-
cirus wrote:
tapouts wrote:
cirus wrote:
tapouts wrote:
Τελος και σημαντικότερο. Ασχετα το τι λέω εγω ή ο καθένας το Test drive είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να βγαλεις και συ μια γνωμη.
Αρχικα σιδερενιος και με το καλο να παραλαβεις ! Καλοταξιδο και να το χαρεις !
Κοιτα, τα κουκια μου εβγαιναν για προκαταβολη μεχρι το ST Line, ωστοσο εκανα ΤD με το Χ και ομολογω πως καποια απο τα εξτρα που εχει μου φανηκανε πολυ χρησιμα. Ομολογω οτι με εξεπληξε πολυ ευχαριστα σε ολα του και ιδιως στη θεση οδηγησης η οποια μου φαινοταν πιο χαμηλη κλπ.
Διαβασα εδω κι εκει διαφορα, σχετικα με συναρμογη, φαναρια που ειναι το ενα λιγο πιο πανω απ το αλλο, κατι λαστιχα που λυγιζουν στον πορτ μπαγκαζ κλπ. και αγχωθηκα, δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια απ τις πρωτες ωρες ξερω γω να εμφανιζονται αστοχιες
Οσο για το χρονο παραδοσης που ρωτησα 2.5 μηνες μου ειπαν αλλα επειδη θα λειπω επαρχια για δουλεια το καλοκαιρι φοβαμαι μηπως καθυστερησει και φθασει Αυγουστο ας πουμε, που θα μου ειναι αδυνατον να κανω εναν ελεγχο και επειτα να παραλαβω.
Ρωρτησες για ετοιμοπαραδοτα μηπως υπαρχει κάτι? Η αλήθεια είναι ότι το st line-x πιστεύω ότι αξιζει την διαφορα λόγω των extra.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορουν να σου εγγυηθουν ότι οι 2,5 μήνες δεν θα είναι 3,5
Ναι ναι υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα και απ τις 2 εκδοσεις, με το στανταρ εξοπλισμο τους και σε 3-4 χρωματα. Η διαφορα με οτι τα ετοιμοπαραδοτα εχεουν 80 ευρω τελη κυκλοφοριας, αν πας για καινουριο εχει μηδενικα τελη.
αλλο και τουτο. Μηπως ξερεις γιατι?
-
Άλλαξαν τα όρια Co2, ότι είχε εκτελωνιστει πριν πληρώνει.
-
tapouts wrote:
Ναι ναι υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα και απ τις 2 εκδοσεις, με το στανταρ εξοπλισμο τους και σε 3-4 χρωματα. Η διαφορα με οτι τα ετοιμοπαραδοτα εχεουν 80 ευρω τελη κυκλοφοριας, αν πας για καινουριο εχει μηδενικα τελη.
αλλο και τουτο. Μηπως ξερεις γιατι?
Δε ρωτησα γιατι ειχα ξενερωσει με την αναμονη
Ρωτησα ωστοσο αν ειναι 100% σιγουρος και μου ειπε ναι, βεβαια βγαινει και στην προσφορα που δινει ο εκαστοτε εμπορος, Τελη Κυκλοφοριας 0€ ! -
καταλαβα. Thanks Dublin
μ@λ@κι@ και παραλογισμος πάντως το ίδιο αμαξι να πληρωνει 0 ή 80 ευρω
-
Dublin wrote:
καταλαβα. Thanks Dublin
μ@λ@κι@ και παραλογισμος πάντως το ίδιο αμαξι να πληρωνει 0 ή 80 ευρω
Και εγώ πληρώνω τώρα, αν το έπαιρνα φέτος, όχι!
-
Παιδια μην τυχει σε κανεναν εχω ξαναπεσει πολλες φορες (Η ζωη του μηχανοβιου)
Αν και τις λατρευω και θα ξαναεπαιρνα αλλα εδωσα στην γυναικα υποσχεση να μην ξαναπαρω γιατι καρδιοκτυπησε πολυ.
μαλλον το puma θα αναλαβει τελικα ful καθηκοντα.
Βρεθηκα στην ασφαλτο με δυαλυμενο αστραγαλο και οχι μονο (συντριπτικα καταγματα, full βιδες terminator)
Ο παραμεσος του αριστερου χεριου δυαλυθηκε και κοπηκε ο μισος. κρατιοταν απο δερμα και απο το αλλο μου χερι μεχρι να το κολλησουν
Ειχα αγιο και καλο γιατρο και ειμαι μετα απο 10 μερες πολυ αισιοδοξος οτι θα γινω καλα.
