-
Full led είναι όλα από την active και μετά....bi led από την style και πάνω π είναι καθαρά για την εμφάνιση μου άρεσε και εμένα πολυ το bi led αλλά ενάμιση παρά πάνω δεν έδινα....(αν τα είχα μπορεί)...επίσης όλα τα αλλά π ζήτησες είναι στάνταρ και αυτά από τις φθηνότερες εκδόσεις..θα σ πρότεινα τον παπαδιαμαντιου που πήγα εγώ και ήταν επαγγελματίες
-
Ευχαριστώ για την πρόταση. Δεν έχει διαφορά στον φωτισμό και την ορατότητα μεταξύ των 2 φαναριών;
-
Όχι είναι καθαρά θέμα αισθητικής και πιο ακριβά στην αντικατάσταση....βέβαια εμφανισιακά ταιριάζουν γάντι στο αυτοκίνητο
-
Αν έχω καταλάβει καλά τα bi-led χρησιμοποιούν ένα λαμπτήρα led πολύ ισχυρό με σκιαδιο για να κόβει τη μεγάλη σκάλα ενώ τα απλά led απλά ανάβουν ξεχωριστό προβολέα για τη μεγάλη σκάλα. Πέρα από την εμφάνιση με τις φωτισμένες γραμμές που είναι όντως πολύ όμορφες.
Δεν είμαι σίγουρος αν κάποια έκδοση έχει τη λειτουργία να στρίβουν τα φώτα ή την αλλαγή του σχήματος της δέσμης. Όλες έχουν την αυτόματη μεγάλη σκάλα (AHB).
-
- Ζήτησα τα εξής πράγματα μιας και ηλιοροφή δεν προσφέρεται ούτε σαν έξτρα: Full LED, Active Cruise Control, Navigation και την σουίτα ηλεκτρονικών βοηθημάτων, active lane assist κλπ. Ο πωλητής με παρέπεμψε στην έκδοση GR Sport, όπου 26560 για το 1.8 Hybrid , +3K για το 2λιτρο. Δεν μου είπε τίποτε για δώρα/προσφορές κλπ. Δεν ρώτησα κιόλας, είχα ξενερώσει ήδη από την αντιμετώπιση.
Επειδή καλός πωλητής σε Τογιότα δύσκολο (πουλάνε μόνα τους) να βάλουμε τα πράγματα σε σειρά:
- Ηλιοροφή προσφέρεται ως έξτρα από την έκδοση Style και πάνω. Έχω και σχετικό email από την Toyota Hellas:
'Αναφορικά με το θέμα που μας θέσατε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορεί να γίνει, με ειδική παραγγελία και επιπλέον κόστος 1.200 ευρώ. Διατίθεται προαιρετικά στις Hybrid εκδόσεις Style, Black Edition, GR-S.'
*2. *LED εχουν όλες οι εκδόσεις και στην μεσαία και στην μεγάλη σκάλα. Απλά από την Style και πάνω είναι Bi-Led με θεωρητικά καλύτερη απόδοση (δεν τα έχ δοκιμάσει, τα απλά Led πάντως είναι εξαιρετικά).
-
ACC έχουν **όλες **οι εκδόσεις.
-
Navigation δεν έχει καμία έκδοση, το πληρώνεις έξτρα €1.000
-
Την σουϊτα βοθημάτων με LTA, RSC, ACC κλπ. τα έχουν όλες οι εκδόσεις.
Δεν είμαι σίγουρος αν κάποια έκδοση έχει τη λειτουργία να στρίβουν τα φώτα ή την αλλαγή του σχήματος της δέσμης. Όλες έχουν την αυτόματη μεγάλη σκάλα (AHB).
Υπάρχουν Adaptive Led αλλά δεν εισάγονται στην Ελλάδα.
-
BabisStinson wrote:
- Ζήτησα τα εξής πράγματα μιας και ηλιοροφή δεν προσφέρεται ούτε σαν έξτρα: Full LED, Active Cruise Control, Navigation και την σουίτα ηλεκτρονικών βοηθημάτων, active lane assist κλπ. Ο πωλητής με παρέπεμψε στην έκδοση GR Sport, όπου 26560 για το 1.8 Hybrid , +3K για το 2λιτρο. Δεν μου είπε τίποτε για δώρα/προσφορές κλπ. Δεν ρώτησα κιόλας, είχα ξενερώσει ήδη από την αντιμετώπιση.
