-
tapouts wrote:
thankar wrote:
Καλησπέρα και από μένα , καλώς σας βρήκα , εν αναμονή παραλαβής st line 125 mild hybrid , dessert island blue , μετάβαση από Fiat bravo 150 , ήμουν μεταξύ του puma και του captur , κατέληξα εν τέλη στην παραγγελία του puma με ισχυρό κίνητρο την εξωτερική εμφάνιση , τον πλούσιο εξοπλισμό για την τιμή του και το χρηματοδοτικό της ford στο 1.6 % επιτόκιο , τελική τιμή με κλειδί στο χέρι στα 21680 , με το comfort pack 2 , δώρο από την ford και φιμε και συναγερμό δώρο από τον αντιπρόσωπο .
Εδώ θα ήθελα τα φώτα σας δεν εμπιστεύομαι την τοποθέτηση του συναγερμού και τον θεωρώ περιττό για την περιοχή που μενω , με τι θα μπορούσα να παζαρεψω την ανταλλαγή του
Με το καλο !
Ζητα δαπεδο χωρου αποσκευων και μαρσπιε αλουμινιου αντι συναγερμου . Μη σου πω και πενταλ αλουμινιου !
Η st line νόμιζα ότι είχε πεντάλ αλουμινίου και μαρσπιε
Δεν έχει μασπιε και πεντάλ αλουμινιου !
-
Με το καλό να παραλάβεις....το πήρες στο ένα από τα 2 καλύτερα χρώματα για αυτό το αυτοκίνητο, μπράβο!!
Αντί για συναγερμό μπορείς να ζητήσεις κάποιο άλλο αξεσουάρ από τον κατάλογο της Φόρντ.
-
Με το καλό να παραλάβεις....το πήρες στο ένα από τα 2 καλύτερα χρώματα για αυτό το αυτοκίνητο, μπράβο!!
Αντί για συναγερμό μπορείς να ζητήσεις κάποιο άλλο αξεσουάρ από τον κατάλογο της Φόρντ.
Ευχαριστώ , το μπλε το συγκεκριμένο έρωτας με την πρώτη ματιά για μένα , δεν έχω δει το κόκκινο από κοντά στα υπόλοιπα χρώματα προσωπικά μου είναι αδιάφορο με εξαίρεση το γκρι που είναι ωραίο .
Όσον αφορά τον εξοπλισμό η ford τα έχει κάνει λίγο μπαχαλο και πιστεύω , για αυτό φταίει η έκδοση V , γυμνωσαν τις προηγούμενες για να αξίζει τα παραπάνω χρήματα η συγκεκριμένη.
Σε επικοινωνία που είχα σήμερα με τον πωλητή μου επιβεβαίωσε ότι εχει κατασκευαστεί 22/04 , έχει τελικά την ασύρματη φόρτιση γιατί κάποια μοντέλα δεν την είχαν όπως μου είπε , δεν έχει όμως τα μεταλλικά μαρσπιε με το logo st line και τα μεταλλικά πεντάλ , τα οποία του ζήτησα να μου παραγγείλει με επιπλέον κόστος 100 ευρώ .
Για τον συναγερμό μου είπε ότι είναι αυτός που τοποθετεί η ford αλλά δεν θυμάμαι πως μου είπε την μάρκα του .
-
Για τον συναγερμό μου είπε ότι είναι αυτός που τοποθετεί η ford αλλά δεν θυμάμαι πως μου είπε την μάρκα του .
Γνωστές μπούρδες των πωλητών. ΔΕΝ υπάρχει συναγερμός που 'τοποθετεί η Ford', εκτός εαν μπει στο εργοστάσιο. Εδώ είναι ότι συμφωνία έχει ο κάθε έμπορος, συνήθως Meta, Elser κλπ. Καλύτερα να μην τον βάλει, λέω εγώ.
-
thankar wrote:
Γνωστές μπούρδες των πωλητών. ΔΕΝ υπάρχει συναγερμός που 'τοποθετεί η Ford', εκτός εαν μπει στο εργοστάσιο. Εδώ είναι ότι συμφωνία έχει ο κάθε έμπορος, συνήθως Meta, Elser κλπ. Καλύτερα να μην τον βάλει, λέω εγώ.
Έκανα τραμπα τελικά συναγερμό με μεταλλικά πεντάλ και μεταλλικά μαρσπιε.
-
Προσωπικά ενδιαφέρομαι για το ST LINE X 125 , αλλά αν δεν το κάνει TD ο Λαπ δεν προχωράω σε αγορά .
-
Προσωπικά ενδιαφέρομαι για το ST LINE X 125 , αλλά αν δεν το κάνει TD ο Λαπ δεν προχωράω σε αγορά .
