-
Σε όλα τα reviews γράφουν ότι από κοντά είναι ακόμη πιο όμορφο από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες. Για να δούμε.
Ο @rafi πέτυχε νταλίκα με Captur ii. Μάλλον για τις ανάγκες της παρουσίασης θα είναι.
Γιατί νομίζω οι πωλήσεις θα αρχίσουν προς Χριστούγεννα.
Η νταλίκα πιθανά τα φέρνει για το λόγο που λες samatistas,αλλά υποθέτω και για την παρουσίαση στην έκθεση αυτοκινήτου (9-17 Νοεμβρίου είναι φέτος).
-
Έτσι όπως έχουν σχεδιάσει τα φώτα μπροστά και πίσω μου, σε συνδυασμό με κανένα μεταλλικό χρώμα ασημί-γκρι, μου κάνει για πολύ φουτουριστικό σχέδιο! Και το C3 air είναι ιδιαίτερο αλλά όχι τόσο φουτουριστικό. Ας το πάρουν και για δοκιμές για να δούμε και πως πάει στον δρόμο και μετά βγάζουμε συμπεράσματα.
-
Η πανευρωπαική 29 & 30 Οκτωβρίου στην Αττική.
-
Λέτε να έχουμε και τιμές Ελλάδα μαζί;
-
-
Η έκδοση είναι η Initiale. Παραδοσιακά το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού της Renault.
-
Η έκδοση είναι η Initiale. Παραδοσιακά το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού της Renault.
Νόμιζα ότι η Dynamic ήταν η κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση...δεν τα πάω και πολύ καλά με τα Ρενώ! ¨Εχω μείνει στις εποχές του Clio Baccara....αχαχα!
-
Φανη, μαλλον θα εχει διπλοσυμπλεκτο.
Απλα πιστευω πως θα ειναι της gertag αλλα υγρου τυπου
-
To΄ξέρω Lap...η Ρενώ δυστυχώς έχει εγκαταλείψει τα καλά αυτόματα. Τι να κάνουμε, θα το υποστούμε και αυτό. Αλλά επειδή έτσι όπως θα το θέλω, μάλλον θα αγγίζει τις €30.000 (μην σου πώ ότι θα τις ξεπερνάει), δεν με πολυαπασχολεί...αχαχαχα!!
-
Από κάποια βίντεο που έχω δει, φαίνεται πως και αυτή η γενιά έχει ταμπούρα πίσω...
Ελπίζω να κάνω λάθος. Είναι απαράδεκτο κατ'εμέ να το φορτώνουν με όλες τις τεχνολογίες, συστήματα ασφαλείας, σωστά μοτέρ και να μη βάζουν δίσκους πίσω.
-
Επιβεβαιώνω και απορώ και εγώ ,τώρα το πήρα και χαμπάρι ενώ είχα ψηθεί αρκετά με το αμάξι και το περίμενα πως και πως όταν το είδα στα videos μεσα έξω...
μετά το 03.00 λεπτό φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν ταμπουρα πίσω και δεν νομίζω ότι σε κάποια πλούσια έκδοση θα έχουν την επιλογή των δίσκων πίσω...
Συγνώμη αλλά ποιος ο λόγους να το κάνουν αυτό ...τι γλιτώνουν από κόστος...έλεος , έχουμε τα νέα με την υποτιθέμενη νέα κλίμακα τελών ταξινόμησης που είναι μια από τα ίδια και ίσως και χειρότερη σε καποιες κλιμακες, έχουμε και αυτό με τα ταμπουρα τώρα για το captur πόσα να αντέξουμε και τι αυτοκίνητο πλέον να επιλέξουμε έχει γίνει τετραμελής η οικογένεια και είμαι ακόμη με το micra της συζύγου και γκρινιάζει για το πότε επιτέλους θα πάρω αμάξι να χωράμε όλοι και όλα...
-
Σίγουρα είναι απαράδεκτη η μη τοποθέτηση δίσκων πίσω, αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι ένα αυτοκίνητο δε θα φρενάρει σωστά με ταμπούρα. Απλά το έχουν παρακάνει κάποιοι με την περικοπή τεχνικού εξοπλισμού για να το αντισταθμίζουν με γκάτζετς κτλ...
Επίσης με χαλάει κάπως που δεν έχει 2ζωνικό κλιματισμό (όπως και στο νέο Κλιό), όταν σχεδόν όλος ο ανταγωνισμός το προσφέρει (από την άλλη, έχει αεραγωγούς για τους πίσω, σημαντικό).
-
Σιγουρα θα φρεναρει σωστα απλα ειναι το γμτ και το εχω διαβασει και σε αλλα σχολια σε σχετικα αρθρο...και δεν ξερω αν το κανουν για να αντισταθμιζουν με τα γκατζετ ; Tελος παντων αυτο με το 2 ζωνικο δε το ηξερα , ειναι σιγουρο ;; ενταξει λεπτομερεια να πεις ;; αλλα μαζευονται αρκετες..σιγουρα οι αεραγωγοι πισω ειναι πoλυ σημαντικο και το ειχα προσεξει και εγω και δε το βρισκεις σε πολλα μικρα της κατηγοριας του νομιζω το νεο pegeuot 2008 δε το εχει..απο την αλλη δεν εχει το τραπεζακι στο μεσαιo πισω καθισμα που θα επρεπε οπως και στο καπο δεν εχει πλεον τα αμορτισερ που ειχε το προηγουμενο μοντελο αλλα το κλασικο τροπο με το κονταρι...αλλα το ατιμο εχει απιστευτο boot space για την κατηγορια του που αντισταθμιζει αρκετα αρνητικα...Περιμενω να το δω αυτο οπως και το Kia X Ceed καπου χανει το ενα καπου κερδιζει το αλλο για να δω τι θα γινει με την νεα χρονια εκτος αν παω για αρκετα μεγαλυτερο σε χωρους και περιμενω πλεον το νεο Kuga.