Επειδή καλός πωλητής σε Τογιότα δύσκολο (πουλάνε μόνα τους) να βάλουμε τα πράγματα σε σειρά:
- Ηλιοροφή προσφέρεται ως έξτρα από την έκδοση Style και πάνω. Έχω και σχετικό email από την Toyota Hellas:
'Αναφορικά με το θέμα που μας θέσατε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορεί να γίνει, με ειδική παραγγελία και επιπλέον κόστος 1.200 ευρώ. Διατίθεται προαιρετικά στις Hybrid εκδόσεις Style, Black Edition, GR-S.'
*2. *LED εχουν όλες οι εκδόσεις και στην μεσαία και στην μεγάλη σκάλα. Απλά από την Style και πάνω είναι Bi-Led με θεωρητικά καλύτερη απόδοση (δεν τα έχ δοκιμάσει, τα απλά Led πάντως είναι εξαιρετικά).
-
ACC έχουν **όλες **οι εκδόσεις.
-
Navigation δεν έχει καμία έκδοση, το πληρώνεις έξτρα €1.000
-
Την σουϊτα βοθημάτων με LTA, RSC, ACC κλπ. τα έχουν όλες οι εκδόσεις.
orestis82 wrote:
Υπάρχουν Adaptive Led αλλά δεν εισάγονται στην Ελλάδα.
Fani μπήκα να διαβάσω και βλέπω πως είχες γράψει, το πρώτο πράγμα που πήγε στο μυαλό μου είναι ο Φανης γράφει... Παίδες έκλεισε παραγγελία corolla gr sport.
Δεν ξέρω γιατί ρε φίλε αλλά μου πήγε κατευθείαν στο μυαλο
Υ. Γ Το 2ο ήταν το σχόλιο του γατου που θα εκανε
-
Φάνη ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πραγματικά διαφωτιστικές και απορώ με το τι μου είπαν στην αντιπροσωπεία που πήγα.. (facepalm)
Απ' ότι καταλαβαινω λοιπόν η Style με καλύπτει μια χαρά, μιας και συνδέεται με Android Auto. Η 1.8 Hybrid Style λοιπόν πάει στα 24700 με χάκινο μεταλλικό χρώμα.
-
Σε άλλο θέμα έγραψα και ανέλυσα διεξοδικά τα κριτήρια και την διαδικασία αγοράς της Corolla. Ξέρω ότι ορισμένοι θα με «φάτε» και αναμένω καζούρα (γάτε περίμενε να πάμε για καφέ…ακόμα δεν ευνουχίστηκα, αχαχα!!), εμένα όμως μου αρέσει πολύ σαν αυτοκίνητο και αυτό μετράει στο τέλος. Είναι ιδανική για την χρήση που κάνω (80-90% πόλη), άνετη, αγχολυτική, με πολύ καλό εξοπλισμό και καλοφτιαγμένη. Οι χώροι της είναι μικροί για την κατηγορία, αλλά υπεραρκετοί για εμένα (όπως είπα οι χώροι μου είναι κάτι το αδιάφορο). Επίσης, μου αρέσει πολύ να παίζω με το υβριδικό σύστημα, να δω πόσο μπορώ να κινηθώ ηλεκτρικά. Και πριν την αγοράσω, έπιανα τον εαυτό μου καθημερινά να σκέφτομαι όταν οδηγούσα ότι «να εδώ θα πήγαινα ηλεκτρικά, να εδώ θα έκανα ανάκτηση ενέργειας» και άλλα τέτοια «ωραία». Ίσως γιατί πλέον οδηγώ (μετακινούμε πιο σωστά) κυρίως στην πόλη, οπότε είναι άλλα τα χαρακτηριστικά που κοιτάω σε ένα αυτοκίνητο. Mε 90% κίνηση εντός πόλης με ενδιαφέρει η άνεση, η ξεκούραστη οδήγηση και όσο το δυνατόν πιο αγχολυτική.
