-
Τωρα να ανεβασω εγω τις τελευταιες εξετασεις να λιποθυμισει ο lap .Με τουλαχιστον 5μερες κρεας.
-
Όχι, γιατί δεν θέλω να λιποθυμισω
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Όχι, γιατί δεν θέλω να λιποθυμισω
Μια ειναι η λυση lap στην επομενη παραγωγη θα σου στειλω ακτινιδια θα σου τα φερει φιλος απο εκει κοντα
-
Ωραία μαλώσαμε και σήμερα..... Πέρασε η μισή μέρα...
Τώρα για το υπόλοιπο της ημέρας, να συμφωνούμε όλοι μεταξύ μαςΑυτό πρέπει να βγαίνει banner στο forum μια τυχαία στιγμή κάθε μέρα.
-
Συμφωνώ!
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν καταλαβαίνω τους τσακωμούς. Αν δεν βλέπετε το πουλί σας, αλλάξτε διατροφή.
Απλή μέθοδος μέτρησης παχυσαρκίας.Υπάρχει το καθρεπτάκι του Βέγγου...
-
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τωρα να ανεβασω εγω τις τελευταιες εξετασεις να λιποθυμισει ο lap .Με τουλαχιστον 5μερες κρεας.
Ανέβασε να του παίξουμε διπλή πίεση...
-
Πάντως στον χάρτη με την κατανάλωση κρέατος, οι τελευταίες χώρες είναι αυτές που δεν μπορούνε να φάνε πολύ κρέας, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Θα ήθελαν να είναι Ισπανία όμως.
-
Θα ήθελα να δω μια συσχέτιση diesel, υβριδικών στην κατανάλωση κρέατος.
-
Είναι επιστημονική υπόθεση ότι η ανθρωπότητα εξελίχθηκε από την στιγμή που άρχισε να καταναλώνει κρέας. Η πρωτεΐνη ανέπτυξε τον εγκέφαλο και τις κοινωνίες: https://news.harvard.edu/gazette/story/2008/04/eating-meat-led-to-smaller-stomachs-bigger-brains/ Επίσης, από όλους τους μεγάλους πιθήκους (στους οποίους ανήκουμε κι εμείς) μόνο οι γορίλες δεν τρώνε συχνά κρέας. Όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες για vegans...
-
Ή για παχύσαρκους
-
Διάβασε το άρθρο του Harvard κι άσε τις δικές σου θεωρίες. Και στην τελική καλύτερα παχύσαρκος και έξυπνος, παρά λεπτός και χαζός.
-
Θα ήθελα να δω μια συσχέτιση diesel, υβριδικών στην κατανάλωση κρέατος.
Με ντίζελ δεν καις και μπορείς να πας χαλαρά μέχρι το τρίγωνο να εισπνεύσεις τσίκνα και να ξεσκιστείς...
Με το υβριδικό, αν δεν έχει μποτιλιάρισμα δεν έχει νόημα.
Αρα πρέπει να πας να φας σουβλάκια στην Λειβαδιά, αυτή που είναι στην πλατεία Κάνιγγος ξεκινώντας από τα προάστια στις 8 το πρωί καθημερινής που κατεβαίνουν όλοι κέντρο. -
Χαχαχαχα
Καλά τα λες! Να το πούμε και στους επιστήμονες, γιατρούς καθως και στον παγκόσμιο οργανισμό υγείας. Η λύση της παγκόσμιας βλακείας βρίσκεται στην παχυσαρκία. Εξαιρετική λογική!
-
Η ισορροπημένη διατροφή δεν αποκλείει την κατανάλωση κρέατος. Ο λόγος που έχουμε κυνόδοντες είναι επειδή είμαστε προορισμένοι να τρώμε και κρέας. Αλλιώς δεν θα είχαμε, όπως δεν έχουν τα φυτοφάγα ζώα.
-
Βασικά η ισορροπημένη διατροφή θέλει πρωτίστως ποιότητα στις τροφές.
Ο άνθρωπος στην σύγχρονη εποχή τρώει σαβούρα, καρκίνο και πλαστικό.
https://www.olivemagazine.gr/chrisima/diatrofika-chrisima/sokaristiki-erevna-gia-to-poso-plasti/
Όποιος μειώνει στο ελάχιστο τροφές που προκαλούν σοβαρά προβλήματα υγείας μόνο καλό θα κάνει στην υγεία του.
Για τα κρέατα τι να πω;
Διανύουμε εποχή Γκοτζίλα... Μαύρη εποχή, μαύρο και το κρέας και από γεύση ... μεταχειρισμένη στρατιωτική παντόφλα Παπούδης. -
Αυτό λέω. Μια ισορροπημένη διατροφή η οποία σύμφωνα με τους επιστήμονες προτάσει ελάχιστη κατανάλωση κρέατος την εβδομάδα. Καμία σχέση με ότι συμβαίνει γύρω μας. Δείτε τις πηγές που έβαλα, που λενε πως η υπερβολική κατανάλωση κρέατος ισούται για τον οργανισμό με κατανάλωση ζάχαρης. Εξού και πολλοί ξεφεύγουν στα κιλά τους παρά την μη κατανάλωση πολλών γλυκισμάτων.
Οι vegans είναι άλλο πράγμα. Οι vegans είναι ιδεολόγοι. Επιθυμούν να μην προκαλούν κάθε είδους πόνο και δυναστευση σε άλλα πλάσματα εκτός των ανθρώπων. Δηλαδή, η ηθική τους περί ισότητας απέναντι στη ζωή και του δικαιώματος στην χαρά δεν σταματά μοναχά στο είδος μας. Προτάσσουν την ιδιολογια τους απέναντι στα ζωώδη ένστικα τους
Όπως συμβαίνει δηλαδή με κάθε ιδεολόγο σπάνε τα νεύρα μη πω τίποτα άλλο, σε όσους δεν ασπάζονται από συμφέρον ή όχι τις ιδέες τους.
Πολλές φορές μάλιστα έχουν και ως αποτέλεσμα της διατροφής τους πολύ καλή υγεία και πολύ ωραία σωματα. Τα οποία και διαφημίζουν ως έπαθλο μιας vegan προσέγγισης.
-
Οι vegans είναι ιδεολόγοι. Επιθυμούν να μην προκαλούν κάθε είδους πόνο και δυναστευση σε άλλα πλάσματα εκτός των ανθρώπων.
Το ήξερες ότι δεν τρώνε ούτε μέλι, γιατί το θεωρούν κλοπή από τις μέλισσες; Εμένα το μέλι δεν μου αρέσει, αλλά οι άνθρωποι είναι απλά βλαμμένοι! Και άντε πες ότι είναι δικαίωμά τους να είναι βλαμμένοι. Δεν είναι δικαίωμά τους όμως να καταδυναστεύουν (μιας και χρησιμοποίησες την λέξη) τα σαρκοβόρα κατοικίδια τους ταΐζοντας τα λαχανικά (ναι, υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις). Μήνυση και στον Εισαγγελέα για κακοποίηση ζώου συντροφιάς!!!
-
Ναι έχουν πολλές κατηγορίες. Vegans, vegeterians και διάφορες υποκατηγορίες. Ο καθένας κάτι τρώει και κάτι δεν τρώει. Δεν τα ξέρω απ' έξω, είναι πολλά.
Πάντως έχει πλάκα να χαρακτηρίζεις τόσο απαξιωτικά έως και υβριστικά κάποιους που έχουν μια ιδεολογία που δεν σου φαίνεται λογική.
Γενικά ναι το να εμποδίζεις το ζώο να ζήσει όπως θέλει είναι παρέμβαση ισότιμη με το να το δυναστευεις. Παντού υπάρχουν γραφικοί, υπερβολικοί κάθε ιδεολογικού χώρου.
Όπως και σε κάποιες άλλες ιδεολογίες με διάφορους ιδεολόγους που περιμένουν την εξέλιξη της τεχνολογίας για την εφαρμογή και εκπλήρωση του οράματος τους, έτσι ίσως και ο veganισμος γίνει πλατιά αποδεκτός όταν υπάρξει κάποιο είδος κρέατος που δεν απαιτεί σφάξιμο, δυναστευση και φυλάκιση κάποιου ζώου
-
Κοίτα, ούτε εμένα μου αρέσει το σφάξιμο. Το αποδέχομαι όμως ως μέρος της τροφικής αλυσίδας. Αν κάποτε φτιάξουμε τεχνητό κρέας με ίδια γεύση και διατροφική αξία, θα το προτιμώ εννοείται. Ως τότε όμως δεν θα απαρνηθώ την φύση μου, ως παμφάγο ον, στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]