-
Παρηγγειλα το skoda kamiq cng με ειδική παραγγελία στις 15 Ιανουαρίου και θα έρθει στην Ελλάδα στις 20 Μαρτίου
Μπορεί να είσαι και ο πρώτος. Άντε με το καλό να έρθει και να μας πεις εντυπώσεις.
-
Ποσο πηγε τελικη τιμη?
Μονο σε μια εκδοση το φερνουν ή διαλεγεις και επιπεδο εξοπλισμου?
-
Παρηγγειλα το skoda kamiq cng με ειδική παραγγελία στις 15 Ιανουαρίου και θα έρθει στην Ελλάδα στις 20 Μαρτίου
Με το καλό να παραλάβεις να μάς μεταφέρεις εντυπώσεις!
Είναι φιξ οι εκδόσεις ή μπορούν να μπουν και επιλεγμένα αξεσουάρ;
-
-
Για τους κακοπροαίρετους έχω να πω πως θα κινούμε με 1000 αρι κινητήρα και μόνο 90 άλογα και 330 λίτρα πορπαγκαζ και μόνο με 17 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα και με λίγες ώρες ανοιχτά και να μένουν κάθε τρεις και λίγο από φυσικό αέριο.... χαχαχα ενώ τώρα έχω ένα Suzuki Grand Vitara που έχει αυτονομία 65 λίτρα βενζίνη φουλάρει με 110 ευρώ περίπου... και 37 λίτρα υγραέριο αλλά 29 ευρώ περίπου και αυτονομία στο υγραέριο 320 χιλιόμετρα...διότι φίλοι μου βενζίνες είναι πάντα σχεδόν άδειο βάζω περίπου 10 ευρώ κάθε 15 μέρες... γουσταρω το καμικ σε πράσινα κι χρωμα και παω σε αυτονομία 360 χιλιόμετρα 40 περισσότερα και με 2 πρατήρια στην Λάρισα + 1 στα Τρίκαλα + 1 που ανοίγει εντός του έτους κοντά στα τεμπη έχω και ένα στον Βόλο στα 60 χιλιόμετρα όταν παω για Βόλο + 2-3 στην Θεσσαλονίκη για όταν θα χρειαστεί να πάμε προς σάλονικα μεριά... ακόμα και στα τιρανα να παω θα παω να φούλαρω μπιτολα στα σκοπιά και από εκει βλέπω τιρανα σε 200 χιλιόμετρα... άσε όταν θα βγω προς Ευρώπη μεριά θα έχω τόσες χιλιάδες πρατήρια χωρίς πρόβλημα... χωριά μαγγες που εγώ το περνώ φυσικό αέριο εσείς τι ζορίζεστε που δεν θα έχω χορούς στο πορπαγκαζ;;; Δηλαδή με την μετατροπή στο υγραέριο που έμεινα με 250 λίτρα νομίζετε πως ζορίζομαι;;; Όχι βέβαια γιαυτο μην ζορίζεστε τζαπα για μένα σε περισσότερους χώρους παω... όλα καλά και σας ευχαριστώ για την κατανόηση όσοι με κατακρίνουν κακοπροερετα να ξέρουν πως δεν Τούντας βλέπω και καθολου καλή σας μερα
-
Τι παιχτηκε;;;
-
Μάλλον τίποτα....είναι της λογικής ....εσύ κι γρύλος σου!!!
Φίλε αφού σου φτάνουν εσένα τα 330 λτ εμάς μας περισσεύουν. Όσο για τα λίγα άλογα προφανώς για να πας σε φυσικό αέριο προτεραιότητα έχεις στην οικονομία και όχι στις επιδόσεις.
Καλοταξιδο.