Δεν ταξιδεύω γρήγορα με το παιδί μέσα, ούτε στρίβω όπως έκανα κάποτε, γιατί απλά δεν γίνεται. Επίσης ο χρόνος για να πάω μια Κυριακή βόλτα π.χ στο Χρυσοβίτσι για καφέ και φαγητό (και να στρίψω και να ευχαριστηθώ το αυτοκίνητο, όπως έκανα κάποτε) δεν υπάρχει…έχουν παρέλθει αυτές οι εποχές, για τώρα. Σήμερα, έχω άλλες ανάγκες και ζητούμενα από το μεταφορικό μου μέσο. Και δόξα το Θεό ήμουν τυχερός στην ζωή μου και για αρκετά χρόνια είχα διάφορα γρήγορα αυτοκίνητα (τα έχω αναφέρει κατά καιρούς), οπότε δεν μου λείπει αυτό, ούτε το έχω απωθημένο.
Φυσικά, όπως κάθε «φυσιολογικός» άνθρωπος είχα προβληματιστεί πάρα πολύ με το χρώμα τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό, αφού η Active + είναι η μόνη έκδοση πια που δίνει την δυνατότητα επιλογής εσωτερικού χρώματος. Τα χρώματα που είχα καταλήξει ήταν 4 και άλλαξα την παραγγελία μερικές φορές μέχρι την οριστική (που ούτε τότε ήμουν 100% σίγουρος…αχαχα). Τα εξωτερικά χρώματα που μου αρέσουν είναι:
-
Χάλκινο (το οποίο και πήρα τελικά)
-
Κόκκινο Περλέ
-
Μπλέ Τζηνς
-
Μπλέ σκούρο
Μετά από αρκετή σκέψη απέκλεισα το μπλε σκούρο, γιατί πήγαινε πολύ προς το μαύρο και επίσης δεν το έχω δει ποτέ στην πραγματικότητα να δω πως είναι. Επίσης απέκλεισα και το κόκκινο (ενώ αρχικά είχα πει μόνο κόκκινο θα την πάρω), γιατί μου άρεσε περισσότερο στην διχρωμία και γιατί δεν ήταν τόσο σκούρο και ταυτόχρονα τόσο φωτεινό όσο θα ήθελα (όπως π.χ. της PSA ή της Renault που είναι τέλειο). Οπότε έμειναν τα άλλα 2 και μετά από πολλές αμφιταλαντεύσεις, γκάλοπ κλπ. κατέληξα στο Χάλκινο ως κάτι το διαφορετικό.
Μετά ήρθε η σειρά του εσωτερικού. Δηλώνω φαν των ανοιχτόχρωμων εσωτερικών, μου αρέσει να φωτίζεται η καμπίνα. Όσα αυτοκίνητα είχα δει με λευκό/γκρι/μπεζ εσωτερικό (κυρίως BMW, Range, Jag κλπ.) πάντα μου άρεσαν και είχα πει ότι εάν ποτέ πάρω καινούργιο αυτοκίνητο και έχει αυτή την δυνατότητα, θα το πάρω έτσι. Όταν όμως έφτασα στο δια ταύτα είχα ενδοιασμούς για το εάν λερώνει, εάν θα δείχνει ωραίο κλπ. σκέψεις. Ήταν αυτό που με προβλημάτισε περισσότερο αλλά τελικά υπερίσχυσε το τι θέλω και μου αρέσει και όχι η λογική και το πήρα δίχρωμο δλδ με το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό (ο γιος μου μου είπε ότι είναι βλακεία το μαύρο και δεν θα κάθεται πίσω σε τέτοιο αυτοκίνητο….αχαχαχα).
Για την έκδοση, δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις, Active+ μονόδρομος για εμένα, ώς συνδυασμός τιμής και εξοπλισμού. Μάλιστα επειδή η παραγγελία έγινε κοντά στο Πάσχα πρόλαβα και το προωθητικό (των €900) και την έκδοση πριν τις αλλαγές και την αύξηση της τιμής. Η δικιά μου είναι η τελευταία φουρνιά Active+ με τις 16αρες και τον προηγούμενο εξοπλισμό.
