-
Καλοοοό....
-
Από παπαδιαμαντιου αλλά για να είμαι ειλικρινείς έχω πολύ καλές εντυπώσεις από τους συγκεκριμένους και δεν θέλω να βγάλω βιαστικά συμπεράσματα ούτε να τους δυσφημίσω χωρις λόγο όποτε με την παραλαβή θα σας ενημερώσω αν έχουμε τίποτα ευτράπελα μ....ως τώρα όλα ειναι πολύ καλα
-
Από παπαδιαμαντιου αλλά για να είμαι ειλικρινείς έχω πολύ καλές εντυπώσεις από τους συγκεκριμένους και δεν θέλω να βγάλω βιαστικά συμπεράσματα ούτε να τους δυσφημίσω χωρις λόγο όποτε με την παραλαβή θα σας ενημερώσω αν έχουμε τίποτα ευτράπελα μ....ως τώρα όλα ειναι πολύ καλα
Από εκεί και εγώ, από τον Γιάννη!
-
Καλησπέρα σας,
Μέσα στον Αύγουστο περιμένω το 1.8 Hybrid ECO μέσω Leasing σε χρώμα Χάλκινο.
Ακυρωσα το Yaris Style για χάρη της Corolla. Ευτυχώς!!
Έκανα test drive και προτείνω σε όσους το σκέφτονται να κάνουν. Αν άκουγα τα YouTube video και τις παρουσιάσεις θα νόμιζα ότι κάνει θόρυβο σαν τρακτέρ, ενώ η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που θα 'λοκάρεις' την ταχύτητα, γίνεται εκκλησία. Οκ,. Επιταχύνσεις και 130+ έχουν θόρυβο αλλά καμία σχέση με αυτά που ακούγονται.
Ερώτηση: Ποια η διαφορά αγοράς (μέσω My Toyota) του πακέτου 16ΜΜ 3 χρόνια 69 ευρώ με το 3 Year map care & services στα 129 ευρώ;
Το πρώτο έχει χάρτες άρα τι αλλάζει;
Αν γνωρίζει κάποιος...
Ευχαριστώ.
-
-
Fanis75 wrote:
- Ανάλογα με την κλίση της κατηφόρας ή θα κοινηθεί με την ίδια ταχύτητα ή θα αρχίσει να επιβραδύνει ελαφριά δηλαδή το στάνταρ είναι η φόρτιση της μπαταρίας. Εάν επιλέξεις να πατήσεις το γκάζι ελάχιστα θα σταματήσει η ανάκτηση ενέργειας δηλαδή η φόρτιση της μπαταρίας και φυσικά δεν θα δουλεύει κανένα μοτέρ και το αυτοκίνητο θα κινείται ελεύθερα. Εάν πατήσεις και λίγο παραπάνω το γκάζι θα εμπλακεί ο ηλεκτροκινητήρας και το αυτοκίνητο θα επιταχύνει καταναλώνοντας φυσικά ενέργεια από την μπαταρία. Δηλαδή με το γκάζι μπορείς να ρυθμίσεις ακριβώς τι θέλεις να κάνει το αυτοκίνητο.
#amaxi_odigas_oxi_torno
Fani δεν θα σταματήσει αν δεν πουλήσεις το Toyota, το ξέρεις ε??
-
gatoz wrote:
Fanis75 wrote:
- Ανάλογα με την κλίση της κατηφόρας ή θα κοινηθεί με την ίδια ταχύτητα ή θα αρχίσει να επιβραδύνει ελαφριά δηλαδή το στάνταρ είναι η φόρτιση της μπαταρίας. Εάν επιλέξεις να πατήσεις το γκάζι ελάχιστα θα σταματήσει η ανάκτηση ενέργειας δηλαδή η φόρτιση της μπαταρίας και φυσικά δεν θα δουλεύει κανένα μοτέρ και το αυτοκίνητο θα κινείται ελεύθερα. Εάν πατήσεις και λίγο παραπάνω το γκάζι θα εμπλακεί ο ηλεκτροκινητήρας και το αυτοκίνητο θα επιταχύνει καταναλώνοντας φυσικά ενέργεια από την μπαταρία. Δηλαδή με το γκάζι μπορείς να ρυθμίσεις ακριβώς τι θέλεις να κάνει το αυτοκίνητο.
#amaxi_odigas_oxi_torno
Μπααα εγώ νομίζω πως ζηλευει
-
Εεεε ναι, αλλά όπως είπε και ο Άλεξ ζηλεύει!! Επίσης το Κορόλα θα αργήσει να πουληθεί....είναι άριστο αυτοκίνητο για τα λεφτά του και την χρήση που το θέλω.
Μπααα εγώ νομίζω πως ζηλευει
Επίσης έχει 'θυμώσει' επειδή όλα τα νέα Σουτζούκια θα είναι ουσιαστικά Τογιότα γιατί ακόμα και η Σουτζούκι παραδέχτηκε και αποδέχτηκε την υπεροχή της Τουότα!!
-
Έχεις δικαίωμα να μην παραλάβεις για οποιονδηποτε λόγο! Ακόμα και γιατί άλλαξες γνώμη.
Δλδ μπορεις να μην το παραλαβεις κι ας εχει γινει η μεταβιβαση στο ονομα σου?
-
Fanis75 wrote:
Έχεις δικαίωμα να μην παραλάβεις για οποιονδηποτε λόγο! Ακόμα και γιατί άλλαξες γνώμη.
Δλδ μπορεις να μην το παραλαβεις κι ας εχει γινει η μεταβιβαση στο ονομα σου?
