-
Πιο όχι ποιο.
Να σου πω... Έδωσες στα ελληνικά;;;
Εμάς μας έκοβαν εάν γράφαμε τέτοια ελληνικά.
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πιο όχι ποιο.
Να σου πω... Έδωσες στα ελληνικά;;;
Εμάς μας έκοβαν εάν γράφαμε τέτοια ελληνικά.
Stop being a grammar-Musk.
-
Μα το έχουμε πει χιλιάδες φορές.
Τα "επηδη και ποιο" τα έχει ξεσκισει
-
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@wantone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@red_monster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@dettol said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@dettol said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Να τσεκαρετε τις πηγες σας γιατι πεφτει πολυ προπαγανδα εναντιον της Κινας και υπαρχουν πολλοι αλλοι που τα λενε διαφορετικα.
Επισης αν δεν εχεις ζησει στην Κινα πως μπορεις να εχεις τοσο απολυτη αποψη για τι γινεται εκει;
ασε που δεν ξερω και μηχανολογια
εδω ειπες οτι ειναι ζωαρα στην επαρχια οποτε ολα πακετο μαζι κινα μηχανολογια επαρχια χωρις να εχεις φυγει ποτε απο την αθηνα απο την αλλη και η αθηνα ενα μεγαλο χωριο ειναι οποτε...
εχεις δικιο
εγω ειπα οτι υπαρχουν πηγες που τα λενε αντιθετα, γενικα πεφτει πολυ προπαγανδα και υπερ και κατα της κινας οποτε κανενας δεν ξερει τι γινεται. αυτο ακριβως γιατι δεν σου αρεσει;
τωρα αν καποιος για παραδειγμα εχει φυγει απο το πατρικο του απο τα 18 η εχει σπουδασει μηχανολογια αυτα ειναι αντικειμενικα. η δικη μου αποψη αυτος που εχει ταξιδεψει εχει εμπηρειες να συγκρινει περισσοτερο απο καποιον που ακουει μονο τριτους.
Εχει μεγάλη σημασία αν πριν 35 χρόνια σπούδασες μηχανολόγος από εξετάσεις ομογενών χωρίς να το έχεις εξασκήσει ποτέ, σιγουρααααα !
Δεν ειμαι ομογενης, περασα με την 1η 7ος στην σχολη μου. περναγα σε ολες τις σχολες της 1ης δεσμης εκτος απο Μηχ ΗΥ Πατρα, και Ηλεκτρολογος Αθηνα, που ηταν νο 1 και νο 2 στις βασεις αντιστοιχα.
Εσυ περασες με την 1η η την 2η?
(ολο ιστοριες πλαθεις στο μυαλο σου)
παντως απο το περιβαλλον μου ισχυει οτι οι αποφοιτοι των 2 αυτων τμηματων, εμου συμπεριλαμβανομενου την πρωτη χρονια που εγινε 1ο σε βαση, δεν εκαναν αναλογη καριερα με τους μηχ μηχ, εκαναν απλα καλυτερο ξεκινημα. απο τα μιλενια και μετα οι μηχ μηχ που ψαχνοντουσαν, ξεφυγαν σε καριερες και γιουρα.
δεν ισχυει, στους υπολογιστες πηγαινες ευκολα στην αμερικη και μετα σε καποια εταιρεια τεχνολογιας
μηχαν μηχ επρεπε ο μπαμπας να εχει τεχνικη εταιρεια για να εχεις σιγουρη δουλεια η αλλοι ειχαν εμπορικη εταιρεια πχ ανταλλακτικα
ουτε στην αμερικη εβγαζες χρηματα σαν μηχανολογος
μην σου πω οικονομικα θα ηταν καλυτερα να σπουδαζα πολ μηχ και να εκτιζα πολυκατοικιες
οκ, εγω που ειμαι η/υ οπως ο περιγυρος μου και οι συγκατοικοι μου μηχ μηχ, γιοι εργατων που εχουν πλεον διευθυντικες θεσεις σε μεγαλες κατασκευαστικες-ενεργειακες-εργοστασια ηταν εξαιρεση, το 90% των η.υ στο δημοσιο
γιατι δεν εχει δουλειες σε υπολογιστες στην ελλαδα. αλλα μπορουσες να φυγεις ποιο ευκολα στο εξωτερικο λογω ζητησης για computers. δεν νομιζω παντως οτι ηταν ευκολο να ανεβεις σε μεγαλη κατασκευαστικη γιατι οι συνθηκες ειναι δυσκολες. αλλα δεν ξερω ολες τις περιπτωσεις.
ναυτιλιακες παντως αν η ευρυτερη οικογενεια σου δεν ειναι στην ναυτιλια δεν εχεις καμμια πιθανοτητα να βρεις δουλεια εκει.
-
Να το πάλι!!
Υ.γ παρακαλώ να συγκρατηθούν μερικοί μερικοί. Ξέρω τι σκέφτεστε.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]