Τέλος πήγα σε αρκετές αντιπροσωπείες. Αποφάσισα να το αγοράσω από την Τογιότα Παπαδαμαντίου γιατί μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ο σύμβουλος πωλήσεων ο κ. Μιχαλιάνος και ο ίδιος ο κ. Παπαδαμαντίου. Επίσης μου έκανε πολύ καλή προσφορά και με κέρδισε η ειλικρίνεια αλλά και η δυνατότητα που μου έδωσε να παραγγείλω με πολύ μικρή προκαταβολή και εάν για κάποιο λόγω άλλαζα γνώμη (π.χ. δεν πωληθεί η ΜιΤο ή οτιδήποτε άλλο) μπορούσα να ακυρώσω ακόμα και όταν είχε έρθει το αυτοκίνητο Ελλάδα και να μου επιστραφεί η προκαταβολή. Οπότε δεν είχα να χάσω κάτι, παραγγέλνω και εάν δεν μου βγει αυτό που είχα σχεδιάσει, ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Αρχική ημερομηνία άφιξης του αυτοκινήτου στην Ελλάδα ήταν 9/6, αλλά το γνωστό πρόβλημα με τα Chip χτύπησε και την Τογιότα και έτσι πήγαμε για 7/7 και βλέπουμε. Τελικά το αυτοκίνητο έφτασε Ελλάδα 25/6 και παρέλαβα (με δικιά μου καθυστέρηση) στις 9/7, δηλαδή την Παρασκευή που μας πέρασε.
Έχω κάνει ήδη 700χλμ, οπότε εντυπώσεις θα γράψω σύντομα, ίσως και μέσα στην ημέρα.
-
-
Πολυ ωραιο. Καλοτάξιδο και να το χαρείς. Το εσωτερικο ειναι πολυ πιο ωραιο σε ανοιχτόχρωμο.
Τώρα δικαιολογούνται όλες οι απόψεις σου με όποιον συνέκρινε κάποιο μοντέλο με την corolla. Την είχες παραγγείλει ηδη!
-
Τώρα δικαιολογούνται όλες οι απόψεις σου με όποιον συνέκρινε κάποιο μοντέλο με την corolla. Την είχες παραγγείλει ηδη!
Σωστά, αλλά ανάποδα! Δεν είχα αυτή την άποψη επειδή την είχα παραγγείλει. Την πήρα για τους λόγους που μου δημιούργησαν αυτή την άποψη. Γιατί η σύγκριση γίνεται στα €21.500 και δεν μπορούσα να μην γελάσω όταν έβλεπα τι άλλο παίρνω, που όλα ήταν μια κατηγορία κάτω και ζήταγαν τα ίδια ή περισσότερα χρήματα!!
-
Σε άλλο θέμα έγραψα και ανέλυσα διεξοδικά τα κριτήρια και την διαδικασία αγοράς της Corolla. Ξέρω ότι ορισμένοι θα με «φάτε» και αναμένω καζούρα (γάτε περίμενε να πάμε για καφέ…ακόμα δεν ευνουχίστηκα, αχαχα!!), εμένα όμως μου αρέσει πολύ σαν αυτοκίνητο και αυτό μετράει στο τέλος. Είναι ιδανική για την χρήση που κάνω (80-90% πόλη), άνετη, αγχολυτική, με πολύ καλό εξοπλισμό και καλοφτιαγμένη. Οι χώροι της είναι μικροί για την κατηγορία, αλλά υπεραρκετοί για εμένα (όπως είπα οι χώροι μου είναι κάτι το αδιάφορο). Επίσης, μου αρέσει πολύ να παίζω με το υβριδικό σύστημα, να δω πόσο μπορώ να κινηθώ ηλεκτρικά. Και πριν την αγοράσω, έπιανα τον εαυτό μου καθημερινά να σκέφτομαι όταν οδηγούσα ότι «να εδώ θα πήγαινα ηλεκτρικά, να εδώ θα έκανα ανάκτηση ενέργειας» και άλλα τέτοια «ωραία». Ίσως γιατί πλέον οδηγώ (μετακινούμε πιο σωστά) κυρίως στην πόλη, οπότε είναι άλλα τα χαρακτηριστικά που κοιτάω σε ένα αυτοκίνητο. Mε 90% κίνηση εντός πόλης με ενδιαφέρει η άνεση, η ξεκούραστη οδήγηση και όσο το δυνατόν πιο αγχολυτική.
