-
Η όγδοη γενιά του VW Golf, που η παραγωγή της θα ξεκινήσει σε λιγότερο από 11 μήνες, θα διαθέτει τεχνολογίες που θα δίνουν έμφαση στην οικονομία καυσίμου, την συνδεσιμότητα, την δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης και την συνολική ποιότητα λειτουργίας και κατασκευής. Η εξωτερική σχεδίαση της νέας γενιάς του VW Golf θα αποτελεί μια φυσική εξέλιξη της υπάρχουσας και θα συνεχίσει να έχει ευμεγέθεις πίσω κολόνες. Το μπροστινό μέρος θα είναι πιο αιχμηρό και θα δανείζεται ορισμένα χαρακτηριστικά από το αδελφό Polo, ενώ η έκδοση επιδόσεων GTI θα ξεχωρίζει από τους διαφοροποιημένους προφυλακτήρες με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα. Επιπλέον, η VW θα τονίσει ακόμα πιο πολύ τους θόλους του νέου Golf για πιο επιβλητική στάση. Το νέο Golf θα χτιστεί πάνω σε μια αναβαθμισμένη εκδοχή της πλατφόρμας MQB και χάρη στη χρήση περισσότερων ελαφριών υλικών, αναμένεται μια μείωση του συνολικού βάρους κατά 50 kg. Επιπλέον, οι αλλαγές στον τρόπο συγκόλλησης θα διευκολύνουν την παραγωγή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η γκάμα αμαξωμάτων του Golf MK8 θα απλουστευθεί, με την 3θυρη και την station wagon έκδοση να βλέπουν από μακριά την πόρτα των αποδυτηρίων. Αυτό συμβαίνει γιατί αρκετοί πελάτες έχουν αλλάξει κατηγορία και έχουν «μετακομίσει» στα crossover και SUV. Ακόμα, σύμφωνα με την Volkswagen, το νέο Golf θέλει να παίξει τον ρόλο του νέου αυτοκινήτου για αυτούς που θέλουν να κάνουν downsizing από τις πολυτελείς κατηγορίες, προσφέροντας πλούσιους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά και κορυφαία οικονομία καυσίμου. Η γκάμα κινητήρων βενζίνης του νέου Golf MK8 θα «εξηλεκτριστεί» και θα διαθέτει mild hybrid συστήματα 12V για τις βασικές και μεσαίες εκδόσεις ισχύος, και 48V για τις GTI και R. Οι εκδόσεις 1.0 TSI, 1.5 TSI και 2.0 TSI θα παραμείνουν στη γκάμα, ενώ η πετρελαιοκίνητη θα αποκτήσει τον καινούριο 1.5 TDI που θα διαθέτει και 12βολτο mild hybrid σύστημα κίνησης. Στην κορυφή των πετρελαιοκίνητων επιλογών θα βρίσκεται ο αναβαθμισμένος 2.0 TDI με αρκετές αλλαγές στην απόδοση και την κατασκευή. Τέλος, θα υπάρξει και έκδοση που θα καταναλώνει φυσικό αέριο, αλλά όχι ηλεκτρική, μιας και η ώρα των ηλεκτρικών μοντέλων I.D. θα έχει πλησιάσει αρκετά. Πηγή
-
Η όγδοη γενιά του VW Golf, που η παραγωγή της θα ξεκινήσει σε λιγότερο από 11 μήνες, θα διαθέτει τεχνολογίες που θα δίνουν έμφαση στην οικονομία καυσίμου, την συνδεσιμότητα, την δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης και την συνολική ποιότητα λειτουργίας και κατασκευής. Η εξωτερική σχεδίαση της νέας γενιάς του VW Golf θα αποτελεί μια φυσική εξέλιξη της υπάρχουσας και θα συνεχίσει να έχει ευμεγέθεις πίσω κολόνες. Το μπροστινό μέρος θα είναι πιο αιχμηρό και θα δανείζεται ορισμένα χαρακτηριστικά από το αδελφό Polo, ενώ η έκδοση επιδόσεων GTI θα ξεχωρίζει από τους διαφοροποιημένους προφυλακτήρες με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα. Επιπλέον, η VW θα τονίσει ακόμα πιο πολύ τους θόλους του νέου Golf για πιο επιβλητική στάση. Το νέο Golf θα χτιστεί πάνω σε μια αναβαθμισμένη εκδοχή της πλατφόρμας MQB και χάρη στη χρήση περισσότερων ελαφριών υλικών, αναμένεται μια μείωση του συνολικού βάρους κατά 50 kg. Επιπλέον, οι αλλαγές στον τρόπο συγκόλλησης θα διευκολύνουν την παραγωγή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η γκάμα αμαξωμάτων του Golf MK8 θα απλουστευθεί, με την 3θυρη και την station wagon έκδοση να βλέπουν από μακριά την πόρτα των αποδυτηρίων. Αυτό συμβαίνει γιατί αρκετοί πελάτες έχουν αλλάξει κατηγορία και έχουν «μετακομίσει» στα crossover και SUV. Ακόμα, σύμφωνα με την Volkswagen, το νέο Golf θέλει να παίξει τον ρόλο του νέου αυτοκινήτου για αυτούς που θέλουν να κάνουν downsizing από τις πολυτελείς κατηγορίες, προσφέροντας πλούσιους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά και κορυφαία οικονομία καυσίμου. Η γκάμα κινητήρων βενζίνης του νέου Golf MK8 θα «εξηλεκτριστεί» και θα διαθέτει mild hybrid συστήματα 12V για τις βασικές και μεσαίες εκδόσεις ισχύος, και 48V για τις GTI και R. Οι εκδόσεις 1.0 TSI, 1.5 TSI και 2.0 TSI θα παραμείνουν στη γκάμα, ενώ η πετρελαιοκίνητη θα αποκτήσει τον καινούριο 1.5 TDI που θα διαθέτει και 12βολτο mild hybrid σύστημα κίνησης. Στην κορυφή των πετρελαιοκίνητων επιλογών θα βρίσκεται ο αναβαθμισμένος 2.0 TDI με αρκετές αλλαγές στην απόδοση και την κατασκευή. Τέλος, θα υπάρξει και έκδοση που θα καταναλώνει φυσικό αέριο, αλλά όχι ηλεκτρική, μιας και η ώρα των ηλεκτρικών μοντέλων I.D. θα έχει πλησιάσει αρκετά. Πηγή
-
*Η όγδοη γενιά του VW Golf, που η παραγωγή της θα ξεκινήσει σε λιγότερο από 11 μήνες, θα διαθέτει τεχνολογίες που θα δίνουν έμφαση στην οικονομία καυσίμου, την συνδεσιμότητα, την δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης και την συνολική ποιότητα λειτουργίας και κατασκευής.
Η εξωτερική σχεδίαση της νέας γενιάς του VW Golf θα αποτελεί μια φυσική εξέλιξη της υπάρχουσας και θα συνεχίσει να έχει ευμεγέθεις πίσω κολόνες. Το μπροστινό μέρος θα είναι πιο αιχμηρό και θα δανείζεται ορισμένα χαρακτηριστικά από το αδελφό Polo, ενώ η έκδοση επιδόσεων GTI θα ξεχωρίζει από τους διαφοροποιημένους προφυλακτήρες με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα. Επιπλέον, η VW θα τονίσει ακόμα πιο πολύ τους θόλους του νέου Golf για πιο επιβλητική στάση.
Το νέο Golf θα χτιστεί πάνω σε μια αναβαθμισμένη εκδοχή της πλατφόρμας MQB και χάρη στη χρήση περισσότερων ελαφριών υλικών, αναμένεται μια μείωση του συνολικού βάρους κατά 50 kg. Επιπλέον, οι αλλαγές στον τρόπο συγκόλλησης θα διευκολύνουν την παραγωγή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Η γκάμα αμαξωμάτων του Golf MK8 θα απλουστευθεί, με την 3θυρη και την station wagon έκδοση να βλέπουν από μακριά την πόρτα των αποδυτηρίων. Αυτό συμβαίνει γιατί αρκετοί πελάτες έχουν αλλάξει κατηγορία και έχουν «μετακομίσει» στα crossover και SUV.
Ακόμα, σύμφωνα με την Volkswagen, το νέο Golf θέλει να παίξει τον ρόλο του νέου αυτοκινήτου για αυτούς που θέλουν να κάνουν downsizing από τις πολυτελείς κατηγορίες, προσφέροντας πλούσιους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά και κορυφαία οικονομία καυσίμου.
Η γκάμα κινητήρων βενζίνης του νέου Golf MK8 θα «εξηλεκτριστεί» και θα διαθέτει mild hybrid συστήματα 12V για τις βασικές και μεσαίες εκδόσεις ισχύος, και 48V για τις GTI και R. Οι εκδόσεις 1.0 TSI, 1.5 TSI και 2.0 TSI θα παραμείνουν στη γκάμα, ενώ η πετρελαιοκίνητη θα αποκτήσει τον καινούριο 1.5 TDI που θα διαθέτει και 12βολτο mild hybrid σύστημα κίνησης. Στην κορυφή των πετρελαιοκίνητων επιλογών θα βρίσκεται ο αναβαθμισμένος 2.0 TDI με αρκετές αλλαγές στην απόδοση και την κατασκευή. Τέλος, θα υπάρξει και έκδοση που θα καταναλώνει φυσικό αέριο, αλλά όχι ηλεκτρική, μιας και η ώρα των ηλεκτρικών μοντέλων I.D. θα έχει πλησιάσει αρκετά.*
-
Α ρε γκολφαρα πάλι θ αρρωστήσουμε
Sent from my iPad using Tapatalk
-
'ΕΥΜΕΓΕΘΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΟΛΩΝΕΣ'
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Ακόμα, σύμφωνα με την Volkswagen, το νέο Golf θέλει να παίξει τον ρόλο του νέου αυτοκινήτου για αυτούς που θέλουν να κάνουν downsizing από τις πολυτελείς κατηγορίες, προσφέροντας πλούσιους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά και κορυφαία οικονομία καυσίμου.
Είμαι πολύ περίεργος να το δω αυτό. Το ΜΚ 7.5 μου άρεσε πολύ, θέλω να δω και λιγότερους ρύπους και κατανάλωση στο 8. Έχει ακουστεί ότι πολύ πιθανόν να γίνει μια 'έκπτωση' στην ιπποδύναμη.
-
Λεπτομερεια σημαντικη. Τα 50 κιλα μονο απο την πλατφορμα και τα υλικα κατασκευης και οχι και απο αλλους τομεις ειναι αθλος.
Ολοι οι κατασκευαστες μειωνουν σε αυτον τον τομεα περι τα 10 με 25 κιλα. Τα 50 ειναι παρα πολλα και αν ειναι αληθεια τοτε εχουμε σχεδον μια ολοκαινουργια πλατφορμα.
-
Aν δεν έχουν μειωθεί οι διαστάσεις, είναι πολύ σοβαρό νούμερο. Αν έχουν επαυξηθεί δε, τότε είναι ρεκόρ.
-
Τώρα που ξαναδιαβάζω το άρθρο παρατήρησα που γράφει πως και τα station μετά τα 3θυρα πέφτουν θύματα της δημοφιλίας των SUV και είναι λογικό.
(Ρίσκο τελικά το proceed της Kia αλλά εμένα μου αρέσουν πολύ αυτά τα σχήματα και εύχομαι να πετύχει)Ως προς το Golf , αν όντως ισχύει η μείωση βάρους τότε σε συνδυασμό με τα mild hybrid συστήματα θα είναι καλά τα αποτελέσματα σε CO2 και κατανάλωση.
