-
Καλοτάξιδο με υγεία και απροβλημάτιστο!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Με γεια σου και ..welcome to the club
Για να ανεβαίνουν φωτό -
καλορίζικο φίλε μου πολλά χιλιόμετρα ασφαλή και απροβλημάτιστα .Αυξάνεσθαι και πληθύνεσθαι.
-
Kαλησπέρα παιδιά
νεος κάτοχος, Allure 1.5 diesel EAT8 Emerald Green με black roof και οτι ηλεκτρονικό μπορεί να πάρει πάνω του ως option....Δευτερη ημέρα με το αυτοκίνητο , ολα καλά και ευχαριστημένος.
προηγούμενη εμπειρία με SUV : Rav4 2008-2012, Tiguan 1.4 2012-2016, Nissan Xtrail 2016-2019
Θέλω να κάνω μια ερώτηση , για όσους έχουν κάνει αγορά του tom tom traffic απο το Γαλλικό site.
Βάζοντας το Vin , δεν μου δίνει δυνατότητα να κάνω αγορά (για την ακρίβεια δεν μου ανοίγει το menu με την δυνατότητα να δω τις ενεργες υπηρεσίες του Connected NAV). Στο δε Αγγλικό site μου λέει οτι το 5008 μου δεν ειναι eligible για τα connected services (δεν μου δίνει δηλαδή την δυνατότητα να αγοράσω το συμβόλαιο)Κάποια ιδέα ?
thank you
(εννοείτε ότι έχω διαβάσει όλα τα forum , εχω βάλει γαλλικές διευθύνσεις κτλ κτλ)
-
Με γεια και καλοτάξιδο
-
Καλοτάξιδο, καταπληκτική επιλογή !
-
Καλοτάξιδο να ναι!
Βλέπω αλλάζεις κάθε τρία με τέσσερα χρόνια suv! Leasing είναι ;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Με γειά και να είναι καλοτάξιδο. Εξαιρετική επιλογή χρώματος!
-
Αυτό με τα χιλιόμετρα που αναφέρεις ο Κilo δεν με βρίσκει σύμφωνο αν και δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς όταν λες “δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη”. Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι πάει μια χαρά και δεν κάνει τίποτα ύποπτο στην συμπεριφορά ακόμα και στα πολλά χιλιόμετρα. Το έχω πάει μέχρι την τελική του 200+ και δεν έχω να πω κάτι. Έχω διαβάσει ότι οι Γάλλοι λένε πως κάθε μοντέλο της σειράς 5008 παίρνει και την ανάλογη ρύθμιση στις αναρτήσεις του αναλόγως την έκδοση του κινητήρα φαντάζομαι.
-
Ειναι υποκειμενικά αυτα, εσύ μπορεί να το αισθάνεσαι μια χαρά , εγώ λιγότερο. Σε κάθε περίπτωση πιθανότητα δεν πρόκειται ποτέ να ξανάδω τέτοια νούμερα... το ειχα ξεχάσει ήδη -:)
Σε αλλά νέα, το αμάξι ειναι φορτωμένο και αύριο χάραμα ξεκινά το Βιεννη Σερβία Αθήνα .
-
Καλό ταξίδι kilo με προσοχή , καλώς να επιστρέψεις στα πάτρια.
-
sourmeld καλοταξιδο!!!!
-
Καλό επαναπατρισμό! Τελικά χωρέσατε? Και έλεγα να σου στείλω την μπαγκαζιέρα μου σε περίπτωση που δεν...