Δεν ταξιδεύω γρήγορα με το παιδί μέσα, ούτε στρίβω όπως έκανα κάποτε, γιατί απλά δεν γίνεται. Επίσης ο χρόνος για να πάω μια Κυριακή βόλτα π.χ στο Χρυσοβίτσι για καφέ και φαγητό (και να στρίψω και να ευχαριστηθώ το αυτοκίνητο, όπως έκανα κάποτε) δεν υπάρχει…έχουν παρέλθει αυτές οι εποχές, για τώρα. Σήμερα, έχω άλλες ανάγκες και ζητούμενα από το μεταφορικό μου μέσο. Και δόξα το Θεό ήμουν τυχερός στην ζωή μου και για αρκετά χρόνια είχα διάφορα γρήγορα αυτοκίνητα (τα έχω αναφέρει κατά καιρούς), οπότε δεν μου λείπει αυτό, ούτε το έχω απωθημένο.
Φυσικά, όπως κάθε «φυσιολογικός» άνθρωπος είχα προβληματιστεί πάρα πολύ με το χρώμα τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό, αφού η Active + είναι η μόνη έκδοση πια που δίνει την δυνατότητα επιλογής εσωτερικού χρώματος. Τα χρώματα που είχα καταλήξει ήταν 4 και άλλαξα την παραγγελία μερικές φορές μέχρι την οριστική (που ούτε τότε ήμουν 100% σίγουρος…αχαχα). Τα εξωτερικά χρώματα που μου αρέσουν είναι:
- Χάλκινο (το οποίο και πήρα τελικά)
- Κόκκινο Περλέ
- Μπλέ Τζηνς
- Μπλέ σκούρο
Μετά από αρκετή σκέψη απέκλεισα το μπλε σκούρο, γιατί πήγαινε πολύ προς το μαύρο και επίσης δεν το έχω δει ποτέ στην πραγματικότητα να δω πως είναι. Επίσης απέκλεισα και το κόκκινο (ενώ αρχικά είχα πει μόνο κόκκινο θα την πάρω), γιατί μου άρεσε περισσότερο στην διχρωμία και γιατί δεν ήταν τόσο σκούρο και ταυτόχρονα τόσο φωτεινό όσο θα ήθελα (όπως π.χ. της PSA ή της Renault που είναι τέλειο). Οπότε έμειναν τα άλλα 2 και μετά από πολλές αμφιταλαντεύσεις, γκάλοπ κλπ. κατέληξα στο Χάλκινο ως κάτι το διαφορετικό.
Μετά ήρθε η σειρά του εσωτερικού. Δηλώνω φαν των ανοιχτόχρωμων εσωτερικών, μου αρέσει να φωτίζεται η καμπίνα. Όσα αυτοκίνητα είχα δει με λευκό/γκρι/μπεζ εσωτερικό (κυρίως BMW, Range, Jag κλπ.) πάντα μου άρεσαν και είχα πει ότι εάν ποτέ πάρω καινούργιο αυτοκίνητο και έχει αυτή την δυνατότητα, θα το πάρω έτσι. Όταν όμως έφτασα στο δια ταύτα είχα ενδοιασμούς για το εάν λερώνει, εάν θα δείχνει ωραίο κλπ. σκέψεις. Ήταν αυτό που με προβλημάτισε περισσότερο αλλά τελικά υπερίσχυσε το τι θέλω και μου αρέσει και όχι η λογική και το πήρα δίχρωμο δλδ με το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό (ο γιος μου μου είπε ότι είναι βλακεία το μαύρο και δεν θα κάθεται πίσω σε τέτοιο αυτοκίνητο….αχαχαχα).
Για την έκδοση, δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις, Active+ μονόδρομος για εμένα, ώς συνδυασμός τιμής και εξοπλισμού. Μάλιστα επειδή η παραγγελία έγινε κοντά στο Πάσχα πρόλαβα και το προωθητικό (των €900) και την έκδοση πριν τις αλλαγές και την αύξηση της τιμής. Η δικιά μου είναι η τελευταία φουρνιά Active+ με τις 16αρες και τον προηγούμενο εξοπλισμό.
