-
Γνωρίζει κάποιος αν το Citroen Ami έχει κάποιο όφελος για αγορά με το νέο πακέτο μέτρων;
Θα έρθει Ελλάδα ή όχι;
-
Ελληνικό scooter, μέχρι 180χλμ αυτονομία (λογικά θα έχεις πάντα μια μπακσίσι μπακαπ στο φορτιστή), 85χλμ τελική, 3000€...
Ακριβό δεν το λές...ούτε επίσης όμορφο όμως...μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία από ελληνικά χέρια που μακάρι να στεμφεί με επιτυχία.
-
Ελληνικό scooter, μέχρι 180χλμ αυτονομία (λογικά θα έχεις πάντα μια μπαταρία μπακαπ στο φορτιστή), 85χλμ τελική, 3000€...
-
Το Spring επίσης πλησιάζει. Dacia Ευρώπη - Renault σε άλλες ηπείρους. 10-15.000 (μάλλον προς το 15 το βλέπω) ψευτο-SUVιζει και φαίνεται φτωχό σχεδιαστικά και εξοπλιστικά, αλλά κάτι τέτοια αυτοκίνητα θα βάλουν την ηλεκτροκίνηση στον εμπορικό δρόμο.
-
Έρχεται η Tesla.
-
Για τον φίλο που ανέφερε πιο πάνω για κρατικές επιδοτήσεις κτλ, https://www.newsauto.gr/news/germaniko-dikastirio-krini-paraplanitikes-tis-diafimisis-tis-tesla/ . Οι γερμανοί, ότι δεν μπορούν να χτυπήσουν με νόμους αγοράς...αρχίζουν τις ιστοριούλες... ειναι αυτοί που βάσισαν τις πωλήσεις τους στο dieselgate κ τώρα που βλέπουν να χάνουν την βαριά τους βιομηχανία, αρχίζουν τα δικαστήρια... Κανένας μα κανένας δεν μπορεί να επιβιώσει μακροπρόθεσμα με κρατικές ενισχύσεις, πάντα η ελεύθερη αγορά βάζει τους όρους. Αν κ το δικαστήριο έχει μία βάση για όσα λέει για το Auto pilot, πιστεύω οτι πολύ απλά ειναι η πρώτη πιστολιά, σε μία μάχη που ειναι χαμένη... ας πρόσεχαν!!! Για ποιους μιλάμε εξάλου, για αυτούς που έφτιαξαν κράτος με αμερικάνικα -ευρωπαικά κεφάλαια που δεν τα επέστρεψαν ποτέ, όταν έστειλαν όλο τον πλανήτη σε έναν πόλεμο που προέρχεται από το μίσος κ την υπερωψία τους σαν λαός.
-
-
https://www.autoblog.gr/2020/07/17/sth-germania-mporeis-na-pareis-to-renault-zoe-entelws-dwrean/
Αυτά είναι! Άντε κ στα δικά μας.
Δεν με χάλαγε ένα Ami τσαμπα, ούτε καν Zoe..
-
Κανεναν μας δε νομιζω να χαλαγε
Εν τω μεταξυ εκει λεει δινουν και οι αυτοκινητοβιομηχανίες 3,000€ εκπτωση (εκτος τα 6,000 της κυβερνσης) Εδω γιατι οχι ??
-
Κανεναν μας δε νομιζω να χαλαγε
Εν τω μεταξυ εκει λεει δινουν και οι αυτοκινητοβιομηχανίες 3,000€ εκπτωση (εκτος τα 6,000 της κυβερνσης) Εδω γιατι οχι ??
Αγγλία δίνουν μέχρι 3000λίρες, οπότε δεν είναι άσχημη η Ελληνική έκπτωση. Μοντέλα δεν υπάρχουν και υποδομές.
-
Αρτα στην αντιπροσωπεία της VAG μπήκε φορτιστης της blink
-
Ήρθε και το ηλεκτρικό Κόνα στην Ελλάδα σε τιμή ευκαιρίας....αχαχαχα!!!
https://www.drive.gr/news/agora/hyundai-kona-electric-stin-ellada-deite-ekdoseis-kai-times
-
Ήρθε και το ηλεκτρικό Κόνα στην Ελλάδα σε τιμή ευκαιρίας....αχαχαχα!!!
https://www.drive.gr/news/agora/hyundai-kona-electric-stin-ellada-deite-ekdoseis-kai-times
Nτόιγκ!
Νομίζω η καλύτερη επένδυση σε αυτά τα λεφτά, για όποιον ενδιαφέρετε για C suv, είναι κάτι σε φάση C5 Aircross/3008 plug in hybrid και μέχρι να γίνουν τα ηλεκτρικά καθεστώς. Νομίζω σαν ενδιάμεση στάση makes a lot more sense.
Αν απαραίτητα ηλεκτρικό, εδώ και τώρα, PSA με Corsa/208 ή 2008 είναι επίσης πολύ καλές επιλογές.
-
Έφτασε και το VW ID.3 στην Ελλάδα σε ειδική έκδοση λανσαρίσματος και με δώρο το Wallbox για όσες παραγγελίες γίνουν μέχρι 12/9/2020.
Τιμή από €39.600 χωρίς την επιδότηση (€32.110 με την επιδότηση και ίσως υπάρχει και επιπλέον έκπτωση από τους εμπόρους). Αφορά την μεσαία έκδοση μπαταρίας (420χλμ αυτονομία) και με τον εξοπλισμό λανσαρίσματος.
Όσοι πιστοί σπεύσατε να παραγγείλετε, είναι καλή περίπτωση.
https://www.4troxoi.gr/agora/eidiseis/ilektriko-volkswagen-id3-stin-ellada-times
-
Όσοι πιστοί σπεύσατε να παραγγείλετε, είναι καλή περίπτωση.
Καλή περίπτωση δεν είναι...η αλήθεια ειναι οτι το είχα βάλει στο μάτι, μέχρι που διάβασα...κ το ξέχασα. Το αρχικό κόστος ήταν 30, πήγαμε στα 40 τώρα. Κανένας δεν εγγυάται οτι θα έχουν λυθεί το προβλήματα με το λογισμικό, που η ίδια η vw έχει αναφέρει οτι έχει. Η πλατφόρμα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είναι καινούργια, κ μέχρι να λυθούν οι παιδικές ασθένειες, θέλει χρόνο. Η vw δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία από ηλεκτρικά (πχ όπως η nissan), για το e-golf έχω ακούσει αρκετά θεματάκια...το e-up νομίζω είναι αξιόπιστο, αλλά είναι μικρό για τις ανάγκες μου, γενικά το group VW σαν να μου φαίνεται βιάζεται να βγάλει το αυτοκίνητο....κ ότι κάτσει. Πιο πολύ κίνηση απελπισίας μου φαίνεται όταν πριν 1 μήνα, δεν ήξεραν ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει.
-
Καλή περίπτωση δεν είναι...η αλήθεια ειναι οτι το είχα βάλει στο μάτι, μέχρι που διάβασα...κ το ξέχασα. Το αρχικό κόστος ήταν 30, πήγαμε στα 40 τώρα. Κανένας δεν εγγυάται οτι θα έχουν λυθεί το προβλήματα με το λογισμικό, που η ίδια η vw έχει αναφέρει οτι έχει.
Μα €30Κ βγαίνει με την επιδότηση. Εκτός εαν εννοείς αρχική τιμή 30Κ, τότε έχεις δίκιο.
Τώρα VW και αξιοπιστία είναι 2 έννοιες άγνωστες μεταξύ τους, οπότε δεν αγοράζεις VW για αυτό το λόγο (βασικά δεν ξέρω τον λόγο, αλλά ΟΚ ποιός είμαι εγώ..???). Απλά είναι σε συμπαθητική τιμή για ηλεκτρικό με μεγάλη αυτονομία και από τις ελάχιστες λύσεις προς το παρόν.
-
Τώρα VW και αξιοπιστία είναι 2 έννοιες άγνωστες μεταξύ τους, οπότε δεν αγοράζεις VW για αυτό το λόγο (βασικά δεν ξέρω τον λόγο, αλλά ΟΚ ποιός είμαι εγώ..???). Απλά είναι σε συμπαθητική τιμή για ηλεκτρικό με μεγάλη αυτονομία και από τις ελάχιστες λύσεις προς το παρόν.
Είχαν πει αρχική τιμή πώλησης (χωρίς επιδότηση) 30, αλλά μετά τα προβλήματα το ανέβασαν στα 40. Ωραίο desing (αν κ υποκειμενικό), πισωκίνητο (για μένα πολύ σημαντικό), μεγάλη αυτονομία (το πιο σημαντικό στα ηλεκτρικά) , ειναι στα ατού του συγκεκριμένου. Δεν μπορώ να ρισκάρω να αγοράσω όμως ένα αυτοκίνητο καινούργιας τεχνολογίας από έναν πρωτάρη, ο οποίος δεν φημίζεται κ για την αξιοπιστία του όπως αναφέρεεις. σε 1 με 2 χρόνια το ξανασυζητάμε, αν κ το βλέπω μεχρι τοτε να πέσουν τα tesla σε τιμή, κ να μονοπωλήσουν την αγορά...
-
34810€ είναι μετά τις εκπτώσεις (και έκπτωση λανσαρισματος VW).
Επίσης έχει άλλες 2 εκδόσεις εξοπλισμού 39.500 και 44.000 περίπου (τελική με εκπτώσεις).
-
34810€ είναι μετά τις εκπτώσεις (και έκπτωση λανσαρισματος VW).
Αυτά τα λεφτά ειναι κοντά σε bmw i3, γιατί να επιλέξει κάποιος το vw? μην επιτρέψουμε να γίνουμε τα πειραματόζωα μίας εταιρίας που είχε τα κεφάλαια, αλλά αγνάντευε με αισιοδοξία το μέλλον, δίχως να κάνει τίποτα. Οι πρωτοπόροι που έχουν επενδύσει εδώ κ χρόνια στην ηλεκτροκίνηση θα καρπωθούν τα κέρδη
-
Δε θα το πάρεις με leasing; Οπότε γιατί σε απασχολεί τόσο η αξιοπιστία;
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης