-
Τιμές ...από 17.100€ στην ελληνική αγορά.
-
Η sedan με τον 1,6 και τα 132 ατμοσφαιρικά άλογα. Καλό ακούγεται.
Σε καλύτερη έκδοση εξοπλισμού γύρω στα 18500-19000€ θα είναι τζετ.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Μου είχαν πει ότι βασίζεται στην πλατφόρμα του C-HR, οπότε αναμένεται να έχει και ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά αλλά και καλή ποιότητα κύλισης...τα 2 σημεία που υστερούσε παραδοσιακά το μοντέλο. Όταν έρθει, θέλω να την οδηγήσω.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μου είχαν πει ότι βασίζεται στην πλατφόρμα του C-HR, οπότε αναμένεται να έχει και ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά αλλά και καλή ποιότητα κύλισης...τα 2 σημεία που υστερούσε παραδοσιακά το μοντέλο. Όταν έρθει, θέλω να την οδηγήσω.Ναι Φανή έτσι είναι.
Με αυτές τις τιμές μπαίνει στην 'to check list' για επόμενο αυτοκίνητο σε κάνα 2χρονο που το αουρις θα αρχίσει να εμφανίζει χοντρές και ακριβές βλάβες.
So far έχω
Corolla (μάλλον τη sedan)
Focus station
i30 fastback
Seed station ή proseedSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Το τωρινό 1.8 hybrid auris πάει από 20 έως 24Κ γιατί υπολογίζεις τόσο ακριβότερο το καινούργιο?
Προσωπική εκτίμηση σε σχέση με ένα παραπλήσιου εξοπλισμένου, με τον ίδιο κινητήρα CHR
20,800€ τελικά η βασική του 1,8 υβριδικού
-
Όλες οι τεχνικές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν από την ιστοσελίδα της Toyota-Europe.
Ειδικότερα για το sedan που ενδιαφέρει και εμένα.. https://www.toyota-europe.com/new-cars/corolla-sedan/ -
Πάντως αν και το αυτοκίνητο είναι και όμορφο και λογικά τιμολογημενο δεν νομίζω να κάνει και τόσο καλές πωλήσεις,στην Ευρώπη τουλάχιστον. Σαν χοτ χατς υπάρχουν καλύτερα ενώ και σαν μίνι οικογενειακό οι χώροι του είναι κάτω του μετρίου. Σαν υβριδικό για μέσα στην πόλη γιατί να μην προτιμηθεί το Yaris? Η έκδοση που μου φαντάζει πιο λογική είναι η σεντάν, ατμοσφαιρικό κορολα για να το κρατήσει οποίος το πάρει μέχρι τα βαθειά γεράματα.
-
Καυτό χατς δεν είναι, και ούτε πρόκειται να γίνει με αυτά τα άλογα. Χώροι κάτω του μετρίου με 2,70 μεταξόνιο θα είναι επίτευγμα, τους έχω ικανούς πάντως. Για κλασσικό Κορόλα το βλέπω. Το παίρνεις και το κρατάς μέχρι ν'αφήσει τα κόκαλά του, αν και θ'αργήσει μάλλον.
Που είναι ο 1.2Τ στο σεντάν? -
Φουλ λεντ και συστήματα ασφαλείας στη βασική εκδοση διαβάζω. Έχει ανακοινωθεί η τιμή που θα ξεκινάει η σενταν hybrid?
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Η έκδοση που μου φαντάζει πιο λογική είναι η σεντάν, ατμοσφαιρικό κορολα για να το κρατήσει οποίος το πάρει μέχρι τα βαθειά γεράματα.Μα ο υποψήφιος αγοραστής ατμοσφαιρικής Corolla sedan είναι ήδη στα βαθειά γεράματά του!
-
Μαυρο χιουμορ αλλα καλο
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Μαυρο χιουμορ αλλα καλοΚαλό χιούμορ πιστεύω, αλλά όχι και μαύρο.
Ζωή νά 'χει ο άνθρωπος να ευχαριστηθεί την Corolla του! -
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Η έκδοση που μου φαντάζει πιο λογική είναι η σεντάν, ατμοσφαιρικό κορολα για να το κρατήσει οποίος το πάρει μέχρι τα βαθειά γεράματα.
Μα ο υποψήφιος αγοραστής ατμοσφαιρικής Corolla sedan είναι ήδη στα βαθειά γεράματά του!
Να σου πω την αλήθεια,αρχικά ήθελα να γράψω ο συνταξιούχος αγοραστής μέχρι τον τάφο αλλά είπα άσε καλύτερα, μην προσβληθεί κανεις
-
Χιούμορ κάνουμε, δεν θέλουμε να προσβάλλουμε κανέναν.
Προσωπικά και τενεκέ να θεωρεί κάποιος το αυτοκίνητό μου, δεν υπάρχει περίπτωση να προσβληθώ!
-
Δεν προσβάλλομαι παιδιά μην ανησυχείτε.
Πολύ καλό χιούμορ, όντως.
Είμαι υποψήφιος αγοραστής της ατμοσφαιρικής Corolla sedan. Βασίζομαι ότι θα είναι βελτιωμένη σε οδική συμπεριφορά λόγω την καινούργιας πλατφόρμας που σε suvωειδές όχημα σαν το ch-r έχει ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά.
Αν δεν ισχύει αυτό τότε θα πάρει τα @@ μουSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Νίκο δεν πήγαινε σε σένα πάντως το πείραγμα. Απλώς μου φάνηκε έξυπνη και χιουμοριστική ατάκα και την αμόλησα!
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Νίκο δεν πήγαινε σε σένα πάντως το πείραγμα. Απλώς μου φάνηκε έξυπνη και χιουμοριστική ατάκα και την αμόλησα!Όχι ρε καμία παρεξήγηση.
Το έγραψα κιόλας, καλό χιούμορ.
Μην σκέφτεσαι να αμολάς τέτοιες ατάκες!!!
Παππουδιστικη σχεδίαση δεν έχει πάντως.
Πιστεύω θα χάσει λόγω σχεδίασης από τα παππουδια και λόγω μοτερ από τους νεότερους.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ποιος μένει τότε να την αγοράσει;
-
Αυτοί που πραγματικά ξέρουν τι θέλουν, και οι εταιρείες
Αυτό σημαίνει ότι θα πάει ψιλοακλαφτοSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Τα 180 υβριδικά άλογα με τις εγγυήσεις 10 ετιας φαίνονται καλό deal στα 26Κ , το σχήμα είναι όμορφο, ΤΚ λογικά δεν πληρώνει , η οικονομία στα καύσιμα θα καλύπτει κάποιο μέρος και του φόρου πολυτελείας , αν εχει επιδόσεις * αντίστοιχες πχ ενος τουρμπο ντηζελ /βενζίνης έστω και 150-160 ίππων και συνδυάζει το πάτημα του C-hr με το πιο ελαφρύ αμάξωμα της corolla ίσως δούμε κάτι ενδιαφέρον απο την Toyota.
*ξέρω θα εχει κόφτη στα 180 αλλα με τόσα μπλόκα της τροχαίας που είδα στο τελευταίο ταξίδι μπορεί να είναι και για καλό
Toyota Corolla 2019