-
Φρέσκα κουλούρια configurattor ανοιξε στο audi.de
https://www.audi.de/de/brand/de/neuwage ... akete.html -
Ίδιο βασικό εξοπλισμό με την x1 (αισθητήρες φώτων,βροχής, 17ρες ζαντες αλουμινίου, θερμαινομενοι καθρεφτες, ραγες οροφης, οχι αυτοματο κλιματισμό, οχι αισθητήρες πάρκινγκ, οχι ενσωμάτωση smartphone). Τα εξτρα σε σχέση με x1 ειναι τα συρόμενα πισω καθισματα και ρυθμιζόμενα σε κλίση και τα μπροστα φώτα full led. Φυσικά υπάρχουν διαφορα πακετα..
-
ω ρε κλαμα που εχει να πεσει.
λαμπες αλογονου στανταρντ. Το flat tyre το τιμονι το πληρωνεις εξτρα! στανταρντ οι θερμαινομενοι και ηλεκτρικοι καθρεφτες (γουαου!!!), προφανως ομως οχι αναδιπλουμενοι. Δεν ειναι καν στανταρντ ο frameless και αντιθαμβωτικος καθρεφτης οπισθοπορειας!!!Στανταρντ το απλo (manual) air condition. Μου κανει εντυπωση που χρεωνει εξτρα το virtual cockpit, αλλα εχει στανταρντ τα 'ψηφιακα οργανα'. Αυτο ειλικρινα δεν καταλαβαινω πως το κανουν. 535 ευρουδακια για carplay και android auto. Κλασσικοκαι adaptive cruise control ως εξτρα. Parking sensors extra. lane departure warning ως standard.
Τι παλικαρια ειναι τουτοι;;; χειροτεροι απο τους δικους μας!!!! Τιμη εναρξης τα 33700+250=33950, αλλα αυτο για να γινει 'ανθρωπινο' πρεπει να του ριξει κανεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα ταληρακι ακομα
-
εγω δεν μπορω χωνεψω το τιμονι. Ειναι το σημα κατατεθεν του ομιλου εδω και μερικα χρονια και δεν το βαζει στο καινουριο της αυτοκινητο;;; ελεος.
-
Φώτα ημέρας, μεσαια, μεγαλη σκάλα και θέσης ειναι led. Τα υπόλοιπα είναι αλογονου στη βασικη( φλας, πισω κλπ)
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Φώτα ημέρας, μεσαια, μεγαλη σκάλα και θέσης ειναι led. Τα υπόλοιπα είναι αλογονου στη βασικη( φλας, πισω κλπ)σωστος. Βιαστηκα να κραξω
-
X1 και 3008 πάντως έχουν αλογόνου στις βασικές εκδόσεις.
-
Τις επόμενες ημέρες έρχονται 2 στην Ελλάδα. Το ένα θα είναι για test drive. Θα είναι με γερμανικές πινακίδες και θα παραμείνουν μόνο για μια ημέρα (δεν θα πάνε στην έκθεση αυτοκινήτου). Όταν μάθω κάτι πιο συγκεκριμένο θα το γράψω εδώ.
-
Οδηγήστε το νέο Audi Q3 στο Audi On Tour!
Το νέο Audi Q3 επιστρέφει, πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο από ποτέ! Σταθερό, δυναμικό, με απαράμιλλη ποιότητα, ευρύχωρο, με λειτουργίες και συστήματα από μεγαλύτερες κατηγορίες, προσφέρει μοναδική οδηγική απόλαυση και υψηλά επίπεδα ασφάλειας.
Κατά τη διάρκεια του Audi on Tour, έχετε τη δυνατότητα να προ-παραγγείλετε το νέο Q3 και να είστε από τους πρώτους που θα παραλάβουν το νέο τους αυτοκίνητο! Με κάθε προ-παραγγελία του νέου Q3 35 TFSI μπορείτε να επωφεληθείτε της έκπτωσης στο πακέτο εξοπλισμού Comfort στην προνομιακή τιμή των 1.775€ από 3.550€ με όφελος πελάτη 50%.
