-
@otso said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@otso said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@iceman7 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
με ηλεκτρομαγνητική βόμβα φανταζομαι μονο εσεις θα κυκλοφορειτε
Μετά απο emp θα κυκλοφορούν μόνο τα άλογα και τα συμπαθέστατα γαϊδουράκια
ουτε εγω με φιεστακι του 78 ; η τρακτερ του 70 ;
Υπάρχουν πολλοί εδώ στο φόρουμ να απαντήσουν στο ερώτημα σου με περισσότερες γνώσεις από εμένα.
Νομίζω πως όλο και κάποιο ηλεκτρονικό, έστω και «πρωτογονο» θα έχει το όχημα σου, και το οποίο θα επηρεαζόταν στην θεωρητική περίπτωση που συζητάμε -
Το google maps, αθόρυβα κάνει ενδιαφέρουσες προσθήκες. Σου δείχνει πότε χρησιμοποιήθηκε τελευταία φορά ένας φορτιστής. Δεν θεωρώ ότι αντικαθιστά ακόμα το The PlugShare και τα reviews που έχει, αλλά σίγουρα είμαστε σε καλό δρόμο.
-
@argyn said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@dettol said in TESLA FORUM:
Οι χωροταξικοι περιορισμοι αφορουν μονο τις "μαουνες", αλλα δεν υπαρχουν μονο μαουνες ηλεκτρικα, οποτε δεν το αναφερω ως περιορισμο.
Οι χωραταξικοί περιορισμοί αφορούν ΚΑΘΕ ηλεκτρικό ρεαλιστικά διότι πολύ απλά οι αξιόλογες αποδόσεις και αυτονομίες που οι ηλεκτρολάγνοι επικαλείστε συστηματικά έχουν ως απαραίτητη τεχνική προϋπόθεση τεράστια βάρη και διαστάσεις οχημάτων που σε συνδυασμό με κύκλους στροφής ποντοπόρου φορτηγού τα καθιστούν ακατάλληλα για εκείνο ακριβώς το περιβάλλον του οποίου τα προβλήματα υποτίθεται ότι ήρθαν να λύσουν: Τις πόλεις.
Και αυτή ακριβώς είναι η κρίση ταυτότητας και ο διχασμός των σύγχρονων ηλεκτρικών.
Χαζομάρες γραφεις, σορυ κιολας αλλα οταν τσουβαλιαζεις ολα τα ηλεκτρικα προφανώς δεν ισχυουν αυτά που γράφεις
4 μετρα είναι το ηλεκτρικό μου και 1300 κιλά και ειναι πανευκολο να κινηθει και να παρκαρει παντού. 5 ατομα χωρανε ευκολα και εχω χωρο αποσκευων 310 λιτρα πισω και καμιά 150ρια μπροστα.
και υπάρχουν και πιο μικρά από το δικό μου φυσικα
leapmotor t03 πχ είναι 3,6m μήκος και 1175 κιλα αντιστοιχα. 4 ατομα μπαινουν λιγο στριμωχτα και κάνεις ολες τις δουλειες σου
1 με 2 φορες την βδομαδα φορτιζω σπίτι και πάω παντου
η αυτονομια μεσα στην πόλη είναι παρα πολύ καλή.
Μεινε στις κατηγοριες σου για την Εθνική. Αυτα που γραφεις για τις πόλεις ειναι χαζομαρες. Τα ηλεκτρικα είναι 100 φορες καλύτερα μεσα στην πόλη από οτιδήπωτε αλλο
-
Όσο οι εταιρείες έχουν ανοιχτά τα API τους, θα μπαίνουν στο maps τέτοιες πληροφορίες.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης