-
Αυτό μου είχαν πει κ εμένα.Αντε με το καλό να το πάρεις!!εγώ στα χρώματα έχω κολλήσει με αυτό,την λευκή πέρλα κ το γκρι ανοιχτό
-
Ο χρήστης konstantinosnov έγραψε:
Αυτό μου είχαν πει κ εμένα.Αντε με το καλό να το πάρεις!!εγώ στα χρώματα έχω κολλήσει με αυτό,την λευκή πέρλα κ το γκρι ανοιχτόΕυχαριστω ! Αυτα πιστευω ειναι τα πιο ωραια χρωματα αλλα και το γκρι σκουρο ειναι ομορφο. Τα γκρι και το λευκό θα είναι τέλεια και με το performance line εσωτερικό.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλά ειναι όλα αλλά σαν το χρυσό το βυζαντινό ...για μενα ειναι το πιο ωραίο χρωμα της γκάμας .με το καλό...
-
Αφού εμπνεύστηκαν από τον Λούβρο, γιατί το ονόμασαν βυζαντινό; Γιατί να μην εμπνεύστηκαν από τις αγιογραφίες της Αγίας Σοφίας;
-
Το τρώτε αμάσητο πάντως το μάρκετινγκ.
-
Λε Λουβρ και βυζαντινό δεν συντάσσονται μαζί στην ίδια ενοιολογικά πρόταση, δεν έχουν τίποτα το κοινό.
-
Ρε παιδιά ένα χρώμα είναι.η κάθε εταιρεία εμπνεεται & το παρουσιάζει όπως θέλει.Δεν αποκλείεται να το πήρε από το Βυζάντιο,δεν αποκλείεται να το πήρε από το χρώμα που έχει το Παρίσι το βράδυ που φωτίζεται ολοκληρω κ λαμπιριζει,δεν αποκλείεται να το έβαλε στην παλέτα των χρωμάτων απλά κ μόνο ένας τρελος designer.Tο θέμα είναι ότι υπάρχει ως χρώμα .σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι .Κείμενα μ'αρεσει αλλά η πέρλα μ'αρεσει εξίσου
-
Το είδα σήμερα πρώτη φορά παρκαρισμένο στο δρόμο. Σε μπλε σκούρο. Μου φάνηκε πολύ πιο κομψό και μαζεμένο σε σχέση με τις φωτογραφίες, που έδειχνε χοντροκομμένο κι ανοικονόμητο σε διαστάσεις, ειδικά σε πλάτος
-
Επίσης ένα καφεκόκκινο (μοιάζει με το Ruby Red της BMW) του πάει πάρα πολύ, για εμέν απερισσσότερο από τις διάφορες αποχρώσεις του γκρί.
-
Ο χρήστης iraklis1 έγραψε:
Ορίστε και μερικές φώτοΕχω ένα παρκαρισμένο(Χαλκιδική) στα 10 μέτρα με κόκκινες πινακίδες , βγήκα το χάζεψα λίγο... αλλά έχει μαύρο εσωτερικό, δεν είναι το δικό σου
Μπορώ να πω ότι το περίμενα γενικά πιο ογκώδη από κοντά σα σκάφος, αλλά δεν είναι... -
Για τις κλιματολογικές συνθήκες τις δικές μας θα προτιμούσα τα πιο ανοιχτά χρώματα... πάντως το λευκό πέρλα που έχει στην έκθεση του πάει πολύ
-
μου εδωσαν προσφορα το 1.2 τριτεκνο στα 24500.αξιζει λετε η υπερβαση στα 1.6 31000;με προβληματιζει λιγο το σερβις(επαρχια)τριτεκνος
-
μαυρο ή γκρι;
-
Ο χρήστης panosxristidis έγραψε:
μαυρο ή γκρι;Κανένα από τα 2, αλλά εαν θές μόνο αυτά τα 2 χρώματα, σαφώς το γκρί.
-
μου εδωσαν προσφορα το 1.2 τριτεκνο στα 24500.αξιζει λετε η υπερβαση στα 1.6 31000;με προβληματιζει λιγο το σερβις(επαρχια)τριτεκνοςΚι εγώ το γκρι προτιμώ. Είναι μεγάλη η διαφορα τιμης για το 1.6 αλλά ίσως αξιζει για το αυτόματο κιβώτιο κυρίως
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μου εδωσαν προσφορα το 1.2 τριτεκνο στα 24500.αξιζει λετε η υπερβαση στα 1.6 31000;με προβληματιζει λιγο το σερβις(επαρχια)τριτεκνοςΑξίζει, τόσο για την επιπλέον δύναμη όσο - κυρίως - για το αυτόματο κιβώτιο. Δεν μπορώ α διαννοηθώ αυτό το αυτοκίνητο χειροκίνητο. Επίσης, εαν στην εξίσωση μπει και το αυτόματο κιβώτιο, η διαφορά τιμή είναι αρκετά μικρότερη, οπότε αξίζει και με το παραπάνω.
Φυσικά, η αντικειμενική τιμή είναι €31.000, οπότε μόνο εσύ ξέρεις εαν μπορείς / θες να τα δώσεις.
-
Δεν ξέρω εάν σε παίρνει φίλε μου να κάνεις την υπερβαση, και εγώ τριτεκνος είμαι, αλλά το αυτόματο του τα σπάει. Μετά από 3 χιλιάδες χιλιόμετρα και μέσα στην πόλη αλλά και αρκετό αυτοκινητόδρομο είμαι ενθουσιασμένος από την ποιότητα κύλισης τις άμεσες και ταχύτατες αλλαγές. Φοβάμαι ότι θα είναι άλλο αυτοκίνητο χωρίς το αυτοματο
Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης iraklis1 έγραψε:
Φοβάμαι ότι θα είναι άλλο αυτοκίνητο χωρίς το αυτοματοΕννοείται. Συμφωνώ 100%. Αυτό το αυτοκίνητο 'φωνάζει' μόνο αυτόματο!
-
Συμφωνώ! Εγώ πήρα το 3008 χειροκίνητο και το μετάνιωσα. Όχι ότι το κιβώτιο δεν είναι καλό αλλά σαν το αυτόματο δεν έχει. Αν μπορείς να τα δώσεις μην το σκέφτεσαι!
-
Τα αυτοματα πια είναι άλλη κλάσηκ άλλη χάρη ευκολία στην οδήγηση ,ειδικά εντός Αθηνών..k το eat8 είναι πολύ καλό
DS7 CROSSBACK