-
για το χώρο αποσκευών τι άποψη έχεις; θα εξυπηρετούσε οικογένεια με 2 μικρά παιδιά σε ένα ταξίδι; χωράει καροτσάκι άνετα; επίσης τι καθαρό πλάτος εχει μέσα στο πορτ μπαγαζ, χωράει πχ μια ομπρέλα παραλίας (καθαρό πλάτος 1 μέτρο τουλάχιστον δλδ);
Το Kuga αρκετά μεγάλο και το Puma οριακό.... α ρε Ford
-
για το χώρο αποσκευών τι άποψη έχεις; θα εξυπηρετούσε οικογένεια με 2 μικρά παιδιά σε ένα ταξίδι; χωράει καροτσάκι άνετα; επίσης τι καθαρό πλάτος εχει μέσα στο πορτ μπαγαζ, χωράει πχ μια ομπρέλα παραλίας (καθαρό πλάτος 1 μέτρο τουλάχιστον δλδ);
Focus Active
-
Focus Active
380 λιτρα ομως πορτ μπαγαζ, τι να πρωτο μπει αν εχεις μικρα παιδια.
Εκτος αν εννοεις το station (υπάρχει station + active εκδοση;).. αλλα δεν το βλεπω πλεον στη σελίδα της Ford στο διαμορφωτή.
-
Θωρω πως ειναι αρκετα απλα το πορτ μπακαζ. Δεν εχω ομως αντικειμενικη αποψη.
Μεχρι πριν το πουμα ειχαμε nissan micra οποτε μου φαινεται μεγαλη διαφορα.
Πριν με δυο μεγαλες σπαστες καρεκλες παραλιας, μια ομπρελα και μια μεγαλη τσαντα θαλασσης γεμιζε το πορτμπαγκαζ του μικρα, τωρα τα βαζω και εχω παρα πολυ χωρο. Ακομα και αν δεν βαλω το πατωμα στο κατω επιπεδο.
Επισης οι πισω πορτες εχουν ωραιο και ανετο ανοιγμα πραγμα που θεωρω οτι εξυπηρετει αν εχεις παιδικο καθισματακι.
-
dimitriscsd wrote:
Focus Active
380 λιτρα ομως πορτ μπαγαζ, τι να πρωτο μπει αν εχεις μικρα παιδια.
Εκτος αν εννοεις το station (υπάρχει station + active εκδοση;).. αλλα δεν το βλεπω πλεον στη σελίδα της Ford στο διαμορφωτή.
Το active έχει και τις ράγες πάνω για μπάρες οροφής (μπαγαζιέρα) και πάντα υπάρχει και η λύση του πλέγματος στο πορτ μπαγκάζ για να μπορείς να φορτώνεις μέχρι τον ουρανό, χωρίς να πέφτουν τα πράγματα στον χώρο των επιβατών.
Φυσικά υπάρχει και σε station, με τεράστιο χώρο αποσκευών, αλλά είναι αρκετά μακρύ για μοναδικό αυτοκίνητο (σχεδόν 4.7 μέτρα)
-
για το χώρο αποσκευών τι άποψη έχεις; θα εξυπηρετούσε οικογένεια με 2 μικρά παιδιά σε ένα ταξίδι;
Πιστεύω άνετα...αλλά μια δοκιμή θα στο σιγουρέψει.
-
Προσωπική άποψη, ότι αυτοκίνητο και να πάρεις, η μπαγκαζιερα θα σου λύσει όλα τα προβληματα χώρου.
Αν είναι και μικρά τα παιδιά, σκέψου ότι πάνω στην μπαγκαζιέρα μπορείς να έχεις μόνιμα το καρότσι.