Ένας 1.5 με 150 άλογα και 1.5 TDI με 120 με τα παραπάνω συστήματα θα είναι κορυφαίες επιλογές.Σε ότι αφορά την ποιότητα υλικών εσωτερικά ελπίζω να μην κάνουν το ίδιο λάθος με το Troc , είναι σημείο αναφοράς σε αυτό το Golf σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και πρέπει σίγουρα να κάνουν κάτι πολύ καλό με την σχεδίαση του ταμπλώ σαν δείγμα της νέας γενιάς σχεδίασης των VW εσωτερικά , η Peugeot έχει πάρει τα σωβρακα όλων στο θέμα αυτό και θα συνεχίσει σίγουρα και στο 308 η τάση αυτή.
Ως προς την εξωτερική σχεδίαση ελπίζω να τολμήσουν λιγάκι και να είναι αρκετά πιο δυναμικό χωρίς να ξεφεύγει παράλληλα από το κλασσικό σχέδιο του και τις γραμμές που το καθιστούν αναγνωρίσιμο.
Ελπίζω δηλαδή το VIII να είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό όπως το V , αλλά δυστυχώς δεν έχει ανταγωνισμό ρε γμτ να τους κουνήσει λίγο στην VW.
Εκείνο το focus καλό μηχανικά αλλά ρε παιδιά το είδα στο δρόμο και δεν ήξερα τι είναι, από πλάγια σαν παλιός άσσος ,από πίσω σαν fiat , από μπροστά σαν χάνος με ανοιχτό στόμα...
Το ceed ωραιο αλλά γλυκαναλατο.
Το Mégane και αυτό ωραίο αλλά δεν έχει κάτι πολύ ξεχωριστό.
Το civic πολύ καλό αλλά πολύ καγκουρο-αντρικο και πέφτει παντόφλα.
Μόνο στο επόμενο 308 ελπίζω που σίγουρα θα ξεχωρίζει σχεδιαστικά εξωτερικά και εσωτερικά.
(Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει εδώ στην... απολυτη απουσία μιας νέας Giulietta , φανταστείτε ένα hatchback με στοιχεία σχεδιασμού της Giulia μέσα έξω...Θα ήταν σαν την απόλυτη κίνηση ανδρισμου με τα χέρια ενωμένα προς τα κάτω ... Τι θες αγάπη μου να πάρουμε αφού βάζεις τα μισά λεφτά γιατί είσαι ανεξάρτητη και δυναμική και βγάζεις περισσότερα από εμενα , QQ , Tiguan , 500X , το Mini μωράκι μου σου αρέσει πολύ;;;;; Ξέρεις τι θα πάρεις ;;; Τα @@@@ μου θα πάρεις, υπάρχει η Giulietta !!!! )Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Δηλαδή το Focus, το Ceed και το Megane είναι λίγα σαν ανταγωνισμός για το καινούριο Golf, επειδή δεν τα βρίσκεις και κάτι ιδιαίτερο αισθητικά.
Ενώ φαντάζομαι ότι το υπάρχον Golf σε έχει μαγέψει με το δυναμικό design και την αρμονία των γραμμών του. Και ως εκ τούτου προεξοφλείς και την δυναμική γραμμή του νέου Golf!
Εν ολίγοις αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν θέλεις να κρίνεις τον ανταγωνισμό, αλλά και το νέο Golf, κρίνε με βάση κάτι ουσιαστικό, δηλαδή τα μηχανικά μέρη και την απόδοση στο δρόμο. Μην κρίνεις με βάση την αισθητική, που τελικά είναι κάτι τελείως υποκειμενικό!
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Τώρα που ξαναδιαβάζω το άρθρο παρατήρησα που γράφει πως και τα station μετά τα 3θυρα πέφτουν θύματα της δημοφιλίας των SUV και είναι λογικό.
