-
Αυτός είναι ένας συμβιβασμός για ολα σχεδόν τα αντίστοιχα αμάξια της κατηγορίας. Αλλιώς πως σε καθαρές διλιτρες λύσεις
-
Ο χρήστης harpoon έγραψε:
Κοίτα να δεις όμως ρε συ. Για να το κάνεις λίγο ανθρώπινο (τώρα μιλάω στον αέρα βέβαια, δεν το έχω δοκιμάσει) πρέπει να δώσεις ΑΛΛΑ 2Κ-
Μπορείς και με €500, αλλά θα χάσεις την εγγύηση.
-
Ανθρώπινο είναι και τώρα, δεν βάζει φωτιά στον δρόμο αλλά είναι ένα σβέλτο οικογενειακό.
-
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Κοίτα να δεις όμως ρε συ. Για να το κάνεις λίγο ανθρώπινο (τώρα μιλάω στον αέρα βέβαια, δεν το έχω δοκιμάσει) πρέπει να δώσεις ΑΛΛΑ 2Κ
-
Μπορείς και με €500, αλλά θα χάσεις την εγγύηση.
-
Ανθρώπινο είναι και τώρα, δεν βάζει φωτιά στον δρόμο αλλά είναι ένα σβέλτο οικογενειακό.
Σωστός και στα δύο!
-
-
Καλησπέρα,
Λοιπόν, πήγα και οδήγησα την X2 και μίλησα αναλυτικά με έναν πωλητή εκεί. Και έχουμε:
Το test drive δεν ήταν όπως ήθελα. Από άποψη διαδρομής. Ήταν ένα Π από τον Σφακιανάκη στο Μαρούσι, Ολυμπιακό στάδιο, πίσω δρόμος (που πας προς Mall) και πίσω στην έκθεση. Δεν είχε ούτε ανηφόρε1ς ούτε τίποτα. Εντάξει, το αυτόματο είναι πολύ καλή φάση στην κίνηση. Κάποια στιγμή άνοιξε ο δρόμος, έπιασα... τη δεξιά και το πάτησα, αφού πρώτα ζήτησα το dynamic mode. Δεν πήγε άσχημα. Βάρυνε και αρκετά το τιμόνι. Ήταν ΟΚ. Σίγουρα προτιμώ την πιο χαμηλή θέση οδήγησης του Χ2.
Ο πίνακας οργάνων μπροστά από τον οδηγό ήταν φτωχός θα έλεγα. Μου είπαν 'έτσι είναι η bmw σε X1, X2'. Τα όργανα αναλογικά. Ακόμα και το XC40 έχει κάποια πληροφορία παραπάνω και είναι ηλεκτρονικά για να μη μιλήσουμε για το καινούργιο Q3. Το port baggage αν βγάλει τον πάτο, γίνεται αξιοπρεπέστατο όταν θες να κουβαλήσεις το κάτι παραπάνω.
Γενικά ικανοποιημένος. Εκεί που είναι πολύ καλοί όμως είναι στη χρηματοδότηση. Πέρα από τα γνωστά με 48/60 σταθερή δόση, έχουν το άλλο πλάνο που μοιάζει πολύ με leasing αλλά με το αμάξι στο όνομα σου. Στο πακέτο έχει προκαταβολή, μικρές δόσεις και μια μεγάλη στο τέλος. Περιλαμβάνεται και η ασφάλιση. Αν το θες ακόμα στο τέλος της 4ετιας, δίνεις τη μεγάλη δόση και γεια σας. Αν δεν το θες, το δίνεις πίσω. Πραγματικά σα leasing. Αφού μου πέρασε από το μυαλό 'γιατί να μη το κάνω με leasing?'.
Έχουν πολλά ετοιμοπαράδωτα. ΠΟΛΛΑ όμως και μου κανε εντύπωση. Δεν έχουν το Galvanized Gold όμως έτοιμο. Αυτά προς το παρόν.
-
Ναι το τεστ δεν είναι αρκετό. Αλλά αυτό κάνουν όλες οι εμποριες της περιοχής. Δες μηπως βρεις τον πωλητή που σου ειπα και αν πραγματικα ψήνεσαι ζήτησε το για περισσότερο μόνος.
35 χιλιάρικα αμάξι γουρούνι στο σακί δεν έπαιρνα.
Το χρηματοδοτικό αυτό που μοιάζει με leasing είναι ο τρόπος που θα παρω το επόμενο.
Αν έχουν πολλά σημαίνει ότι έφεραν πριν το Σεπτέμβρη για τους ρύπους. Αν είναι έτσι τέλος της χρονιάς θα πεσει σκότωμα για να μην τους μείνουν. -
Είναι τέτοια η διαφορά στο wlpt που μάλλον οι αγοράστες θα ψάχνουν για αυτοκινητα που έχουν έρθει πριν 1/9.
Μιλάμε για τραγικές διαφορες εαν δεν αλλαξει το σύστημα υπολογισμου των τελων.
-
Το χρηματοδοτικό αυτό που μοιάζει με leasing είναι ο τρόπος που θα παρω το επόμενο.
Νομίζω είναι ο καλύτερος τρόπος. Και αν θες να πάρεις άλλο BMW, αφαιρούν από την τρέχουσα αξία την τελευταία δόση και το ποσό (που πρέπει να είναι θετικό αλλιώς τί πήρες bmw) αφαιρείται από το επόμενο αμάξι. Δηλ. η τελευταία δόση στην περίπτωσή μου είναι 18Κ. Αν το αμάξι κάνει μετά από 4 χρόνια 24Κ αυτά τα 6Κ πάνε για την αγορά του επόμενου. Ή αν δε θες BMW, στο λογαριασμό σου.
Νομίζω το leasing πάντως αξίζει να το κοιτάξει κανείς. Ειδικά αν μπορεί να πάρει πίσω ΦΠΑ. Βέβαια είναι συνήθως πιο ακριβά από τη χρηματοδότηση της bmw. Για να καταλάβεις το Χ2 advantage το δίνουν 37.8Κ. Δίνεις 16Κ, δόση 200 ευρώ για 48 μήνες με τελευταία δόση τα 18Κ. Συνολικά το πληρώνεις 45Κ. Βγάλε την ασφάλεια που έτσι κι αλλιώς θα την έδινες, 42Κ περίπου βγαίνει στο τέλος, αν το κρατήσεις.
-
Ακομη και 3,9 επιτόκιο δεν συμφέρει . Πληρώνεις πολλά χρήματα σε τόκους.
Συμφέρει μόνο εαν αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε τέσσερα χρόνια και δεν θέλεις να ασχοληθείς με την πώληση του παλιού.
Ακριβό χόμπι όμως.
-
Νομίζω είναι ο καλύτερος τρόπος. Και αν θες να πάρεις άλλο BMW, αφαιρούν από την τρέχουσα αξία την τελευταία δόση και το ποσό (που πρέπει να είναι θετικό αλλιώς τί πήρες bmw) αφαιρείται από το επόμενο αμάξι. Δηλ. η τελευταία δόση στην περίπτωσή μου είναι 18Κ. Αν το αμάξι κάνει μετά από 4 χρόνια 24Κ αυτά τα 6Κ πάνε για την αγορά του επόμενου. Ή αν δε θες BMW, στο λογαριασμό σου.
Νομίζω το leasing πάντως αξίζει να το κοιτάξει κανείς. Ειδικά αν μπορεί να πάρει πίσω ΦΠΑ. Βέβαια είναι συνήθως πιο ακριβά από τη χρηματοδότηση της bmw. Για να καταλάβεις το Χ2 advantage το δίνουν 37.8Κ. Δίνεις 16Κ, δόση 200 ευρώ για 48 μήνες με τελευταία δόση τα 18Κ. Συνολικά το πληρώνεις 45Κ. Βγάλε την ασφάλεια που έτσι κι αλλιώς θα την έδινες, 42Κ περίπου βγαίνει στο τέλος, αν το κρατήσεις.
Σούπερ είναι !
Αν μου πάρουν σε καλή τιμή τη Χ1 παω έτσι για Χ3 -
Με το παραπανω προγραμμα δεν εχεις καποιο φορολογικο πλεονεκτημα και για την τελευταια δοση πληρωνεις τοκους. Γενικα βολευει μονο αν το επιτοκιο ειναι χαμηλο το οποιο 3.9 δεν ειναι τεραστιο αλλα μονο με 1.9 θα το εκανα.
BMW X1 sDrive18i με όφελος €6.500.
Αποκτήστε την BMW X1 sDrive18i με πακέτο εξοπλισμού xLine Advanced, με όφελος €6.500.Τώρα και από €269/μήνα*.
Επωφεληθείτε από το προνομιακό επιτόκιο 3,9% που ισχύει με το πρόγραμμα χρηματοδότησης BMW ALL INCLUSIVE της BMW Financial Services.
