-
Τόσο είχε το Αρκανα evolution μετά το facelift.
-
Πάντως και μια προωθητική που υπήρχε τον Σεπτέμβριο, οι τιμές για Καπτούρ και Αρκάνα ήταν αυτές πάνω κάτω, για το Κλιό δεν ξέρω γιατί δνε το είχα κοιτάξει τότε.
Με αυτή την προσφορά το Κλιό LPG πόσο βγαίνει ξέρει κανείς; Γιατί αρχική 15800 γενικά ακούγετια αρκετά ενδιαφέρον, έχω και γνωστούς που ψάχνουν τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητο.
-
@kger said in Renault Captur II:
Με αυτή την προσφορά το Κλιό LPG πόσο βγαίνει ξέρει κανείς; Γιατί αρχική 15800 γενικά ακούγετια αρκετά ενδιαφέρον, έχω και γνωστούς που ψάχνουν τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητο.
15800 για το μικρο ατμοσφαιρικό μοτέρ με τα 65 άλογα.
-
@creative said in Renault Captur II:
Η Renault έχει βγάλει διαφημίσεις για τιμές black friday σε Clio (από 15.980), Captur (από 22.950), Arkana (από 26.900) και το ηλεκτρικό Renault Megane E-Tech (από 27.900), οπότε αν έχετε κάποιον που σκέφτεται αγορά νέου οχήματος τον ενημερώνετε για τις επιπλέον επιλογές που έχει, αν ενδιαφέρεται.
Για το Captur full hybrid "συνολικό όφελος για τον πελάτη που ανέρχεται έως τα €2.250€."
Όμως υπήρχε ήδη έκπτωση 2000€ .... άρα είναι περισσότερο marketing ....
-
@antonakis said in Renault Captur II:
ναι το φαντάστηκα αυτό, για αυτό ρώτησα αν κάποιος ξέρει το LPG πόσο πάει.
-
Δώσε άλλα 6k και είσαι μέσα.
-
@antonakis said in Renault Captur II:
ναι το φαντάστηκα αυτό, για αυτό ρώτησα αν κάποιος ξέρει το LPG πόσο πάει.
Ο επίσημος τιμοκατάλογος αναφέρει προτεινόμενη λιανική τιμή 21.870, 22.770 και 23.680 για τις εκδόσεις Evolution, Evolution Plus και Techno αντίστοιχα, οπότε υποθέτω αν επισκεφτείτε κάποια αντιπροσωπεία θα σας ενημερώσουν και για τις τελικές τιμές μετά την έκπτωση της διαφήμισης έχοντας υπόψιν σας πάντα ότι πρόκειται για ετοιμοπαράδοτα οχήματα με ό,τι και να σημαίνει αυτό σε επίπεδο επιπλέον εξοπλισμού που πιθανόν να θέλετε να προσθέσετε.
Αν ρωτήσετε αντιπροσωπεία κάντε μια ενημέρωση και εδώ.
Ευχαριστώ.
Renault Captur II