-
Skoda kamiq style + πράσινο χρωμα + φουλ led μπρος πίσω + προβολείς ομίχλης με λειτουργία στροφής + συναγερμό με σταρ στοπ+ Hill hold control + κόκκινος εσωτερικός φωτισμός περιβάλλοντος + sport πακέτο εσωτερικού χώρου dynamic + χρωμιωμένο πλαίσιο παραθύρων+ πανοραμική ηλιοροφή+ σύστημα παρακολουθήσης κόπωσης οδηγού + πίσω κεντρικό υποβραχιόνιο + ασύρματη σύνδεση τηλεφώνου + πακέτο simply clever + ζάντες 17 άρες propus aero με ελαστικά χαμηλής τριβής + driving mode select + smart link + θερμαινόμενα εμπρός πίσω καθίσματα + ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο και αναδιπλούμενος εξωτερικοί καθρέπτες με αυτόματη σκίαση + light assist,day light, leaving home, high beam control, tunnel light, αισθητήρες βροχής + αντικλεπτικά μπουλόνια + πακέτο καπνιστή + πατάκι διπλής όψεως + θερμαινόμενο παρμπρίζ+ φιμέ τζάμια + κάμερα οπισθοπορείας + όλα αυτά που έχει το πακέτο style δεν τα περιγράφω αυτά είναι καμία 20αρια κάτι διζωνικοί κλιματισμοί ψηφιακό ταμπλό εμπρός υποβραχιόνιο με 2 usb πίσω αυτά όλα κοστίζουν 27600. - 3000 το τέλος ταξινομήσης. Ήθελα να πάρω το Audi A3 σε φυσικό αέριο 33500 με τέλη ταξινομήσεις και 28000 χωρίς το τέλος ταξινομήσεις αλλά ήταν χωρίς διαμορφωτή και μόνο λευκό και χωρίς να προσθέσω τίποτα ... εάν έβαζα όλα αυτά θα έφτανε 43000 όποτε skoda kamiq ... μετά πήγα για το golf tgi αλλά δυστυχώς επέλεξαν να μην το φέρουν στην Ελλάδα μετά είδα το skoda octavia χαχαχαχα αλλά δυστυχώς η γυναίκα μου με λέει δεν μπαίνω μέσα σε πεθαμενατζιδικο όποτε μόνη επιλογή το kamiq γιατί και το arona δυστυχώς δεν πέρνει τόσα πολλά έξτρα που ήθελα και κόστιζε μόνο 22000 με αυτά τα λίγα που έδινε η εταιρία χωριά μέσα όλα τα πλαστικά φαίνονται όλα ψεύτικα... όσο για το Leon το είχα σε δεύτερη επιλογή μετά το kamiq αλλά δυστυχώς έπρεπε να αγοράσω μόνο ένα αυτοκίνητο ...
-
Τι παιχτηκε;;;
προληπτικο χτύπημα.
-
Κ λετε το 2008 ακριβό..πετρελαιακι κ παλι πετρελαιακι!
-
Καλό και το 2008 πετρέλαιο γούστα είναι αυτά.... εγώ θέλω kamiq εσυ 2008 καλοτάξιδο!!
-
Καλό και το 2008 πετρέλαιο γούστα είναι αυτά.... εγώ θέλω kamiq εσυ 2008 καλοτάξιδο!!
Ευχαριστω! Επισης!
Δεν πήγαινε σε σενα το σχολιο, απλα ελεγα σε αλλα νηματα οτι δεν υπαρχουν φθηνα, καλα καινουργια αυτοκινητα, κ ολοι ελεγαν για το Kamiq, κ το Captur II, το οποιο δεν εχει καν τιμη Ελλαδα!
Ειτε Peugeot, ειτε Kia, ειτε Skoda θα πληρωσεις. Τα αυτοκινητα εχουν γινει πολυ καλα για να ειναι πολυ φθηνα.
Εδω κατι C1 κ CityGo, πως τα λενε, κανουν οσο τα C3 κ Fabia του κοντινου παρελθόντος.
Με υγεια φιλε, να το ευχαριστηθείτε κ καλοτάξιδο!
