-
Πολύ καλυτερο απο toyota. Το σήμα κάνει την διαφορά.
-
Έλα ρε παιδιά μην μ χαλάτε το όνειρο δεν γίνεται να μην σας αρέσουν τα μαύρα αμάξια...αρχικά με την σκομη εντάξει εγώ το πλένω κάθε Σάββατο όποτε δεν έχω θέμα....και για το σχέδιο δεν το θάβει το κάνει πιο άγριο έτσι το βλέπω εγώ...Αν και ένας που σχεδιάζει αμάξια είχε πει αν κάποιος παρουσιάζει μαύρο αυτοκίνητο κάτι έχει κάνει λάθος με την σχεδίαση
Εαν σου αρέσει, εμάς μας περισσεύει!! Ο καθένας μας έχει την προσωπική άποψη και γούστο, αυτό κατέθεσα και εγώ. Οτι πέρα από το αισθητικό είναι και το πρακτικό θέμα στην μέση. Αλλά εαν εσένα σου κάνει, εννοείται το παίρνεις μαύρο! Εμένα μου χάνει πολύ σε σχέδιο η Κορόλα σε μαύρο, δεν φαίνονται οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες που έχει.
Πολύ καλυτερο απο toyota. Το σήμα κάνει την διαφορά.
Αχαχαχα! Επιτέλους τα Σουτζούκια θα αρχίσουν να γίνονται αξιοπρεπή αυτοκίνητα!! Ήδη βγήκε και το RAV σε Σουζούκι (Across PHEV - από 52.000!!! και με 19αρες ζάντες να γουστάρει ο Γάτος), του χρόνου και το Yaris Cross σε νέο Βιτ και μια χαρά, θα είναι ΟΛΑ Τογιότα με άλλο σήμα.
-
Το βασικότερο είναι ότι το νέο βιτάρα , θα είναι της πλάκας 4κίνητο , οπότε θα πάψει να μας πρήζει ο γάτος...
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, έχετε δημιουργήσει μέγα θέμα με αυτούς τους αισθητήρες.Στο προηγούμενο αυτοκίνητο τους έβαλα μετά την αγορά του aftermarket και επί 6 χρόνια δεν είχα κανένα θέμα.
Στο κορόλα επίσης τους έβαλα εδώ και 11 μήνες που το έχω και πάλι δεν έκαναν κιχ....!!! Μπροστά και πίσω με οθόνη μικρή που έχει και οπτική ειδοποίηση που απενεργοποιείται,αλλά και διακόπτη που έβαλα κάτω αριστερά εκεί κοντά στους διακόπτες του αυτοκινήτου....!!!
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ούτε το αυτοκίνητο διαλύσαμε ούτε τίποτε,μη τα μεγαλοποιείτε τα πράγματα.Δουλεύουν ΑΨΟΓΑ ,μόλις πλησιάσεις στους 30 πόντους από το εμπόδιο τερματίζουν με συνεχόμενο ήχο.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ,μη φοβάστε βάλτε τους άφοβα,βοηθάνε πολύ ,ειδικά σε γκαράζ παρκαρίσματα κ.λ.π...ΑΚΡΙΒΩΣ στο χρώμα του αυτοκινήτου,ποιοι εργοστασιακοί..?? Βγάζει η Τογιότα αισθητήρες..?? Η μόνη διαφορά είναι πως αν τους πάρεις εργοστασιακούς που όπως είπατε ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ,απλά θα τους είχαν τοποθετήσει στη χώρα παραγωγής του αυτοκινήτου.Ένας καλός μάστορας δεν μπορεί να κάνει 5 τρύπες στον προφυλακτήρα..?? Στο δικό μου αν τους δείτε δεν θα καταλάβετε αν μπήκαν στην Τογιότα ή κάπου αλλού...!!!
Βρείτε έναν καλό μάστορα και όσοι νομίζετε ότι τους χρειάζεστε οπωσδήποτε περάστε τους,μη διστάζετε.170 ευρώ πλήρωσα για όλα 4 αισθητήρες μπροστά 4 πίσω στο χρώμα του αυτοκινήτου,οθόνη και διακόπτη απενεργοποίησης. Την οθόνη αν δεν γουστάρετε εξαφανίστε την απλά κρατείστε το ηχητικό....!!!
ΥΓ. ΑΡΧΗΓΕ, καλοτάξιδο με υγεία το κορόλα......όπως και όλοι όσοι αγοράζετε.
-
Καλά τα λες terryp αλλά καμία σχέση με το εργοστάσιακό , άλλο τα 5 λαμπάκια κόκκινο - κίτρινο - πράσινο που έχει η οθόνη η aftermarket και άλλο η απεικόνιση στην κεντρική οθόνη.
Και το κυριότερο αυτό που είπες : Βρείτε έναν καλό μάστορα... Και αντε να πέσεις σε κανένα κατσαπλια να σου περνάει καλώδια και να τρυπά προφυλακτήρες.
-
του χρόνου και το Yaris Cross σε νέο Βιτ και μια χαρά, θα είναι ΟΛΑ Τογιότα με άλλο σήμα.
Κατσε θα βγει και yaris cross ως νεο vit ;;;;
wow!
-
Mη λέτε τέτοια και μου γκρεμίζετε τα όνειρα... Έλεος. Συνεννοήθηκε η Dacia με την Suzuki να μας πεθάνουν!
Σόνι και καλά να πουλήσουμε ένα νεφρό να πάρουμε wrangler... Δε θα μείνει τίποτα...
-
Εγω ελπιζω σε 5θυρο jimny mhev ή hybrid
-
Εγω ελπιζω σε 5θυρο jimny mhev ή hybrid
Καλά κρασά...