(Ρίσκο τελικά το proceed της Kia αλλά εμένα μου αρέσουν πολύ αυτά τα σχήματα και εύχομαι να πετύχει)Ως προς το Golf , αν όντως ισχύει η μείωση βάρους τότε σε συνδυασμό με τα mild hybrid συστήματα θα είναι καλά τα αποτελέσματα σε CO2 και κατανάλωση.
Ένας 1.5 με 150 άλογα και 1.5 TDI με 120 με τα παραπάνω συστήματα θα είναι κορυφαίες επιλογές.Σε ότι αφορά την ποιότητα υλικών εσωτερικά ελπίζω να μην κάνουν το ίδιο λάθος με το Troc , είναι σημείο αναφοράς σε αυτό το Golf σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και πρέπει σίγουρα να κάνουν κάτι πολύ καλό με την σχεδίαση του ταμπλώ σαν δείγμα της νέας γενιάς σχεδίασης των VW εσωτερικά , η Peugeot έχει πάρει τα σωβρακα όλων στο θέμα αυτό και θα συνεχίσει σίγουρα και στο 308 η τάση αυτή.
Ως προς την εξωτερική σχεδίαση ελπίζω να τολμήσουν λιγάκι και να είναι αρκετά πιο δυναμικό χωρίς να ξεφεύγει παράλληλα από το κλασσικό σχέδιο του και τις γραμμές που το καθιστούν αναγνωρίσιμο.
Ελπίζω δηλαδή το VIII να είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό όπως το V , αλλά δυστυχώς δεν έχει ανταγωνισμό ρε γμτ να τους κουνήσει λίγο στην VW.
Εκείνο το focus καλό μηχανικά αλλά ρε παιδιά το είδα στο δρόμο και δεν ήξερα τι είναι, από πλάγια σαν παλιός άσσος ,από πίσω σαν fiat , από μπροστά σαν χάνος με ανοιχτό στόμα...
Το ceed ωραιο αλλά γλυκαναλατο.
Το Mégane και αυτό ωραίο αλλά δεν έχει κάτι πολύ ξεχωριστό.
Το civic πολύ καλό αλλά πολύ καγκουρο-αντρικο και πέφτει παντόφλα.
Μόνο στο επόμενο 308 ελπίζω που σίγουρα θα ξεχωρίζει σχεδιαστικά εξωτερικά και εσωτερικά.
(Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει εδώ στην... απολυτη απουσία μιας νέας Giulietta , φανταστείτε ένα hatchback με στοιχεία σχεδιασμού της Giulia μέσα έξω...Θα ήταν σαν την απόλυτη κίνηση ανδρισμου με τα χέρια ενωμένα προς τα κάτω ... Τι θες αγάπη μου να πάρουμε αφού βάζεις τα μισά λεφτά γιατί είσαι ανεξάρτητη και δυναμική και βγάζεις περισσότερα από εμενα , QQ , Tiguan , 500X , το Mini μωράκι μου σου αρέσει πολύ;;;;; Ξέρεις τι θα πάρεις ;;; Τα @@@@ μου θα πάρεις, υπάρχει η Giulietta !!!! )Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Το περιμένω πως και πως, μήπως τη... 'γλιτώσω' και δεν πάρω T Roc Το Tiguan το πάω με χίλια αλλά θα είναι μικρή υπέρβαση στον οικογενειακό προϋπολογισμό και πιθανότατα μέχρι να 'λήξει' η χρηματοδότηση θα έχει έχει έρθει και 2ο παιδί και τότε κλαύτα
Για να μην το πολυζαλίζω, περιμένω να δω το νέο golf καταναλώσεις , ρύπους, τέλη και χώρους (θεωρώ δεδομένα ποιότητα και κινητήρα) και τι μπορώ να του βάλω σε extra χωρίς να μου τον πιάσουν (θα είναι νέο μοντέλο οπότε ένα 'τσικ' στην τιμή το περιμένω) και τότε θα γίνει ένα ωραιότατο οικογενειακό 'meeting'. Το καλό είναι ότι δεν παίζει παντόφλα μέχρι στιγμής, αφού το Rocco ψάχνει αφορμή για να το οδηγάει
Μακάρι να το δούμε και στην έκθεση το Νοέμβρη.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Δηλαδή το Focus, το Ceed και το Megane είναι λίγα σαν ανταγωνισμός για το καινούριο Golf, επειδή δεν τα βρίσκεις και κάτι ιδιαίτερο αισθητικά.Ενώ φαντάζομαι ότι το υπάρχον Golf σε έχει μαγέψει με το δυναμικό design και την αρμονία των γραμμών του. Και ως εκ τούτου προεξοφλείς και την δυναμική γραμμή του νέου Golf!
