-
Σίγουρα δείχνει πολυτελές αλλά πολυτελές δείχνει και το 5008 με το δερμάτινο σαλόνι που έχεις πάρει και εσυ. Αλλά σχεδιαστικά εσωτερικά και εξωτερικά στερείται φαντασίας για εμένα. Θυμίζει αρκετά τα q3 και q5 εξωτερικά. Συν το ότι τα 200+ λίτρα χωρητικότητα μεγαλύτερη του 5008 δεν είναι καθόλου αμελητέα και παίζει ρόλο. Οι διαστάσεις του ακροβατούν ανάμεσα στις κατηγορίες C SUV και D SUV και μπορούν να το ρίξουν κατηγορία αμαξώματος. Δύσκολα, πολύ δύσκολα μπορεί να εξυπηρετήσει 5μελή οικογένεια. Τα παραπάνω σχόλια είναι υποκειμενικά βεβαίως και τίποτα παραπάνω.
-
Αυτό εσύ το ξέρεις, αν σας χωράει . Κάπου εχω γράψει ενα Review οταν το έκανα τεστ ντραιβ και αυτό ηταν το μεγαλύτερο πρόβλημα για μενα και δεν το προχώρησα , το βρήκα λίγο μικρό πίσω και στις αποσκευές .
Αν ο χώρος δεν ειναι θεμα , για μενα ειναι το #1 SUV που θα πρότεινα σε κάποιον με αντίστοιχα κριτήρια, τα οποία αλλα θέματα του, πχ αντιπροσωπεία, ξεπερνιούνται. Πρακτικά βέβαια σταμάτησα να το προτείνω, το έδειξα σε μερικούς συναδέλφους αλλά άμα το μυαλο ειναι κλειστό... δεν μπορουν να ξεπεράσουν το θεμα σήμα και την παραφιλολογία υπεροχής.Αν βγάλει ηλεκτρικό φουλ σε μερικα χρονάκια ίσως συναντηθούν οι δρόμοι μας
-
Παιδιά και εγώ εάν το πληρωνα 42 Κ το αυτοκίνητο δεν θα το σκεφτόμουν. Αλλά με 31-34Κ που έχει λόγω τριτεκνιας και με τον εξοπλισμό και κινητήρα που προσφέρει νομίζω είναι καλή η τιμή. Από χώρους με καλύπτει τα δύο παιδιά είναι σχετικά μεγάλα δεν έχουν παιδικά καθίσματα πια.
-
Ο χρήστης iraklis1 έγραψε:
Παιδιά και εγώ εάν το πληρωνα 42 Κ το αυτοκίνητο δεν θα το σκεφτόμουν. Αλλά με 31-34Κ που έχει λόγω τριτεκνιας και με τον εξοπλισμό και κινητήρα που προσφέρει νομίζω είναι καλή η τιμή. Από χώρους με καλύπτει τα δύο παιδιά είναι σχετικά μεγάλα δεν έχουν παιδικά καθίσματα πια.+1
για τα χρηματα που λες αξιζει και με το παραπανω και ειναι και σχετικα σπανιο.
-
Το ποσό που αναφέρεις είναι εξαιρετική τιμή παρόλα αυτά για αυτά που προσφέρει. Νομίζω ούτε κάνει το πλησιάζει κάτι ανάλογης ποιότητας.
-
Το ποσό που αναφέρεις είναι εξαιρετική τιμή παρόλα αυτά για αυτά που προσφέρει. Νομίζω ούτε κάνει το πλησιάζει κάτι ανάλογης ποιότητας.
-
Οδηγησα σήμερα τον κινητήρα με τα 225 άλογα και 32 κιλά ροπή. Εντάξει μιλάμε ότι φυσάει και συνεργάζεται πολύ καλά με το 8αρι αυτοματο. Το μόνο θέμα που με προβληματίζει είναι η αξιοπιστία του. Μήπως παραειναι πουσαρισμενος? Ο πωλητής μου είπε ότι τον ίδιο κινητήρα φοράει το mini works και δεν έχουν προβλήματα. Μιλάμε σου έρχεται κατευθείαν το χαμόγελο στα χειλη
-
Οδηγησα σήμερα τον κινητήρα με τα 225 άλογα και 32 κιλά ροπή. Εντάξει μιλάμε ότι φυσάει και συνεργάζεται πολύ καλά με το 8αρι αυτοματο. Το μόνο θέμα που με προβληματίζει είναι η αξιοπιστία του. Μήπως παραειναι πουσαρισμενος? Ο πωλητής μου είπε ότι τον ίδιο κινητήρα φοράει το mini works και δεν έχουν προβλήματα. Μιλάμε σου έρχεται κατευθείαν το χαμόγελο στα χειληΠαλαιοτερα οι εκδοσεις αυτου του κινητηρα ειχα πολλα προβληματα. Δεν εχει σχεση με την ισχυ αν τα μηχανικα του ειναι καλα. Για 800 ευρω σιγουρα πρεπει να παρεις το 225, δεν τιθεται ερωτημα.
