-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Για την ακρίβεια, ένα rebadged Nissan Juke είναι!Ναι το ξέρω...για αυτό είπα ότι συνεχίζει να είναι άσχημο!
Κατά τ' άλλα Φάνη, έχω θέμα με τα rebadged premium. Δεν έχω θέμα με τα κοινά μηχανικά μέρη γιατί είναι αναπόφευκτο.
Και εγώ το ίδιο...για αυτό δεν καταννοώ τα Audi.
-
Τα Audi έχουν ένα σημαντικά διαφοροποιημένο design, μέσα - έξω από τα VW. Οπότε δε με χαλάνε, όπως με χαλούσαν οι DS3 και DS4, που μέσα ήταν σαν να καθόσουν σε μια ακριβή έκδοση των αντίστοιχων C3 και C4, με bonus τα εργονομικά φάουλ (πίσω παράθυρα μη ανοιγώμενα στη DS4).
Ώρα που τα DS3 Crossback και DS7 δεν έχουν καμία σχέση σε design με κάποιο Citroen, αλλά αντιθέτως έχουν πολύ δυνατό δικό τους design, μου αρέσουν πολύ.
-
Τα πρώτα DS ήταν αυτοκίνητα ανάγκης . Το 3 ως δίπορτο , είχε μεγάλη διαφοροποίηση από το 3 της σιτροέν που το σχήμα του ήταν πολύ οικογενειακό . Αλλά τα δίπορτα έπαψαν και αυτά να τραβάνε .
Το 4 ήταν μία αποτυχία σχεδιασμού , γιατί η λογική των μικρών πορτών πίσω με τα παράθυρα που δεν ανοίγουν , είχε πολύ περιορισμένο κοινό . Ελεγαν ότι απευθύνονταν σε αυτούς που ήθελαν δίπορτο και τους έδιναν και 2 πόρτες μπόνους . Πιθανόν αν είχε βγει 5-6 χρόνια νωρίτερα να είχε το κοινό του . Αλλά το γεγονός ότι το βγάλανε σκληρό δεν βοηθούσε στην παραδοσιακή πελατεία .
Το 5 ήταν το πιο ιδιαίτερο , αλλά είχε 2 σοβαρά μειονεκτήματα . Ηταν πατημένο πάνω στο πρώτο 3008 και δεν είχε τους χώρους της 5 της σιτροέν , ούτε υδρό , ούτε κάτι άλλο , πέρα από ένα ωραίο σχήμα .
Ενώ ήταν μικρότερο της 5άρας μου , πάσχιζε να στηθεί ως ναυαρχίδα της σιτροέν , πράγμα που δεν ήταν και η τιμή του υπερβολική .Το 7 έχει στηθεί καλά τελικά και τιμολογικά όπως το 3008 . Δίνει μεγαλύτερης πρίμιουμ κατηγορίας αίσθηση σε χαμηλότερη τιμή . Το 3 όπως γράφω και στο θέμα του , δεν έχει στηθεί έτσι και θεωρώ ότι θα δυσκολευτεί . Εκτός αν το πήξουν στους εξοπλισμούς και αλλάξουν τα δεδομένα .
Να δούμε τι θα κάνει και η νέα κυβέρνηση στο θέμα της φορολογίας των αυτοκινήτων , όπου αν έχουμε αλλαγές σε αυτή , θα αλλάξει πάλι η αγορά .
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Ξεσκιστηκε λίγο το topic αλλά όλο και κάτι χρήσιμο πάντα βγαίνει από τις συζητήσεις. Δεδομενων συνέχεια για το αγαπημένο μας αυτοκίνητο. Η διαδρομή της επιστροφής είχε κατανάλωση 7,5 λ/100 αλλα με air condition συνεχεια ανοικτό. Τρομερή άνεση στο ταξίδι, πρώτη φορά δε με κούρασε καθόλου. Συνέβαλαν σε αυτό τα σούπερ άνετα καθίσματα και η ποιότητα κύλισης του αυτοκινητου.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και από μένα.
Ζαχαρώνω καιρό τώρα το DS7, αλλά έχω απορίες...
Μιλώντας για το 1.5 πετρέλαιο, τα 130 άλογα δεν είναι λίγα για τέτοιο αυτοκίνητο; Δεν το έχω οδηγήσει, υπόθεση κάνω.
Επίσης, τί παίζει με την εγγύηση; Είναι 'μαμά' 5ετής, ή 2ετής με 3 έτη επέκταση; Μέχρι πόσα χλμ καλύπτει;
Τέλος, αν και έχει συζητηθεί, τα service γίνονται και σε Citroen αντιρποσωπείες; -
Επειδή ενδιαφέρθηκα κ εγώ απ' ότι μου ειπαν είναι 5 ετης η εγγύηση κ όσο αφορά το σέρβις υπάρχει ήδη συνεργείο ds στην Αγία Παρασκευή κ υπάρχει πρόβλεψη για άλλα 2 .Ένα Νότια κ ένα πιο κεντρικά.Για το σέρβις σε Citroen δεν έχω μάθει πέραν από ότι έχει γραφτεί εδώ...
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Καλημέρα και από μένα.
