-
Αλλά όπως είπε και ο Παΐσιος : ' Θα έχεις υπερσυμπιεστή, αλλά θα είναι σα να μην έχεις'...
-
Αλλά όπως είπε και ο Παΐσιος : ' Θα έχεις υπερσυμπιεστή, αλλά θα είναι σα να μην έχεις'...
Χαχα, καλό! Πάντως η υπερσυμπίεση είναι πολύ ελαφριά και μόνον για να μπαίνει μέσα περισσότερος αέρας στης χαμηλές ΣΑΛ, ώστε να γίνεται κρουστική καύση.
-
Το πέτυχα δύο φορές στον δρόμο τις τελευταίες μέρες και τις δύο αναφώνησα: Το πιο ωραίο hatchback αυτήν την στιγμή. Για μένα που έχω συνηθίσει στην E46 Compact το θεωρώ το επόμενο. Μου θυμίζει και λίγο από Alfa Romeo Brera πίσω με αυτές τις καμπύλες. Το πέτυχα και παρκαρισμένο και το χάζευα, πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε SUV. Πολύ χαμηλό και σφηνοειδές μπροστά, άκρως 'επιθετικό'.. Πρέπει να πάω οπωσδήποτε στην αντιπροσωπεία να το δω από κοντά και ιδανικά να το πάρω ένα Test Drive.
Απ' ότι έχω καταλάβει ο SkyActive-X κινητήρας έχει υπερσυμπιεστή ή κάνω λάθος; Τα νέα μοντέλα 2021 θα έχουν 186 άλογα (αντίστοιχα με το CX-30)? Οδηγικές εντυπώσεις από κάποιον; Για sport οδηγήση πιθανώς; Η εταιρεία ξέρει να φτιάχνει sport αυτοκίνητα, έχει περάσει DNA της και στο συγκεκριμένο μοντέλο;
Μετά την χθεσινή επίσκεψη στην αντιπροσωπεία της Mazda με επιβεβαιώνω: Με διαφορά το πιο ωραίο hatchback και σίγουρα η καλύτερη απτή ποιότητα/πολυτέλεια για αυτοκίνητα έως 30-35Κ. Το παρουσιαστικό κομψά sport, οι λεπτοί προβολείς κάνουν τα Mazda αυτής της γενιάς πολύ επιθετικά.
Θέση οδήγησης κα-τα-πλη-κτι-κή..! Είσαι ένα με το αυτοκίνητο. Εργονομία εξαιρετική.
Πίσω δεν χώρεσα. Κάθισα 90 μοίρες. Μόλις πήγα να κάνω το κεφάλι λίγο πίσω έβρισκε. Χωράει ανθρώπους max 1.75 λόγω κλίσης οροφής.. Όποιος το θέλει για οικογένεια απλά το ξεχνάει.
Αποθηκευτικοί χώροι τίμιοι, επιπέδου Compact / Σειράς 1.
Ποιότητα Japan premium. Leon/Focus/Astra/Mokka/Octavia δεν τα βλέπει καν. Οριακά την Σειρά 1.
Αν ήμουν 25 χρονών και έψαχνα αμάξι θα το παράγγελνα χθες, να το χαρώ μια 10ετία μέχρι να εξελιχθεί η ηλεκτροκίνηση ή να μας την κάνουν υποχρεωτική. Τώρα στα 35 θα αρκεστώ να το χαζεύω στον δρόμο όταν το πετυχαίνω.. Bravo Mazda. Στο επόμενο βελτιώστε λίγο τους χώρους για τους πίσω και Φόρου Πολυτελείας επιτρέποντος θα γεμίσει ο τόπος από 3αρια.
-
Κανείς ιδιοκτήτης να μας μεταφέρει εντυπώσεις από οδήγηση και από τον Skyactive-X κινητήρα των 186hp?
https://mazda.gr/μοντέλα/mazda3-sedan
Το χειροκίνητο 186hp στα 31Κ πλέον μοιάζει ευκαιρία στα μάτια μου. Japan, ατμόσφαιρα, δίλιτρο, καλό χειροκίνητο κιβώτιο, ωραίες γραμμές και όχι πολλά μπιχλιμπίδια/οθόνες μέσα.
-
Αν σε ενδιαφέρει, εδώ υπάρχει η γνώμη κατόχου του ψηλωμένου.
https://cartalk.gr/mazda-cx30-e-skyactive-awd-manual-2021-plus-vose/
-
@babisstinson said in Mazda 3 2019:
Κανείς ιδιοκτήτης να μας μεταφέρει εντυπώσεις από οδήγηση και από τον Skyactive-X κινητήρα των 186hp?
https://mazda.gr/μοντέλα/mazda3-sedan
Το χειροκίνητο 186hp στα 31Κ πλέον μοιάζει ευκαιρία στα μάτια μου. Japan, ατμόσφαιρα, δίλιτρο, καλό χειροκίνητο κιβώτιο, ωραίες γραμμές και όχι πολλά μπιχλιμπίδια/οθόνες μέσα.
Άφοβα θα έλεγα και φυσικά χειροκίνητο.Δικινητο και πιο ελαφρύ/αεροδυναμικό από το cx θα είναι σίγουρα μια χαρά. Φυσικά να κάνεις test drive.
-
Skyactive G 150hp
Youtube Video
Mazda 3 2019