα κινητηρα και εξατμίσεις οποτε με αρεσε κιολας. μεχρι τα 120-130 μη σου πω ότι είναι και αρκετα ύσηχα μέσα. Δεν ξέρω μπορει να είμαι και κουφαλογο , ο καθένας μας ακούει διαφορετικά
-
εσωτερικα στις πορτες....
ειτε απ ευθειας στην λαμαρινα με dynamat + ρικοφον αναμεσα πορτα καπλαμα ταπετσαριας + dynamat καπλαμα
ειτε ρικοφον + dynamat καπλαμα
σε συνδυασμό με επενδυση υφασματινης ταινιας σε ολα τα σημεια επαφης πλαστικου με λαμαρίνα...
το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο (πολυ καλός ο μάστορας)
-
Κόβει ήχο από τον δρομο με τον συνδιασμο αυτό;
-
anergos13 wrote:
Την εχω στο προγραμμα την ηχομονωση αν και γενικα δεν εχω τριγμούς αν δεν βαλω μπροστα στο ηχειο εμποδιο οταν παιζει μουσική
Ηταν απο αυτα που γνωριζα πριν καν το αγορασω. Γυμνες ειναι μεσα οι πορτες εχω δει φωτογραφίες
μακαρι να μην εχεις θεματα τριγμων ,βέβαια η ευαισθησία του καθενος σε αυτους τους ηχους ειναι και υποκειμενικη...
Σε γνωστο που μπηκα σε puma του Μαιου μου ελεγε οτι δεν ακουει σχεδον τπτ...και με κλειστα παραθυρα ακουγα τους ιδιους ηχους με το δικο μου (προ μονωσης)
παντως με παρα πολλους που εχω μιλησει...εχουν παρομοια θεματακια τριγμων...
παντως οπως και να χει με την μονωση λύνονται...
-
Κόβει ήχο από τον δρομο με τον συνδιασμο αυτό;
ναι υπαρχει αισθητη διαφορα...και με την βαρια μονωση ακομα περισσότερο...
επισης οπως ειναι και λογικο η πορτα γινεται πολυ πιο στιβαρη και βαρια....
-
Ενα ανοιγμα παντως μετα τα διοδια (0-120) ουτε επικινδυνο ειναι ουτε παρανομο και εκει βλεπεις τι αμαξι οδηγας. Απο torque steer πως παει;
Κι να κανεις 180 χμω σε μια ευθεια της εθνικης με καινουριο αμαξι με φρεσκα λαστιχα ειναι μεν παρανομο επικινδυνο δεν ειναι αν εχεις ορατοτητα μπροστα.
Δεν νομίζω με το ΧΧΧ να εννοεί 180!
-
Αν κρίνουμε από το ότι χρησιμοποιεί την ίδια μεταβλητή 3 φορές, ΧΧΧ, εννοεί ή 111 ή 222 ή 333.
Η τελευταία ταχύτητα είναι αδύνατη για το puma, άρα μας μένουν οι άλλες 2.
Αν ήθελε να συμβολισει οποιαδήποτε άλλη ταχύτητα έπρεπε να χρησιμοποιήσει και διαφορετικές μεταβλητές, ΧΥΖ για παράδειγμα.
-
Εγω πάλι πιστεύω πως εννοεί τον βαν ντιζελ που έπαιζε στο fast and furious
Οποτε μας αφήνει να φανταστούμε ταχύτητες της ταινιας
Ξέρετε σαν εκείνες που τρέχουν και φτάνουν πριν τον τερματισμό και ξαφνικα αποφασίζουν να κατεβάσουν ταχύτητα και να πατήσουν λίγο παραπω το πεντάλ του γκαζιού.
-
Παιδιά εγώ δεν εντόπισα τριγμούς στο test drive. Θόρυβο από αέρα είχα. Τεσπα ποιος μάστορας είναι αυτός που κάνει την μόνωση και με τι κόστος ;
-
Ωραίο review! Μου θύμισε εποχές που οδηγούσα ΑR και Focus ST (του 2007)...
και οι καταναλώσεις θυμίζουν το πεντακύλινδρο focus St με τα 2,5 χιλιάδες κυβικά ...
Ford Puma 2019