-
Φίλε μου η autoprofit που το πήρα είναι μόνο έκθεση οπότε και αυτοί απευθύνονται στα κεντρικά.... Οπότε after sale μηδέν. Όσο για τα λάδια τα παρακολουθώ συνέχεια έχω 4000χλμ δεν έχει κάψει σταγόνα. Έχουν ελαφρώς μια πιο σκουρα αποχρώση από το διάφανο που είχε αρχικά.
Αυτό που παρατήρησα χθες είναι ότι η δίχρωμια στον ουρανό δεν είναι χρώμα αλλά ένα είδος μεμβράνης.
-
Ναι αλλά η autoprofit συνεργάζεται αποκλειστικά με 2 συνεργεία στον Πειραιά αν δεν κάνω λάθος!
Τα λάδια όντως στην αρχή είναι ολίγον τι αόρατα, είχα πάει στο markt στο υπόγειο γκαράζ γυρνώντας λ Με τα ψώνια λέω δεν κοιτάω τα λάδια... Δεν έβλεπα τπτ, λέω αμάν οι κερατάδες ξέχασαν να βάλουν λάδι... !
Στην οροφή έχει μεμβράνη? Σου ξεκόλλησε καμία άκρη η σου κάνει δοντάκι?
-
Τα λάδια όντως στην αρχή είναι ολίγον τι αόρατα, είχα πάει στο markt στο υπόγειο γκαράζ γυρνώντας λ Με τα ψώνια λέω δεν κοιτάω τα λάδια... Δεν έβλεπα τπτ, λέω αμάν οι κερατάδες ξέχασαν να βάλουν λάδι... !
Πάει καιρός που είχα ρενώ, αλλά δεν υπάρχει πια μενού που βλέπεις την ένδειξη λαδιού;
-
Yem wrote:
Πάει καιρός που είχα ρενώ, αλλά δεν υπάρχει πια μενού που βλέπεις την ένδειξη λαδιού;
Δεν ξέρω, 3 μέρες το έχω! Ακόμα διαβάζω το μανουαλ αλλά δεν νομίζω να έχει!
-
Δεν ξέρω, 3 μέρες το έχω! Ακόμα διαβάζω το μανουαλ αλλά δεν νομίζω να έχει!
Αν βρεις χρόνο, δες αν έχει εφαρμογή η παρακάτω οδηγία και στο Captur...
https://www.manualslib.com/manual/554593/Renault-Latitude.html?page=155
-
Όχι δεν ξεκολλήσε η Μεμβράνη... Απλά νόμιζα ότι η δίχρωμια ήταν με βάψιμο. Στάθμη λαδιού δεν έχει. Εκτός αν ενεργοποίητε από κανένα κρυφό μενού.
Θα πάρω αύριο τηλέφωνο autoprofit να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εξέλιξη για το trip
-
Όχι δεν ξεκολλήσε η Μεμβράνη... Απλά νόμιζα ότι η δίχρωμια ήταν με βάψιμο. Στάθμη λαδιού δεν έχει. Εκτός αν ενεργοποίητε από κανένα κρυφό μενού.
Θα πάρω αύριο τηλέφωνο autoprofit να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εξέλιξη για το trip
Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Σε όλα μεμβράνη είναι?
Καταλαβαίνετε ότι το κόστος είναι πολύ μικρότερο.
-
Αν όντως ισχύει σηκώνει και μήνυση για παραπλάνηση αν δεν αναφέρεται έστω με μικρά γράμματα κάπου.
-
@famas δεν έχω διακόπτη στο τιμόνι και στο manual είχε μόνο έλεγχο από τη βέργα του λαδιού!
*Εκτός του ότι μιλάμε για Παραπλάνηση του καταναλωτή! Μιλάμε για ένα προϊόν που δεν αντέχει πάνω από 2-4 χρόνια στο ήλιο της μεσογείου! Για μεμβρανες βυνιλιου και για κάποιες άλλες που δεν θυμάμαι το υλικό μετά από 3 χρόνια αποχρωματιζονται, κάνουν φουσκάλες και ξεφτιζουν... Δύσκολο το βλέπω να είναι μεμβράνη! Σε ένα φορουμ από Αγγλία άκουσα για το μοντέλο του 2015; αλλά και εκεί μισόλογα από 2-3!!
-
Ανοίχτε το πορτ παγκαζ και δες τε στο τελείωμα όπως και στις πόρτες από μέσα. Είναι σαν Μεμβράνη αλλά πιο παχύ
-
Αν το πας σε κάποιον που τοποθετεί τέτοια σίγουρα θα μπορεί να μας λύσει την απορία.
