-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Τώρα αν κάποιος που έχει λέξους εκτός εγγύησης και μένει επαρχία πηγαίνει στην τογιότα , αυτό είναι άλλο θέμα .Όλα είναι συνάρτηση του πόσο αισθάνεσαι ότι σε ενοχλεί να κάτσει κάποιος άλλος στο αμάξι σου ...
Τότε σημαίνει ότι δεν πας το αμάξι σου σε πάρκινγκ , σε συνεργείο κλπ .
Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί ποιος θα κάτσει στο κάθισμα μου , όπως τον γάτο για παράδειγμα...
Βασίλη, επιμένεις να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα...
Κατ ' αρχάς το θέμα δεν είναι για την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, όπου το περιορισμένο δίκτυο απλώς σε κάποιους δημιουργεί μια μικρή δυσκολία σε χρόνο, αλλά στην επαρχία. Εκεί ο πελάτης της Lexus έχει την επιλογή της Toyota, ενώ της DS δεν έχει την επιλογή της Citroen.
Όσο για τον αν σε ενοχλεί ή όχι το να μετακινήσει κάποιος το αμάξι σου, καμία σχέση δεν έχουν τα 50 μέτρα μετακίνησης του παρκαδόρου ή του συνεργείου με τα 500-600 Km στην εθνική που θα κάνει ο υπάλληλος της DS με το αυτοκίνητο του Θρακιώτη π. χ. για να επισκεφθεί το σέρβις στη Θεσσαλονίκη.
Και βεβαίως δεν έχεις απαντήσει στα άλλα ερωτήματα που μπαίνουν : Το κόστος αυτών των χιλιομέτρων (σε καύσιμο, διόδια, αναλογία συντήρησης και απαξίωσης) ποιος θα το επωμισθεί; Σε περίπτωση ατυχήματος ο κάτοχος πως θα καλυφθεί και αποζημιωθεί; Πιθανές κλήσεις από ραντάρ ή λοιπές παραβάσεις, πόσο τρέξιμο θα θέλουν από τον κάτοχο για να αποδείξει ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος;
Γι' αυτό επιμένω ότι πρόκειται για τρομερά δυσλειτουργικό πλάνο, που θα αποδειχθεί καταστροφικό για τις πωλήσεις της DS, αν δεν αλλάξει.
-
Όχι ότι θα γέμιζε από Ντι Ες ο Έβρος, απλώς τώρα δε θα πουληθεί ούτε το ένα κομμάτι που θα πουλιόταν διαφορετικά.
-
Υπάρχει και η περίπτωση να μην ενδιαφέρεται ο εισαγωγέας για τις πωλήσεις στην επαρχία ή να έχει κάνει κάποια έρευνα (λέμε τώρα....) και να έχει ληφθεί η απόφαση ότι επιλέγουν να χάσουν πωλήσεις στην επαρχία αλλά να κερδίσουν την premium εικόνα στις 2 μεγάλες πόλεις. Όλα είναι θέμα επιλογών, τιμήματος και αποτελέσματος.
Εάν έμενα επαρχία, προφανώς δεν θα αγόραζα DS. Στην Αθήνα, δεν με απασχολεί που είναι το service...και την BMW την πήγαινα Λ. Συγγρού και μένω Βόρεια, δεν με ενοχλούσε, απλά φρόντιζα πάντα να έχω αυτοκίνητο αντικατάστασης.
-
Ξαναλέω ότι έχοντας καθημερινή επαφή με επί 5ετία κάτοχο λέξους 450 Η και επειδή ψάξαμε να πάρει άλλος κολλητός το λέξους το τζίπ δεκαετίας , φίλος του πρώτου , από τις μεγαλύτερες τογιότα είπε ότι λέξους ΔΕΝ φτιάχνει γιατί του απαγορεύεται .
Τέλος .Αν έχετε κάποιο στοιχείο ότι η τογιότα Ιωαννίνων ή Πάτρας ή Λάρισας φτιάχνει ΕΠΙΣΗΜΑ και με εγγύηση λέξους να μου το πείτε .
-
Εντάξει έχει και η λεξους το ιδιο θέμα, λίγη ανακούφιση θα μου έδινε αυτό αν πήγαινα να πάρω το DS.
-
Η toyota στη πολη μου παντως μια χαρα το φτιαχνει το λεξους....οπως και οι περισσοτερες αντιπροσωπειες π ξερω δλδ...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις ενημερώθηκα από φίλο που δουλεύει στο Group της Toyota Hellas ότι τα Lexus κάνουν σέρβις στο επίσημο δίκτυο της Toyota.
Case closed!
-
Θα βρεθώ για καφέ τώρα με τον φίλο που είχε το 450 και θα μάθω .
