-
Ο χρήστης islander έγραψε:
Που μπορούμε να δούμε εξοπλισμό και τιμές business γιατί στην ιστοσελίδα της DS δεν αναφέρει τίποτα.Επισυνάπτω εικόνα με τον εξοπλισμό. Τιμές με ΦΠΑ και τέλος ταξινόμησης :
Βενζίνη 1.2: 27.999
1.6 180ps: 37.595
Πετρελαιο: 1.5 manual 35.960
1.5 eat8: 36.695Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Με προβληματίζει αν θα ήταν χρήσιμο το DS Park Pilot που παρκάρει εντελώς μόνο του. Νομίζω ότι λόγω του αυξημένου όγκου και μήκους, όπου πολλές φορές μπορεί να χωράς ίσα ίσα σε κάποια θέση αλλά δεν είσαι σίγουρος και πας παρακάτω, θα είναι χρήσιμο. Αλλά αξίζει για 1500€;Να ξέρεις ότι εαν ο χώρος είναι οριακός, το σύστημα δεν θα τον ανιχνέυσει σαν επαρκή χώρο, οπότε σε αυτό δεν βοηθάει. Θέλει αρκετό χωρο διαθέσιμο για να λειτουργήσει το αυτόματο παρκάρισμα. Οπότε για αυτή την χρήση δεν βοηθάει. Εγώ στο Κούγκα το έβαλα (κυρίως για την σύζυγο αλλά και για τους εμπρός αισθητήρες που πήγαιναν πακέτο με το αυτόματο παρκάρισμα), αλλά το χρέωνε €270 όχι €1.500....για τόσα χρήματα με τίποτα δεν θα το έβαζα!
-
μήπως ήταν απλό park assist αυτό, που πατάς εσύ γκάζι και φρένο και όχι τελείως αυτόνομο παρκάρισμα που δεν κάνεις τίποτα;
-
Δε νομιζω να μπορει να παρκαρει στις καθημερινες οριακες θεσεις τυπου 20 ποντους πισω 10 μπροστα....
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μήπως ήταν απλό park assist αυτό, που πατάς εσύ γκάζι και φρένο και όχι τελείως αυτόνομο παρκάρισμα που δεν κάνεις τίποτα;Ναι, τέτοιο είναι (το σύστημα χειρίζεεται το τιμόνι και υπολογιζει τον χώρο και ο οδηγός ελέγχει το γκάζι-φρένο).
Αλλά και το τελείως αυτόνομο αν και πολύ καλύτερο (και για αυτό πιο ακριβό), πάλι δεν μπορεί να παρκάρει σε οριακό χώρο.
-
Που μπορούμε να δούμε εξοπλισμό και τιμές business γιατί στην ιστοσελίδα της DS δεν αναφέρει τίποτα.
Επισυνάπτω εικόνα με τον εξοπλισμό. Τιμές με ΦΠΑ και τέλος ταξινόμησης :
1.5 eat8: 36.695Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε προσφορά που μου έκαναν για το 1.5 εατ8 business , ενώ είχα πάει για το 5αιρκρος μου το έδιναν 35400 με μεταλλικό. Οπότε παίρνει κάνα χιλιάρικο ακόμα έκπτωση αυτό που σου έδωσαν( δεν ξέρω αν έχει και το μεταλλικό μέσα).
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σου έκαναν σκέτη έκπτωση ή με απόσυρση μέσα είναι αυτή η έκπτωση;
-
Κάτι έλεγε για 'απόσυρση' μη σε νοιάζει θα το κανονίσω τώρα που το λες, αλλά δεν πολύ ασχολήθηκα γιατί για το 5αιρκρος που πήγα δεν έκαναν ευρώ έκπτωση...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τιμές με ΦΠΑ και τέλος ταξινόμησης :
1.5 eat8: 36.695Με αυτές τις τιμές, το 1.2 Business έχει συντριπτική υπεροχή σε VFM και νομίζω ότι εγώ δεν θα κοιτούσα τίποτα άλλο.
8 χιλιάρικα παραπάνω για το 1.5 diesel; Η απόσβεση της διαφοράς δεν θα γίνει ποτέ! Και στην ουσία μιλάμε για δυο κινητήρες με παραπλήσιες επιδόσεις.... -
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Με αυτές τις τιμές, το 1.2 Business έχει συντριπτική υπεροχή σε VFM και νομίζω ότι εγώ δεν θα κοιτούσα τίποτα άλλο.
8 χιλιάρικα παραπάνω για το 1.5 diesel; Η απόσβεση της διαφοράς δεν θα γίνει ποτέ! Και στην ουσία μιλάμε για δυο κινητήρες με παραπλήσιες επιδόσεις....To μόνο μειονέκτημα του 1.2 είναι ότι δεν είναι διαθέσιμο με αυτόματο κιβώτιο. Οπότε από μόνης της η εταιρεία 'τοποθετεί' το 1.5 ντίζελ 'απεναντι' στον 1.6 βενζίνης (αν και έχουν τεράστια διαφορά σε επιδόσεις).