Ο Yiannimize τι λέει επ' αυτού;
-
Ξύπνησα πρωί πρωί να πάω τα παιδιά σχολείο και να περάσω από ένα γκαράζ κοντά στο σπίτι που είναι κάτι πιτσιρίκια που τυλίγουν με μεμβράνη ακόμα και τα σουβλάκια , τζίφος - κλειστόν! Έμεινε να περιμένω να βγει ο ήλιος να βγάλω φωτογραφίες !
Δεν είναι μεμβράνη , είναι το τελείωμα της βαφής που κάνει ένα ανεπαίσθητο σκαλάκι , ίσα που το νιώθει το νύχι εκεί! έχω την εντύπωση ότι το αμάξι βάφετε στο αρχικό χρώμα και μετά μασκαρεύεται για να περαστεί το μαύρο περλέ φινίρισμα , όταν βγαίνει η ταινία επειδή λογικά εκεί έχει πέσει διπλή βαφή ( μία για το χρώμα του αμαξώματος και μία για το χρώμα της οροφής) και έτσι δημιουργείτε αυτή η ανισότητα ! Θα ξαναπεράσω από τα τσακαλάκια ποιο μετά αλλά λόγο covid δεν νομίζω να είναι εκεί !
Οι πρώτες 2 φωτογραφίες είναι από τις υδρορροές της οροφής του πορτ μπαγκαζ !
-
Και αυτές είναι από το B-pillar
όποιος έχει γνώσεις σε φανοποιεία ας βοηθήσει !
-
πως ανέβασες τις φωτό και τις κόβει ο σέρβερ της δουλειάς, δεν βλέπω τίποτα παρά μόνο ' />
ανεβάζετέ τις κανονικά να τις βλέπουμε κι εμείς οι λογοκρινόμενοι πίσω από εταιρικά δίκτυα...
καλό είναι να παίρνετε κάποιο λίνκ που να έχει επέκταση .png .img .gif κλπ. στο τέλος
-
https://www.capturownersclub.co.uk/threads/paint-or-coat.4150/
Μάλλον είναι μεμβράνη.
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος θυμάμαι ότι η διχρωμια της toyota στο corolla δεν έκανε δοντάκι ανάμεσα στα 2 χρώματα.
Μπορεί κάποιος κάτοχος να μας το βεβαιώσει αυτό.
-
Από άλλο site πάρε link :lhttps://imgur.com/a/3ExmYA1
Edit : τώρα μαθαίνω να ανεβάζω... Με το μαλακό !
-
Αυτό διάβασα και εγώ χθες αλλά δενου κάθετε καλά! Ο ένας λέει ότι βάζουν μεμβράνη και μετά την βάφουν!
Ο άλλος σε μοντέλο 2013 έκανε λέει σκάσιμο μικρό έβλεπε το χρώμα μέσα και του είπαν από την Ρενό να ξανά κολλήσει (να κάνει μπάλωμα δλδ) το χαλασμένο τμήμα... Κουλά όλα αυτά
-
Μήπως έρχονται στο βασικό χρώμα και μετά γίνεται η διχρωμία εδώ στην Ελλάδα ανάλογα με την επιθυμία του κάθε πελάτη...το κάνουν πολλές εταιρείες αυτό.
-
Μήπως έρχονται στο βασικό χρώμα και μετά γίνεται η διχρωμία εδώ στην Ελλάδα ανάλογα με την επιθυμία του κάθε πελάτη...το κάνουν πολλές εταιρείες αυτό.
Όχι σε αυτό είμαι 100% σίγουρος ότι βάφονται στο εργοστάσιο . Δεν νομίζω καμία εταιρεία να βάφει εδώ οροφές μου φαίνεται πολύ δουλειά για 250ε αν αναλογιστής ότι για λάδια φίλτρα σου παίρνουν 120-150 !
-
Δεν νομίζω καμία εταιρεία να βάφει εδώ οροφές μου φαίνεται πολύ δουλειά για 250ε αν αναλογιστής ότι για λάδια φίλτρα σου παίρνουν 120-150 !
Και όμως! Την προηγούμενη εβδομάδα ο πωλητής στην Hyundai μου είπε ξεκάθαρα ότι η διχρωμία γίνεται στην Ελλάδα (€490 κοστίζει, προς το παρόν 'δώρο'). Το ίδιο έκαναν και παλαιότερα στο Μίνι (και υπήρχε τρόπος να το καταλάβεις)
Renault Captur II