-
Είχα δει ένα Puma lucid red στο Ναύπλιο παρκαρισμένο και το χάζευα κάνα 10' απίστευτο χρώμα (όπως και τα 850€ που θέλει) που το κάνει άλλο αμάξι!
Ταμπουρά πίσω? Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε η Renault!
-
Θεωρητικά θα πρέπει να υπάρξει και μείωση τιμών,αλλά μάλλον στη θεωρία θα μείνουν...
Α κι εκεί στην Ford κόψτε εξοπλισμό,δισκόφρενα κ.ά., αλλά προς θεού μην σταματήστε να φέρνετε τις 18αρες κ 19άρες ζάντες σε crossover.. Αλίμονο!
-
Μα πόση μ@λ@κία πια....ήμαρτον!! Μόνοι τους θάβουν τα αυτοκίνητά τους. Το ίδιο έκαναν και με το Fiesta ST Line, πρόσθεσαν τα φώτα LED στάνταρ και μετά από μερικούς μήνες τα αφαίρεσαν ακόμα και από το 155αρι των €19.000. Θα ήθελα να μαθω εαν αυτά είνα πολιτική του εργοστασίου (δλδ. τα ταμπούρα σταματανε γενικά?) ή επιλογές του εισαγωγέα....για να δούμε ποιός είναι για πολλές κλωτσιές!
Ρε παιδια.....μασαζ σε ford
Wow
Δεν είναι καινούργιο, στο Puma το είχε η Titanium ως στάνταρ εξοπλισμό.
Είχα δει ένα Puma lucid red στο Ναύπλιο παρκαρισμένο και το χάζευα κάνα 10' απίστευτο χρώμα (όπως και τα 850€ που θέλει) που το κάνει άλλο αμάξι!
Απίστευτο χρώμα, ίσως το πιο ωαρίο χρώμα στο Puma και πάνε και το καταργούν, όταν όλοι οι κατασκευαστές αρχίσουν να παροσυιάζουν τέτοια κόκκινα (με πρωτοπόρο τη Ρενώ)....μα πόσο βλάκες!!
Α κι εκεί στην Ford κόψτε εξοπλισμό,δισκόφρενα κ.ά., αλλά προς θεού μην σταματήστε να φέρνετε τις 18αρες κ 19άρες ζάντες σε crossover.. Αλίμονο!
Αχαχαχα!! Πόσο δίκιο έχεις!
-
Θεωρητικά θα πρέπει να υπάρξει και μείωση τιμών,αλλά μάλλον στη θεωρία θα μείνουν...
Αμα βαλουνε και ζαντες 22 ιντσες με τα ταμπουρα πισω τοτε θα αγοραζεις τρακτερ και οχι suv
-
Εγω που σκεφτομουνα να παρω καινουριο αμαξι και ειχα εστιάσει στο Fiesta ST , ενας λογος που το απέρριψα ηταν γιατι εκοψαν εξοπλισμο. Και δεν ηταν η 1η φορα.Ειχαν ξανακοψει και στο παρελθον.Αλλά η τιμη παρεμενε ιδια.
-
Αυτό το πράγμα που κάνει η Ford είναι αδιανόητο. Συνήθως οι παλαιότεροι αγοραστές αισθάνονται χαμένοι καθώς ένα μοντέλο προχωρά τον κύκλο ζωής του. Όχι το αντίθετο!
Φανταστείτε μόνο να έχετε αποφασίσει για το Puma και να διαβάσετε τα παραπάνω ! Απόλυτο ξενερωμα και μιλάμε για σοβαρά χαρακτηριστικά όπως το φρένα και το παρμπρίζ!
-
Έχει γίνει χαμός, κράζουν και οι έμποροι και πελάτες ακυρώνουν παραγγελίες. Αψυχολόγητα πράγματα από την FMH.
Όσο για το Puma ST επιβεβαίωσα σήμερα την τιμή, όπως τα έγραψα. Σε πράσινο μεταλλικό (αυτό του λανσαρίσματος) και με το έξτρα πακέτο με μπλοκέ (το είδα γιατί έρχονται μερικά έτσι, θα φτάσουν μάλλον Δεκέμβριο Ελλάδα) φτάνει τα €38.800!! Πανάκριβο και το ξέρουν και οι εξουσιοδοτημένοι, ότι θα πουλήσει ελάχιστα μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις.
Αντίθετα στο Φιέστα έβαλαν εξοπλισμό (στάνταρ πλέον το Bliss, Park assist με περιμετρικούς αισθητήρες, κάμερα πίσω, LED στην μεσαία σκάλα) στις εκδόσεις Titanium & ST Line.
