-
-
Το αυτοκίνητο ειναι πανέμορφο και το ηλεκτρικό σούπερ. Απλά δεν έχουμε λεφτά να το αγοράσουμε....αχαχα!!
-
Την εχει δει αλλιως η πεζω... απο το πρωτο 308 θυμαμαι ειχαν πει τους πωλητες να λενε πως πλεον σε ποιοτητα προϊοντος στοχευουν στην audi....παντως σε τιμες οντως εκει στοχευουν.
Το θυμαμαι που τους ελεγα πως ελπιζω οι τιμες να μην ακολουθησουν την audi και ελεγαν πως ....ε, ενταξει στοχευουμε την κορυφη συνεπως οι τιμες θα ακολουθησουν....
Τους ειπα τοτε.... ρε καθηστε καλα ...με ρεγουλα η audiοποιηση..
Απο τοτε δηλαδη ειχαν ψηλα τον αμανε
-
Την εχει δει αλλιως η πεζω... απο το πρωτο 308 θυμαμαι ειχαν πει τους πωλητες να λενε πως πλεον σε ποιοτητα προϊοντος στοχευουν στην audi....παντως σε τιμες οντως εκει στοχευουν.
Ελπίζω ΟΧΙ!! Άκου εκεί Άουδι...το κατακάθι της αυτοκίνησης....μακριά από εμάς (και την Πεζώ ελπίζω)!
-
Η σκια πισω απο το μηδεν ειναι λογω του 3d πινακα δεν ειναι γραφικο...πρεπει να ειναι πολυ εντυπωσιακο και μια γενια πιο μπροστα....
τετοιο γκατζετ δεν εχει ουτε η s class και η 7αρα bmw.!!!!!!!!!!!!
-
Η σκια πισω απο το μηδεν ειναι λογω του 3d πινακα δεν ειναι γραφικο...πρεπει να ειναι πολυ εντυπωσιακο και μια γενια πιο μπροστα....
Νόμιζα ότι εδώ μιλάμε για αυτοκίνητα και όχι για playstation. Εαν θέλω ηλεκτρονικό παιχνίδι θα πάω στο Public...αλλά εαν θέλω αυτοκίνητο, ξέρω που δεν θα πάω!
ΥΓ: καθρεφτάκια στους ιθαγενείς...αχαχαχα!
-
Ελα ρε συ....μ αρεσουν αυτα, με κανεις να νιωθω geek....
δινουν μια αλλη αιαθηση σε απλες βολτουλες με το αυτοκινητο....
Σε στροφιλικια δεν κοιτας τιποτα παρα τον δρομο αλλα στο πανε ελα στην δουλεια...... εχει την χαρη του....
Τωρα που το λες περιμενω πως και πως το ps5 με vr και τιμονιερα
-
Κι εμένα μου αρέσουν πολύ οι οθόνες και τα μπλιμπλίκια, τόσο που μπορώ να χαλάσω ένα σκασμό λεφτά για να τα αποκτήσω.
(Guilty pleasure mode ON)
YΓ Παρ' όλα αυτά, όμως, δεν βλέπω να μπορώ ν' αποκτήσω το νέο 208...
-
Κάπου είχα διαβάσει ότι ο graphic designer για τον πίνακα του i-cockpit είναι ο ίδιος που έκανε και τα γραφικά σε κάποιες ταινίες του Luc Besson!
-
Αν μας δώσουν και τη Λιλού δώρο, κάτι γίνεται...
-
Χεχεχε
Ναι και σε καροτι χρωμα...
Να βγαινει ως alexa και να μιλαει..... θα πιανει ο harisma23 βαθυστοχαστες συζητησεις με το αυτοκινητο για να τη βλεπει
-
Καθόλου δεν θα μπερδεύει και δεν θα ζαλίζει τον οδηγό... Βλαμμένοι Γάλλοι, μια ζωή τα ίδια!!!
-
Σε κιτρινακι σας αρεσει;;;;;
Ο τυπος οδηγει ολη μερα supercars και ενθουσιαστηκε απο την σχεδιαση και το εσωτερικο του 208
-
Σε μπλέ μου αρέσει και δεν το βλέπω διαθέσιμο ακόμα....άρα άκυρο και αυτό...αχαχχα!
-
Νομίζω θα το προτιμούσα από Κλειώ και Πόλο, σαν τα αυτοκίνητα με τον πιο κοντινό χαρακτήρα σε οδηγική συμπεριφορά, καθαρά λόγω εμφάνισης! Εννοείται αυτόματο για καλύτερο NVH score.
-
Εμενα μου τη δινει που το βγαζουν με βενζινη μονο στο 8αρι αυτοματο....
Ποσο να καταναλωνει αραγε;;;;
-
Εννοείται αυτόματο για καλύτερο NVH score.
Αυτό το τελευταίο δεν το καταλαβαίνω. Πως επηρεάζει το NVH, δηλαδή τα επίπεδα θορύβου, κραδασμών και τραχύτητας, η επιλογή αυτόματου κιβωτίου έναντι του χειροκίνητου, στο ΙΔΙΟ αυτοκίνητο;
Άντε να υπάρχει μια πολύ μικρή διαφορά σε ταχύτητες αυτοκινητοδρόμου, αν το αυτόματο, λόγω περισσοτέρων σχέσεων έχει μακρύτερη την τελευταία ταχύτητα του. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ και ακόμη κι αυτό είναι σχετικά τραβηγμένο.
-
Εμενα μου τη δινει που το βγαζουν με βενζινη μονο στο 8αρι αυτοματο....
Ποσο να καταναλωνει αραγε;;;;
Η Peugeot είχε δημοσιεύσει πραγματικές καταναλώσεις, το 308 1.2 130 hp 6MT είχε μέση τιμή 6.6lt/100. Τότε δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα το 8αρι, το 208 λογικά θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα αν όχι λιγότερο.
btw: https://www.drive.gr/test-drives/dokimazoyme-peugeot-208-puretech-130-eat8
-
Εκπληκτικο κωλαρινι,το καλυτερο στην κατηγορια
-
Μόνο 4 αστέρια στα κρας τεστ. Για τα μπάζα τελικά το νέο 208.
2019 Peugeot 208 II