-
@nickthetrib said in Mazda CX-30:
@limited_one said in Mazda CX-30:
Ξέρετε ότι δεν είναι καλό να αδειάζει το ντεπόζιτο έτσι.;
Η αντλία βενζίνης είναι μέσα και το καύσιμο είναι που ψύχει την αντλία.Προφανώς!!
Αλλά καλό είναι να ξέρει κανείς τι ακριβώς γίνεται!
Το να ξέρεις ότι η αυτονομία (μέχρι να μείνεις) είναι πραγματικά 850χλμ, είναι καλό!
Να λες έχω 900 και να λες το πάω σερί μέχρι Αλεξανδρούπολη και να μείνεις λίγο μετά την Κομοτηνή είναι θέμα. Ξέρεις εχω 850, και βάζεις πριν μείνεις!
Αν το κάνει κάποιος συνέχεια, κάνει βλακεία και θα το πληρώσει!Συμφωνω. Εγω σε ολα τα οχηματα μου (αυτοκινητα/μοτο) παντα ηθελα να ξερω το μεγιστο που μπορει να εχω σε αυτονομια. Δεν σημαινει πως πρεπει καποιος να το αφηνει να στεγνωνει παντα αλλα καλο ειναι να ξερει.
-
ΟΚ τώρα ακούγεται λογικό. Πολλά λίτρα ρεζέρβα πάντως. Θεωρητικά κάνεις ~100-150 χιλιόμετρα σε ανοικτό δρόμο δηλαδή.
-
@babisstinson said in Mazda CX-30:
ΟΚ τώρα ακούγεται λογικό. Πολλά λίτρα ρεζέρβα πάντως. Θεωρητικά κάνεις ~100-150 χιλιόμετρα σε ανοικτό δρόμο δηλαδή.
Σου δινει καβα αρκει να μην το ξεφτιλισεις.
Παντως πανω απο 41 λτ δεν εβαλα ποτε.
Και οταν ταξιδευω το ξεχειλιζω μεχρι να βλεπω την σταθμη του καυσιμου. -
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Σου δινει καβα αρκει να μην το ξεφτιλισεις.
Παντως πανω απο 41 λτ δεν εβαλα ποτε.
Και οταν ταξιδευω το ξεχειλιζω μεχρι να βλεπω την σταθμη του καυσιμου.Μα αυτό μου έκανε εντύπωση, ότι έβαλα 41 λίτρα την περασμένη φορά και είχε ανάψει λαμπάκι. Και λέω τι γίνεται, αφού διάβασα ότι έχουμε 50αρι ρεζερβουάρ.
-
Στο γερμανικό κανάλι Schuster Automobile (αντιπρόσωπος mazda) αναφέρει ότι στα νέα μοντέλα όπως CX-30, CX-60 κλπ η ρεζερβα είναι 11lt ενώ στις παλιές πλατφόρμες CX-5, 2 είναι 9lt
-
AWD (48λτ) και FWD (51λτ) εχουν διαφορετικα τεποζιτα.
Mazda CX-30