-
Ο χρήστης futurist έγραψε:
Έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα από πραγματικές καταναλώσεις, αποκλειστικά για κινητήρες βενζίνης του μοντέλου;Πιο ολοκληρωμένη εικόνα από το spritmonitor.de και τα συναφή sites, δεν μπορείς να βρεις!
Μπες και ψάξε για τα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν βάσει κινητήρα και χρονολογίας. -
Το ξέρω το site αυτό, αλλά θα ήθελα να ακούσω πραγματικά νούμερα από Ελλάδα, γιατί λόγω ποιότητας δρόμων είμαστε ξεκάθαρα πιο πάνω σε κατανάλωση.
-
Δεν έχει τόσο μεγάλη σχέση η κατάσταση του οδοστρώματος με την κατανάλωση, εκτός αν ξεφεύγεις σε χρήση.
Η συμπεριφορά των οδηγών ναι. Αλλά και πάλι τι να πουν στην Γαλλία που οδηγούν με την ταυτότητα στο στόμα.
Οι τύποι είναι της σφήνας και μόνο.
Ένας πρώην συνάδελφος πάει γκάζι φρένο και καταλήγει πάντα με +20% κατανάλωση από όταν οδηγάει αλλού ή σε άδειο δρόμο. -
Και που να δεις οι ιταλοι πως οδηγουν... Τερμα γκαζι τερμα φρενο συνεχεια.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο spritmonitor πάντως, στη διασπορά στα βενζίνης 1.6, βλέπω μια συγκέντρωση γύρω από το 8.4lt/100km.
-
Επίσης, σε συνθήκες πόλης, ξεκάθαρα έχουμε αυξημένη κατανάλωση για δεδομένο στυλ οδήγησης, καθώς δεν οδηγούμε σε σταθερή ταχύτητα, λόγω των λακουβών και άλλων παραγόντων.
-
Ο χρήστης futurist έγραψε:
Στο spritmonitor πάντως, στη διασπορά στα βενζίνης 1.6, βλέπω μια συγκέντρωση γύρω από το 8.4lt/100km.Με 8.5 λτ κατανάλωση είσαι κοντά στο 1.5 ευρώ κάθε 10 χλμ! Πολύ χρήμα....
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το 8.5 για το ατμοσφαιρικό tuscon αισιόδοξο μου φαίνεται. Στην πόλη δεν θα πέφτει κάτω από 10. Και αν το πιέσεις (που θα το κάνεις λόγω έλλειψης ροπής) θα ανεβαίνει και άλλο πολύ εύκολα. Τουλάχιστον ας το έβγαζαν υβριδικό αλα toyota.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διάβασα ότι βγαίνει φέτος σε υβριδικό με πετρέλαιο μόνο.
-
Και πάλι mild hybrid θα είναι. Μια μικρή μπαταρία θα υποβοηθά στις εκκινήσεις κυρίως για λιγότερους ρύπους και καλύτερη κατανάλωση.
-
Έστω και mild hybrid, είναι σημαντικό για τα βαριά SUV το να έχουν υποστήριξη στις «αδράνειες ακινησίας» για να πετύχουν χαμηλότερη κατανάλωση ειδικά σε κύκλους πόλης που έχει περισσότερα «σταμάτα-ξεκίνα».
-
Φυσικά και βοηθάει αυτό το μικρό ηλεκτρικό μπουστάρισμα αλλά η κατανάλωση δεν φτάνει στα επίπεδα ενός 'κλασικού' υβριδικού. Είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να ρίξουν κυρίως τους ρύπους.
-
Το πήρα το αστέρι!!!σήμερα παρελαβα, τι να πω, αθόρυβο, κυλάει αέρας στην ασφαλτο, μαλακο κιβώτιο ταχυτήτων, ωραιες αλλαγες, γενικά πολυ ωραία οδηγική αίσθηση...και κουκλι τι να λεμε τώρα!!!βέβαια έχει όγκο, αν ειχες μικρό αυτοκίνητο οπως εγω ζοριζεσαι λίγο μεσα στην πολη..πως βάζουμε φωτο ρε παιδιά?
-
Με γεια, καλά χιλιόμετρα.
Περιμένουμε φωτογραφίες. -
Άντε επιτέλους!! Καλορίζικο μαν!
Μπες ΕΔΩ, πήγαινε get shared links αντέγραψε το link που γράφει BBCode (Forums)
-
Ο χρήστης greeklazy έγραψε:
Το πήρα το αστέρι!!!σήμερα παρελαβα, τι να πω, αθόρυβο, κυλάει αέρας στην ασφαλτο, μαλακο κιβώτιο ταχυτήτων, ωραιες αλλαγες, γενικά πολυ ωραία οδηγική αίσθηση...και κουκλι τι να λεμε τώρα!!!βέβαια έχει όγκο, αν ειχες μικρό αυτοκίνητο οπως εγω ζοριζεσαι λίγο μεσα στην πολη..πως βάζουμε φωτο ρε παιδιά?Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!!!
-
Καλοτάξιδο με πολλά χιλιόμετρα!
-
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Ακόμα δεν του έβαλα ματοχαντρο είναι πραγματικά κουκλι, κ δεν καταφερνω να ανεβασω κ φωτο γμτ λοιπον σήμερα σε δρόμο επαρχιακό, εξοχη, ανηφορες κατηφορες, ρεματα κτλ, πηγαμε καλα απο αποψη κατανάλωσης, απο 6,2 εως 7,1 μεση ταχύτητα περίπου 60 με 70 χλμ... μιλαμε για τον ατμοσφαιρικό κινητήρα,
-
Το μόνο αρνητικό το βαρύ αμαξωμα στις ανηφόρες το καταλαβαινεις, δεν τραβάει ευκολα θέλει πατημα καλό στο γκάζι κ ζορίζεται ελαφρώς, κατα τα άλλα σούπερ
-
Καλόταξίδο!
Το τουσον όπως και το σπορτατζ με 70-80 κιλά λιγότερα θα πήγαιναν πολύ καλύτερα σε πωλήσεις γιατί έχουν το πακέτο. Στα επόμενα μοντέλο τους πιστεύω θα το πετύχουν.Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Hyundai tucson facelift 2018