-
Δυο ειναι οι εμποροι στην Αθήνα,,, και δεν έχουν και ιδιαίτερα περιθωρια σε αυτό το σπεκ
-
Το σύνολο είναι πολύ δυνατό σε αυτά τα χρήματα. Μακάρι να είχε μερικά άλογα ακόμα αλλά και τα 140 είναι πολύ καλά.
Τι εγγύηση δίνει η BMW;
Τα καινούρια νομίζω έχουν και android auto ε;
-
Το σύνολο είναι πολύ δυνατό σε αυτά τα χρήματα. Μακάρι να είχε μερικά άλογα ακόμα αλλά και τα 140 είναι πολύ καλά.
Τι εγγύηση δίνει η BMW;
Όντως είναι καλή τιμή.
Η BMW έχει μόνο Apple CarPlay
-
dimitriscsd wrote:
Τι εγγύηση δίνει η BMW;
Όντως είναι καλή τιμή.
Η BMW έχει μόνο Apple CarPlay
Μα κάπου διάβασα ότι πλέον θα είχανε και Android Auto. Δεν ισχύει για την νέα 1;
-
Θα βάλει και android auto και λογικά το σύστημα θα είναι αναβαθμίσιμο. Οπότε όποιος ψωνίσει τώρα πιθανότατα σε λίγο καιρό να έχει και andoid auto. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι το αν θα έχουν συνδρομή αυτές οι υπηρεσίες. Εάν παίξει κάτι τέτοιο θα είναι για πολλές κλωτσές εκεί στην bmw.
Επίσης ρε παιδιά βλέπω ξερογλυφεστε με το σούπερ εξοπλισμό της 1...συστήματα ασφαλείας γιοκ, ηλεκτροχρωματικός(-οι) καθρέφτης(-ες) γιοκ, ηχοσύστημα της πλάκας με 4-5 ηχεία, συνδεσημότητα smartphone στο περίπου, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες γιοκ κτλ κτλ. Για καμιά ηλιοροφή, κάνα active cruise control ούτε λόγος φυσικά.
Δηλαδή ΟΚ καλή τιμή μεν αλλά μόνο αν θες να κάνεις branding. Ουσιαστικά δεν παίρνεις τίποτα φοβερό που να αναβαθμίζει τόσο πολύ την εμπειρία χρήσης.
-
Υπερβάλλεις...
-
Μπορεί...δυσκολεύομαι να συμμεριστώ τον υπέρμετρο ενθουσιασμό για τέτοια αυτοκίνητα. Digital όργανα έχει? Κάμερα? Ναβι? Γενικώς πολύς συμβιβασμός τα premium στις συνθήκες της ελλ αγοράς.
-
Η συγκεκριμένη έκδοση δεν έχει ούτε car play (μόνο 8αρα οθόνη με αριστο infotainment)
Ο κινητήρας αυτός πάει stage 1 στα 180 περίπου αλογα πανεύκολα
Συστήματα ασφαλείας έχει ακόμα και στο πακέτο αυτό (lane departure, σήματα κυκλοφορίας, collision assistant)
Βασικά εχει ποιότητα κατασκευής, ποιοτικότατο σαλόνι με σπορ καθίσματα, κρυφό φωτισμό, μεταλλικό, αυτόματο, full led κλπ
Αμιγώς ψηφιακό καντράν δεν έχει το πακέτο αυτό!
Ολα βέβαια μπαίνουν εξτρα σε παραγγελία ξεκινώντας από το πακέτο αυτό ως βάση
-
Βασικά δεν είναι αναλογικό το καντράν. Ψηφιακό είναι το ταχύμετρο και στροφόμετρο. Αλλά δε μπορείς να αλλάξεις τη μορφή όπως στην Α class. Απλώς κανα χρώμα νομίζω. Παίζει μόνο ο χώρος ανάμεσα στα δύο. Κάτι σαν το Q3 δηλ χωρίς τα έξτρα.
