-
@cybernaut said in Renault Captur II:
@antonakis said in Renault Captur II:
Καιρό τώρα άνευ μαζούτ.
Ξέρουμε αν υπάρχει πλάνο να εισαχθεί ξανά;
Μόνο ως μεταχειρισμένο. Δεν παράγεται πια.
-
@yem said in Renault Captur II:
Στους καθρέπτες λείπει το μοτέρ ή μόνο η πλακέτα?
Δεν έχω ιδέα καθώς δεν ρώτησα, αρκέστηκα στο ότι μου είπαν ότι δεν υπάρχει πλέον αυτή η επιλογή και ότι θα μου κάνουν την ανάλογη έκπτωση.
Υποθέτω ότι αν λείπει το μοτέρ δεν γίνεται "αναβάθμιση" αργότερα, ενώ αν λείπει η πλακέτα μάλλον μπορεί να προστεθεί αργότερα, έτσι δεν είναι;
-
@cybernaut said in Renault Captur II:
Diesel γιοκ ;
Δεν υπήρχε αυτή η επιλογή.
Πλέον υπάρχει:
- Βενζίνη με 90 ίππους
- Βενζίνη + υγραέριο με 100 ίππους (αυτό διάλεξα λόγω 0 τελών κυκλοφορίας + ελεύθερη κυκλοφορία στο δακτύλιο)
- Mild Hybrid
- E-Tech Full Hybrid
- E-Tech Plug-In Hybrid
Τα hybrid είναι πανάκριβα για την τσέπη μου και έχουν μικρότερο χώρο αποσκευών.
Να δούμε τι λέει και το Austral που υποτίθεται ότι έρχεται Μάρτιο-Απρίλιο...
-
@creative said in Renault Captur II:
Δεν έχω ιδέα καθώς δεν ρώτησα, αρκέστηκα στο ότι μου είπαν ότι δεν υπάρχει πλέον αυτή η επιλογή και ότι θα μου κάνουν την ανάλογη έκπτωση.
Υποθέτω ότι αν λείπει το μοτέρ δεν γίνεται "αναβάθμιση" αργότερα, ενώ αν λείπει η πλακέτα μάλλον μπορεί να προστεθεί αργότερα, έτσι δεν είναι;
Ας το ξανακοιταξουν τον καθρέπτη!
Αν λείπει το μοτέρ τότε μένει ως έχει και σου κάνουν ή έκαναν κάποια έκπτωση, αν λείπει η πλακέτα θα σε φωνάξουν να την τοποθετήσουν και όλα Οκ -
Αν λείπει το μοτέρ τότε μένει ως έχει και σου κάνουν ή έκαναν κάποια έκπτωση, αν λείπει η πλακέτα θα σε φωνάξουν να την τοποθετήσουν και όλα ΟκΑν και ήδη μου έχουν κάνει έκπτωση για τη μη ύπαρξη των ηλεκτρικών καθρεπτών, νομίζω ότι δεν χάνω και τίποτα αν τους ρωτήσω.
Ευχαριστώ!
-
Αν λείπει το μοτέρ τότε μένει ως έχει και σου κάνουν ή έκαναν κάποια έκπτωση, αν λείπει η πλακέτα θα σε φωνάξουν να την τοποθετήσουν και όλα ΟκΑν και ήδη μου έχουν κάνει έκπτωση για τη μη ύπαρξη των ηλεκτρικών καθρεπτών, νομίζω ότι δεν χάνω και τίποτα αν τους ρωτήσω.
Ευχαριστώ!
Σε εχουν ενημερώσει πότε θα παραλαβεις?
-
Υπό φυσιολογικές συνθήκες την Παρασκευή.
-
Αν λείπει το μοτέρ τότε μένει ως έχει και σου κάνουν ή έκαναν κάποια έκπτωση, αν λείπει η πλακέτα θα σε φωνάξουν να την τοποθετήσουν και όλα ΟκΡώτησα και μου είπαν ότι δεν έχει την πλακέτα.
Δεν ξέρω αν θα μου πουν κάποια στιγμή στο μέλλον "έλα να την τοποθετήσουμε" διότι μου έχουν κάνει έκπτωση λόγω χειροκίνητων καθρεπτών.
Ομοίως και για το "αυτόματο φρενάρισμα".
Λέτε να είμαι τυχερός και να πέσω σε περίπτωση "το αφεντικό τρελλάθηκε" και να μου τα τοποθετήσουν αργότερα, ενώ δεν τα πλήρωσα; -
Αν λείπει το μοτέρ τότε μένει ως έχει και σου κάνουν ή έκαναν κάποια έκπτωση, αν λείπει η πλακέτα θα σε φωνάξουν να την τοποθετήσουν και όλα ΟκΡώτησα και μου είπαν ότι δεν έχει την πλακέτα.
Δεν ξέρω αν θα μου πουν κάποια στιγμή στο μέλλον "έλα να την τοποθετήσουμε" διότι μου έχουν κάνει έκπτωση λόγω χειροκίνητων καθρεπτών.
Ομοίως και για το "αυτόματο φρενάρισμα".
Λέτε να είμαι τυχερός και να πέσω σε περίπτωση "το αφεντικό τρελλάθηκε" και να μου τα τοποθετήσουν αργότερα, ενώ δεν τα πλήρωσα;Μακάρι..δεν έχει αυτόματο φρενάρισμα;
-
Αν δεν έχει την πλακέτα και έχει τα μοτέρ θα στο αλλάξουν δωρεάν , έτσι κάνουν βδομάδες τώρα .
