-
@otso said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Αν θυμαστε οταν μπηκαν οι κουτσουρεμενες επιδοτησεις πριν λιγες μερες το συστημα της πειραιως επεσε .
Γιατι ;
Γιατι αν και αυτοματοποιημενο η αφαιρεση απο τους λογαριασμους των αγροτων απο Ελγα κυδ συμβουλοι και εργοστασιαρχες χρειαζεται καποιο χρονο .
Και τσακ οταν επανηλθε τα χρηματα δεν υπηρχαν , το συστημα δουλευε αλλά για αλλους .Ειλικρινά το πιστέυεις αυτό που έγραψες ή απλά κάνεις πλάκα;
-
@famas said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@otso said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Αν θυμαστε οταν μπηκαν οι κουτσουρεμενες επιδοτησεις πριν λιγες μερες το συστημα της πειραιως επεσε .
Γιατι ;
Γιατι αν και αυτοματοποιημενο η αφαιρεση απο τους λογαριασμους των αγροτων απο Ελγα κυδ συμβουλοι και εργοστασιαρχες χρειαζεται καποιο χρονο .
Και τσακ οταν επανηλθε τα χρηματα δεν υπηρχαν , το συστημα δουλευε αλλά για αλλους .Ειλικρινά το πιστέυεις αυτό που έγραψες ή απλά κάνεις πλάκα;
Εγω με το φτωχο μου μυαλο δεν εχω αλλη εξηγηση γιατι μπαινουν τα χρηματα πεφτει το συστημα ανοιγει το συστημα τα χρηματα εχουν αφαιρεθει .
Στις αλλες τραπεζες δεν υπηρχε αυτο το προβλημα καθως τα χρηματα επιδοτησεων των αγροτων εμφανιζονται 2 μερες μετα την καταθεση παντα και εχουν απλετο χρονο .
Αν καποιος γνωριζει τραπεζικα απο μεσα και θελει να μας ενημερωσει , ευχαριστως να ακουσω και την αλλη αποψη και να το παρω πισω . -
Έθνος:
"Υπουργείο Μεταφορών: Δίνει 5 εκατ. ευρώ για σύμβουλο ηλεκτροκίνησης - Έρχονται ομαδικές αγωγές για το «Κινούμαι Ηλεκτρικά»" -
Τελική ενημέρωση – κλείσιμο θέματος
Το ζήτημα που είχα αναφέρει βρίσκεται πλέον σε επίσημη διαδικασία τεχνικής αξιολόγησης από τη BYD Europe / BYD Global, κατόπιν ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στο όχημα.
Έχουν ήδη αποσταλεί γραπτές αναφορές από το επίσημο συνεργείο και έχω ζητήσει επίσημη τεχνική διευκρίνιση ώστε να υπάρχει πλήρης και ενιαία τεκμηρίωση.
Για τον λόγο αυτό, δεν θα προβώ σε περαιτέρω δημόσιες αναρτήσεις ή σχολιασμό επί του θέματος μέχρι να υπάρξει τελική γραπτή απάντηση από τον κατασκευαστή.
Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν με πληροφορίες και εμπειρίες.
Το θέμα από πλευράς μου θεωρείται κλειστό.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης