-
Τα έχω και τα 2(corolla-chr). Μην επιμένεις.... ; Έχει πιο ψηλά το τούνελ ανάμεσα σε οδηγό-συνοδηγό και μπορεί να σου δίνει αυτήν την αίσθηση.
-
Τα έχω και τα 2(corolla-chr). Μην επιμένεις.... ; Έχει πιο ψηλά το τούνελ ανάμεσα σε οδηγό-συνοδηγό και μπορεί να σου δίνει αυτήν την αίσθηση.
E ΚΑΛΑ, δεν θα μαλώσουμε,αφού τα έχεις ξέρεις καλύτερα
-
Τελικά για focus πήγαινα corolla πήρα. Έδωσα απλά μεγάλη προκαταβολή για να βγει λιγότερο ο τόκος. Παρήγγειλα 1,2τ eco. Παράδοση τέλη Μαΐου
-
Με γειά και εύχομαι καλοτάξιδο, να το χαρείς με Υγεία!!
Αλήθεια, τόσο μεγάλη αναμονή έχει το μη-υβριδικό? Δεν το περίμενα!
-
Καλοτάξιδο φίλε μου
-
Σωραίος...
Καλοτάξιδο
-
Ευχαριστώ για τις ευχές. Δυστυχώς έχει μεγάλη παράδοση. Πήγα σε 3 αντιπροσωπείες και είχαν ίδια παράδοση. Και όλοι προσπαθούσαν να μου προωθήσουν το υβριδικό. Και το 7,5% επιτόκιο ισχύει μόνο για το υβριδικό. Το επιδοτεί η Τογιότα μου είπαν.
-
Με το καλό να παραλάβεις , πόσο επιτόκιο είχε ?
-
Με το καλό να παραλάβεις , πόσο επιτόκιο είχε ?
8,9%. Έδωσα βέβαια 11000 προκαταβολή και 36 δόσεις οπότε ο τόκος βγήκε στα 1100ε. Υψηλός και πάλι αλλά δυστυχώς δεν τα είχα όλα μετρητά.
-
Δλδ το υβριδικό έχει 7.5% ; +0.6% ή τελικό ; Πότε το έβγαλαν αυτό;
-
μια χαρά- όλα καλά , και πάλι αντε με το καλό να παραλάβεις
-
Ευχαριστώ για τις ευχές. Δυστυχώς έχει μεγάλη παράδοση. Πήγα σε 3 αντιπροσωπείες και είχαν ίδια παράδοση. Και όλοι προσπαθούσαν να μου προωθήσουν το υβριδικό. Και το 7,5% επιτόκιο ισχύει μόνο για το υβριδικό. Το επιδοτεί η Τογιότα μου είπαν.
Με το καλό να παραλάβεις!
-
Δλδ το υβριδικό έχει 7.5% ; +0.6% ή τελικό ; Πότε το έβγαλαν αυτό;
Έτσι μου είπαν. Εγώ πήγα και τους είπα ότι θέλω το 7,5% επιτόκιο που έχει στο site και μου είπαν ότι ισχύει μόνο για το υβριδικό και ότι είναι με την δόση balloon στο τέλος. Δεν ασχολήθηκα άλλο γιατί με κούρασε η όλη κατάσταση. Ελπίζω να μην το μετανιώσω που έδωσα τόσο μεγάλη προκαταβολή. Ελπίζω το αμάξι να κρατήσει 20-25 χρόνια αξιόπιστα όπως όλα τα Τογιότα που είχα. Το τούρμπο με αγχωνει λίγο αλλά θα δείξει ο χρόνος
-
Ελπίζω το αμάξι να κρατήσει 20-25 χρόνια αξιόπιστα όπως όλα τα Τογιότα που είχα. Το τούρμπο με αγχωνει λίγο αλλά θα δείξει ο χρόνος
Τόσα πολλά χρόνια δύσκολο...αλλά στο εύχομαι. Βέβαια σε 25 χρόνια μάλλον δεν θα επιτρέπεται να κυκλοφορεί, αλλά αυτό είναι θέμα συζήτησης σε άλλο ποστ. Πάντως η Corolla του πατέρα μου (ΚΕ25) μετά από 50 χρόνια, ακόμα λειτουργεί κανονικά!! Από την άλλη εγώ που θέλω αυτοκίνητα με προοπτική 2-3 χρόνια (το πολύ, βασικά στο 6μηνο τα βαριέμαι και θέλω να τα αλλάξω) έχω άλλες ανησυχίες...αχαχα!
-
Α οκ με μπαλουν....καλά αν είναι σαν το μπαλουν της vw άστο καλύτερα....
Edit : το διάβασα η ίδια βλακεία με της vw είτε δίνεις μια τεράστια δόση στο τέλος είτε σου το παίρνουν πίσω για ένα ένα κομμάτι ψωμί .... εγγυημένα όμως ( σε τιμή που αν το έβαζες αγγελία σε μισή ώρα θα το έδινες!)....εντάξει πρέπει να είναι το ψηλότερο επιτόκιο που έχω δει σε μπαλουν ποτέ! Εκραζα την vw αλλά εδινε 5.5% αυτοί εδώ 8.5% τελικό με μπαλουν; τραγικοί ....
-
Τελικά στη Fοrd δεν σου έδωσαν την τιμή που ζήτησες;
-
Τελικά στη Fοrd δεν σου έδωσαν την τιμή που ζήτησες;
Ούτε καν. Όλοι στα 20850-21400 για το connected με μεταλλικό χρώμα και πινακιδες. Ρώτησα 4 αντιπροσωπείες και τους είπα ότι θα το κλείσω σήμερα το αμάξι αν το αφήσουν 20300. Η corolla και με τους τόκους βγαίνει 2000ε φτηνότερη αλλά έχει λιγότερο εξοπλισμό.
Καλύτερο το focus , αλλά οι τιμές έχουν ξεφύγει. Το πιο φτηνό ξεκινάει από 21100ε. Δεν απευθύνεται στην μέση οικογένεια πλέον. Το 2018 κόστιζε από 18900ε και το προηγούμενο trend από 15900. Κατα την άποψη μου έχουν τελείως λάθος τιμολογιακή πολιτικη
-
Ετσι κι αλλιως το φοκους δεν απευθυνεται στον μεσο οικογενειαρχη , δεν εχει τον άνετο χωρο αποσκευων και ο οικογενειαρχης δεν ενδιαφερεται τοσο πολυ για το αν στριβει με 2 χλμ παραπανω από τα υπόλοιπα. Οι ανησυχίες τους ειναι αν χωρά ανετα η οικογενεια με τα μπαγκαζια αν δεν καιει και να έχει πολυ εξοπλισμό κυρίως ασφαλείας και να μην ζαλιζονται τα παιδια απο αναταράξεις ή απο μη πλευρικη στηριξη πισω.
Το φοκους ειναι για πολυ ανησυχους οικογενειαρχες υπαρχουν αισθητά φθηνότερες λυσεις ή λυσεις στα ίδια λεφτα αλλά με πολυ μεγαλυτερους χωρους αποσκευών.
Από την άλλη το σωστο κορολα για τον οικογενειάρχη είναι το ST οχι το χατς που έχει τα 5εκ επιπλέον για τα ποδια πισω και γηπεδο χωρο αποσκευων για σακίδια και ποδηλατα πχ.
-
απολονιος γουέλ ντάν - καλοι δρομοι εμπρος σου
-
Ετσι κι αλλιως το φοκους δεν απευθυνεται στον μεσο οικογενειαρχη , δεν εχει τον άνετο χωρο αποσκευων και ο οικογενειαρχης δεν ενδιαφερεται τοσο πολυ για το αν στριβει με 2 χλμ παραπανω από τα υπόλοιπα. Οι ανησυχίες τους ειναι αν χωρά ανετα η οικογενεια με τα μπαγκαζια αν δεν καιει και να έχει πολυ εξοπλισμό κυρίως ασφαλείας και να μην ζαλιζονται τα παιδια απο αναταράξεις ή απο μη πλευρικη στηριξη πισω.
Το φοκους ειναι για πολυ ανησυχους οικογενειαρχες υπαρχουν αισθητά φθηνότερες λυσεις ή λυσεις στα ίδια λεφτα αλλά με πολυ μεγαλυτερους χωρους αποσκευών.
Από την άλλη το σωστο κορολα για τον οικογενειάρχη είναι το ST οχι το χατς που έχει τα 5εκ επιπλέον για τα ποδια πισω και γηπεδο χωρο αποσκευων για σακίδια και ποδηλατα πχ.
Ναι η corolla hatchback έχει ακόμη μικρότερους χώρους από το focus , αλλά χωράει μία οικογένεια με 2 μικρά παιδιά. Εκτός και αν τα παιδιά σου είναι ντερεκια 1,85. Όλοι οι γνωστοί μου με οικογένεια αγοράζουν super mini όπως το fiesta, όχι γιατί δεν θέλουν μεγαλύτερα αυτοκίνητα αλλά γιατί είναι φτηνότερα. Δες τις πωλήσεις των σούπερ μίνι. Από το τοπ 10 των πωλήσεων τα 7 είναι σούπερ μίνι. Fiesta,corsa,yaris,clio,208.
Η corolla τουλάχιστον έχει τιμές που ξεκινούν από τα 16600 και η ford ξεκινάει το focus από τα 21000. Και ναι δεν έχει ούτε ζάντες 16αρες και οθόνη touch η απλή corolla, αλλά ένας οικογενειάρχης με οικονομική στενότητα θέλει ένα ασφαλές,αξιόπιστο αμάξι και όχι διζωνικους και ζάντες μεγάλες και αισθητήρες βροχής.
Toyota Corolla 2019