-
Ο χρήστης nikargy έγραψε:
Καλό επαναπατρισμό! Τελικά χωρέσατε? Και έλεγα να σου στείλω την μπαγκαζιέρα μου σε περίπτωση που δεν...εκανα το πιο καλο πακεταρισμα εβερ..... χρονια στο τετρις βοηθησανε, αγορασα και κατι ελαστικους ιμαντες με καραμπινες στις ακρες μιας και το πορτμπαγκαζ εχει 4 κρικους στις γωνιες... μασιφ ολα ενα πραγμα πισω
για τη μπαγκαζιερα πανω εχω να πω το εξης
- χωραει τα παντα (400λτ) , εβαλα παραπανω απο οτι χρειαζομουνα just for the fun of it, μιλαμε για μεγαλη δυνατοτητα, καταφερα και κατεβασα πραγματα που ηθελα καιρο να στειλω.
+πολυ σταθερη, δεν ενιωσα τιποτα στο δρομο , καποιο θεμα στη συμπεριφορα. αλλα πηγαινα μεχρι 130
-θορυβος. παρολο που την επελεξα με βαση το θορυβο στα reviews και πηρα και τις μαμα μπαρες για τον ιδιο λογο, εχει καποιο αεροδυναμικο θορυβο ο οποιος ακυρωνει την πολυ ωραια μονωση του 5008 με το focal .
Δυστυχως δεν το σκεφτηκα μονος μου και κανεις δεν το ανεφερε, ουτε προφανως εχει κανει ποτε review μπαγκαζιερας ΜΕ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ !!!!!! γιατι ο θορυβος μπαινει απο εκει ξεκαθαρα, αν ηταν μεταλλικη η οροφη θα την ελεγα και τελειως αθορυβη. Για μενα ειναι λογος να σκεφτω να την ξαναβαλω πανω για ταξιδι (μεχρι τα 80 ειναι 100% αθορυβη, μεχρι τα 100 ειναι οκ, μετα ακουγεται)
-/+ καταναλωση , σαφως αυξημενη αλλα δε με νοιαζει, χαλαλι για την ευκολια.
- χωραει τα παντα (400λτ) , εβαλα παραπανω απο οτι χρειαζομουνα just for the fun of it, μιλαμε για μεγαλη δυνατοτητα, καταφερα και κατεβασα πραγματα που ηθελα καιρο να στειλω.
-
Kilo βαλε καμια φωτο με το φορτωμα να περνουμε και εμεις καμια ιδεα!!!!
-
Δυστυχώς το ξεφορτωσα δίχως φωτο
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Δυστυχώς το ξεφορτωσα δίχως φωτοΚάλως ήρθες!!! Καλές Διακοπές !!!
-
ευχαριστω
Βιεννη - Αθηνα, door to door ειναι 1740 χιλιομετρα , γενικα ηρθαμε απροβληματιστα και ανετα.
καποια στιγμη κοντα στη Λαρισσα με κοψοχολιασε καθως μου αναψε για πρωτη φορα η ενδειξη πιεσης στα λαστιχα
σταματω να κοιταξω,με το ματι και πιεση με το χερι δεν βρηκα κατι
συνεχισα για αρκετα χιλιομετρα προσεκτικα μεχρι να βρω βενζιναδικο
τελικα η διαφορα ηταν απο 3.2 σε 3 στην πιεση
μικρη δεν ειναι για να δικαιολογησει συναγερμο;
το αποδιδω στο οτι το αμαξι ηταν πολυ φορτωμενο, με τη μαξ πιεση οπως γραφει στο ταμπελακι στην πορτα οδηγου, με πολλα χιλιομετρα και ζεστη μερα μεσημερι. -
Πως σου φανηκε η χωρα, αλλαξε τιποτα;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Βιεννη - Αθηνα, door to door ειναι 1740 χιλιομετρα , γενικα ηρθαμε απροβληματιστα και ανετα.Μέσω Ιταλιάς δεν συμφέρει περισσότερο ή όχι? Εννοώ χρονικά αλλά και από άποψη χιλιομέτρων? Δεν έχω ιδέα για αυτό ρωτάω.
ΥΓ: Καλώς ήρθατε οικογενειακώς στην Ελλάδα. Πόσο θα μείνετε?
Peugeot 5008 (SUV)