-
Εχοντας το seat leon 1.4cc 85HP του 2009 πιστευετε με το skoda kamiq cng θα παω σε κατι υποδεεστερο απο πλευρας επιδοσεων?
Γενικα δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα οι επιδοσεις απλα επειδη μου αρεσει το συγκεκριμενο με αυτον τον κινητηρα δεν θελω να παω σε κατι πιο αργο απο αυτο που εχω ηδη.
Ευχαριστω
-
Εχοντας το seat leon 1.4cc 85HP του 2009 πιστευετε με το skoda kamiq cng θα παω σε κατι υποδεεστερο απο πλευρας επιδοσεων?
Γενικα δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα οι επιδοσεις απλα επειδη μου αρεσει το συγκεκριμενο με αυτον τον κινητηρα δεν θελω να παω σε κατι πιο αργο απο αυτο που εχω ηδη.
Ευχαριστω
Από πλευράς αριθμών θα είσαι περίπου στα ίδια, από πλευράς οδηγικής αίσθησης και αν θα μπορείς να μπεις με τα ίδια χλμ σε στροφή το leon θα είναι καλύτερο.
-
Ευχαριστω
Όταν βάζουμε στην εξίσωση ατμοσφαιρικό με τουρμπάτο, ίδιων ίππων, νικάει κατά κράτος κάθε τουρμπάτο. Όταν τα ατμοσφαιρικά έχουν ροπή σε μια κορυφή, τα τουρμπάτα έχουν εύρος πλατώ σε κάθε μέγιστη ροπή.
Νύχτα με μέρα, μπροστά το Kamiq CNG και σε επιδόσεις.
-
Οδήγησα το χιλιαρι (βενζίνη) και η αίσθηση για χιλιάρι ήταν καλή, με αρκετό εξοπλισμό στην πιο πλούσια έκδοση (την τρίτη, δε θυμάμαι όνομα) αλλά αν κάποιος θέλει επιδόσεις ή χαμηλή κατανάλωση δε θα το πρότεινα σε καμία περίπτωση. Κάτω από 6,9 λτ/χλμ δεν έπεσε κι ας το πήγα συντηρητικά σε επαρχιακό δρόμο. Ωστόσο όταν το ζορισα με επιταχύνσεις/φρεναρίσματα κλπ δεν ανέβηκε πάνω απο 7,7-7,9 λτ / 100χλμ αν θυμάμαι καλά. Οι καταναλώσεις είναι οι ενδείξεις που έδειχνε το αυτοκίνητο σαν μέση κατανάλωση από την προηγούμενη στάση, δηλαδή στην τρέχουσα διαδρομή κάθε φορά.
-
Σε πια έκδοση του χιλιάρι αναφέρεσαι αν επιτρέπεται; Γιατί νομίζω πως βγαίνει με 95 και 116 άλογα.
-
Σε πια έκδοση του χιλιάρι αναφέρεσαι αν επιτρέπεται; Γιατί νομίζω πως βγαίνει με 95 και 116 άλογα.
Φίλε μου συγγνώμη, τώρα είδα το μήνυμά σου. Οδήγησα αυτό με τα 116 άλογα και το 6άρι κιβώτιο.
-
Το είδα σήμερα δίπλα στο karoq και μου φάνηκε πολύ λίγο για suv. Ουσιαστικά πρόκειται για υπερυψωμένο hatch.
-
Το είδα σήμερα δίπλα στο karoq και μου φάνηκε πολύ λίγο για suv. Ουσιαστικά πρόκειται για υπερυψωμένο hatch.
Σε αυτή την κατηγορία όλα υπερυψωμένα hatch είναι.... Αν δεν κάνω λάθος bsuv ονομάζεται η κατηγορία. Η λογική είναι ότι προσφέρουν μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και καλύτερο ride quality?.
Skoda Kamiq