Το πακέτο εξοπλισμού Comfort περιλαμβάνει:
Audi Smartphone Interface
Αυτόματος κλιματισμός 2 ζωνών
Εξωτερικοί καθρέφτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι
Ηχητική υποβοήθηση στάθμευσης με αισθητήρες πίσω
Αυτόματος σταθεροποιητής ταχύτητας (Cruise Control)
Πακέτο εσωτερικού φωτισμού LEDhttp://www.audi.gr/gr/web/el/models/aud ... gJsKPD_BwE
-
Πως κλεινουμε ραντεβού? Θελω να οδηγησω το R8...
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
μπορείτε να επωφεληθείτε της έκπτωσης στο πακέτο εξοπλισμού Comfort στην προνομιακή τιμή των 1.775€ από 3.550€ με όφελος πελάτη 50%.Το πακέτο εξοπλισμού Comfort περιλαμβάνει:
Audi Smartphone Interface
Αυτόματος κλιματισμός 2 ζωνών
Εξωτερικοί καθρέφτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι
Ηχητική υποβοήθηση στάθμευσης με αισθητήρες πίσω
Αυτόματος σταθεροποιητής ταχύτητας (Cruise Control)
Πακέτο εσωτερικού φωτισμού LEDhttp://www.audi.gr/gr/web/el/models/aud ... gJsKPD_BwE
Αυτές οι παπαριες έχουν τιμή 3550€ ?
Η βασική έκδοση έχει αυτόματο κλιματισμό ( μονοζωνικο) η απλό ac? -
Ανεμιστήρα οροφής....
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Ανεμιστήρα οροφής....Κλαίω....
Πάντως αν δεν είναι κατάντια να ψάχνουμε αν ένα αμάξι με +33 έχει κλιματισμό εν έτει 2018 τότε τι είναι;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Να μην σου πω και με 13Κ. Σιγά την τεχνολογίας δλδ. Εγώ προσωπικά κάτι τσιπιες τύπου χειροκίνητοι μηχανισμοί για τα παράθυρα,ac,500αρικα για android auto τις βρίσκω εκνευριστικες εν έτη 2018.
-
Η αντιμετώπιση της αουντι χρόνια τώρα είναι ήρθες σε εμάς το αποφάσισες τώρα θα σε γδυσουμε. Τα πάντα όλα έξτρα και θα ξαχνετε ακόμα και αν οι καθρέπτες είναι στάνταρ!
Και παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμα κάποιοι που υποστηρίζουν ότι το αμάξι έρχεται σχεδόν με τα πάντα στάνταρ στα 33Κ...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Υπερβολές. Απλά ακολούθησε το παράδειγμα των άλλων δυο μεγάλων δασκάλων μέτρ του είδους.
-
Συμφωνώ απόλυτα, ο tkn υπερβάλει. Ο ανταγωνισμός του Audi είναι η merc που άσε καλύτερα και x1 που δεν βλέπω να είναι πιο vfm.
Εγώ γενικά μιλούσα για κάποιες τεχνολογίες που θεωρώ εκνευριστικό εν έτη 2018 να μην μπαίνουν στάνταρ. -
3550 ευρώ;;;
-
Πολύ ασχολείστε με την τιμή πάντως και λιγότερο με το αυτοκίνητο. Οκ τόσο κάνει, δε τα κλέβουν από κανένα, οποίος γουστάρει το παίρνει.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Πολύ ασχολείστε με την τιμή πάντως και λιγότερο με το αυτοκίνητο. Οκ τόσο κάνει, δε τα κλέβουν από κανένα, οποίος γουστάρει το παίρνει.+100000000
Το μονο λογικο να γκρινιαζουμε οτι τα μισα λεφτα παν στο 'κρατος'Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Audi Q3 2018