-
Από αυτό το βίντεο νομίζω βγαίνουν αρκετά συμπεράσματα για την κατανάλωση, θα ήθελα βέβαια να τον δω και μέσα στην πόλη τι τιμές θα του έβγαζε.
-
Στη Ford στο Ηράκλειο Κρήτης περιμένουν Puma με τα 155 άλογα Titanium μέχρι τέλους του μήνα. Και βέβαια κανόνισα να το πάω για τεστ. Οι δρόμοι στην Κρήτη δεν είναι και οτι καλύτερο αλλά θα προσπαθήσω να κάνω οτι μπορώ.....
Ρώτησα κι εγώ στη Ford Ηρακλείου πριν 15 μέρες και μου είπαν για μέσα με τέλος Ιανουαρίου. Αν έχεις κάτι νεότερο γράψτο εδώ γτ θέλω να το κάνω κι εγώ τεστ.
-
Από αυτό το βίντεο νομίζω βγαίνουν αρκετά συμπεράσματα για την κατανάλωση, θα ήθελα βέβαια να τον δω και μέσα στην πόλη τι τιμές θα του έβγαζε.
Το είδα κι εγώ,αλλά όπως αναφέρει και στα σχόλια εκτός του ότι είναι αυτοκινητόδρομος με χαλαρή ροή,λέει πως ένα μεγάλο τμήμα είναι και με κατηφορική κλίση,οπότε ναι μεν είναι καλή,αλλά δεν είναι και τόσο αξιόπιστη η κατανάλωση που γράφει. Αναμένουμε -όπως λέει- σε αστική κι επαρχιακή κίνηση για να δούμε πιο ενδεικτικές τιμές.
-
miro wrote:
Το είδα κι εγώ,αλλά όπως αναφέρει και στα σχόλια εκτός του ότι είναι αυτοκινητόδρομος με χαλαρή ροή,λέει πως ένα μεγάλο τμήμα είναι και με κατηφορική κλίση,οπότε ναι μεν είναι καλή,αλλά δεν είναι και τόσο αξιόπιστη η κατανάλωση που γράφει. Αναμένουμε -όπως λέει- σε αστική κι επαρχιακή κίνηση για να δούμε πιο ενδεικτικές τιμές.
Πληροφοριακα, τι δινει; γιατι ειμαι δουλεια κ δεν μπορω να δω!
-
panormus772 wrote:
miro wrote:
Του βγαζει 3lt κατανάλωση με δούλεμα κινητήρα στις 2500-3000 στροφές. Ναι ισχύει δεν είναι ουσιαστικά η πραγματική του κατανάλωση αλλά μια ένδειξη.
-
Σε 8,5χλμ. διαδρομής αυτοκινητοδρόμου -έχοντας μηδενίσει το trip- με ταχύτητα από 80-120km/h για περίπου 7 λεπτά,δίνει 2,9lt/100km. Η προηγούμενη μέτρηση πριν μηδενίσει, έλεγε 6,1lt/100km για διαδρομή 10χλμ. Είναι το st-line με τα 155hp.
-
Εντάξει αν βγαζει 3 λτ η κατανάλωση νομίζω προσεγγίζουμε πολύ την πραγματικότητα ....είμαστε σε καλό δρόμο.....3 έβγαλε ; Γράψε 8 να είσαι μέσα....
-
Εντάξει αν βγαζει 3 λτ η κατανάλωση νομίζω προσεγγίζουμε πολύ την πραγματικότητα ....είμαστε σε καλό δρόμο.....3 έβγαλε ; Γράψε 8 να είσαι μέσα....
Όλα θα φανούν σε test drive που θα κάνει ο καθένας μας (όποιος κάνει). Ανάλογα το στυλ οδήγησης και πόσο βαρύ είναι το πόδι στο γκάζι!
-
3 στα 120 ειναι τρελο!
-
Όταν το πάρω για ΣΚ (αν τα καταφέρω) θα εχω μια καλή ένδειξη κατανάλωσης.