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
1.5 eat8: 36.695Με αυτές τις τιμές, το 1.2 Business έχει συντριπτική υπεροχή σε VFM και νομίζω ότι εγώ δεν θα κοιτούσα τίποτα άλλο.
8 χιλιάρικα παραπάνω για το 1.5 diesel; Η απόσβεση της διαφοράς δεν θα γίνει ποτέ! Και στην ουσία μιλάμε για δυο κινητήρες με παραπλήσιες επιδόσεις....Ο 1.2 είναι η βασική Chic μάλλον είναι λάθος, εδώ η Be chic έχει 31480€ η Business θα έχει 27999€;
-
Ο χρήστης islander έγραψε:
8 χιλιάρικα παραπάνω για το 1.5 diesel; Η απόσβεση της διαφοράς δεν θα γίνει ποτέ! Και στην ουσία μιλάμε για δυο κινητήρες με παραπλήσιες επιδόσεις....Ο 1.2 είναι η βασική Chic μάλλον είναι λάθος, εδώ η Be chic έχει 31480€ η Business θα έχει 27999€;
Αυτό το νούμερο γράφει ο επίσημος κατάλογος που μου έχουν δώσει, τι να σας πω....
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό το νούμερο γράφει ο επίσημος κατάλογος που μου έχουν δώσει, τι να σας πω....
Λάθος απρόσεκτου πωλητή είναι κατά 99,99% (εκτός αν το αφεντικό τρελάθηκε!).
Για 32-33000 το κόβω τον 1.2 business be chic -
καλησπερα στα παιδια. Μην εχετε αποριες για την τιμη. Το 1.2 business be chic εχει 28,250 τελικη τιμη με πινακιδες και τελη κυκλοφοριας. Το εκλεισα 23 φεβρουαριου για παραδοση μετα απο 2,5/3 μηνες.
-
Με το καλό να το παραλάβεις Γιώργο! Εξαιρετική τιμή! Ποιο χρώμα προτίμησες;
-
Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου. Το ειδα σε μαυρο χρωμα και εκει κολλησα και δεν το μετανοιωνω με τιποτα. Νομιζω του ανεβαζει την πολυτελεια του. Και ο Μαcron σε μαυρο το εχει χαχαχαχαχαχα.
-
Ο χρήστης γιωργος τ έγραψε:
καλησπερα στα παιδια. Μην εχετε αποριες για την τιμη. Το 1.2 business be chic εχει 28,250 τελικη τιμη με πινακιδες και τελη κυκλοφοριας. Το εκλεισα 23 φεβρουαριου για παραδοση μετα απο 2,5/3 μηνες.Αν είναι έτσι έχει καταργηθεί η Chic αλλιώς δεν εξηγείται, αλλά και πάλι η business είναι ανάμεσα σε be chic και shine κανονικά για το ντίζελ γιατι να διαφέρει για τον 1.2;
Το μαγαζί πουλάει οτι να ναι αρκεί να πουλάει..... -
https://www.autoscout24.com/offers/ds-a ... ?cldtidx=8
Πάντως και με τα αλογόνου είναι πολύ όμορφο. Εμένα τώρα μπροστά γιατί μου μοιάζει με Q3 και πίσω με Q5??
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Με αυτές τις τιμές, το 1.2 Business έχει συντριπτική υπεροχή σε VFM και νομίζω ότι εγώ δεν θα κοιτούσα τίποτα άλλο.
8 χιλιάρικα παραπάνω για το 1.5 diesel; Η απόσβεση της διαφοράς δεν θα γίνει ποτέ! Και στην ουσία μιλάμε για δυο κινητήρες με παραπλήσιες επιδόσεις....To μόνο μειονέκτημα του 1.2 είναι ότι δεν είναι διαθέσιμο με αυτόματο κιβώτιο. Οπότε από μόνης της η εταιρεία 'τοποθετεί' το 1.5 ντίζελ 'απεναντι' στον 1.6 βενζίνης (αν και έχουν τεράστια διαφορά σε επιδόσεις).
Τι εννοείς όταν λες οτι έχουν τεράστια διαφορά σε επιδόσεις;
-
To μόνο μειονέκτημα του 1.2 είναι ότι δεν είναι διαθέσιμο με αυτόματο κιβώτιο. Οπότε από μόνης της η εταιρεία 'τοποθετεί' το 1.5 ντίζελ 'απεναντι' στον 1.6 βενζίνης (αν και έχουν τεράστια διαφορά σε επιδόσεις).
Τι εννοείς όταν λες οτι έχουν τεράστια διαφορά σε επιδόσεις;
Εννοεί το προφανές: ότι οι επιδόσεις του 1.6 βενζίνης με τα 180 άλογα είναι σε άλλη τελείως κλάση από αυτές του 1.5 diesel με τα 130 άλογα!
DS7 CROSSBACK