-
Ένα ματάκι μπλε στο αυτοκίνητο μέσα και ας κάνει αυτό που γουστάρει!Αν ήταν να ζούμε με το τι θα γίνει ΑΝ και με το τι θα πει ο κόσμος ,κλάφτα Χαράλαμπε!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ωραια τα ηλεκτρικα αλλα καθε ιδιοκτητης ζει με τον τρομο οτι σε ενα ταξιδι μπορει να μεινει απο μπαταρια
Επισης η μπαταρια θελει συχνη και αρκετη κινηση για να μην παρουσιαζει προβληματα που σημαινει οτι και το μονο μεσα στην πολη δεν ειναι ιδανικη επιλογη
Το υβριδικο παλι εκτοξευει το κοστος -
Με κανέναν τρόμο δε ζει ο ιδιοκτήτης. Ας ενημερωθούμε πρώτα πριν εκφέρουμε μια γνώμη. Δείτε τι κάνουν στο εξωτερικό, που έχουν ηλεκτρικά για ταξί και για μοναδικά αυτοκίνητα. Προγραμματίζουν μέσω απλικέισο που θα σταματήσουν για ανεφοδιασμό, πίνουν το καφεδάκι τους και συνεχίζουν.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Με κανέναν τρόμο δε ζει ο ιδιοκτήτης. Ας ενημερωθούμε πρώτα πριν εκφέρουμε μια γνώμη. Δείτε τι κάνουν στο εξωτερικό, που έχουν ηλεκτρικά για ταξί και για μοναδικά αυτοκίνητα. Προγραμματίζουν μέσω απλικέισο που θα σταματήσουν για ανεφοδιασμό, πίνουν το καφεδάκι τους και συνεχίζουν.Πολύ καλα τα λες φίλε!ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!
-
Το έχω ξεκαθαρίσει σε τόσα διαφορετικά θέματα: όλες αυτές οι συζητήσεις γίνονται αποκλειστικά για το εξωτερικό. Εδώ δεν έχουμε τις υποδομές για ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Αυστηρά αστική ή περιαστική χρήση, φόρτιση κάθε βράδυ στο σπίτι κι αυτό είναι όλο. Τώρα, αν κάποιος είναι τόσο θαρραλέος ώστε να δώσει 40 χιλιάρικα για το Hyundai Kona Electric των 500+ χιλιομέτρων κι εφόσον του αρέσει να ζει επικίνδυνα, μπορεί να δοκιμάσει ένα ταξιδάκι.
Προσωπικά, με εξοχικά στην Κεφαλλονιά και στη λίμνη Πλαστήρα, αν πήγαινα συγκρατημένα, θα έφτανα. Στην Κεφαλλονιά άνετα, στη λίμνη θα έπρεπε να έχω συνέχεια το νου μου στην ένδειξη της μπαταρίας, στη στιγμιαία κατανάλωση. Αν ήταν αυξημένη, θα ήξερα ότι έχω κόντρα άνεμο και πρέπει να κόψω. Εν τω μεταξύ, έχω μαζεμένα πολλά υψομετρικά στο τέλος της διαδρομής, ενώ συνηθίζω να ταξιδεύω με ένα καγιάκ φορτωμένο επάνω και δύο ποδήλατα πίσω. Η αεροδυναμική πάει περίπατο. -
Υποτίθεται ότι μέχρι το 2020, θα έχουμε πήξει στους φορτιστές. Για να δούμε...
https://energyin.gr/2018/09/17/δ%C ... %B9%CE%BA/
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Υποτίθεται ότι μέχρι το 2020, θα έχουμε πήξει στους φορτιστές. Για να δούμε...https://energyin.gr/2018/09/17/δ%C ... %B9%CE%BA/
Page not found!αυτο τα λέει όλα για το τι θα έχουμε το 2020..[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
-
Χαχαχα, σωστά. Δικό μου το λάθος:
http://www.iefimerida.gr/news/404550/de ... ellada-eos
-
Η ιστορια με τα ηλεκτρικα πιστευω πως θα αναδειξει την αδυναμια της κοινωνιας μας. Ιδιαιτερα στις πολεις προσωπικα μου φαινεται δυσκολο να υπαρχουν αυτοκινητα με καλωδια παρκαρισμενα σε δημοσιους δρομους. Θεωρω πως δεν θα μεινει τιποτα ορθιο.
Θα ειναι δηλαδη αφορμη να καταλαβουμε ποσο πισω ειμαστε απο αλλες κοινωνιες στο εξωτερικο σε θεματα αρμονικης συμβιωσης, ασφαλειας και ακεραιοτητας των περιουσιακων στοιχειων. -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Η ιστορια με τα ηλεκτρικα πιστευω πως θα αναδειξει την αδυναμια της κοινωνιας μας. Ιδιαιτερα στις πολεις προσωπικα μου φαινεται δυσκολο να υπαρχουν αυτοκινητα με καλωδια παρκαρισμενα σε δημοσιους δρομους. Θεωρω πως δεν θα μεινει τιποτα ορθιο.