Αν δεν έχει τα μοτέρ τότε και να θες να πληρώσεις δεν γίνεται.
Η έκπτωση γίνεται για την κάμερα συνήθως .
Ναι @dublin χωρίς αυτόματο φρενάρισμα , σφάλμα μεγάλο -
Αν δεν έχει την πλακέτα και έχει τα μοτέρ θα στο αλλάξουν δωρεάν , έτσι κάνουν βδομάδες τώρα .
Αν δεν έχει τα μοτέρ τότε και να θες να πληρώσεις δεν γίνεται.
Η έκπτωση γίνεται για την κάμερα συνήθως .
Ναι @dublin χωρίς αυτόματο φρενάρισμα , σφάλμα μεγάλοΝαι γαμωτι, είναι σημαντικό κάπως αυτό..
-
Τι διαφορά έχει η οδήγηση στις 3 επιλογές;
Μιλάω οδηγικά και φυσικά στην κατανάλωση.
Είναι αισθητή η διαφορά ή αμελητέα;;;;Εγώ παραλαμβάνω μέσα στον Φεβρουάριο και ομολογώ για το αυτόματο φρενάρισμα δεν το ήξερα. Είστε σίγουροι ότι δεν θα το έχει;;;
-
@akis3 said in Renault Captur II:
Τι διαφορά έχει η οδήγηση στις 3 επιλογές;
Μιλάω οδηγικά και φυσικά στην κατανάλωση.
Είναι αισθητή η διαφορά ή αμελητέα;;;;Εγώ παραλαμβάνω μέσα στον Φεβρουάριο και ομολογώ για το αυτόματο φρενάρισμα δεν το ήξερα. Είστε σίγουροι ότι δεν θα το έχει;;;
αναλογα τι εχεις παραγγειλει. Στην προσφορα που υπεγραψες το αναφερει? Στον φιλο @creative του το ειχαν πει απο την αρχη οτι δεν τα εχει....ηταν καποιες παραγγελιες μαιο-ιουλιο 2022 που δεν το ειχαν. Σε εμενα παραδειγμα που παραλαμβανω τον Φεβρουαριο 2023 το εχει
-
Χμμ, θα πρέπει να το δω.η έκδοση είναι η techno, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Εσύ που παραλαμβάνεις ίδιο μήνα πότε έκανες την παραγγελία; -
@akis3 said in Renault Captur II:
Χμμ, θα πρέπει να το δω.η έκδοση είναι η techno, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Εσύ που παραλαμβάνεις ίδιο μήνα πότε έκανες την παραγγελία;κατα μεγαλη πιθανοτητα το εχεις. Απλα εχεις χειροκινητα αναδιπλουμενους καθρεφτες.
Συνηθως αυτα που δεν ειχαν το radar με το αυτοματο φρεναρισμα ηταν καποια Dynamic (πρωην techno)
Εγω εκανα παραγγελια 15/7/22, ηταν να ερθει Δεκεμβριο 2022 και με πηγαν αρχες φεβρουαριου 2023 καπου εκει. Το αυτοκινητο βγηκε απο το εργοστασιο αρχες με μεσα Δεκεμβριου 2022
Αν εχεις το VIN Number κατεβασε το application της Renault και περασε το. Αν περασει και σου εμφανισει τις πληροφοριες του αυτοκινητου στο vehicle information οπως χρωμα, interior, upholstery και gearbox σημαινει οτι το αυτοκινητο βγηκε και ειναι ετοιμο και ειναι προς την χωρα παραδοσης. Αλλιως αν σου βγαζει error και δεν περναει, δεν εχει παραχθει ακομα
-
@fentaginz said in Renault Captur II:
το application της Renault
Ψαψαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχααχ
Χαχαχααχαχχαχαχααχαχαχαχαχ
Τσάμπα τα mb που πιάνει χώρο. Τελείως για τα μπάζα -
Για τους καθρέπτες μου το είχαν τονίσει. Εγώ έκανα παραγγελία αρχές Οκτωβρίου. Πέρασα από την αντιπροσωπεία προχτές και μου είπαν ότι έχει γίνει το αμάξι και περιμένουν 14/2 να έρθει τελωνείο. Vin number ρώτησα αλλά δεν μου είπε ο πωλητής
-
Με το καλό να παραλάβετε παιδιά! Ήταν μία από τις επιλογές μου ως παραδοσιακά ρενοφιλος αλλά δεν μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη στην εισαγωγική με χρόνους -τιμές κλπ και αλλαξοπίστησα.
Πάρα πολύ ωραίο συνολικά το captur και φινετσάτο! Με το LPG ιδανικό για την Ελλαδίτσα μας! Και σίγουρα όχι απλά ένα τετράτροχο οικονομίας όπως το YC.
-
Ωραίο το Captur όντως, εγώ είχα ξενερώσει πέρσυ με το κόψιμο του 1.3 μοτέρ.
Μα να το βάζει στα dacia και όχι εδώ. Κρίμα.
-
@antonakis said in Renault Captur II:
Ωραίο το Captur όντως, εγώ είχα ξενερώσει πέρσυ με το κόψιμο του 1.3 μοτέρ.
Μα να το βάζει στα dacia και όχι εδώ. Κρίμα.
Η εισαγωγική εδώ είναι λίγο τραγική. Νομίζω το 1.3 απλά δεν το κάνει εισαγωγή.
Renault Captur II