Εν ολίγοις αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν θέλεις να κρίνεις τον ανταγωνισμό, αλλά και το νέο Golf, κρίνε με βάση κάτι ουσιαστικό, δηλαδή τα μηχανικά μέρη και την απόδοση στο δρόμο. Μην κρίνεις με βάση την αισθητική, που τελικά είναι κάτι τελείως υποκειμενικό!
Βρε Harisma όταν όλα τα άλλα μαζί πουλάνε όσο πουλάει το golf μόνο του , τι να πεις , δεν υπάρχει ανταγωνισμός (για την ακρίβεια focus και astra που το ξέχασα πουλάνε μαζί όσο το golf μόνο του)
Ως προς το design που επιμένω ως ειδοποιός διαφορά είναι γιατί...θεωρώ πως δεν έχει κάποιο άλλο σημαντικό μειονέκτημα ούτε το VII σε σχέση ακόμη και με τον πολύ φρέσκο ανταγωνισμό.
Το μοναδικό δηλαδή που λείπει στο Golf είναι μια πιο εμπνευσμένη σχεδίαση.
Παραδείγματος χάριν με το civic που το θεωρώ το μοναδικό άξιο αντίπαλο (και που εννοείται θα ήταν η επιλογή μου τώρα) όσα συγκριτικά έχω δει με το 1.5 Evo τα τελικά συμπεράσματα είναι όλα και να , και ξέρεις , αλλά αυτό και εκείνο και το άλλο , όμως...το Golf είναι σημείο αναφοράς Overall .
Το ίδιο και με το πολύ φρέσκο focus 1.0 σε σύγκριση με το 1.0 golf που έχω διαβάσει κάτι προσπαθούν να πουν για ... πληροφοριακό !!! τιμόνι , για βελτιωμένη άνεση, ποιότητα στο εσωτερικό , λιγο μεγαλύτερους χώρους πισω , και στην τελευταία παράγραφο ... 'βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο σημείο αναφοράς της κατηγορία που είναι το VW golf' η κάτι παρόμοιο τέλος πάντων.Για αυτό ξαναλέω πως λείπει πολύ η Alfa Romeo στην κατηγορία , (όχι στο θέμα των πωλήσεων φυσικά , αλλά πάντα την υπολόγιζε το VAG έστω και χωρίς να το έδειχναν ανοιχτά ) όταν κάποιος αρχίζει να λέει κάτι παρόμοιο οπως εγώ για βασιλιά της κατηγορίας και ... Overall νικητή κλπ. να κατεβάζεις εμφατικά τα χέρια στο επίμαχο σημείο και να του δείχνεις... την Giulietta.
Τώρα τι να του δείξεις;
Το...focus ; Θα γελάσουν τα τσιμέντα.Αφήνω ένα μικρό παραθυράκι μόνο για το επόμενο 308 όπως είπα παραπάνω, βλέπω μια πολύ ωραία στροφή της Peugeot που ακολουθεί μια στρατηγική με ξεχωριστή αισθητική μέσα-έξω , πολύ καλούς κινητήρες , πραγματική ισορροπία μεταξύ άνεσης κρατήματος, ξεπερνά τον γνώριμο ως τώρα ανταγωνισμό και συγκρίνεται με τις entry level προτάσεις των premium εταιρειών.