Τέλος πήγα σε αρκετές αντιπροσωπείες. Αποφάσισα να το αγοράσω από την Τογιότα Παπαδαμαντίου γιατί μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ο σύμβουλος πωλήσεων ο κ. Μιχαλιάνος και ο ίδιος ο κ. Παπαδαμαντίου. Επίσης μου έκανε πολύ καλή προσφορά και με κέρδισε η ειλικρίνεια αλλά και η δυνατότητα που μου έδωσε να παραγγείλω με πολύ μικρή προκαταβολή και εάν για κάποιο λόγω άλλαζα γνώμη (π.χ. δεν πωληθεί η ΜιΤο ή οτιδήποτε άλλο) μπορούσα να ακυρώσω ακόμα και όταν είχε έρθει το αυτοκίνητο Ελλάδα και να μου επιστραφεί η προκαταβολή. Οπότε δεν είχα να χάσω κάτι, παραγγέλνω και εάν δεν μου βγει αυτό που είχα σχεδιάσει, ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Αρχική ημερομηνία άφιξης του αυτοκινήτου στην Ελλάδα ήταν 9/6, αλλά το γνωστό πρόβλημα με τα Chip χτύπησε και την Τογιότα και έτσι πήγαμε για 7/7 και βλέπουμε. Τελικά το αυτοκίνητο έφτασε Ελλάδα 25/6 και παρέλαβα (με δικιά μου καθυστέρηση) στις 9/7, δηλαδή την Παρασκευή που μας πέρασε.
Έχω κάνει ήδη 700χλμ, οπότε εντυπώσεις θα γράψω σύντομα, ίσως και μέσα στην ημέρα.
Ωπα γιατί λόγω τρεξίματος μπαίνω αραιά και όταν διαβάζω είμαι σε κάνα νοσοκομείο και πολλά τα περνάω στο ντούκου, με λίγα λόγια για να καταλάβω δηλαδή, έπεσα μέσα? Την πήρες τελικά? Το ένστικτο μου δεν με πρόδωσε? Φίλε μέσα από την καρδιά μου καλοταξιδο(εννοείται θα κάνεις και χλμ κάποια στιγμή για αρτα), ειλικρινά χαίρομαι σαν να πήρα εγώ. Μπράβο φίλε να το καταευχαριστηθεις
-
Καλορίζικη Φάνη με ασφάλεια και ευχαρίστηση! Έχουμε λοιπόν την ίδια έκδοση και επειδή εγώ έχω μερες μπροστά μου θα χαζεύω τις φωτογραφίες σου!
Πολύ όμορφο το χρώμα, ζηλεύω που η δικιά μου θα είναι άσπρη... Ενδιαφέρον και όμορφο το άσπρο εσωτερικό, τώρα που το βλέπω λέω αμάν μακριά από μας!
Έχεις βάλει κάποια μεμβράνη; Τα παράθυρα τα βλέπω αρκετά σκούρα, μήπως κάνει παιχνίδια ο ήλιος;
Να πω ως σύγκριση με τις εκδόσεις της Δανίας, βλέπω οτι στην Ελλάδα δε δίνουν την επιλογή απομόνωσης κλιματισμού στον οδηγό. Είναι ένα κουμπάκι που όταν το πατάς στέλνει ψύξη/θέρμανση μόνο στον οδηγό για οικονομία όταν πας μόνος. Και βέβαια εδώ θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι είναι στανταρ εξοπλισμός!
-
Lap wrote:
Σωστά, αλλά ανάποδα! Δεν είχα αυτή την άποψη επειδή την είχα παραγγείλει. Την πήρα για τους λόγους που μου δημιούργησαν αυτή την άποψη. Γιατί η σύγκριση γίνεται στα €21.500 και δεν μπορούσα να μην γελάσω όταν έβλεπα τι άλλο παίρνω, που όλα ήταν μια κατηγορία κάτω και ζήταγαν τα ίδια ή περισσότερα χρήματα!!
Απο τιμη οντως ειναι εξαιρετικη .Για ποιον λογο ειπαμε ειναι τοσο φθηνη.Καπου αναφερθηκε αλλα δεν θυμαμαι.
-
Καλορίζικη και καλοτάξιδη, Φάνη!
Μη σου πω ολόϊδια τη ζαχάρωνα και 'γω, αλλά με τον 2λιτρο (έβγαινε περίπου 25.200 με την έκπτωση).Ο ΦΠ είναι το θέμα...
Κι άσε μετά το γάτο να νιαουρίζει! χαχαχα...
-
orestis82 wrote:
Απόψεις για εσωτερικό; Βλέπω Μαύρο και Μαύρο/Γκρι, το δεύτερο μου φαίνεται πιο φωτεινό στον ουρανό κλπ αλλά δεν ξέρω αν μου αρέσει στα καθίσματα και στο ταμπλώ. Δεν μπορώ να το βρω από κοντά να το δω, δεν είναι διαθέσιμο εδώ.