-
Μας είχαν βάλει στο Auris αντιπροσωπείας, αλλά Ελλάδα, και είχε διαφορές με άλλους εργοστασιακούς που έχουμε. Από τον ήχο που ήταν τέρμα ενοχλητικός, ως την οθονιτσα που ξεπεταγοταν, μην πω πως..και φαινόταν ότι ήταν κάτι παράταιρο από το υπόλοιπο αυτοκίνητο. γενικότερα η εμπειρία χρήσης δεν ήταν απρόσκοπτη.
-
Καλά τα λες terryp αλλά καμία σχέση με το εργοστάσιακό , άλλο τα 5 λαμπάκια κόκκινο - κίτρινο - πράσινο που έχει η οθόνη η aftermarket και άλλο η απεικόνιση στην κεντρική οθόνη.
Και το κυριότερο αυτό που είπες : Βρείτε έναν καλό μάστορα... Και αντε να πέσεις σε κανένα κατσαπλια να σου περνάει καλώδια και να τρυπά προφυλακτήρες.
NAI ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ, 850 ευρώ..?? Επειδή θα είναι στην κεντρική οθόνη..?? Εντάξει η αγορά βρωμάει ,πουλάνε 450-500 ευρώ οθόνη με τα πάντα επάνω , tv, gps, αισθητήρες, ότι θες....!!!!
Είπαμε καλό το κορόλα,αλλά δεν θα μας πιάνουν και τον....................
-
NAI ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ, 850 ευρώ..?? Επειδή θα είναι στην κεντρική οθόνη..?? Εντάξει η αγορά βρωμάει ,πουλάνε 450-500 ευρώ οθόνη με τα πάντα επάνω , tv, gps, αισθητήρες, ότι θες....!!!!
Είπαμε καλό το κορόλα,αλλά δεν θα μας πιάνουν και τον....................
Σε αυτό πάω πάσο αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα έβαζα κατευθείαν after market. **850€ ? μόνο για τους αισθητήρες? **
Για τις Android οθόνες έχει δίκιο , έβαλε φίλος σε captur του 16(?) και έγινε άλλο αυτοκίνητο , κάμερες παρκαρίσματος μπρος -πίσω κάμερα καταγραφέας , video player- youtube- gps , android auto , mirror το κινητό κτλ. αλλά σε εμάς που έχει ρυθμίσεις σημαντικές μέσω της οθόνης τι μπορούμε να κάνουμε?! τίποτα .
-
Βρείτε έναν καλό μάστορα και όσοι νομίζετε ότι τους χρειάζεστε οπωσδήποτε περάστε τους,μη διστάζετε.170 ευρώ πλήρωσα για όλα 4 αισθητήρες μπροστά 4 πίσω στο χρώμα του αυτοκινήτου,οθόνη και διακόπτη απενεργοποίησης. Την οθόνη αν δεν γουστάρετε εξαφανίστε την απλά κρατείστε το ηχητικό....!!!
Το δύσκολο είναι ο μάστορας. Γιατί διαβάζεις εδώ τις οδηγίες (και την διαδικασία) εγκατάστασης και εμένα τουλάχιστον πιάνεται η ψυχή που στο ποιος θα τα κάνει όλα αυτά? Και θα τα κάνει όλα ή θα τα συνδέσει όπως όπως? Και θα τα κάνεις σωστά, που σημαίνει δουλειά 6-7 ώρες ή θα ξεμπερδέψει σε 1 ώρα?
-
Τρομερή διχρωμία.
Οσοι έχετε 17αρες παλεύονται στις λακούβες μας ;
-
Τρομερή διχρωμία.
Οσοι έχετε 17αρες παλεύονται στις λακούβες μας ;Τέλειο είναι σε αυτόν τον συδυασμό, το καλύτερο χρώμα σε διχρωμία!!
Σε Test Drive μια χαρά ήταν, πολύ άνετο δεν κοπανάει καθόλου.
-
sakiss wrote:
Τρομερή διχρωμία.
Οσοι έχετε 17αρες παλεύονται στις λακούβες μας ;Τέλειο είναι σε αυτόν τον συδυασμό, το καλύτερο χρώμα σε διχρωμία!!
Θελω να πάρω το Corolla σε b tone λευκό/μαύρο να ξεμπερδευω αλλα με έχει ζαλίσει ο CEO για b suv (την μόδα μου μέσα) και θα πάμε για Yaris cross.
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο Φάνη, να το χαίρεσαι!! Ανυπομονώ και εγώ, αρχές Σεπτέμβρη θα μου έρθει.
-
Θελω να πάρω το Corolla σε b tone λευκό/μαύρο να ξεμπερδευω αλλα με έχει ζαλίσει ο CEO για b suv (την μόδα μου μέσα) και θα πάμε για Yaris cross.
Kλαίω με τον CEO....αχαχαχα!!
@Spaik: Σε ευχαριστώ, άντε σύντομα και εσύ!!
-
Fanis75 wrote:
sakiss wrote:
Τρομερή διχρωμία.
Πάτα πόδι στην CEO..! Εν τω μεταξύ το εσωτερικό της Corolla με του Yaris καμία σχέση. Βάλε την CEO και στα 2 και ρώτα την ποιο. της αρέσει περισσότερο. Λύσεις υπάρχουν
-
sakiss wrote:
Fanis75 wrote:
sakiss wrote:
Τρομερή διχρωμία.
Πάτα πόδι στην CEO..! Εν τω μεταξύ το εσωτερικό της Corolla με του Yaris καμία σχέση. Βάλε την CEO και στα 2 και ρώτα την ποιο. της αρέσει περισσότερο. Λύσεις υπάρχουν
Δεν της άρεσε το εσωτερικό του Yaris. Του cross νομίζω είναι λίγο διαφορετικό.
Toyota Corolla 2019