Oχι ρε συ, εννοώ πριν εξοφλήσεις και βγεί η άδεια στο όνομά σου. Μιλάω για επιστροφή προκαταβολής και μόνο.
-
Επίσης έχει 'θυμώσει' επειδή όλα τα νέα Σουτζούκια θα είναι ουσιαστικά Τογιότα γιατί ακόμα και η Σουτζούκι παραδέχτηκε και αποδέχτηκε την υπεροχή της Τουότα!!
Ωωω αυτό ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Επίσης με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια πέτυχες και τον LAP
-
Χεχε το ανάποδο συνέβη.
ΠΡΏΤΑ η Toyota εγινε κάπως ενδιαφέρουσα στο οδηγικό κομμάτι και μετά η suzuki δέχθηκε να συζητήσει μαζί της
-
Χεχε το ανάποδο συνέβη.
ΠΡΏΤΑ η Toyota εγινε κάπως ενδιαφέρουσα στο οδηγικό κομμάτι και μετά η suzuki δέχθηκε να συζητήσει μαζί της
Όταν η Τογιότα έβγαζε οδηγικά ενδιαφέροντα αυτοκίνητα η Σουζούκι έβγαζε κάτι SJ410 που τούμπαραν με 30χλμ στην στροφή.
-
5,5 - 6,0 με 130 και πανω, ειναι χαμηλη καταναλωση γιατι λες οτι καιει;
Στο 25λεπτο τεστ που το είχα κάνει με μέση ταχύτητα 66 χλμ μέγιστη ταχύτητα ~130 έγραψε 6 λτ κατανάλωση διαδρομή κατά βάση σε ανοικτό δρόμο χωρίς κίνηση. Οι προηγούμενες 4 αποθηκευμένες διαδρομές κατανάλωσης ήταν πάνω από εμένα από 6.4 ως 7
Ενδεικτικά στην ίδια ακριβώς διαδρομή το c4 αυτόματο 1.2 είχε δείξει 8.8 με 89 όμως μο και αντίστοιχα το ντίζελ αυτόματο 5.9 με 73 μο.
Η νέα οκταβια 1.5 χειροκίνητο 5.7 με 76 χλμ μου στην ίδια πάντα διαδρομή. Εντάξει η οκταβια είχε δώσει ρέστα από άποψη κατανάλωσης και τραβήγματα και οικονομια
-
Α χαχαχα βαλτός είσαι εσύ,δεν μπορεί.
Χθες είδαμε ένα μπροστά μας. Η λαπαινα λέει
Αυτό είναι το νέο jimny; (θέλει να της πάρω ένα είτε μαύρο είτε λαχανι για την πολη, ακόμα περιμένει.... Οταν γίνει αυτοματο υβριδικο της ειπα... Καλα κρασα οπως λέει και ο dim. )
-Οχι ρε συ... Αυτό είναι παλιό, δεν το βλέπεις;
-ΟΛΑ ΊΔΙΑ είναι λέει. Το κοίτα πιο καλά σαν να βλέπει μυρμήγκια από απόσταση, αυτό είναι πιο όμορφο.
-Καλά Οτι να ναι
-Αχ, είναι και κάμπριο.... Αυτό θέλω.
Και μετά μου λες.... 30 ετών αυτοκινητο και ακόμα έχει το κοινό του.... Αν ειναι δυνατόν.
Suzuki power
-
Lap wrote:
Χεχε το ανάποδο συνέβη.
Όταν η Τογιότα έβγαζε οδηγικά ενδιαφέροντα αυτοκίνητα η Σουζούκι έβγαζε κάτι SJ410 που τούμπαραν με 30χλμ στην στροφή.
Αστικός μύθος
το αυτοκίνητο ήταν κατσίκι αλλα για να τουμπάρει ήθελε τρόπο και π@υτσι@ the american way
https://www.motorbiscuit.com/the-90s-scandal-consumer-reports-hopes-you-forgot-about/
όταν πουλάς παραπάνω απο το wrangler μεσα στην Αμερική πρέπει να παρθούν μέτρα ...
-
Δεν είχα ιδέα.... Πολυ ενδιαφερον ποστ...
Μου κάνει εντύπωση πως είχαν τέτοια καλή ανάλυση με κατάλληλα εργαλεία από τότε.
-
Μύθος-ξεμύθος (και συγνώμη για το εκτός θέματος στο καλύτερο αυτοκινητό...χαχαχα!), εγώ εχω τουμπάρει με δαύτο ως συνοδηγος στο Ελληνικό Κανελ Τροφυ για οσους ανω των 40 το θυμούνται!
-
Δεν είχα ιδέα.... Πολυ ενδιαφερον ποστ...
Μου κάνει εντύπωση πως είχαν τέτοια καλή ανάλυση με κατάλληλα εργαλεία από τότε.
σου δίνω πάσα ,κανε ποστ ''βαρελότο'' στο σχετικό τοπικ και γραψε όλη την ιστορία , βαριεμαι να μεταφράζω εσυ είσαι ο ειδικός στα suzuki ξερεις και ιαπωνικά ...
-
Χαχαχα.
Θα με μπανιαρισουν ρε συ. Οι μισοι με μισούν ως εχθρό τους και οι άλλοι μισοί με περιμένουν στην γωνία για να με...... μισησουν.
Γενικως εγώ βλέπω πως εχεις παρει φορα.... Πόσταρεις ωραιότατα πραγματα με λεπτομέρειες και ψαγμενα νέα και δεν μπαίνεις σε ανούσιες κόντρες και ειρωνείες.
月と鼈
と
魚心あれば水心
Toyota Corolla 2019