Αχαχαχα....!! Δεν είναι Σουζούκι, άρα θα φάει άκυρο από τον Λαπ!
-
Χαχαχαχα
Μπα! σε καλό να σου βγει.
Χαχαχα
Μμμμμ ωραίοτατο φαίνεται.... Απο μακρυά φαίνεται το καλο πράγμα. Μια χαρα το κόβω το puma. Είναι και πανέμορφο ιδιαίτερα σε εκείνο το γκρυ του ελέφαντα.
Υ. Γ Και ο Φάνης κάνει πολύ ωραία τεστς.
Φανη το έκανες τεστ αυτό;
Εγω είμαι των πιο ταπεινων προτάσεων. Εγώ είμαι λαϊκό παιδί,χαχαχα
Να πούμε και κάτι τεχνικό, το mild υβριδικο σύστημα των Ford εχει την ικανότητα να γυρίζει τις στροφες του ηλεκτρικού μοτερ σε όλο το φάσμα τω στροφών του κινητηρα ΜΕΚ. Αυτό στην ουσια είναι ΟΛΗ η διαφορά από τα υπόλοιπα mild hybrids της αγοράς συμπεριλαμβανομένου και αυτου της suzuki όπου γυριζουν και επικουρουν μέχρι τις 3000 σ.α.λ της ΜΕΚ(και πολύ λέω)
Στην ουσία λειτουργεί σαν πλήρως υβριδικο απλά φορτιζει μόνο με ρολλαρισμα και φρεναρισμα και οχι παράλληλα με την κίνηση (όπως στα full hybrids) ενώ εξακολουθεί να διαθέτει μικρή μπαταρία συγκριτικά με τα full hybrids (48v)
Αυτη η μικρή λεπτομέρεια είναι το σημείο κλειδι για τα mhevs της επόμενης γενιας και σημαντικός παράγοντας επιλογής των Ford.
-
Masterauto wrote:
Προσωπικά ενδιαφέρομαι για το ST LINE X 125 , αλλά αν δεν το κάνει TD ο Λαπ δεν προχωράω σε αγορά
Χαχαχαχα
Μπα! σε καλό να σου βγει.
Χαχαχα
Μμμμμ ωραίοτατο φαίνεται.... Απο μακρυά φαίνεται το καλο πράγμα. Μια χαρα το κόβω το puma. Είναι και πανέμορφο ιδιαίτερα σε εκείνο το γκρυ του ελέφαντα.
Εγω είμαι των πιο ταπεινων προτάσεων. Εγώ είμαι λαϊκό παιδί,χαχαχα
Να πούμε και κάτι τεχνικό, το mild υβριδικο σύστημα των Ford εχει την ικανότητα να γυρίζει τις στροφες του ηλεκτρικού μοτερ σε όλο το φάσμα τω στροφών του κινητηρα ΜΕΚ. Αυτό στην ουσια είναι ΟΛΗ η διαφορά από τα υπόλοιπα mild hybrids της αγοράς συμπεριλαμβανομένου και αυτου της suzuki όπου γυριζουν και επικουρουν μέχρι τις 3000 σ.α.λ της ΜΕΚ(και πολύ λέω)
Στην ουσία λειτουργεί σαν πλήρως υβριδικο απλά φορτιζει μόνο με ρολλαρισμα και φρεναρισμα και οχι παράλληλα με την κίνηση (όπως στα full hybrids) ενώ εξακολουθεί να διαθέτει μικρή μπαταρία συγκριτικά με τα full hybrids (48v)
Αυτη η μικρή λεπτομέρεια είναι το σημείο κλειδι για τα mhevs της επόμενης γενιας και σημαντικός παράγοντας επιλογής των Ford.
Θέλω td γιατί θέλω να μου το συγκρίνεις με το δικό μας .....
-
-
Εεε με αυτό το γούστο σου, σου αρέσουν που σου αρέσουν τα κακάσχημα αυτόκινητα, σου αρέσει και το πανέμορφο Puma στο χειρότερο χρώμα...τελείως άοσμο, άγευστο και flat!
-
Σε ευχαριστώ!
-
Ναι το έχω οδηγήσει (και το 125 και το 155, εκδόσεις Titanium & ST Line X αντίστοιχα), αλλά όχι για πολλή ώρα. Μάλιστα το 155 το οδήγησα την ημέρα που βγήκε TD, αφού περίμενα να βιδώσουν τις πινακίδες...αχαχα!
Εξαιρετικό αυτοκίνητο είναι και για εμένα πανέμορφο, δεν έχει ανταγωνισμό! Ας όψονται οι €28.000 που χρειάζεται για να το πάρω, αλλιώς θα το είχα ήδη στο γκαράζ μου. Όμως €28Κ για Πούμα δεν δίνω...δεν μπορώ να το 'δικαιολογήσω' στον εαυτό μου.