-
Καλημέρα Προσπαθώ να υπολογίσω της τιμές προ φόρων και θέλω να ρωτήσω αν τα mild hybrid έχουν έκπτωση 50% στα τέλη ταξινόμησης . Ξέρει κανείς ???
-
μεχρι στιγμης ναι εχουν.
-
Review και του 125 Titanium
https://www.autocar.co.uk/car-review/ford/puma/first-drives/ford-puma-10t-125-titanium-2020-review
Φαίνεται ότι από άνεση είναι όντως η καλύτερη έκδοση αυτή (Titanium),λόγω και των ελαστικών,χωρίς να θυσιάζει ιδιαίτερα και την οδηγική συμπεριφορά.
'Of course, it’s the chassis that shines the brightest, with the Puma slicing through corners with accuracy and poise. In fact, in the slightly softer Titanium, you get that same feeling of fluidity that used to mark out the best mainstream French cars, the damping doing an excellent job of blending control and comfort. Broken asphalt can reveal a touch of brittleness, but the rest of the time the Puma flows down the road, the suspension isolating you both physically and aurally from the topography.'
'For pure driver enjoyment, the Puma leads the way in the compact crossover class. In terms of its ride and handling, it simply feels more engaging and more expensively developed than its rivals, even the pricier premium ones. Admittedly, this sector isn’t packed with high achievers, but that shouldn’t detract from Ford’s achievements in injecting some serious driver-focused fun into the Puma. And arguably the slightly softer Titanium’s well-judged blend of comfort and cornering prowess makes it even more appealing than the ST Line.'
Υ.Γ.1 Σύμφωνα με το άρθρο, τα λίτρα στο χώρο αποσκευών είναι 401 από 456 στα mildhybrid λόγω μπαταρίας.Το megabox πάντως, διατηρείται.
https://autoholix.com/2020/01/14/ford-puma-3/
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των εκδόσεων
Υ.Γ.2 Από ότι βλέπω υπάρχει και με 95hp και μου έκανε εντύπωση ότι το overboost στη ροπή των υβριδικών, στο 125άρι το δίνει στις 1750 σ.α.λ., ενώ στο 155άρι αρκετά ψηλότερα στις 3000 σ.α.λ. (αρκετή διαφορά).
-
Κάποια στιγμή στο βίντεο (στο 1:43-1:47), φαίνεται στο καντράν το trip με 853 μίλια διανυθέντα ( ~1380χλμ.) και μέση κατανάλωση 45.6 mpg (αντιστοιχεί σε 6,1-6,2lt/100km)
-
Ειναι παρα πολυ θελκτικο..
Μ αρεσει παρα πολυ.
Ποσο να βγαινει αραγε οπως αυτo της δοκιμης;;;
Edit H titanium x εχει και αρχοντια....
Φανη, ετοιμασου και εσυ Γιατρε.....σου τρεχουν τα σαλια τοσο καιρο.
-
Ρε σεις γράψτε κάποια στιγμή τι σας αρέσει σε αυτό το αυτοκίνητο;
Όταν το βλέπετε το μυαλό σας σε ποια κατηγορία αυτοκινήτων πάει;
-
Ποτέ δεν ήταν στο γούστο μου τα crossover (ούτε τα SUV) αλλά αν εξαιρέσω το εμπρός μέρος που δε μου αρέσουν τα φώτα, ομολογώ πως από το πλάι και πίσω μου αρέσει. Και σίγουρα πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στην κατηγορία αυτή.
-
Σαν του δικου σου.
γιατι ρε συ ειναι ψαρωτικο το μπροστινο μερος....θυμιζει και cayenne
-
Εχει πολυ ενδιαφερον...τα αισθητικα προτυπα του καθ νεος ειναι τελειως διαφορετικα...
Εγω για παραδειγμα βρισκω πολυ ωραια τα εμπροσια φωτα.
Τα φωτα του μου θυμιζουν αυτο
-
Ford Puma 2019