-
5ετη ολική εγγύηση έχει όμως δεν θέλω να είμαι συνέχεια στο συνεργείο. Βέβαια από ότι κατάλαβα είτε με τα 180 είτε με τα 225 εάν είναι να έχει προβλήματα ο κινητήρας θα τα έχει και με τις δύο ιπποδυναμεις. Εάν πάω στα 180 θα πάω στο μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού συν κάποια εχτρα οπότε η διαφορά βγαίνει στις 3000 χιλιάδες. Όταν πας στο φουλ εξοπλισμό και στα δύο η διαφορά είναι 800 ευρω
-
Εγώ πάλι νομίζω ότι 180 είναι υπεραρκετοί για φυσιολογική οικογενειακή χρήση.
-
5ετη ολική εγγύηση έχει όμως δεν θέλω να είμαι συνέχεια στο συνεργείο. Βέβαια από ότι κατάλαβα είτε με τα 180 είτε με τα 225 εάν είναι να έχει προβλήματα ο κινητήρας θα τα έχει και με τις δύο ιπποδυναμεις. Εάν πάω στα 180 θα πάω στο μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού συν κάποια εχτρα οπότε η διαφορά βγαίνει στις 3000 χιλιάδες. Όταν πας στο φουλ εξοπλισμό και στα δύο η διαφορά είναι 800 ευρωΟκ για εκδοσεις εξοπλισμου, παντως οπως ειπα ακουγεται οτι αυτος ο κινητηρας ειναι αξιοπιστος πια. Για 800 θα πηγαινα στον 225, για 3000 οχι. Ο 225 θα σου δωσει επιπλεον γκαζι σε μια ανηφορα. Και ο 180 οκ θα ειναι για νορμαλ χρηση.
-
https://www.gocar.gr/test-drives/test/2 ... 30_PS.html
-
Τελικά μπήκε παραγγελία. Έσπασα τον κουμπαρά και παρήγγειλα 1,6 EAT8 225ps SO CHIC+ φώτα LED VISION + δώρο αντηλιακές μεμβράνες ,μπάρες οροφής και πατάκια τρίγωνα φαρμακεια κλπ. Και ο θεός βοηθός!!!
-
Τελικά μπήκε παραγγελία. Έσπασα τον κουμπαρά και παρήγγειλα 1,6 EAT8 225ps SO CHIC+ φώτα LED VISION + δώρο αντηλιακές μεμβράνες ,μπάρες οροφής και πατάκια τρίγωνα φαρμακεια κλπ. Και ο θεός βοηθός!!!Εξαιρετική επιλογή....φανταστικό αυτοκίνητο!!!
Να το χαρείς με Υγεία και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!
Για πές χρώμα και σε πόσο καιρό η παράδοση?
-
μαύρη πέρλα.Τελος Φεβρουαρίου αρχές Μάρτη παραδοση
-
Ωραίος καλό κουράγιο και υπομονή μέχρι να παραλαβεις! Να το χαρείς!
Πόσο το μαλλί; Αν έβαλες δόσεις με τι επιτόκιο;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ για τις ευχές. Με ενθουσίασε από την αρχή το αυτοκίνητο. Από 45Κ λόγω της απαλλαγής τριτεκνιας 36Κ με το κλειδί. Με 50%προκαταβολη έχει 2,9%επιτοκιο.
-
Τελικά μπήκε παραγγελία. Έσπασα τον κουμπαρά και παρήγγειλα 1,6 EAT8 225ps SO CHIC+ φώτα LED VISION + δώρο αντηλιακές μεμβράνες ,μπάρες οροφής και πατάκια τρίγωνα φαρμακεια κλπ. Και ο θεός βοηθός!!!Με το καλό.. Καλοτάξιδο!
Καλό κουράγιο στην δύσκολη αναμονή -
Καλορίζικο . Πρέπει να είναι το πρώτο στο φόρουμ .
-
Με γεια!!! Εξαιρετικό αυτοκίνητο , να το ευχαριστηθείς.
DS7 CROSSBACK