-
Επειδή σε ένα από τα αυτοκίνητα της οικογένειας υπάρχει αμορτισέρ στο καπώ, ενώ στην αρχή μου άρεσε ως ιδέα, να έχεις υπόψιν ότι με τον καιρό χάνει την αντοχή του, φυσιολογικά ίσως, με αποτέλεσμα μια μέρα με αέρα να φάω καπώ στην άμυαλή μου κεφαλή (ευτυχώς δεν έπεσε απότομα, είχε και εσωτερική επένδυση το καπώ...). Βέργα και πάλι βέργα, ως παθών...
Το νέο Captur, πάντως, πέρα από αυτά τα όχι και τόσο ουσιώδη που μας χαλάνε, δείχνει μια πολύ ολοκληρωμένη και all-around επιλογή. Πολύ κοντά του θα έβαζα και το νεοαφιχθέν Skoda Kamiq (που δε νομίζω πως έχει αυτά τα αρνητικά του Captur).
-
Και το skoda kamiq ναι ειναι αρκετα καλο σε χωρους ειδικα για επιβατες πισω με 2.65 μεταξονιο και σιγουρα τιμολογιακα ακομη και με extra πλουσιο εξοπλισμο αντιστοιχο του Captur θα ειναι φτηνοτερο , με χαλαει το μικρο πορτπαγκαζ για το μηκος του, σχετικο ειναι αυτο, στα 400lt αλλα συγκεκριμενα η μη δυνατοτητα συρομενων καθισματων που θα του εδιναν περισσοτερο χωρο καθως και η μη υπαρξη ηλεκτρικου χειροφρενου....λεπτομερειες παλι: αλλα ο ανταγωνισμος τις παρεχει οπως ισως να μην παρεχει καποια που παρεχει το Kamiq...τελος παντων οπως ειπα σ αυτην την κατηγορια καπου κερδιζει το ενα καπου χανει το αλλο και δεν μπορεις να εχεις ολες τις λεπτομερειες...
-
Ας γράψω και εγώ μια άποψη...έτσι για να κάνουμε δίάλογο.
-
Τα ταμπούρα δεν ενοχλούν σε κάτι. Δεν είναι ωραία, αλλά πρακτικά δεν επηρρεάζουν το φρενάρισμα, παρά μόνο ίσως σε παρατεταμένη κατάβαση. Ποιο ενοχλητική (και επηρρεάζει και περισσότερο) είναι η τοποθέτηση ημιάκαμπτου σε τόσα πολλά αυτοκίμητα, παρά η τοποθέτηση ταμπούρων.
-
Ο διζωνικός κλιματισμός (τον είχα σε αρκετά αυτοκίνητα, ακόμα έχω) για εμένα είναι από τα πιο άχρηστα στοιεία εξοπλισμού. Οδηγώ 26 χρόνια, τα τελευταία 15 έχω αυτοκίνητο με διζωνικό κλιματισμό και **ούτε μια φορά **δεν τον έχω χρησιμοποιήσει. Πάντα έχω ίδια θερμοκρασία δεξιά αριστέρα. Βασικά 1 φορά το χρησιμοποίησα για να δω πως δουλεύει, ήταν μια μπούρδα (αφού ο αέρας δεν διαχωρίζεται) και έκτοτε ποτέ.
-
-
Ακριβώς. Για το λόγο αυτό, καλύτερα να τα δεις από κοντά, να μπεις μέσα, να τα οδηγήσεις και να προτιμήσεις αυτό που σου κάνει 'κλικ', όπως λένε και στο χωρίο μου...
Σίγουρα, πάντως, είναι εξαιρετικά όλα όσα ανέφερες, σε κάθε περίπτωση κερδισμένος θα είσαι.
-
Φάνη, συμφωνώ μαζί σου σε όλα, δεν είναι και τόσο σημαντικά, όσο πχ η ύπαρξη ημιάκαμπτου (κι αυτό πάλι παίζεται).
-
Σημερινές πληροφορίες. Οριακά θα το προλάβει το 2019 το νέο Captur στην Ελλάδα.
Αυτές τις μέρες γεμίζουν οι εκθέσεις με Clio 5, όπως έγραψα και στο σχετικό νήμα.
-
και εγω πιστευα οτι εστω και οριακα οι δισκοι πισω δινουν ενα καλυτερο αποτελεσμα στο φρεναρισμα τωρα για τον ημιακαμπτο τι να πουμε εδω και το VWgroup που ειχε τους πολλαπ΄λους στις εκδοσεις των 1.5 και το ειχα και εγω στο golfaki του 2007 πλεον το εκοψε για τους γνωστους λογους της τσιπιας και μονο ημιακαμπτος πλεον στις περισσοτερες εκδοσεις.
Συμφωνω και εγω ο διζωνικος ειναι αχρειαστος και εγω που τον ειχα αναθεμα αν τον χρησιμοποιησα λες και ο συνοδηγος χωριζεται με τζαμι ...αντιθετα τους αεραγωγους πισω τους θεωρω πολυ χρησιμους ειδικα για το καλοκαιρι ετσι ωστε να διαχεεται ο αερας καλυτερα και στους πισω....
Οπως φιλε Fani σχετικα και με ενα σχολιο που εκανες παραπανω οτι η εκδοση που θα ηθελες θα εφτανε και θα ξεπερνουσε τα 30.000 , θα τα εδινες πραγματι αυτα τα λεφτα εφοσον ξερεις οτι εχει ταμπουρα εν ετη 2020 , δεν θα σε χαλαγε λιγουλακι...
Renault Captur II