-
Μάλιστα, πραγματικά μπραβο στην εισαγωγικη ....
Που δηλαδη οταν με το καλο καταργηθει το υπαρχον συστημα με τον φορο του εξτρα εξοπλισμου...
-
ΑΑΑ, βρηκα τουτου να ασχολουμε για καποιο καιρο....απο την στιγμη που ειναι κατω απο 30.000 και πιο κοντα στα 25.000... του δινω σημασια...χαχα
-
Κανε ενα τεστ ντραιβ και θα με θυμηθεις! Ψαχνω να ανανεωσω το juke μου εδω κ εναμιση χρονο εχωντας ως ταβανι τα 28000 με αποτελεσμα απο τα bsuv να τρωω τις απογοητευσεις την μια μετα την αλλη απο αποψη ποιοτητας / εξοπλισμου / τιμης. Τα c suv ξεφευγαν και ειπα να δω κατι σε φοκους κ corolla, ε μολις εκανα τεστ ντραιβ την 118 ηταν σαν να κατασταλαξα αμεσως και το αστειο ηταν οτι δεν μου περνουσε ποτε απο το μυαλο γτ νομιζα οτι τιμολογιακα ξεφευγει!
-
Καλοτάξιδο να είναι!!Πολυ καλό πακέτο και φοβερό χρωμα!Ξερει κανείς αν αυτό το πακέτο μπαίνει και στην έκδοση diesel και αν ναι ποσο πάει η τιμή του;
-
Καλοτάξιδο να είναι!!Πολυ καλό πακέτο και φοβερό χρωμα!Ξερει κανείς αν αυτό το πακέτο μπαίνει και στην έκδοση diesel και αν ναι ποσο πάει η τιμή του;
το συγκεκριμένο πακέτο μόνο βενζίνη. Στο πετρέλαιο βγάζει αλλά πακέτα αλλά εμφανισιακά κυρίως χάνει πολύ.
Εγώ το έχω το αμαξι 2 εβδομάδες και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι είναι όντως μια καλη πρόταση. ο άσσος έχει γίνει πιο καθημερινό αυτοκίνητο από το προηγούμενο μοντέλο. Δεν έχει την πολεμική αίσθηση του f20 αλλά είναι ποιοτικό, με εξαιρετικό τιμόνι για μπροστά κίνηση, στιβαρό πλαίσιο και σφικτές αναρτήσεις που όμως δεν κοπανάνε . Ο εξοπλισμός της sportline advanced κάνει πιο εύκολη την επιλογή. Σε αυτά τα λεφτά θεωρώ ότι δεν έχει ανταγωνισμό το συνολικό πακέτο. -
Περιμεντε να ανεβασω την δημοσιογραφικη παρουσιαση που καποιος την ειχε ξανανεβασει,εχει προς το τελος τα πακετα εξοπλισμου για βενζινη και diesel.
https://www.4troxoi.gr/sites/default/files/new_bmw_1_series_gr_media_presentation_10.06.19.pdf
και το φυλλαδιο του αυτοκινητου
μολις παραλάβεις θα δεις ποσό θα σε ενθουσιάσει το αμαξι.
-
Σε τι τιμή βγαίνει το αυτόματο diesel?
-
Περιμεντε να ανεβασω την δημοσιογραφικη παρουσιαση που καποιος την ειχε ξανανεβασει,εχει προς το τελος τα πακετα εξοπλισμου για βενζινη και diesel.
https://www.4troxoi.gr/sites/default/files/new_bmw_1_series_gr_media_presentation_10.06.19.pdf
και το φυλλαδιο του αυτοκινητου
-
Εχει δυο πακετα στα 28000 παλι οπως κ η βενζινη αλλα με λιγοτερο εξοπλισμο.
-
Ανεβασα και 3 φωτο να το δειτε!
Αααα Σπανός! Ποιός πωλητής σε εξυπηρέτησε?
Η αλήθεια είναι ότι η τιμή είναι σούπερ με μόνα αρνητικά ότι α) δνε μπορείς να προσθέσεις τίποτα και β) το κιβώτιο που είναι διπλού συμπλέκτη (για εμένα είναι αρνητικό, δεν μου αρέσει).