Καθαρά προσωπικό γούστο. Εγώ τα είδα και τα 2 από κοντά και σαφώς προτιμώ το μαύρο/γκρι. Κάνει πιο φωτεινό το εσωτερικό και πιο μοντέρνο. Επίσης είναι (για εμένα) πολύ πιο ωραία και τα καθίσματα. Να προσθέσω ότι γενικά μου αρέσουν τα ανοιχτόχρωμα εσωτερικά (σε αντίθεση με τους περισσότερους). Το όλο μαύρο είναι πιο πρακτικό, αλλά εγώ προτιμώ την διχρωμία (είχα κάτι ανίστοιχο και το Mini).
Ποτε αγορασες Κορολλα?
Εδιτ: Καλοταξιδο, τωρα το ειδα. Ωραια επιλογη απλα δεν βλεπω γιατι τα καθισματα δεν ειναι λευκα αφου το ταμπλω ειναι λευκο.
Να υποθεσω οτι δεν εχει αισθητηρες μπρος-πισω? Νομιζω ειναι το μονο που θα μου ελειπε σε αυτο το αμαξι?
Τελικη τιμη 21500ε? Αν ναι ειναι πολυ καλη τιμη μειον αισθητηρες βεβαια.
-
Καλορίζικη και καλοτάξιδη! Μου αρέσουν τα αυτοκίνητα με φωτεινά εσωτερικά και όχι κλασσικά μαυρίλα. Και το δικό μου γκρι σαλόνι έχει, αν είχε και ηλιοροφή θα ήταν ακόμα πιο φωτεινό
-
περιμενοντας να δω το Yaris Cross το Σεπτεμβρη γυρνωντας απο διακοπες, ολο και περισσοτερο ζαχαρωνω και εγω την corolla.
Φανη αν καταλαβα καλα σου εκανε ενα 500ρικο εξτρα εκπτωση ο Παπαδαμαντιου?
Το ανοικτο εσωτερικο δε μου αρεσει καθαρα λογω των καθισματων. Εχουν σε καποια ξεκαρφωτα σημεια λευκο και ειναι λες και ειναι αγελαδες με βουλες στα ματια μου Αλλιως η κονσολα μπροστα μου αρεσει καιη φωτεινοτητα.
Εχω κολλησει πολυ με την black edition που με προωθητικη ενεργεια (που τωρα τον Ιουλιο δεν υπαρχει αλλα θα επανελθει σιγουρα) βγαινει 24.500 περιπου, αρα ισως παει κανα 24αρι τελικη για κασερι.
Και εμενα τα χρωματα που αναφερεις Φανη μου αρεσαν, και για τους ιδιους λογους θα απερριπτα το σκουρο μπλε (πολυ προς μαυρο θα παει) και το κοκκινο το προτιμω πιο μπορντω. Αν και στο διχρωμο ειναι ωραιο το κοκκινο. Αρα σε black edition θα επαιρνα κοκκινη-μαυρη , αλλα σε active-plus μαλλον για blue-jeans.
Επειδη η active+ πραγματικα εχει υπεραρκετο εξοπλισμο για μενα, και η black edition περα απο τη διχρωμια το μονο που μου προσφερει ειναι τα ημιδερματινα καθισματα (με τα οποια ερχεται πλεον, οι παλιες οχι, καθως και λιγο πιο ομορφες ζαντες), ψαχτηκα και για περιπτωση βαψιματος οροφης στην Active+. Να την παρω κοκκινη πχ και να βαψω μονος μου σε μαυρο. Αλλα με κανα 500ρικο δε νομιζω οτι αξιζει τα 1.300ε που θα γλιτωνα.
Φανη περιμενουμε εντυπωσεις καθως και σχολια για τα LED
-
Ωπα γιατί λόγω τρεξίματος μπαίνω αραιά και όταν διαβάζω είμαι σε κάνα νοσοκομείο και πολλά τα περνάω στο ντούκου, με λίγα λόγια για να καταλάβω δηλαδή, έπεσα μέσα? Την πήρες τελικά? Το ένστικτο μου δεν με πρόδωσε? Φίλε μέσα από την καρδιά μου καλοταξιδο(εννοείται θα κάνεις και χλμ κάποια στιγμή για αρτα), ειλικρινά χαίρομαι σαν να πήρα εγώ. Μπράβο φίλε να το καταευχαριστηθεις
Σε ευχαριστώ πολύ Άλεξ! Και όχι δεν σε πρόδωσε το ένστικό σου, από τους λίγους που έπεσαν μέσα...αχαχα!! Θα έρθω σίγουρα προς τα μέρη σας ένα ταξίδι, έχω υποσχεθεί σε φίλους Άρτα, Πρέβεζα και Γιάννενα!
