-
@jimkl-0 said in Renault Captur II:
Τι κουλο παρατήρησα πριν λίγο, ήμουν σταματημένος για κανα 40λεπτο με τέρμα ac και η κατανάλωση στο LPG από 10.2 ανέβηκε στο 11.4. Τι φάση; Το ac βενζίνη δεν υποτίθεται ότι καταναλώνει;
Το ac δουλευει μεσο του κινητηρα . Αν ο κινητηρας ειναι στο lpg ...lpg θα καψει.
-
@ison said in Renault Captur II:
@fentaginz said in Renault Captur II:
Ε ντάξει δε θα τρελαθώ κιόλας να πηγαίνω σαν παππούς για να πιάσω την ιδανική κατανάλωση. με 0.65 που γεμίζουμε μαρσάρεις χωρίς άγχος
οχι δεν πας σαν παππους. η καλυτερη καταναλωση του αμαξιου ειναι περιπου με 80-90 χλμ
@fentaginz στις καταγραφες που κάνεις προσπαθεις να εξαντλεις το αεριο τελειως? Η οπως κατσει η καταναλωση. Το λεω πιο πολυ γιατι ετσι ενδεχομενος τσεκαρεις και την ποσότητα που σου βαζουν εφοσον ειναι μαξ 32 λιτρα.
Ενα αλλο που μου κανει εντυπωση ειναι η τιμη του lpg που βλεπω (τουλαχιστον στα νοτια που ειμαι εγω) εχει αρκετη διακυμανση ...πχ στην περιοχη μου το πιο φτηνο ειναι 0,657 μεση 0,736 και ανωτερη 0,877. Εταιρικο Avin με coral gas που εχω σχετικα διπλα μου ειναι 0,798.Οποτε η ερωτηση του 1 εκατομμυριου. Πας με το πιο φτηνο ή το (στα χαρτια) θεωρητικα καλυτερο / ελεγμενο. Προσωπικα θα ετεινα στο 2ο και ας εδινα 3-4 ευρω παραπάνω στο γεμισμα.
Απο την αλλη εφοσον δεν εχεις καποιο προβλημα με τα πιο φτηνα γιατι να τα δωσει εστω και αυτα.
αφηνω πολυ λιγο. γενικα το φθανω μεχρι 450 χλμ να εχω κανει σε αποσταση. βαζω η στην χαμοστέρνας η στο περιστερι σε δυο συγκεκριμενα που ειναι φθηνα
αυριο εχω σερβις το δευτερο που θα αλλαξουμε. τα φιλτρα του αερίου οποτε θα δουμε σε τι κατασταση ειναι.
@JIMKL 0
για πολη μιλαω προφανως
Οποτε αναμενουμε νεοτερα. Αν επιτρεπετε που το πας (εχω ακουσει καλα λογια για την ρενηλ). Επισης εχεις καποιο ενδεικτικό κοστος απο τα μεχρι στιγμης service Που εχεις κανει?
απο εκει που το πηρα. εχω κ εκπτωση προς το παρων γιατι ειναι καινουργιο. αργυρουπολη renault αντιπροσωπεια
Α μια χαρα απο σφακιανακη ..ειχες παρει απο αυτον επειδη ειχε το καλυτερο deal ή ετυχε?. Γενικα ψαχνομαι για να δω απο που θα το παρω (εφοσον το αποφασισω 100%) και ειναι και αυτος μεσα στους υποψηφιους (κυριώς γιατι ειναι διπλα μου).
ειχα παει στον κηφισο κ ηταν ενας τυπος εκει που βαριοταν κ μου ελεγε δεν θα το παραλαβεις ποτε. Πηγα μετα απο καμια βδομαδα σφακιανακη, βρηκα τον Ανδρεα και μου εδειξε την εκδοση Rive Gauche που ηταν limited edition και μ ειπε εχω κ το χρωμα που θες. Μου εδωσαν και καποια δωρα...τι αλλο θελεις? η διαφορα φανηκε αμεσως
Οποιος θελει κατι σε ρενω dacia σφακιανακης αργυρουπολη κ ζηταει τον ανδρεα!
-
100% αλήθεια @fentagin πηγα Κηφισό και με αποτρεψε να βάλω παραγγελία, απίστευτο υφακι!
Πήγα και σε άλλους (πουλάκι και ρενηλ) αλλά έκατσε η μπίλια στο Σφακιανάκη.
Γενικά καλή επιλογή έχει επιτόπου Service - φανοποιείο - αξεσουάρ.