Σας ευχαριστω για τις ευχες σας
(Για το ατυχημα δεν θα γραψω απολύτως τίποτα γιατι θα παει δικαστικα)
Περαστικά και να μην σου ξανατυχει τίποτα.!
Σιδερένιος και από εδώ κ πέρα puma....
-
Περαστικά και να μην σου ξανατυχει τίποτα.!
Σιδερένιος και από εδώ κ πέρα puma....
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σαι καλα
-
Puma ST
Στο 15:00 έχει ένα πινακάκι με τις επιδόσεις 100-200 Km/h. Πολύ ενδιαφέρον ο χρόνος που έγραψε.. (καλύτερος από Polo GTI, T-roc 2.0 TSI 240hp και Porsche Macan 2.0T)
-
Προς τους επίδοξους αγοραστές του stline x.
Το ηχοσύστημα της b&o είναι μουφα. Τα ηχεία είναι fomoco(ford motor company). Μόνο ο ενισχυτής είναι b&o.
-
120 χρόνια παράδοση στον ήχο η ...fomoco....παντως νομίζω ότι στο λογοτυπο στην σιτα των ηχείων γραφει b&o!!! πως το ανακάλυψες οτι τα ηχεια δεν είναι?
αν είναι μονο ο ενισχυτης δεν θα επρεπε να παραπλανουν γραφοντας το λογοτυπο αλλης εταιρειας που αφορα μονο τον ενισχυτη....απάτη ....στην επόμενη 'αναβάθμιση' του μοντελου θα βγαλουν και τον ενισχυτη και θα ειναι b&o τα ...καλωδια μονο....οτι και να πεις για την εξοικονομηση χρηματος αυτης της εταιρειας ειναι λιγο.....απλα εδω αν ισχύουν αυτα μιλαμε για εξαπάτηση....
Να πουμε για αυτους που δεν ασχολούνται καθόλου ότι και τον καλυτερο ενισχυτη να βαλεις τον πιο δυνατο και πιο ακριβο αν τον συνδέσεις με σαπια ηχεια ο ηχος που θα παρεις θα ειναι αθλιος. Ουτε ηχεια τρομερα χωρις σωστη οδηγηση θα αποδώσουν. Ενισχυτης και ηχεια ειναι ταγκο για 2.
-
Στην σίτα γράφει b&o αλλά τα ηχεία γράφουν την αλήθεια.
Έχει γίνει τρομερό cost cutting. Μέχρι και η απομίμηση καρμπον στα διακοσμητικά φιλέτα στο ταμπλό είναι αυτοκόλλητο.
-
Εντάξει ας μην μένουμε στις λεπτομέρειες!!! Κρατάμε το τιμόνι και το πώς στρίβει! Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες που δεν αφορούν τους κατόχους! Απλά τα πληρώνουν....
-
Νομιζω είναι και subwoofer και twitter B&O. Τα υπόλοιπα είναι η μάρκα που είπε πριν ο φίλος
Δεν το λέω για να δικαιολογήσω την Ford, απατη και γω το θεωρω να κοροιδευεις. Αν γραφεις B&O θα επρεπε να είναι όλα απλά και τα twitter και το woofer νομιζω είναι B&O εκτος του ενισχυτή.
-
Τα έχεις δει με τα μάτια σου ή υποθέτεις όπως υποθεταμε ότι και τα ηχεία ήταν b&o?
Δεν ρωτάω επιθετικα απλά με αυτά που διαβάζουμε ...
-
Τα έχεις δει με τα μάτια σου ή υποθέτεις όπως υποθεταμε ότι και τα ηχεία ήταν b&o?
Δεν ρωτάω επιθετικα απλά με αυτά που διαβάζουμε ...
Υποθέτω φίλε μου υποθέτω. Γιαυτό έγραψα και ΝΟΜΙΖΩ. Μπορεί να νομιζω λάθος
Δεν είμαι μέτοχος της FORD να την υπερασπιστω.
-
Ε τότε το πιθανότερο είναι να είναι τόσο επώνυμα όσο τα ηχεία που ανακάλυψε ο φίλος! Αυτοί κόβουν από τα πάντα , επώνυμα τουιτερ και γουφερ με αυτα του κιλού έχουν μερικά κατοσταρικα διαφορά...απλά τραγικοί .... φανταστείτε τι γίνεται στα σημεία που δεν φαίνονται...
Το να αλλάζεις πχ ένα εξάρτημα με κάποιο φθηνότερο εντός των προδιαγραφών σου για να κερδίσεις λίγα ευρώ ή γιατί είναι πιο εύκολα διαθέσιμο το κάνουν όλοι αλλά να πουλάς έκδοση αμαξιού βασιζόμενη ότι έχεις ηχοσύστημα επώνυμης εταιρείας και να μην βάζεις κάποια μέρη βασικά όπως τα ηχεία είναι απάτη! Τόσο απλά.