Η BMW Hellas ως 100% θυγατρική της BMW AG μπορεί και πετυχαίνει πολύ καλές συμφωνίες (το είχε κάνει και παλαιότερα και είχε κατηγορηθεί).
-
Φανη εχεις περισσοτερες πληροφοριες για το κιβωτιο.....;;;
Κοιτα τλ σκεφτομουν και εγω....αν εχει μασιφ συμπλκετες και οχι σε δαχτυλιδια, και εχει και ενα καλοφτιαγμενο κυκλωμα περι module κτλ....μια χαρα ....
Δεν θα καταλαβει και πολλα απ τη πολη.
-
Φανη εχεις περισσοτερες πληροφοριες για το κιβωτιο.....;;;
Δεν έχω πολλές πληροφορίες. Είναι το 7DCT300 της Gertrag (Magna πλέον), το οποίο είναι υγρού συμπλέκτη και είναι το ίδιο που φοράνε και τα Renault. Θεωρητικά είναι πιο αξιόπιστο από το DSG (της BW), αλλά εγώ είμαι 'αλλεργικός' στα διπλοσύμπλεκτα!! Αχαχα.
Άσε που φοβάμαι την πιθανή ζημία με τα 2 χρόνια εγγύησης της BMW και γνωρίζοντας τις τιμές που χρεώνει.
-
kokotinos wrote:
Η αλήθεια είναι ότι η τιμή είναι σούπερ με μόνα αρνητικά ότι α) δνε μπορείς να προσθέσεις τίποτα και β) το κιβώτιο που είναι διπλού συμπλέκτη (για εμένα είναι αρνητικό, δεν μου αρέσει).
Η BMW Hellas ως 100% θυγατρική της BMW AG μπορεί και πετυχαίνει πολύ καλές συμφωνίες (το είχε κάνει και παλαιότερα και είχε κατηγορηθεί).
Αυτό ακριβώς. Μάλιστα έχουν υπάρξει και πρόστιμα όχι απλά κατηγορίες για αθέμιτο ανταγωνισμό. Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η εμπορική πολιτική αφορά αποκλειστικά τη σειρά 1 η οποία είναι η μοναδική που μπορεί να κάνει νούμερα στην ελλ αγορά.
Αντίστοιχα σοβαρές εκπτώσεις κάνει και στα μεγάλα βέβαια αλλά κυρίως όταν πάνε για leasing. Ένα 530i που περιμένω τώρα θα μου το δώσουν με 25% έκπτωση.
-
Αντίστοιχα σοβαρές εκπτώσεις κάνει και στα μεγάλα βέβαια αλλά κυρίως όταν πάνε για leasing. Ένα 530i που περιμένω τώρα θα μου το δώσουν με 25% έκπτωση.
Έτσι είναι, ειδικά σε εταιρικές πωλήσεις παίζουν εκπτώσεις από 25% ώς και 35%! Ο κουμπάρος μου είχε πάρει πριν αρκετά χρόνια μια 5αρα με 35% έκτπωση στην ΛΤΠΦ. Την πούλησε 1 χρόνο μετά πιο ακριβά από όσο την είχε αγοράσει!
-
kokotinos wrote:
Με εξυπηρετησε ο κυριος Δημας. Οσο αναφορα την εγγυηση με 400 και κατι ευρω την επεκτεινεις για αλλα 2 χρονια. Τωρα για το κιβωτιο , κ εγω το ειχα αγχος, μου ειπε ο πωλητης οτι σε περιπτωση βλαβης εκτος εγγυησης και δεν ειναι υπαιτιοτητα του οδηγου βγαινει μπροστα η BMW Hellas και σε καλυπτει. Φιλος ειχε το ιδιο κιβωτιο σε mini του 2015 diesel και δεν του εβγαλε τιποτα στην 4ετια.
-
Fanis75 wrote:
kokotinos wrote:
Αυτό ακριβώς. Μάλιστα έχουν υπάρξει και πρόστιμα όχι απλά κατηγορίες για αθέμιτο ανταγωνισμό. Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η εμπορική πολιτική αφορά αποκλειστικά τη σειρά 1 η οποία είναι η μοναδική που μπορεί να κάνει νούμερα στην ελλ αγορά.