Έχω κάνει πολύ άνετες διακοπές Κρήτη, με 2 πολύ μικρά παιδιά ( το ένα ήθελε καρότσι ) με opel corsa
-
To Puma παιρνει μπαγκαζιερα ρε παιδια ;
-
Οταν υπάρχει οικογένεια πάντα οι προς μεταφορά αποσκευές θα τείνουν να είναι περισσότερες του διατειθεμένου για αυτές χώρου, ανεξαρτήτως συνθηκών. Οτιδήποτε διαφορετικό από το παραπάνω γνωρίζετε ο καθένας από σας ξεχωριστά δυστυχώς αποτελεί εξαίρεση...
-
Οταν υπάρχει οικογένεια πάντα οι προς μεταφορά αποσκευές θα τείνουν να είναι περισσότερες του διατειθεμένου για αυτές χώρου, ανεξαρτήτως συνθηκών. Οτιδήποτε διαφορετικό από το παραπάνω γνωρίζετε ο καθένας από σας ξεχωριστά δυστυχώς αποτελεί εξαίρεση...
Να συμπληρώσω ότι και χωρίς οικογένεια ισχύει νομοτελειακά ότι της γυναίκας οι αποσκευές έχουν εκθετικό αυξητικό χαρακτήρα με την πάροδο του χρόνου που τείνει προς το άπειρο.
και εννοείται ότι κάθε φορά στην ερώτηση: ΜΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΗΡΕΣ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ???????????????????????
Η απάντηση είναι πάντα : Τα απολύτως απαραίτητα (αγάπη μου)
ΥΓ: To αγάπη μου μπαίνει στην εξίσωση μόνο τα 5 χρόνια μετά απαλείφεται αυτομάτως.
-
Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει την ερώτηση του φίλου. Ενδιαφέρει κι εμένα να το γνωρίζω για το Puma. Και κατα πόσο συνδυάζεται με ηλιοροφή/πανοραμική (εχει τετοια επιλογή το Puma?).
Γενικά δεν έχω εμπειρία απο μπαγαζιέρα. Ειναι οκ για μεγάλα ταξίδια; Γνωρίζω μονο οτι αυξάνει κατανάλωση και θόρυβο (τουλάχιστον παλιοτερα).
-
tapouts wrote:
Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει την ερώτηση του φίλου. Ενδιαφέρει κι εμένα να το γνωρίζω για το Puma. Και κατα πόσο συνδυάζεται με ηλιοροφή/πανοραμική (εχει τετοια επιλογή το Puma?).
Φυσικά και παίρνει μπαγκαζιέρα (δε νομίζω να υπάρχει αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας που δεν παίρνει), είτε της Ford ειτε του εμπορίου.
Και ναι υπάρχει πανοραμική ηλιοροφή για το Puma και εαν δεν κάνω λάθος, δεν συνδυάζεται με την μπαγκαζιέρα (λόγω βάρους), αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.
-
tapouts wrote:
Γενικά δεν έχω εμπειρία απο μπαγαζιέρα. Ειναι οκ για μεγάλα ταξίδια; Γνωρίζω μονο οτι αυξάνει κατανάλωση και θόρυβο (τουλάχιστον παλιοτερα).
Δεν νομιζω να μην παίρνει μπαγκαζιέρα όλα παιρνουν.
εκτος καταναλωσης και θορύβου (χειρότερη αεροδυναμική) που ανέφερες σωστά ήδη αυξάνει το κέντρο βάρος το αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χειροτερεύει αντιστοίχως και η οδηγική συμπεριφορά.
Νομίζω στο Ford Puma μπαινουν αυτες οι μπάρες της THULE:
https://www.car-roofracks.co.uk/ford-puma-roof-racks/5-dr-hatchback-2020-on-normal-roof
Δεν ξερω αν μπαινουν αν εχεις puma με ηλιοροφή μονο
-
Και ναι υπάρχει πανοραμική ηλιοροφή για το Puma και εαν δεν κάνω λάθος, δεν συνδυάζεται με την μπαγκαζιέρα (λόγω βάρους), αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.