-
-
Χμμμ, εντάξει μου έβαλες το μικρόβιο. Έχω πολλές δουλειές αυτον τον καιρό, αλλά μόλις βρω χρόνο θα πάω να το δω.
Στο μεταξύ κάνε και εσύ ένα τεστ drive και πες μας και εσυ τις εντυπώσεις σου. Και εσένα μέτρα πολύ η γνώμη σου μιας και έχεις Swift. Ως γνωστών το swift ειναι δείγμα καλού γούστου και οδηγό κεντρικών επιλογών στα αυτοκίνητα
Ετσι να σκάνε οι οχτροί.
-Φανη!!! Αλήθεια;;Νομιζα θα σ άρεσε αυτό το χρωμα. Το είδα στον δρομο και νόμιζα ηταν κάποια macan σε κάποια σούπερ sport έκδοση με αυτό χρώμα. Πανέμορφο.
-
-Φανη!!! Αλήθεια;;Νομιζα θα σ άρεσε αυτό το χρωμα. Το είδα στον δρομο και νόμιζα ηταν κάποια macan σε κάποια σούπερ sport έκδοση με αυτό χρώμα. Πανέμορφο.
2 χρώματα υπάρχουν για το Puma: Fantastic (or older Lucid) Red & Desert Island Blue. Όλα τα άλλα δεν τα κοιτάω κάν. Ααα και το Mean Green στο ST.
-
Μοιάζει σαν να γελά το μικρό pumaki και να ευχαριστιεται την γρήγορη βόλτα.
-
Ωραίο το Puma,αλλά με το συμπάθιο, τι σύγκριση μπορεί να γίνει με ένα αμάξι χαμηλότερης κατηγορίας,ατμοσφαιρικό με 35hp λιγότερο; Δεν ξέρω με ποιά οπτική θελετε σύγκριση,όμως ξεκάθαρα δεν μπορούν να συγκριθούν σε επιδόσεις,κινητήρα,ροπή.
-
Ωραίο το Puma,αλλά με το συμπάθιο, τι σύγκριση μπορεί να γίνει με ένα αμάξι χαμηλότερης κατηγορίας,ατμοσφαιρικό με 35hp λιγότερο; Δεν ξέρω με ποιά οπτική θελετε σύγκριση,όμως ξεκάθαρα δεν μπορούν να συγκριθούν σε επιδόσεις,κινητήρα,ροπή.
Γιατρέ μου με όλο το σεβασμό που σου έχω (και σου έχω) αν το λες για το swift αυτήν την στιγμή προκάλεσες καρδιακό επεισόδιο στον. Lap
Αστειεύομαι
-
Μα το ζητούμενο δεν είναι το αντικείμενο.....αλλά το υποκείμενο.
Υ. Γ Κατά τα άλλα να μην ξεχνουμε δύο βασικές παραμέτρους που τις αναφέρω ως κασέτα κάθε φορά.
1.Το βάρος του μικρού ιαπωνικού
2.Το 10% των δασμών. (άσχετο αλλά εγώ το αναφέρω για παν ενδεχόμενο)
Υ.γ.1 Ξερω έπεσαν οι δασμοι αλλά αν δεν πάνε στο (- 10%) ώστε να μας πληρώνουν και από πάνω για το ξενέρωμα που γίνονται φθηνότερα και πλουσιότερα σε εξοπλισμό, εγώ θα λέω 10%
-
Η έκδοση st δεν έχει ανέβει στην ιστοσελίδα της Ford.gr για διαμόρφωση;
-
Η έκδοση st δεν έχει ανέβει στην ιστοσελίδα της Ford.gr για διαμόρφωση;
Κανονικά έχει ανέβει εδώ και 2-3 μήνες.
-
Συμφωνώ και επαυξάνω. Ως κάτοχος θεωρώ τα 21.400 που μου κόστισε είναι οκ πόσο...θα έδινα και 22.000 άντε 22.500 για αυτόματο κιβώτιο...αν είναι να ξεφύγεις για μια καλή έκδοση στα 27 plus προσωπικά θα κοίταζα το focus 1.500 με πολλαπλών συνδέσμων και πολύ περισσότερα άλογα και με καμπίνα μεγαλύτερη και πολύ όμορφο σχεδιασμό. Αλλά εμφανισιακά το puma μου πήρε το μυαλό...
-
Το Focus είναι καλύτερο ναι, αλλά το Puma εμφανισιακά δεν παίζεται, είναι από τα ομορφότερα αυτοκίνητα σε λογικά χρήματα. Δηλαδή στα 28Κ η λογική λέει Focus αλλά καθαρά με το τι μου αρέσει, το Puma θα έπαιρνα...αχαχα!!
Ford Puma 2019