Έχεις βάλει κάποια μεμβράνη; Τα παράθυρα τα βλέπω αρκετά σκούρα, μήπως κάνει παιχνίδια ο ήλιος;
Σε ευχαριστώ για τις ευχές!! Ναι μου έβαλαν μεμβράνες δώρο (Xpel, 50% μπροστά και 20% πίσω), γιατί εννοείται συναγερμό **δεν **ήθελα με τίποτα! Οπότε πήρα μεμβράνες, μπουλόνια ασφαλείας και λαστιχένιο κάλυμα χώρου αποσκευών ως '΄δώρα'.
Απο τιμη οντως ειναι εξαιρετικη .Για ποιον λογο ειπαμε ειναι τοσο φθηνη.Καπου αναφερθηκε αλλα δεν θυμαμαι.
Ήταν, δεν είναι πια. Ήταν γιατί είχε €900 προωθητικό από την Toyota + όποια έκπτωση σου έκανε ο έμπορος. Πλέον με τον αναβαθμισμένο εξοπλισμό η τιμή είναι €23.600 και δεν υπάρχει προωθητικό.
Κι άσε μετά το γάτο να νιαουρίζει! χαχαχα...
Αχαχαχα....περιμένω το κράξιμο...στην γωνία με περίμενε!!!
Εδιτ: Καλοταξιδο, τωρα το ειδα. Ωραια επιλογη απλα δεν βλεπω γιατι τα καθισματα δεν ειναι λευκα αφου το ταμπλω ειναι λευκο.
Να υποθεσω οτι δεν εχει αισθητηρες μπρος-πισω? Νομιζω ειναι το μονο που θα μου ελειπε σε αυτο το αμαξι?
Τελικη τιμη 21500ε? Αν ναι ειναι πολυ καλη τιμη μειον αισθητηρες βεβαια.
Ευχαριστώ Άγη! Τα καθίσματα είναι δίχρωμα (γκρι ανοιχτό είναι όχι λευκό), δεν είναι μονόχρωμα. Έχουν αυτό το γκρι ανοιχτό στο πλαί, όπως ακριβώς ήταν και στο Μινι που είχα.
Αισθητήρες δεν έχει δυστυχώς (μόνο κάμερα) και στην Ελλάδα δεν το φέρνουν σε καμία έκδοση, ούτε με παραγγελία, μόνο να τους βάλεις εδώ και δεν το τόλμησα. Δεν μου λείπουν (η κάμερα μου κάνει μια χαρά), αλλά εαν το αποφασίσω θα τους βάλω στο μέλλον. Ναι η τιμή τελική, όμως όπως είπα δεν υπάρχει πια αυτή η τιμή.
-
Πολύ καλή τιμή. 400 ευρώ κάτω από τη τιμή που πήρα εγώ το ίδιο μοντέλο αλλά με λευκό χρώμα (21900 με πινακίδες). Είχα προωθητικό 700 ευρώ και πήρα δώρο κάλυμμα αποσκευών, μπουλόνια και μεμβράνη προστασίας πίσω προφυλακτήρα. Εξαιρετική προσφορά σου δώσανε. Εγώ ήμουν τυχερός γιατί δεν είχα αναμονή, το βρήκα σε έτοιμη παραγγελία.
-
Φανή το υποβραχιονιο είναι υφασμάτινο ή μου φαίνεται; επειδή την ίδια έκδοση περιμένω κ εγώ αν θυμάμαι καλά θα έπρεπε να είναι δερμάτινο κανονικά... Επίσης επειδή ειναι μέρα κ δεν φαίνεται, έχει ατμοσφαιρικό γαλάζιο φωτισμό; σε ρωτάω γιατί έχω δει περίπτωση που το αμαξι ήρθε χωρίς ενώ υπήρχε στη παραγγελία
Toyota Corolla 2019