-
Stage 1 κάνει κάποιος από τους εξουσιοδοτημένους;
-
iceman7 wrote:
Stage 1 κάνει κάποιος από τους εξουσιοδοτημένους;
Οχι, σχεδόν παντα aftermarket αυτά...
-
Βασικά δεν είναι αναλογικό το καντράν. Ψηφιακό είναι το ταχύμετρο και στροφόμετρο. Αλλά δε μπορείς να αλλάξεις τη μορφή όπως στην Α class. Απλώς κανα χρώμα νομίζω. Παίζει μόνο ο χώρος ανάμεσα στα δύο. Κάτι σαν το Q3 δηλ χωρίς τα έξτρα.
Ψηφιακο είναι το κεντρικό κομμάτι (5 περίπου ίντσες) οπου εναλλάσονται οι πληροφορίες...
Στροφόμετρο και ταχύμετρο είναι αναλογικά αλλά με οπίσθιο φωτισμό (black panel το λέει η BMW). και ο χρωματισμός είναι πάντα λευκός...
Ως εξτρα επιλογή υπάρχει και πλήρως ψηφιακό καντράν οπου αναλογα με το mode οδηγησης αλλάζει και το χρώμα κλπ...
-
έβλεπα ένα review του Thomas για το xceed και αν και Γερμανός αναρωτιοταν για την διαφορά των αρκετών χιλιάδων ευρώ ανάμεσα στους κορεάτες και 1 και Α.
καθως το σαλονι και υλικά πλέον δεν έχουν διαφορές σε νορμάλ εκδοσεις. εννοείται η γκάμα κινητήρων είναι πολύ μεγάλη στις mbw και Merc, αλλά αν παρατηρήσουμε τους κλασικούς κινητήρες, οι διαφορές υπάρχουν κυρίως σε θόρυβο καμπίνας, πολλές επιλογές σε έξτρα, καλυτερες οθόνες(;), σήμα.
-
Την BMW την αγοράζεις περισσότερο γιατί γουστάρεις 'χλίδα' και την ίδια την μάρκα (δεν είναι κακό).
Προσωπικά πιστεύω πως για BMW ακόμα και με όχι πλήρη εξοπλισμό, η τιμή αυτή είναι πολύ λογική (δεν εννοώ φθηνή, απλά δεν είναι ακριβό).
Για τους υπόλοιπους που έχουμε άλλες προτεραιότητες υπάρχουν πιο ολοκληρωμένα σύνολα σε αυτά τα λεφτά (κι ας θεωρούνται πως έχουν κατώτερο σαλόνι) όπως Focus, Civic, (X)Ceed, i30 κ.ά.
-
δεν είμαι κατά των πριμιουμ, άλλωστε συνηθίζω να αγοράζω επώνυμα πράγματα και ίσως ακριβά σχετικά, πιο πολύ σε σχέση με υπολογιστές κτλ. αλλά η διαφορά υπάρχει. πχ ένα δυνατό Ultrabook σε σύγκριση με άλλα που βγαινουν. αξιοπιστία ειδικά.
τώρα στα αυτοκίνητα δν έχω την εμπειρία οδηγικα, αλλά στα απέξω εμφάνιση, σαλόνια κτλ οι αποστάσεις έχουν μικρύνει νομιζωνομιζω. επίσης με αυτά που διαβάζω η αξιοπιστία των γερμανικών έχει χαθεί σχετικά.
-
Θα βάλει και android auto και λογικά το σύστημα θα είναι αναβαθμίσιμο. Οπότε όποιος ψωνίσει τώρα πιθανότατα σε λίγο καιρό να έχει και andoid auto. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι το αν θα έχουν συνδρομή αυτές οι υπηρεσίες. Εάν παίξει κάτι τέτοιο θα είναι για πολλές κλωτσές εκεί στην bmw.