Περιμένω δηλαδή το 308 να ...πηδήξει το Golf ως αντίπαλο και να παίξει με ...Α3 και 1Series (έστω σε επίπεδο εντυπώσεων όπως έγινε με το 3008 και X1 )Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Μονο στο ακουσμα οτι βρισκεται προ των πυλων της αγορας υπαρχει μια ενταση, πηγαδακια ξεκινησαν, αντιλογιες ορθωνονται κτλ.
Σε αυτο βγαζω το καπελο στο γκολφ. Το τι θα ειναι ως αυτοκινητο, η πραγματικοτητα θα το δειξει.
-
@ VAGKIRK: Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί απαξιώνεις το Focus π.χ. έναντι του Golf. Σίγουρα ΔΕΝ είναι επιχειρήματα για την αξία του αυτοκινήτου ούτε οι πωλήσεις (δεν φαντάζομαι να πιστεύεις ότι σε κάθε κατηγορία το καλύτερο αυτοκίνητο είναι αυτό με τις περισσότερες πωλήσεις) ούτε η αισθητική (τελείως υποκειμενική).
Έχοντας οδηγήσει Focus mk3.5 και Golf mk7, σε πετρέλαιο και βενζίνη, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι το Focus οδηγικά είναι καλύτερο αυτοκίνητο. Θυσιάζει λίγη από την άνεση του Golf για να προσφέρει πολύ καλύτερη αίσθηση και έχει εξίσου καλούς βενζινοκινητηρες ως τα 1600 κυβικά, ενώ σε diesel ο 1.5 TDCi είναι σαφώς καλύτερος από τον 1.6 TDi, ο οποίος έχει αρχίσει να δείχνει τα χρόνια του.
Καταλαβαίνω βέβαια ότι για τον πολύ κόσμο που δεν έχει 'μεράκι' το αυτοκίνητο, το Golf με την σαφώς καλύτερη ποιότητα, φινίρισμα και image είναι η πρώτη επιλογή. Για εμάς όμως που γράφουμε εδώ μέσα και (υποτίθεται ότι) έχουμε και μια κάποια κάψα με τα αυτοκίνητα, δεν μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή το Golf!
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
@ VAGKIRK: Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί απαξιώνεις το Focus π.χ. έναντι του Golf.Έλα ντε...
-
-
Καμουφλαρουν τις χειρολαβες?! [emoji16]
Μου είναι τραγικοαστείο που αυτή η εταιρεία έχει εναγαγει το facelift σε ριζική ανανέωση και νέα γενιά μοντέλου... [emoji42]
-
Απορώ που ακόμα συζητάμε για το Golf σε φόρουμ για αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Απορώ που ακόμα συζητάμε για το Golf σε φόρουμ για αυτοκίνητα...Μην το χοντραίνεις ρε Φάνη!
Εγώ έγραψα χθες τις ενστάσεις μου για το κατά πόσο το Golf είναι το καλύτερο και άνευ ανταγωνισμού αυτοκίνητο της κατηγορίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι το Golf δεν είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.
Χωρίς να είναι κορυφαίο σε κανένα τομέα (πλην της απτής ποιότητας) μεταξύ των γενικών κατασκευαστών, είναι παντού σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Κάποιοι θα το πουν χρυσή μετριότητα (π.χ. εσύ φαντάζομαι) και κάποιοι (ανάμεσα τους κι εγώ) θα το πουν ένα πολύ καλό προϊόν, δουλεμένο εξαιρετικά σε επίπεδο marketing.
Σίγουρα πάντως έχει θέση ως θέμα συζήτησης σε κάθε αυτοκινητιστικό φόρουμ. -
Ένα αστείο έκανα....το Golf είναι για φόρουμ με οικοσκευές, όχι αυτοκινήτων!!
VW Golf MK 8