Δεν ήταν απλά αθέμιτος ανταγωνισμός. Ήταν απάτη αρκετά μεγάλων διαστάσεων για την οποία έπεσαν πρόστιμα για λαθρεμπόριο λόγω τιμολογίων εικονικής ex works αξίας, τα οποία μαγειρεύονταν μεταξύ της μητρικής εταιρίας (κατασκευαστής) και της θυγατρικής (αντιπροσωπία).
https://www.bankwars.gr/Απάτη-φοροδιαφυγή-mercedes-ΒΕΝΖ-hellas-και-bmw-hellas-έπια/
-
Τωρα για το κιβωτιο , κ εγω το ειχα αγχος, μου ειπε ο πωλητης οτι σε περιπτωση βλαβης εκτος εγγυησης και δεν ειναι υπαιτιοτητα του οδηγου βγαινει μπροστα η BMW Hellas και σε καλυπτει. Φιλος ειχε το ιδιο κιβωτιο σε mini του 2015 diesel και δεν του εβγαλε τιποτα στην 4ετια.
Kαλά ο πωλητής τι θα πεί? Αλλά για ρώτα λεπτομέρειες (στο συνεργείο όχι στις πωλήσεις) του goodwill guarantee να δείς ότι δεν το καλύπτει τόσο απλά και εύκολα πλέον (και το λέω έχοντας χρησιμοποιήσει αρκετές φορές τέτοια εγγύηση).
Σε Mini του 2015 αποκλείεται να είχε το ίδιο κιβώτιο, γιατί απλά δεν έβγαινε τότε! Τότε τα Mini φόραγαν το 6αρι με μετατροπέα της Aisin το οποίο όντως είναι σκυλί και δεν έχει σχέση σε αξιοπιστία με τα DCT.
ΥΓ: Δεν τα λέω για να σε τρομάξω ούτε για να σου μειώσω την χαρά, απλά για να γνωρίζεις και εαν σου βγαίνει κάνε και την επέκταση της εγγύησης να έχεις το κεγάλι σου ήσυχο.
-
kokotinos wrote:
Τωρα για το κιβωτιο , κ εγω το ειχα αγχος, μου ειπε ο πωλητης οτι σε περιπτωση βλαβης εκτος εγγυησης και δεν ειναι υπαιτιοτητα του οδηγου βγαινει μπροστα η BMW Hellas και σε καλυπτει. Φιλος ειχε το ιδιο κιβωτιο σε mini του 2015 diesel και δεν του εβγαλε τιποτα στην 4ετια.
Kαλά ο πωλητής τι θα πεί? Αλλά για ρώτα λεπτομέρειες (στο συνεργείο όχι στις πωλήσεις) του goodwill guarantee να δείς ότι δεν το καλύπτει τόσο απλά και εύκολα πλέον (και το λέω έχοντας χρησιμοποιήσει αρκετές φορές τέτοια εγγύηση).
Σε Mini του 2015 αποκλείεται να είχε το ίδιο κιβώτιο, γιατί απλά δεν έβγαινε τότε! Τότε τα Mini φόραγαν το 6αρι με μετατροπέα της Aisin το οποίο όντως είναι σκυλί και δεν έχει σχέση σε αξιοπιστία με τα DCT.
ΥΓ: Δεν τα λέω για να σε τρομάξω ούτε για να σου μειώσω την χαρά, απλά για να γνωρίζεις και εαν σου βγαίνει κάνε και την επέκταση της εγγύησης να έχεις το κεγάλι σου ήσυχο.
To εψαξα και εχεις δικιο. Το κιβωτιο μπηκε το 2018 στο mini.Τεσπα την επεκταση εννοειται και θα την κανω!
-
Την οποία goodwill βέβαια την προπληρώνεις στα service σε εξουσιοδοτημένους να πούμε. Δεν είναι όσο τσάμπα θέλουν να λένε.
Αν είναι να πληρώνεις 150-200€ για λάδια-φίλτρο (μαξ 80€ κόστος λιανική), αντιλαμβάνεται κανείς πως βγαίνουν οι goodwill.
-
Το κιβωτιο μπηκε το 2018 στο mini.Τεσπα την επεκταση εννοειται και θα την κανω!
Και στο Mini και στις BMW μπήκε το καλοκαίρι του 2018, κυρίως για μείωση των εκπομπών CO2.
Νέα BMW 1 Series 2019