-
Έχει περάσει κανείς από αντιπροσωπεία Τoyota τον τελευταίο καιρό γισ νσ ζητήσει προσφορά γισ υβριδικό corolla; Κάνουν προσφορά ή σου λένε απλώς την τιμή του καταλόγου; Τι πολιτική έχει η Toyota;
-
Η πολιτική της Toyota είναι 'πουλάμε σαν τρελοί, παράγουμε σαν τρελοί, σας έχουμε χ@σμ@νους όλους'. Προσωπική εμπειρία. Ειχα πάει πριν τρεις μήνες διερευνητικα στον κεντρικό αντιπρόσωπο/εισαγωγέα στην Θεσσαλονίκη και η συμπεριφορά τους θύμιζε έντονα 'Karenta' Συγγρού για τους μυημένους. Καταρχήν ήθελαν με το ζόρι να με βάλουν να αγοράσω με δώσεις ενώ είχα την πρόθεση για μετρητά (γιατί άραγε;). Δεν ασχολήθηκαν καθόλου, μου πέταξαν ένα φυλλάδιο 'αυτό είναι το αμάξι εκεί είναι πάνε δές το!'. Καμία πρόταση για testdrive, καμια προσφορά (για πρόθεση αγοράς κοντά στα 30.000€), κανένας διάλογος. Φυλλάδιο, κομπιουτεράκι για υπολογισμό δόσης (με το ζόρι 'ενημέρωση') χωρίς να σηκωθεί από την καρέκλα. Απο εμένα οριστικό και αμετάκλητο 'Χ'.
Καβαλησανε το καλάμι και αυτοί. Είναι κρίμα γιατί έχουν το καλύτερο after sales στην χώρα μακράν και ένα πολύ αξιόλογο όχημα αν έχεις το χρήμα και την διάθεση για 2.0L hybrid Corolla sports touring. Τα υπόλοιπα δεν αξίζουν...
-
Δυστυχώς κι εγώ σε δύο επισκέψεις που έκανα (πριν δύο χρόνια και πριν δύο μήνες) σε δύο αντιπροσωπείες της Αθήνας, αντίστοιχη αντιμετώπιση είχα. Δηλαδή φυλλάδιο, τιμή, ούτε που σηκώθηκε από το γραφείο. Καμία 'φιλικότητα'.
-
Έχει περάσει κανείς από αντιπροσωπεία Τoyota τον τελευταίο καιρό γισ νσ ζητήσει προσφορά γισ υβριδικό corolla; Κάνουν προσφορά ή σου λένε απλώς την τιμή του καταλόγου; Τι πολιτική έχει η Toyota;
Είχα πράσει πριν 10 ημέρες από την Τογιότα Πόλις στον Σταυρό (μέτρια εξυπηρέτηση από τον πωλητή). Μου είπε όμως ότι μέχρι τέλος Οκτωβρίου (άρα έληξε αλλά μπορεί να πήρε παράταση) υπήρχε προωθητικό μέ έκπτωση €1.100 για την υβριδική Corolla. Έβγαινε σε πολύ καλή τιμή!
-
Παιδια θεωρω μεμονομενα παραδειγματα ή τα δικα σας ή το δικο μου. Εγω πηγα Στα γιαννενα στην toyota παρα πολυ εξυπηρετικοι φιλικοι ολη την ωρα διπλα μου (επειδη δεν εχω ασχοληθει με αυτοματο) μου εξηγησαν τα παντα μου ειπαν απο μονοι τους για test drive (corolla και chr). Επειδη τους ειπα οτι ενδιαφερομαι για οκτωβριο (ηταν σεπτεμβριος) με πηρανε απο μονοι τους αρχες οκτωβρη για την προσφορα που ειχε. Ασχετο αλλα ειδα απο χθες στην σελιδα πως το chr διατιθεται και σε εκδοση center hybrid.
-
Center hybrid;
-
Δυστυχώς, την ίδια εικόνα σχημάτισα κι εγώ σήμερα από την αντιπροσωπεία στην Πάτρα.
Αρχικά, ο υπάλληλος μού είπε ότι έχει να εξυπηρετήσει δύο πελάτες (να σου φέρουμε καμιά φανέλα ν' αλλάξεις, μη μας κρυώσεις από τον ιδρώτα), μου πέταξε ξερά τις τιμές για το corolla (δεν μου ανέφερε το μοντέλο eco, πήγε κατευθείαν στις ακριβές) κι όταν του ζήτησα να δούμε πόσο βγαίνει η δόση με 8.000 προκαταβολή, στράβωσε και μου έβγαλε με το ζόρι ένα χαρτί που αναγράφει ποσό και επιτόκιο, τίποτα άλλο. Ούτε μπροσούρα δεν μου έδωσε καν. Εύγε!
Υ.Γ. Επίσης, μου είπε να περάσω καλύτερα τον Γενάρη που θα έχουν αλλάξει οι τιμές...
-
Ασχετο αλλα ειδα απο χθες στην σελιδα πως το chr διατιθεται και σε εκδοση center hybrid.
Πάντα ήταν διαθέσιμο το C-HR Hybrid στην έκδοση C-ENTER (δεν έγινε τώρα), απλά τον τελευταίο χρόνο η συγκεκριμένη έκδοση εμπορικά ήταν διαθέσιμη μόνο στις εταιρείες Leasing. Μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2018 μπορούσαν να την αγοράσουν κανονικά και οι ιδιώτες (κυκλοφορούν αρκετά στο δρόμο και ως μεταχειρισμένα). Πλέον η συγκεκριμένη έκδοση έχει και φώτα LED, οπότε μόνο οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες της λείπουν και για εμένα είναι η καλύτερη επιλογή, γιατί το αυτοκίνητο είναι καλύτερο μέ τις 17αρες από τις 18αρες.