-
Ε τότε το πιθανότερο είναι να είναι τόσο επώνυμα όσο τα ηχεία που ανακάλυψε ο φίλος! Αυτοί κόβουν από τα πάντα , επώνυμα τουιτερ και γουφερ με αυτα του κιλού έχουν μερικά κατοσταρικα διαφορά...απλά τραγικοί .... φανταστείτε τι γίνεται στα σημεία που δεν φαίνονται...
Το να αλλάζεις πχ ένα εξάρτημα με κάποιο φθηνότερο εντός των προδιαγραφών σου για να κερδίσεις λίγα ευρώ ή γιατί είναι πιο εύκολα διαθέσιμο το κάνουν όλοι αλλά να πουλάς έκδοση αμαξιού βασιζόμενη ότι έχεις ηχοσύστημα επώνυμης εταιρείας και να μην βάζεις κάποια μέρη βασικά όπως τα ηχεία είναι απάτη! Τόσο απλά.
ναι συμφωνώ ειδικα για τα σημεία που δεν φααίνονται. απλά και συ δεν είσαι σίγουρος και συ υποθέτεις σωστά για τα twiter και subwoofer?
Στο λέω γιατι γενικα νομίζω οτι στα σημεία που βάζουν αυτοκολητακι οπως στα twiter (B&O) θα τους εκανε μύνηση η ίδια ή εταιρεία ήχου αν δεν ήταν. ενω εκει που δεν εχει αυτοκόλλητο όπως στις πόρτες βαζουν ότι να ναι και κοροιδευουν ουσιαστικα τον αγοραστη
Οπως ειπα και πριν είναι απλά η σκέψη μου, δεν εχω όρεξη να αναλύσω άλλο για ηχεια
-
Όλα τα αυθεντικά ανταλλακτικά που μπαίνουν σε Ford έχουν πάνω σφραγίδα FoMoCo (Ford Motor Company) και serial του συστήματος της Ford. Ακόμα και ο ενισχυτής έχει τα παραπάνω.
Η ερώτηση είναι αν υπάρχει διαφορά μεταξύ των 6 ηχείων που είναι στάνταρ και των 10 του B&O. Έχουν δηλαδή 6 κοινά ακριβώς ίδια; Ή του B&O είναι όλα διαφορετικά;
-
Το ηχοσύστημα της b&o είναι μουφα. Τα ηχεία είναι fomoco(ford motor company). Μόνο ο ενισχυτής είναι b&o.
αν είναι μονο ο ενισχυτης δεν θα επρεπε να παραπλανουν γραφοντας το λογοτυπο αλλης εταιρειας που αφορα μονο τον ενισχυτη....απάτη ....
Ααα ΟΚ, τώρα εξηγείται γιατί ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ το λογότυπο B&O από τα ηχεία και πλέον δεν το αναγράφει πουθενά (το είχα γράψει πριν κάνα μήνα για το Φιέστα). Προφανώς ή τους απείλησαν νομικά ή αποφάσισε η Φόρντ να είναι ειλικρινής! Οπότε δεν υπάρχει παραπλάνση πλέον. Εκτός και εαν η αφαίρεση του λογοτύπου συνέπεσε και με την αλλαγή των ηχείων (να δούμε πιο παλιές φουρνιές τι ηχεία έχουν).
-
teo mak wrote:
Tkin73 wrote:
αν είναι μονο ο ενισχυτης δεν θα επρεπε να παραπλανουν γραφοντας το λογοτυπο αλλης εταιρειας που αφορα μονο τον ενισχυτη....απάτη ....
Ααα ΟΚ, τώρα εξηγείται γιατί ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ το λογότυπο B&O από τα ηχεία και πλέον δεν το αναγράφει πουθενά (το είχα γράψει πριν κάνα μήνα για το Φιέστα). Προφανώς ή τους απείλησαν νομικά ή αποφάσισε η Φόρντ να είναι ειλικρινής! Οπότε δεν υπάρχει παραπλάνση πλέον. Εκτός και εαν η αφαίρεση του λογοτύπου συνέπεσε και με την αλλαγή των ηχείων (να δούμε πιο παλιές φουρνιές τι ηχεία έχουν).
Επομενως οι νεες φουρνιες φορανε 10 ηχεια Β&Ο χωρις λογοτυπο ή απλα 10 ηχεια FoMoCo ?
Ford Puma 2019