Εγώ σκέψου μένω Νίκαια και πάω Αργυρούπολη για service, σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος
-
Τι σου είπε δηλαδή;
-
για τους άπιστους θωμαδες
-
Αν το παρω κανόνισε για ιδιαίτερα! Ωραίο και το full digital. Από την μετατροπή έχεις κάνα τριγμο? Γενικά σε αυτό το τομέα πως είναι το αμάξι?
-
Αν το παρω κανόνισε για ιδιαίτερα! Ωραίο και το full digital. Από την μετατροπή έχεις κάνα τριγμο? Γενικά σε αυτό το τομέα πως είναι το αμάξι?
οχι ρε τι τριγμούς. αλλαξα κ την multimedia εβαλα την 10αρα. απολυτως τιποτα. το 7.1 ειναι τελειο δεν εχω πεσει σε κινηση. γενικα το 8-9 στο καντραν ειμαι στην κινηση
-
Εγώ πάλι μην σου πω πόσα έκαψα εθνική... θα κλάψεις .
Στην επιστροφή είχε πολύ αέρα και πήγαινα 140 συνέχεια , δεν ξέρω αν έβγαλε 320χλμ με γεμάτο ρεζερβουαρ !!!
Βέβαια είχα μ/ο με διόδια και 2 στάσεις 108χαω !
Θα γεμίσω αύριο και θα σου πω ακριβώς αποτέλεσμα
-
Πηγα το Σαββατο και πηρα προσφορα απο Σφακιανακη (αργυρουπολη)
Captur 2024 facelift/ lpg/ techno/ blue iron + εξτρα το πακετο με την 10αρα οθονη/360 καμερα/αισθητηρες / google υπηρεσιες. (δυστηχως δεν δινουν το Safety pack με το bsm/την διασταυρουμενη κυκλοφορια κλπ στην ελλαδα...στο εξωτερικο υπαρχει κανονικα που κοιταζα σαν εξτρα και στο Lpg)
Συνολο με την εκπτωση των 1000 που τρεχει και με το κλειδι στο χερι 28277
Παραδοση μεσα στο Σεπτεμβριο
Τιμη μου ειπαν δεν κλειδωνει αλλα δεν νομιζουν να αλλαξει κατι
Για να το κλεισω μου ζητησαν 2500 ευρω προκαταβολη η οποια ειναι 100% επιστρεπτεα σε περιπτωση που αλλαξω γνωμη (πολλα μου φανηκαν).
Δεν μιλήσαμε για δωρα κλπ
Λογο τριτεκνιας μου βγαινει περι τα 25.000....
Εχω ψηθει πολυ και προσπαθω να βρω και καμια ενναλακτικη αλλα σε αυτα τα λεφτα τι υπάρχει ρε παιδια...αντε yaris cross? σε κοστος μετακινησης μονο αυτο το κοντραρει θεωρω.
Οποια αποψη καλοδεχούμενη! -
Σε καλύπτουν οι χώροι του με 3 παιδιά;
-
@dimsabas said in Renault Captur II:
Σε καλύπτουν οι χώροι του με 3 παιδιά;
Σωστη ερωτηση...σιγουρα δεν θα ειναι υπερανετα θεωρώ οτι οριακα θα ειμαστε οκ μεχρι να μεγαλωσουν και τα τρια. Λιγο στην μεσαια θεση θα ειναι κουραστικα πιστευω.
-
Γιατί δε κοίταγες και τη full hybrid έκδοση? 100hp φορτωμένο αμάξι με 5 άτομα μέσα θα ζορίζει λίγο.
-
Το Duster θα είναι πιο ευρύχωρο.
-
Γιατί δε κοίταγες και τη full hybrid έκδοση? 100hp φορτωμένο αμάξι με 5 άτομα μέσα θα ζορίζει λίγο.
Απο το ψαξιμο που εκανα...μακρια απο renault σε αυτο το κομματι. Μονο toyota θα πηγαινα σε hybrid. Το CHR-Corolla cross μου βγαινει περι τα 30-31K ...εκτος budget αρκετα (συν οτι αυτα τα 5000-6000 ευρω σημαινει τα καυσιμα για το captur ...για περιπου 90.000-100.000 χιλιομετρα!)
Και εγω το σκεφτομαι για τα 100 αλογα αλλα γενικα ειμαι ηπιος οδηγός. Δεν βαζουν φωτια στην ασφαλτο αλλα πιστεω οτι ανετα το κινουν το αμαξωμα.Δυστηχώς test drive αργει ...τελος Ιουλιου αρχες αυγουστου μου ειπαν θα εχουν αυτοκινητα μαλλον.
-
Το Duster θα είναι πιο ευρύχωρο.