Το όφελος αφορά σε επιδότηση εξοπλισμού του πακέτου xLine Advanced που περιλαμβάνει ενδεικτικά:
Αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη
Μεταλλικό χρώμα
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες
Πακέτο xLine (Προβολείς LED, Επενδύσεις καθισμάτων σε δέρμα/ύφασμα, Σπορ δερμάτινο τιμόνι, Ζάντες Αλουμινίου 18’’, Cruise Control, Αυτόματος κλιματισμός 2 ζωνών, Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, Αυτόματη πόρτα χώρου αποσκευών, Πακέτο φωτισμού).*Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα BMW ALL INCLUSIVE της BMW Financial Services με αξία οχήματος €37.585, προκαταβολή €14.130, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 3.9%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 48 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €17.665, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €2.529, προστασία δανείου €590, έξοδα φακέλου €270, συνολικό ποσό πίστωσης €26.574, συνολικό ποσό καταβολής €44.996, και ΣΕΠΠΕ 4,88%.
εχει αρκετες χρεωσεις
Σιγουρα ομως θα βολεψει κοσμο που δεν θελει να δωσει ολο το ποσο μπροστα.
Στεφανε, απο 37.6κ μετρητης ποσο το αγοραζει καποιος? Παλια ειχαν και 5 χρονια εγγυηση σε αυτο το προγραμμα, τωρα δεν το βλεπω μεσα.
-
35-36
Τελος χρόνου μπορεί να πέσει και 34 -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Παλια ειχαν και 5 χρονια εγγυηση σε αυτο το προγραμμα, τωρα δεν το βλεπω μεσα.Άγη, εάν θυμάμαι καλά είχαν μόνο το service inclusive για 5 χρόνια (το οποίο είναι τεράστια απατεωνιά, γιατί είναι ουσιαστικά 2 ή 3 το πολύ σερβις), όχι την εγγύηση.
-
Εγώ το σύγκρινα με τις άλλες 2 επιλογές χρηματοδότησης. Με σταθερές 48/60 δόσεις. Στην περίπτωση των 60 με το leasing-like πληρώνεις τελικά περίπου 900 ευρώ πιο ακριβό το αμάξι και σε σχέσει με τις 48 κάτι παραπάνω από το χιλιάρικο. Και αυτό γιατί στα άλλα προγράμματα το επιτόκιο είναι μεγαλύτερο. Θεωρούμε πως δε θες/μπορείς να δώσεις μετρητά όλο το ποσό, ΟΚ? Γιατί με τα μετρητά κάνεις άλλη συζήτηση.
Οπότε, πληρώνεις αυτό το παραπάνω και σου δίνει (δεν είμαι πωλητής ΟΚ, εγώ μεταφέρω πληροφορία) επέκταση εγγύησης για 1 χρόνο, εγγύηση διατήρησης της αξίας (μέχρι τελευταία μέρα της ασφάλισης θεωρείται η αξία 37.5Κ). Α και την επιλογή στο τέλος αν σου τύχει στραβή, να το δώσεις πίσω χωρίς να έχεις δώσει όλο το πόσο. Α στην περίπτωση που δεν έχεις τα λεφτά της τελευταίας δόσης, βάζεις δόσεις... στην τελευταία δόση. Βέβαια, αν δε μπορείς αυτή τη χρηματοδότηση καλύτερα να πας σε χαμηλότερη κατηγορία, αλλά ζούμε σε εποχές που τώρα είσαι καλά και μεθαύριο όχι.
Φυσικά, δεν κάνουν φιλανθρωπικό έργο. Βγάζουν καλά από την ιστορία και δίνουν κίνητρο να πάρεις το επόμενο μέσα σε 4 χρόνια.
-
Άγη, εάν θυμάμαι καλά είχαν μόνο το service inclusive για 5 χρόνια (το οποίο είναι τεράστια απατεωνιά, γιατί είναι ουσιαστικά 2 ή 3 το πολύ σερβις), όχι την εγγύηση.
Αυτό δεν είναι ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνεις το χρόνο; Γιατί είναι μόνο 2-3 ;
-
Αυτό δεν είναι ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνεις το χρόνο; Γιατί είναι μόνο 2-3 ;Γιατί το service inclusive (το απλό) είναι για 5 χρόνια / 60.000χλμ.
Άρα στα 60.000χλμ θα κάνεις 2 ή 3 service (σύμφωνα με το CBS). Στα 5 χρόνια θα κάνεις 2 σέρβις. Οπότε είτε χρονικά είτε χιλιομετρικά, είναι 2 ή 3 service. Απλά το πουλάνε ότι και καλά ξενοιάζεις για 5 χρόνια από τα service, χωρίς να σου λένε στην ουσία τι σημαίνει αυτό.