Ζαχαρώνω καιρό τώρα το DS7, αλλά έχω απορίες...
Μιλώντας για το 1.5 πετρέλαιο, τα 130 άλογα δεν είναι λίγα για τέτοιο αυτοκίνητο; Δεν το έχω οδηγήσει, υπόθεση κάνω.
Επίσης, τί παίζει με την εγγύηση; Είναι 'μαμά' 5ετής, ή 2ετής με 3 έτη επέκταση; Μέχρι πόσα χλμ καλύπτει;
Τέλος, αν και έχει συζητηθεί, τα service γίνονται και σε Citroen αντιρποσωπείες;Για τους κινητήρες δεν είμαι ειδική αλλά πιστεύω είναι οκ και τα 130 άλογα.
Η εγγύηση είναι 2ετης με 3ετη επέκταση. Δεν είμαι σίγουρη για τα χιλιόμετρα, νομίζω 60.000 , πρέπει να κοιτάξω τα χαρτιά μου.
Το επίσημο σέρβις είναι στην Αγ. Παρασκευή και τώρα ετοιμάζεται και ένα στον Κηφισό.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ πολύ @konstantinosnov και @snowdrop!
Η επάρκεια του 1.5 (130Hp) διαπιστώνεται εύκολα με ένα test drive (ή με ενοικίαση!).
Για το service θεωρώ πως θα υπάρξουν λύσεις, είτε σε DS stores είτε και σε εξουσιοδοτημένα Citroen.
Αυτό που εξακολουθεί να με χαλάει είναι το όριο χλμ. στην εγγύηση... -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ @konstantinosnov και @snowdrop!
Η επάρκεια του 1.5 (130Hp) διαπιστώνεται εύκολα με ένα test drive (ή με ενοικίαση!).
Για το service θεωρώ πως θα υπάρξουν λύσεις, είτε σε DS stores είτε και σε εξουσιοδοτημένα Citroen.
Αυτό που εξακολουθεί να με χαλάει είναι το όριο χλμ. στην εγγύηση...Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ λίγα τα 60000 ειδικά για diesel κινητήρα..Δηλαδή εγώ προσωπικά θα είχα περίπου 1 χρόνο και 4 μήνες εγγύηση.Υπερβολικα αστείο .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δεν είμαι καθόλου σίγουρη για τα 60000 χλμ. Θα σας πω όταν πάω στο αυτοκίνητο που έχω τα σχετικά χαρτιά
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ίσως η swondrop να ξέρει καλύτερα μιας κ το παρέλαβε.Προσωπικα 2φορες που ρώτησα εγώ δεν μου ανέφερε κάτι για χιλιόμετρα και μαλιστα μου τόνισε αρκετά το 5χρ εγγύηση.Για τον Κηφισό έχει δίκιο.Κ αναμένουν κ νότια συνεργειο
-
Ναι θα θελαμε να γνωριζουμε εαν υπαρχει περιορισμος χιλιομετρων στη εγγυηση. 60000 ειναι καπως λιγα για 5ετη. ΕΙναι 12.000 ανα χρονο.....
-
Σχετικό-άσχετο, στο Grandland είναι 2+3 ή 75.000 χλμ.
-
https://www.dsautomobiles.gr/services/egguisi-ds/
Εδω λεει οτι στην 2ετη, ειναι χωρις περιορισμο χιλιομετρων -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
https://www.dsautomobiles.gr/services/egguisi-ds/
Εδω λεει οτι στην 2ετη, ειναι χωρις περιορισμο χιλιομετρωνΠάντα έτσι κάνουν (όλες οι εταιρείες), η βασική εγγύηση είναι χωρίς περιορισμό αλλά οποιαδήποτε επέκταση έχει περιορισμό. Και την Ford είναι 8 χρόνια 100.000χλμ, στην BMW 5 χρόνια / 60.000χλμ (αλλά με επιπλέον χρέωση πάει έως τα 100.000χλμ).
-
Hyundai 5 χρόνια/απεριόριστα χλμ
Kia 7 χρόνια/150.000 χλμ
.. -
Suzuki .....ντεν χαλαει
-
Νομιζω η εγγυση ειναι δυο χρονια και επιπλεον τρια ή 60000 χμ. Δηλαδη αν στην διετια εχεις 40000, εχεις επιπλεον αλλα τρια χρονια ή εως 100000. Με επιφυλαξη, αν κάποιος μπορεί να το επιβεβαιωσει ρωτώντας στην αντιπροσωπεία.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Hyundai 5 χρόνια/απεριόριστα χλμ
Kia 7 χρόνια/150.000 χλμ
..φίλε xplicit ,πές οτι ΔΕΝ σε εβαλα εγω να το γράψεις ...
οταν εχεις εμπιστοσύνη στα αυτοκίνητά σου δίνεις τέτοιες εγγυήσεις
αν ΔΕΝ εχεις ....χαιρέτα μας τόν πλάτανο... -
Οτι την προπληρωνεις δεν σου περνα απο το μυαλο;
Ωραια τα κορεατικα αλλα ειναι καπως πλεον ακριβα. Δεν σκεφτηκες το γιατι;
DS7 CROSSBACK