Σωστος...δεν μου αρεσει καθολου σαν κοψια. Αν και θα παω να το δω και αυτο απο εβδομαδα ειπε θα το φερει ο ΣΦΑΚ.
-
Απο το ψαξιμο που εκανα...μακρια απο renault σε αυτο το κομματι.
Υπάρχει κάποιο θέμα με το full hybrid της Renault ? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι το Captur full hybrid (αλλα΄με προβληματίζει κυρίως η υψηλή τιμή οπότε σκέφτομαι και άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα )
-
Είναι πιο ωραίο στη γρήγορη οδήγηση. Αλλά δε δουλεύει τόσο βελούδινα όσο της Toyota. Και καίει και λίγο παραπάνω. Το έχω δοκιμάσει στο Juke.
https://cartalk.gr/nissan-juke-1-6-hybrid-145ps-a-t/Και στο Arkana.
-
Είναι πιο ωραίο στη γρήγορη οδήγηση. Αλλά δε δουλεύει τόσο βελούδινα όσο της Toyota. Και καίει και λίγο παραπάνω. Το έχω δοκιμάσει στο Juke.
https://cartalk.gr/nissan-juke-1-6-hybrid-145ps-a-t/Και στο Arkana.
Διαβάζω στο 1ο άρθρο:
"Γενικώς το Juke καίει περί το μισό με ένα λίτρο παραπάνω από τον βασιλιά της κατηγορίας, λέγε με Toyota Yaris Cross, αλλά αυτή είναι μια θυσία που κάνεις πολύ άνετα προκειμένου να απολαμβάνεις ένα πολύ πιο ευχάριστο όχημα με το πόδι στο πάτωμα. Και πράγματι, αυτό εδώ το Nissan έχει την καλύτερη απόκριση στο γκάζι που έχουμε συναντήσει σε full hybrid, τον λιγότερο εκνευριστικό ήχο όταν πιέζεται και σε συνδυασμό με το σφιχτό στήσιμο και το άμεσο κοφτερό τιμόνι, το απολαμβάνεις υπό πίεση περισσότερο από κάθε άλλο ανταγωνιστικό μοντέλο. Αναφερόμαστε στα full hybrid" -
Το θέμα είναι να αξιολογήσει κανείς πόσο σπορτίβικη οδήγηση θα κάνει με ένα full hybrid B-SUV και πόσο ταρίφικη. Έχω την αίσθηση ότι το 98% των αγοραστών της κατηγορίας εμπίπτουν στη δεύτερη περίπτωση. Στην οποία, το υβριδικό της Renault έχει τα θεματάκια του.
-
Πηγα το Σαββατο και πηρα προσφορα απο Σφακιανακη (αργυρουπολη)
Captur 2024 facelift/ lpg/ techno/ blue iron + εξτρα το πακετο με την 10αρα οθονη/360 καμερα/αισθητηρες / google υπηρεσιες. (δυστηχως δεν δινουν το Safety pack με το bsm/την διασταυρουμενη κυκλοφορια κλπ στην ελλαδα...στο εξωτερικο υπαρχει κανονικα που κοιταζα σαν εξτρα και στο Lpg)
Συνολο με την εκπτωση των 1000 που τρεχει και με το κλειδι στο χερι 28277
Παραδοση μεσα στο Σεπτεμβριο
Τιμη μου ειπαν δεν κλειδωνει αλλα δεν νομιζουν να αλλαξει κατι
Για να το κλεισω μου ζητησαν 2500 ευρω προκαταβολη η οποια ειναι 100% επιστρεπτεα σε περιπτωση που αλλαξω γνωμη (πολλα μου φανηκαν).
Δεν μιλήσαμε για δωρα κλπ
Λογο τριτεκνιας μου βγαινει περι τα 25.000....
Εχω ψηθει πολυ και προσπαθω να βρω και καμια ενναλακτικη αλλα σε αυτα τα λεφτα τι υπάρχει ρε παιδια...αντε yaris cross? σε κοστος μετακινησης μονο αυτο το κοντραρει θεωρω.
Οποια αποψη καλοδεχούμενη!αν σου βγαινει τοσο το μονο που θα πρεπει να σκεφτεις θα ειναι αν σου φθανει για 5 ατομα
ο χωρος. αλλιως αναγκαστικα πας για μεγαλυτερη κατηγορια. να σε βοηθησουν με feedback αυτοι που εχουν παιδια, γιατι με 3 δεν νομιζω να χώραςοι υπολοιποι π γραφετε τις γνωστες μαλακιες κ μας κανετε κ γελαμε
[mod] Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει. Δέχεστε παρατήρηση.
Renault Captur II