-
Σε περίπτωση που κάνεις αυτό το leasing-like σύστημα και στο 48μηνο θελήσεις να αλλάξεις το παλιο, τότε σε τι 'τιμή'/πρώτη μεγάλη δόση επιστρέφεται στη BMW? Υπάρχει κάποια προσυμφωνήμενη τιμή κατά την αγορά (όπως πχ προσφέρουν οι leasing) ή θα αξιολογηθεί βάσει της αγοράς όταν έρθει η ώρα της επιστροφής?
-
Σε περίπτωση που κάνεις αυτό το leasing-like σύστημα και στο 48μηνο θελήσεις να αλλάξεις το παλιο, τότε σε τι 'τιμή'/πρώτη μεγάλη δόση επιστρέφεται στη BMW? Υπάρχει κάποια προσυμφωνήμενη τιμή κατά την αγορά (όπως πχ προσφέρουν οι leasing) ή θα αξιολογηθεί βάσει της αγοράς όταν έρθει η ώρα της επιστροφής?
Αυτό το ρώτησα κι εγώ. Όχι δεν έχει προσυμφωνημένη τιμή. Είναι η τιμή που παίζει εκείνη τη χρονική στιγμή (της επιστροφής). Και όχι, η πρώτη δόση δεν επιτρέπεται. Είναι σαν τα χρήματα που δίνεις μπροστά στο leasing.
-
Επομένως όταν έρθει η 4ετια ΔΕΝ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το παλιό ως πρώτη μεγάλη δόση για το επόμενο?
Έστω κι αν βγεις χαμένος γιατί μπορει να χεις κάνει πολλά χλμ, να χεις κάνα ατύχημα κτλ.
Έχει ενδιαφέρον το θέμα. Συντήρηση, επισκευές εκτός εγγύησης, τέλη, ασφάλειες, λάστιχα, πληρώνει η BMW?
-
Όχι. Γιαυτό το σκοπό που λες, χρησιμοποιείται η τελευταία μεγάλη δόση. Στην προσφορά που μου έκαναν, όπως είπα, είναι:
1η δόση: 16Κ
47χ200 (μηνιαίο)
τελευταία δόση: 18Κμε την τελευταία δόση γίνεται το παιχνίδι. Γιατί την αφαιρείς από την αξιά του αυτοκινήτου τη στιγμή της επιστροφής. Ε αυτή τη διαφορά μπορείς αν τη χρησιμοποιήσεις για 1η δόση (μάλλον τσοντάροντας και κάτι ακόμα). Δε ρώτησα μόνο αν θες να δώσεις περισσότερα από 16Κ στην αρχή, αν επιτρέπεται. (βασικά προτιμώ μάλλον να δώσω παραπάνω)
Συντήρηση αν εννοείς service είναι δικά σου. Το αμάξι είναι δικό σου. Απλώς έχουν την προσφορά της BMW για 5 χρόνια/60Κ km (που αποδόμησε ελαφρώς ο φίλος πιο πριν!)
Ασφάλεια περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο. Δεν την πληρώνεις. Εκτός αν θες μεικτή οπότε δίνεις τη διαφορά. Τα τέλη δικά σου (σε αντίθεση με το leasing). Είναι στο όνομά σου το αμάξι!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σε περίπτωση που κάνεις αυτό το leasing-like σύστημα και στο 48μηνο θελήσεις να αλλάξεις το παλιο, τότε σε τι 'τιμή'/πρώτη μεγάλη δόση επιστρέφεται στη BMW? Υπάρχει κάποια προσυμφωνήμενη τιμή κατά την αγορά (όπως πχ προσφέρουν οι leasing) ή θα αξιολογηθεί βάσει της αγοράς όταν έρθει η ώρα της επιστροφής?Ο τροπος που δουλευει ειναι το μπαλονι στο τελος ειναι η εγγυημενη τιμη. Θεωρητικα αν ο ντηλερ μπορει να σου δωσει παραπανω θα στο δωσει ή θα κανει μεγαλυτερη εκπτωση στο καινουριο. Αν ομως εσυ εχεις κανει πολλα χμ αρα το αμαξι εχει χασει περισσοτερο την αξια του τοτε το αφηνεις και φευγεις. Δηλ. ειναι σαν να το πουλας στην εγγυημενη τιμη - τους τοκους.
Επιλογή αυτοκινήτου!