-
Λοιπόν δεν επιτρέπεται στην τογιότα να κάνει σέρβις στην λέξους .
-
Μπορει αλλα εχω κανει καμμια 10αρια σερβις στο rx στη τογιοτα σιγουρα...
-
Επίσημα , κατά την διάρκεια της εγγύησης ? Η μετά που πας και στο μαγαζάκι της γωνίας άμα θέλεις ?
-
Ναι προφανως αλλα η εγγυηση δε χρειαστηκε για τπτ αρα δε εμαθα τι θα γινοταν...
-
Εμένα πάντως ο φίλος μου , πήγαινε σε μαγαζί που έχει 'γρήγορος' αντιπρόσωπος τογιότα , που τον άφηνε η λέξους να κάνει σέρβις , χρησιμοποιώντας ειδικευμένους τεχνικούς και μετά του είπε ότι δεν μπορεί να κάνει , γιατί άλλαξε η πολιτική και έτσι πήγε στον Σταυρό στο επίσημο .
Το ερώτημα είναι τι ισχύει ΕΠΙΣΗΜΑ σήμερα για όποιον αγοράσει ένα καινούργιο λέξους και για όσο είναι στην εγγύηση .
Πάει σε τογιότα ή μόνο σε λέξους ? -
Εμένα πάντως ο φίλος μου , πήγαινε σε μαγαζί που έχει 'γρήγορος' αντιπρόσωπος τογιότα , που τον άφηνε η λέξους να κάνει σέρβις , χρησιμοποιώντας ειδικευμένους τεχνικούς και μετά του είπε ότι δεν μπορεί να κάνει , γιατί άλλαξε η πολιτική και έτσι πήγε στον Σταυρό στο επίσημο .Το ερώτημα είναι τι ισχύει ΕΠΙΣΗΜΑ σήμερα για όποιον αγοράσει ένα καινούργιο λέξους και για όσο είναι στην εγγύηση .
Πάει σε τογιότα ή μόνο σε λέξους ?Στο Σταυρό, αν θυμάμαι καλά είναι TOYOTA Polis.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Στο Σταυρό, αν θυμάμαι καλά είναι TOYOTA Polis.
Έχει και συνεργείο Lexus επίσημο.
https://www.lexus.gr/find-a-retailer/lexus-gerakas/# -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Στο Σταυρό, αν θυμάμαι καλά είναι TOYOTA Polis.
Έχει και συνεργείο Lexus επίσημο.
https://www.lexus.gr/find-a-retailer/lexus-gerakas/#Όντως!
-
Είχα πάει μαζί του . Είναι ημιυπόγειο αλλά πολύ μεγάλο και με κυριλέ χώρο αναμονής...
-
Το ερώτημα είναι τι ισχύει ΕΠΙΣΗΜΑ σήμερα για όποιον αγοράσει ένα καινούργιο λέξους και για όσο είναι στην εγγύηση .
Πάει σε τογιότα ή μόνο σε λέξους ?Επίσημη απάντηση υπάρχει στην σελίδα τους.
3 κάθετες μονάδες οι οποίες 2 στην Αθήνα και 1 στην Θεσσαλονίκη. Πουθενά αλλού.Εδώ πάνω πάντως έχω δει Lexus και σε άλλη αντιπροσωπία την Toyota. Τους είχα ρωτήσει δε για την περίπτωση του CT200h που μου άρεσε πολύ και μου είχαν πει ότι πολλοί ιδιοκτήτες τους τα φέρνουν και παρέχουν κανονικά εγγυήσεις, ανταλλακτικά κλπ.
-
Ο Έλληνας θέλει.... τον Γερμανό του. Καλώς ή κακώς έτσι είναι. Το 3008 τα έχει πάει πολύ καλά αλλά έχω την εντύπωση ότι η πλειοψηφία αυτών που βλέπω στο δρόμο ότι είναι με leasing. Είναι θέμα καχυποψίας λόγω των βλαβών του προηγούμενου, είναι απροθυμία να μπει το χέρι στην τσέπη σε πόσα 30+ k όταν πρόκειται για γαλλικό αυτοκίνητο; Δεν ξέρω. Ίσως να κάνω κάτι λάθος.
Ακόμα και αυτοί που θα ήθελαν να αγοράσουν γαλλικό, ίσως διστάζουν σκεπτόμενοι ότι όταν έρθει η ώρα της πώλησης, το γερμανικό θα φύγει πιο εύκολα.Μιας κ μιλάμε για γερμανικό σε αυτή την κατηγορία δεν υπάρχουν κ πολλά ... Εγώ προσωπικά μόνο το tiguan 1.5-150dsg μπορώ να σκεφτώ με ανάλογα έξτρα
ΝΕΟ DS7-CROSSBACK