Έχεις δίκιο.. δεν συνδυάζεται λόγω ασυμβατότητας τοποθέτησης ραγών οροφής ταυτόχρονα με πανοραμική (έτσι λέει ο διαμορφωτής). Η το ένα ή το άλλο.
-
Fanis75 wrote:
Έχεις δίκιο.. δεν συνδυάζεται λόγω ασυμβατότητας τοποθέτησης ραγών οροφής ταυτόχρονα με πανοραμική (έτσι λέει ο διαμορφωτής). Η το ένα ή το άλλο.
Δεν μπορείς με της FORD
με της THULE (αφτερμαρκετ) μπορείς νομίζω γιαυτοστις εβαλα https://www.driveden.com/product/thule-squarebar-evo-steel-roof-bars-to-fit-ford-puma-2020-no-roof-rails-6769
αλλα αν τυχον πατησεις να ανοιξει η οροφη με μπαγκαζιέρα πάνω (χωρις να την εχεις βγαλει) θα γίνει ζημια σίγουρα.
-
Καλησπέρα και από μένα , καλώς σας βρήκα , εν αναμονή παραλαβής st line 125 mild hybrid , dessert island blue , μετάβαση από Fiat bravo 150 , ήμουν μεταξύ του puma και του captur , κατέληξα εν τέλη στην παραγγελία του puma με ισχυρό κίνητρο την εξωτερική εμφάνιση , τον πλούσιο εξοπλισμό για την τιμή του και το χρηματοδοτικό της ford στο 1.6 % επιτόκιο , τελική τιμή με κλειδί στο χέρι στα 21680 , με το comfort pack 2 , δώρο από την ford και φιμε και συναγερμό δώρο από τον αντιπρόσωπο .
Εδώ θα ήθελα τα φώτα σας δεν εμπιστεύομαι την τοποθέτηση του συναγερμού και τον θεωρώ περιττό για την περιοχή που μενω , με τι θα μπορούσα να παζαρεψω την ανταλλαγή του ;
-
Επιπλέον έκπτωση μπορείς να ζητήσεις. Στο fiesta μου έχουν δώσει ένα έξτρα σετ πατάκια και λαστιχένιο πάτωμα χώρου αποσκευών
-
Καλησπέρα και από μένα , καλώς σας βρήκα , εν αναμονή παραλαβής st line 125 mild hybrid , dessert island blue , μετάβαση από Fiat bravo 150 , ήμουν μεταξύ του puma και του captur , κατέληξα εν τέλη στην παραγγελία του puma με ισχυρό κίνητρο την εξωτερική εμφάνιση , τον πλούσιο εξοπλισμό για την τιμή του και το χρηματοδοτικό της ford στο 1.6 % επιτόκιο , τελική τιμή με κλειδί στο χέρι στα 21680 , με το comfort pack 2 , δώρο από την ford και φιμε και συναγερμό δώρο από τον αντιπρόσωπο .
Εδώ θα ήθελα τα φώτα σας δεν εμπιστεύομαι την τοποθέτηση του συναγερμού και τον θεωρώ περιττό για την περιοχή που μενω , με τι θα μπορούσα να παζαρεψω την ανταλλαγή του ;
Με το καλο !
Ζητα δαπεδο χωρου αποσκευων και μαρσπιε αλουμινιου αντι συναγερμου . Μη σου πω και πενταλ αλουμινιου !
-
Και μένα όταν μου είπαν για συναγερμό τους είπα όχι. Μπορείς να ζητήσεις διαφορά, πχ κάνα σέρβις ή ασφάλεια ή αυτά που σου είπαν τα παιδιά παραπανω
-
thankar wrote:
Με το καλο !
Ζητα δαπεδο χωρου αποσκευων και μαρσπιε αλουμινιου αντι συναγερμου . Μη σου πω και πενταλ αλουμινιου !
Η st line νόμιζα ότι είχε πεντάλ αλουμινίου και μαρσπιε
Ford Puma 2019