Θα ειναι δηλαδη αφορμη να καταλαβουμε ποσο πισω ειμαστε απο αλλες κοινωνιες στο εξωτερικο σε θεματα αρμονικης συμβιωσης, ασφαλειας και ακεραιοτητας των περιουσιακων στοιχειων.Ποσο συμφωνω δυστυχως,η χωρα που εχει δωσει τα φωτα στους υπολοιπους να εχει κατεβασει τον δικο της διακοπτη.
Σορυ για το of topic. -
Τα καλώδια κλειδώνουν. Δε θα μπορεί να στο βγάλει κάποιος. Πιο που κινδυνεύεις τώρα να σου κλέψουν τη βενζίνη.
-
Κλειδώνουν τα καλώδια;Οι γύφτοι δεν καταλαβαινουν από κλειδώματα...
-
Οι δημόσιοι φορτιστές κινδυνεύουν από βανδαλισμούς αλλά και επιδρομές για κλοπή καλωδίων.
-
https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... ?a=6....... και μαλιστα ντιζελ υβριδικο
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Mikro-me-foyl-texnologia-h-aplo-SUV_179671.asp?a=6....... και μαλιστα ντιζελ υβριδικοΣτάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α όχι.θα εξαφανιστούν τα ντίζελ....μακριά.
-
Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για την ηλεκτροκίνηση στην ίδια κατηγορία.
-
Αυτό το τοπικό σκεφτόμουν χθες κατά τις 4:00 το απόγευμα ακολουθώντας ένα Dacia duster I από την Κόρινθο μέχρι το Χαϊδάρι που έστριψε, να πηγαίνει τάπα 180 κοντερισια δικά μου ΠΑΝΤΟΥ !!!
Εγώ ιδρωνα στην σκέψη πόσα λίτρα επιπλέον θα καταναλωνα απο την πολύτιμη Ελιν Crystal με 1.71 που είχα γεμίσει πιο πριν , αυτός πρέπει να εξυνε τα παπάκια του !!!!
Άνοιγε τον δρόμο μέχρι το Χαϊδάρι , ένα astra , Mondeo , focus ,και ένας καγκουρας με 3αρα ολοι σε κάποια στιγμή τα παράτησαν λογικά σκεφτόμενοι την τσέπη τους !
O tempora o mores σκεφτόμουν , ένα Dacia να ανοίγει δρόμο , και συγκεκριμένα τεράστιο respect στον οδηγό του που δεν έκοβε πουθενά ούτε στις στροφές της Ελευσίνας , ούτε κακιά Σκάλα , ούτε Ασπρόπυργο , ούτε σφήνες όταν τον έκοβαν στην αριστερή (εγώ δυστυχώς θα βγω μέχρι και στην βοηθητική με 200 για να μην με κόψουν) , κύριος , περίμενε, κατέβαζε και τάπα ξανά μέχρι την τελική του !!!
Έχω οδηγήσει το QQ 1.5 DCI και είχα αηδιασει λόγω επιδόσεων , αλλά μάλλον όλα τελικά είναι συνήθεια, και η χαμηλότερη κατανάλωση μπορεί όντως να είναι κάτι πολύ διασκεδαστικό ( καθως και η οδηγική συμπεριφορά των SUV που όπως απέδειξε ο κάτοχος του συγκεκριμένου Duster ίσως του πιο μαλακού και αδιάφορου ψηλού οχήματος είναι αρκετά θέμα οδηγικής ικανότητας)
Αν τώρα βάλουμε στην εξίσωση και τα διαφαινομενα υψηλά ΤΚ που σε τέτοια αυτοκίνητα μόνο σε πετρέλαια θα είναι σε λογικά επίπεδα , που λόγω ξεστοκαρισματος οι τιμές πώλησης θα πλησιάσουν τις βενζινοκίνητες εκδόσεις, και με 5000χλμ το χρόνο diesel θα πάρουμε όλοι στο Ελλαντα!!!Off topic : Ίσως η πρώτη φορά που χάρηκα να ακολουθώ κάποιο όχημα στην Ε.Ο κυρίως λόγω του οδηγού του αλλά ... και λόγω του σήματος που δημιουργεί μια συμπάθεια και ένα smartness ξεχωριστό για τον κάτοχο του , δεν ξέρω γιατί αλλά τα καραγουσταρω τα Dacia . Αν ήταν οποίοδηποτε αστερατο ή προπελατο θα το είχα περάσει από επάνω λόγο κόμπλεξ θα έλεγε κάποιος λόγω του ότι δεν έχω δει κάποιον κάτοχο τους να μπορεί να στρίψει θα έλεγα εγώ όπως ο κάτοχος του Duster. Μόνο κάποιους κατόχους Audi και σπανίως ford παραδέχομαι στον δρόμο.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ωραία η περιγραφή, πιο ωραία που όλα αυτα συμβαίνουν μακρυά απο μενα
-
Εμένα πάντως μου φαίνεται αστεία η γενικευμένη ταξινόμηση της οδηγικής ικανότητας βάσει της μάρκας αυτοκινήτου...
-
Προσπεράσεις από τη ΛΕΑ με 200!!!
Βενζίνη ή diesel