-
Bliss τι ειναι;
-
Ειναι κατι διαφορετικό ή αυτο με το κλασσικο φωτακι;
-
Ειναι κατι διαφορετικό ή αυτο με το κλασσικο φωτακι;
Το κλασσικό με το φως στον καθρέφτη. Όλα τα BLISS έτσι λειτουργούν, τουλάχιστον στα αυτοκίνητα που μπορούμε να αγοράσουμε οι πλειοψηφία.
-
Σε ντίζελ έχει ρωτήσει κανείς τι εκδόσεις έχουν φέρει και πως διαμορφώνεται η τιμή σε αυτά που έχουν;
Σε επί παραγγελία ντίζελ υπάρχει καμιά έκπτωση;
-
Σε ντίζελ έχει ρωτήσει κανείς τι εκδόσεις έχουν φέρει και πως διαμορφώνεται η τιμή σε αυτά που έχουν;
Σε επί παραγγελία ντίζελ υπάρχει καμιά έκπτωση;
Τι εννοείς? Υπάρχουν όλες οι εκδόσεις στον τιμοκατάλογο και είναι ίδιες με την βενζίνη. Έχουν μείνει λίγα Titanium και μετά είτε ετοιμοπαράδοτα είτε με παραγγελία τα γνωστά ST Line, ST Line X & ST Line V. Τιμές από €21.700.
-
Τιτανιουμ δεν βλέπω καν ως επιλογή στον διαμορφωτή.
Το ρωτάω έτσι γιατί η φορντ συνηθίζει να φέρνει συγκεκριμένες διαμορφώσεις που έχουν συγκεκριμα έξτρα και κάνουν σε αυτά τα αμάξια συγκεκριμένες εκπτώσεις.
-
Δε βλέπεις titanium στον διαμορφωτή γιατί όπως είπε ο Φάνης έχουν οι αντιπροσωπείες μόνο ότι ετοιμοπαράδοτο έχει μείνει. Δεν εισάγουν πλέον titanium στην Ελλάδα. Δεν ξέρω γιατί.
-
Δε βλέπεις titanium στον διαμορφωτή γιατί όπως είπε ο Φάνης έχουν οι αντιπροσωπείες μόνο ότι ετοιμοπαράδοτο έχει μείνει. Δεν εισάγουν πλέον titanium στην Ελλάδα. Δεν ξέρω γιατί.
Ακριβώς!!
Τώρα γιατί δεν το φέρνουν, ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει....πολλά κουλά κάνει η FMH τελευταία!! Η 'επίσημη' απάντηση είναι ότι δεν είχαν ζήτηση. Και εγώ απαντάω, 'άστο στον τιμοκατάλογο για όποιον το θέλει και μην φέρνεις ετοιμοπαράδοτα, μόνο ως παραγγελία'.
-
Αυτό το δεν έχουν ζήτηση είναι μεγάλη @αλακια! Λες και φτιάχνω πίτσες και τις βαζω στην βιτρίνα και μου παίρνουν μόνο σπέσιαλ και όχι την μαργαρίτα και την έκοψα!
Το αμάξι αν δεν το έχεις σε τιμοκατάλογο , διαμορφωτή, και στις εκθέσεις πως θα το ζητήσει ο άλλος ;
Θα μπει στα φόρουμ να ρωτα τι παίζει με τις εκδόσεις;....έλεος....
Πες δεν με συμφέρει προωθώ συγκεκριμένες εκδόσεις που πετυχαίνω καλύτερες τιμές ( και έχω καλύτερο κερδος οκ αυτό δεν το λες).
-
Στον τιμοκατάλογο το έχουν. Στον έχω ξαναστείλει:
https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/pricelists/PL-Cars.pdf
Γράφει 'μόνο απόθεμα'. Δηλαδή ό,τι έχει μείνει. Στο titanium πετρέλαιο μάλιστα δεν το αναφέρει αυτό. Μήπως αυτό το φέρνουν αν το παραγγείλεις;
-
κατι δεν πάει καλα στον καταλογο st line 1.5 ecoblue € 21 682 titanium € 22 033 εκτός αν η τιτανιουμ είναι όντως πιο πανω από την st line αλλα δεν νομίζω. Eπισης δεν βλέπω προσπεκτους για το πουμα. Δεν υπάρχει διαθεσιμο? μήπως το έχει κανεις να το ανεβάσει?
-
Η titanium έχει πιο πλούσιο εξοπλισμό νομίζω από την απλή ST Line. Μέχρι και μασάζ στα καθίσματα είχε.
-
Στο σάιτ της Φορντ δεν υπάρχει αλλά στην σελίδα αντιπροσώπου το βρίσκεις
https://www.fordvehicles.gr/flyers/15/epivatika-oximata.html
Ford Puma 2019