Επίσης ρε παιδιά βλέπω ξερογλυφεστε με το σούπερ εξοπλισμό της 1...συστήματα ασφαλείας γιοκ, ηλεκτροχρωματικός(-οι) καθρέφτης(-ες) γιοκ, ηχοσύστημα της πλάκας με 4-5 ηχεία, συνδεσημότητα smartphone στο περίπου, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες γιοκ κτλ κτλ. Για καμιά ηλιοροφή, κάνα active cruise control ούτε λόγος φυσικά.
Δηλαδή ΟΚ καλή τιμή μεν αλλά μόνο αν θες να κάνεις branding. Ουσιαστικά δεν παίρνεις τίποτα φοβερό που να αναβαθμίζει τόσο πολύ την εμπειρία χρήσης.
Kαταργησαν την συνδρομη. Ο εξοπλισμος καλος ειναι αλλα λειπουν αυτα που λες. Βεβαια εχεις σπορ καθισματα που ειναι παρα πολυ καλυτερα απο αυτα που δινουν οι αλλοι. Οθονες και ηλεκτρονικα μια χαρα ειναι.
-
Μία live επίδειξη του Android Auto σε όχημα BMW θα γίνει για πρώτη φορά στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων [Consumer Electronics Show (CES)] 2020 και θα διατίθεται σε 20 χώρες από τον Ιούλιο του 2020 για όλα τα μοντέλα με ** BMW Operating System 7.0.**
Άρα δεν παίζει στο φτηνό σύστημα του sportline.
-
Μία live επίδειξη του Android Auto σε όχημα BMW θα γίνει για πρώτη φορά στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων [Consumer Electronics Show (CES)] 2020 και θα διατίθεται σε 20 χώρες από τον Ιούλιο του 2020 για όλα τα μοντέλα με ** BMW Operating System 7.0.**
Άρα δεν παίζει στο φτηνό σύστημα του sportline.
Ειναι γνωστό αυτό ότι το ΑΑ θα το βάλουν στο idrive 7 που μπαίνει και στο νέο Ασσο μαζι με κάποια αλλά έξτρα καλουδια και πλέον τοποθετείται στις νεες της σειρές.
Προϋπόθεση όμως για ΑΑ είναι να έχεις παρει και το πακέτο για car play που με τη σειρά του απαιτεί πακέτο Navi. -
Να ρωτήσω κάτι ως ολίγον άσχετος από μηχανολογικά. Αυτό που φωνάζουν ότι σε αντίθεση με την BMW, η A class έχει ημιάκαμπτο άξονα vs πολλαπλών συνδέσμων στα μικρά μοντέλα, είναι σοβαρό; Είναι για σας σοβαρά αποτρεπτικός παράγοντας για αυτοκίνητο στην πόλη;
-
Να ρωτήσω κάτι ως ολίγον άσχετος από μηχανολογικά. Αυτό που φωνάζουν ότι σε αντίθεση με την BMW, η A class έχει ημιάκαμπτο άξονα vs πολλαπλών συνδέσμων στα μικρά μοντέλα, είναι σοβαρό; Είναι για σας σοβαρά αποτρεπτικός παράγοντας για αυτοκίνητο στην πόλη;
Για την πόλη όχι, δεν είναι σοβαρός παράγοντας (αν και λογικά ο Άσσος θα προσφέρει καλύτερη άνεση), όμως θεωρώ κοροϊδία τόσα πολλά χρήματα και να έχει ημι-άκαμπτο. Από εκεί και πε΄ρα καθαρά προσωπικό θέμα, ο Άσσος μου αρέσιε η αρκετά, η Α κλας (για εμένα) δεν βλέπεται μέσα-έξω, κανένας χαρακτήρας. Την έβλεπεα προχτές μπροστά μου στην Ε.Ο και εαν δεν είχε το σήμα δεν καταλάβαινα με τίποτα τι αυτοκίνητο είναι, σε αντίθεση π.χ. με τις ΜΒ περασμένων δεκαετιών που μόνο από τα φώτα ξεχώριζαν.
Νέα BMW 1 Series 2019