-
Γιαυτο το ανεφερα επειδη ειχε σταματησει για ιδιωτες και πολλοι απο μας θελαμε την συγκεκριμενη
-
- δεν ξερω αν το παρατηρησες αλλα θα διατιθεται και με ασπρο ουρανο αυτο για οσους το θεωρουσαν πολυ σκοτεινο
-
- δεν ξερω αν το παρατηρησες αλλα θα διατιθεται και με ασπρο ουρανο αυτο για οσους το θεωρουσαν πολυ σκοτεινο
Εννοείς άσπρη οροφή ή άσπρο εσωτερικό? Εαν είναι για το εσωτερικό είναι πολύ θετικό!!
Και εγώ εαν αγόραζα την C-ENTER ήθελα και τους είχα στείλει και email με παράπονα που την κατάργησαν. Βέβαια συνεχίζω να πιστεύω ότι την έχουν πολύ ακριβά, θα έπρεπε να είναι στα €22.000.
-
Φθηνότερα τη c-enter business
https://www.leaseplan.com/el-gr/leasing/prosfores-leasing-ta-autokinhta-mas/398/toyota-c-hr/
-
Κοιτα αν μπεις στην διαμορφωση και πατησεις εσωτερικο σου δειχνει το ταμπλο με μαυρες τις κολονες (αν το λεω σωστα) σε μια εικονα και οταν πατησεις την αλλη τις δειχνει ασπρες
-
Φθηνότερα τη c-enter business
https://www.leaseplan.com/el-gr/leasing/prosfores-leasing-ta-autokinhta-mas/398/toyota-c-hr/
Τι εννοείς Στέφανε, δεν κατάλαβα. Φτηνότερα από τι? Πάντω υπήρχες αυτή η προσφορά της Leasplan (και στο προ φεισλιφτ) και είναι ίδια και με το φεισλιφτ. Εννοείς κάτι άλλο?
Κοιτα αν μπεις στην διαμορφωση και πατησεις εσωτερικο σου δειχνει το ταμπλο με μαυρες τις κολονες (αν το λεω σωστα) σε μια εικονα και οταν πατησεις την αλλη τις δειχνει ασπρες
Ναι το είδα μετάπου σου απάντησα. ΠΟΛΥ πιο ωραίο με το λευκό εσωτερικό!
-
Να προσθέσω και εγώ με την σειρά μου, πως σε πρόσφατη επίσκεψη μου σε αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης, οι εντυπώσεις ήταν κάκιστες.
Περιμέναμε πάρα πολύ ώρα μέχρι να βρεθεί κάποιος να μας εξυπηρετήσει, ενώ και στην συνέχεια ο πωλητής ήταν από τους χειρότερους που έχω συναντήσει. Προσπαθούσε με το ζόρι να μας πείσει να του δώσουμε προκαταβολή για να κλείσουμε το αμάξι εκείνη την ώρα. Υπερβολικά πιεστικός. Λες και αγοράζεις αυτοκίνητο κάθε μέρα.
Μας έλεγε μάλιστα, πως αν δεν κλείσουμε το αυτοκίνητο, δεν μπορούσε να μας δώσει τελική τιμή!
-
Μάλλον χρειάζεται να ενημερωθεί η Τογιότα Ελλάς για όλα αυτά!
-
Ελατε Γιαννενα πολυ εξυπηρετικοι
-
Μάλλον χρειάζεται να ενημερωθεί η Τογιότα Ελλάς για όλα αυτά!
Η Toyota Hellas η ίδια τα κάνει αυτά. Έχει βάλει στους εμπόρους τρομερούς στόχους και αυτοί βάζουν τους πωλητές να συμπεριφέρονται επιθετικά για να πουλήσουν. Το ξέρω από μέσα...
-
Φανη οντως δεν το έγραψα καλά.
Ενώ σήμερα είδα στο site την τιμή της c-enter hybrid στα 25 σχεδόν, η συγκεκριμένη προσφορά της leaseplan υπολογίζει το αμάξι στα 21700 με μεταλλικό.
Την έχω και αναλυτική όπου φαίνεται ξεκάθαρα.
Είναι τουλάχιστον περίεργο ή απλά η Τογιότα τους έδωσε αμάξια με μεγάλη έκπτωση (αν και συνηθως αυτό δεν εξωτερικεύεται) -
Το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναπώ:
Όσο άσχημη κι αν είναι η συμπεριφορά κάποιων πωλητών, θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να σας κάνει να αποκλείσετε ένα αυτοκίνητο, το οποίο έχετε επιλέξει για αγορά και προτιμάτε έναντι του ανταγωνισμού. Κατ' αυτόν τον τρόπο τιμωρείτε εκτός από τους κακούς επαγγελματίες και τον εαυτό σας!
Αν έχετε πραγματικά ξεχωρίσει ένα μόνο μοντέλο, πάτε σε άλλον έμπορο. Αν όλοι είναι εξίσου περίεργοι, πάρτε το από αυτόν που θα σας κάνει την καλύτερη τιμή.
Toyota Corolla 2019