Oct 31, 2018, 1:08 PM

Για να διευκρινίσω γιατί δεν έγινα κατανοητός, προφανώς. όπως τα υπολογίζω εγώ, σήμερα το ηλεκτρικό, ακόμη και με αλλαγή με κόστος 8000€ σε 10 χρόνια είναι πιο οικονομικό από ένα βενζινοκίνητο (για άλλα ας πουν όσοι έχουν ντιζελ κ.λ.π.).
Η ένστασή μου αφορά, και νομίζω ότι ήμουν σαφής αλλά τεσπα, ότι σε 10 χρόνια πρέπει να δώσει κανείς ένα μεγάλο ποσό (όπως το ξέρουμε σήμερα, αν θα πάει στις 2000 ή στις 20000 θα το δούμε σε 10 χρόνια, λογικά θα πέσει αλλά αν πέσει κανένας αναλογικός ΕΦΚ σε μπαταρίες θα κλάψουμε, μην ξεχνάτε πόσο βαριά φορολογούνται τα καύσιμα). Δεν είναι πολλοί αυτοί που έχουν ζεστό χρήμα για να δώσουν μετρητά. Και ακόμη λιγότεροι όσοι τις οικονομίες θα τις βάλουν στην άκρη. Το ίδιο, και μεγαλύτερο ποσό δίνω σε βενζίνες τα τελευταία 10 χρόνια. Αλλά επειδή πάει 50ρικό κάθε βδομάδα κλπ δεν φαίνεται τόσο. Αν σας έλεγαν δλδ ότι θα πληρώνετε τη βενζίνη της δεκαετίας προκαταβολικά, τι θα λέγατε ; Γιατί εκεί είναι η αναλογία, και όχι στο ρεύμα που, για την ώρα, είναι φθηνό,( αλλά με κάτι μύρια ΙΧ θα δούμε πόσο θα ανέβει...)
Να χαλάσει στην εγγύηση εκ πείρας ελάχιστα χαλάνε εντός εγγύησης, τα περισσότερα 1 μέρα μετα
Δεν νομίζω ότι τα προηγούμενα 2 posts από το δικό μου απαντούν σε αυτόν τον προβληματισμό. Αλλά ο καθένας με τις απόψεις του, δεν θα μαλώσουμε για αυτό τώρα