-
Καλησπέρα ,
Χρειάζεται αλλαγή δεξαμενής αεριου & στην εργοστασιακή εκδοχή του Captur μετά απο κάποια χιλιόμετρα ;;
-
@geokor11 said in Renault Captur II:
Καλησπέρα ,
Χρειάζεται αλλαγή δεξαμενής αεριου & στην εργοστασιακή εκδοχή του Captur μετά απο κάποια χιλιόμετρα ;;
Βεβαια, στη 10ετια απο την ημερομηνια παραγωγης της.
-
@akis3 said in Renault Captur II:
Κάτοχος του captur εδώ και 1.5 μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το αυτοκίνητο είναι το τέλειο σε μέγεθος,κατανάλωση και ακόμα και στην δύναμη του μοτέρ θα έλεγα ότι στο sport νιώθεις ότι οδηγείς άλλο αμάξι και όχι 1.0. για να είμαι δίκαιος όμως στο eco νιώθω ότι οδηγάω ένα ψοφιμι. Η κατανάλωση αυτη την στιγμή ειναι στο 9 με 1500 χλμ περιπου σε μικτο κύκλο και οδήγηση στο regular και οδήγηση για στρώσιμο.
Ένα θέμα που έχω ειναι ενώ είναι κουμπωμενη η ζώνη κανονικά , μου χτυπάει ο ήχος. Έχει τύχει σε κανέναν;Καλησπέρα σε όλους. Και εγώ κάτοχος εδώ και 1,5 μήνα renault captur. Το ίδιο πρόβλημα και σε μένα. Στην πίσω μεσαία ζωνη ενώ είναι δεμένη η ζώνη με άτομο επανω παραμένει κόκκινη κουκίδα και βαράει συνέχεια! Είναι ανυπόφορο! Έχω κλείσει ραντεβού μετά το Πάσχα να πάω να το δούνε. Εχω βενζινη lpg. Την έκδοση techno. Την Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ σταθερό και πολύ άνετο στην οδήγηση, ροπή στα χαμηλά, 6ταχυτο που χαρίζει σε μεγάλες ταχύτητες!
-
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο + βιντεάκι, άσχετο με το Captur αλλά σχετικό με την οδηγική ασφάλεια που είναι οριζόντιο θέμα.
-
+2 για το Captur lpg.
Λόγω δουλειάς (δουλεύω σε κεραίες κινητής και TV στα βουνά..) έχω νοικιάσει κατα καιρούς 2 από αυτά με χειροκίνητο κιβώτιο.
Μικρό εξωτερικά SUV, χωρίς σοβαρούς περιορισμούς στους εσωτερικούς χώρους.
Ελαφρύ, με ικανό υψος απο το έδαφος, οπότε και ανεβαίνει χωμάτινες ανηφόρες (με κοτρώνες) απροβλημάτιστα.
Βγάζει 100 άλογα με υγραέριο, ενώ με βενζίνη έχει 90 άλογα.
Συστήνεται μόνιμη χρήση με υγραέριο και για οικονομία και για επιδόσεις.
Αν φουλάρεις και τα 2 ντεπόζιτα ξεκινάς από Αθήνα και ξαναγεμίζεις στη Βουλγαρία.
Ενδεικτικά, σε ταξίδι Αθήνα - Καλαμάτα με επιστροφή και 30 χλμ ανέβα κατέβα σε χωματόδρομο, κάψαμε περί τα 40 € μόνο υγραέριο...
Αν θυμάμαι καλά η μέση κατανάλωσή του ήταν περίπου στα 7,2L/100km.
Από επιδόσεις δεν θα σας λείψει κάτι, αλλά δεν θα σας συνεπάρει κιόλας.
Πιο απλά, δεν θα σας σπάσει τα νεύρα μέσα στη πόλη, "ακούει" στο γκάζι με τη μία, το turbo βοηθά στις ρεπρίζ και τα προσπεράσματα σε επαρχιακό δρόμο. Αν το "κυνηγήσετε" θα μπείτε στον κόφτη για πλάκα.
Στο δρόμο είναι αρκετά σταθερό μέχρι τα 130-140 για οποιονδήποτε οδηγό.
Μπορείς να πηγαίνεις εθνική και με 160+, αλλά το αυτοκίνητο "σου λέει" μόνο του πως δεν είναι για τέτοια.
Μην ξεχνάτε πως μιλάμε για SUV με αρκετό ύψος από το έδαφος και λάστιχα με μεγάλο προφίλ.
Δεν είναι golf ή 308.
Τα φρένα του είναι πολύ ικανά και επαρκούν ακόμη και σε καταστάσεις πανικού.
Πολύ τίμια και όμορφη επιλογή, ιδίως αν κάποιος κάνει πολλά χιλιόμετρα και τον εξυπηρετεί το υγραέριο. -
Χρήσιμο Review.
Ελπίζω να βάλουν και στο Captur τον κινητήρα της Dacia με τον ECO-G 140 άλογα LPG.
-
@babisstinson said in Renault Captur II:
Χρήσιμο Review.
Ελπίζω να βάλουν και στο Captur τον κινητήρα της Dacia με τον ECO-G 140 άλογα LPG.
Όλοι αυτό ελπίζουμε
-
@babisstinson said in Renault Captur II:
Χρήσιμο Review.
Συμφωνώ με 1000....
Αλλά θα βγεί ακριβό.Σε συνέχεια του παραπάνω mini review που έκανα, έχει να κάνει και από πιο αυτοκίνητο προέρχεσαι.
Π.χ. Ο φίλος που πριν είχε Leon, θα χαλαστεί μετά τα 130χλμ με σχεδόν οποιοδήποτε SUV.
Εγώ ας πούμε, θα προτιμούσα την έκδοση με τα 140 άλογα, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ SUV για προσωπική χρήση. Το captur όμως δεν με χάλασε καθόλου.
Renault Captur II