-
Κόσμε χαίρεται!
Έχω ένα δίλημμα και θέλω άλλη μία φορά κάποιες ιδέες μπας και καταλήξω.
Το λοιπόν.
Ψάχνω: Μικρό με ταβάνι 9κ, αυτόματο, να μη καίει τίποτα, λογικά μέχρι 1.0 κυβικά, να κάνει άνετα τη μέρα 30χλμ και να χει βασικές καλύψεις.
Προορίζεται για τη γυναίκα μου.Έχουμε καμία ιδέα;
Μιλάμε για κούτα!
-
Κόσμε χαίρεται!
Το λοιπόν.
Ψάχνω: Μικρό με ταβάνι 9κ, αυτόματο, να μη καίει τίποτα, λογικά μέχρι 1.0 κυβικά, να κάνει άνετα τη μέρα 30χλμ και να χει βασικές καλύψεις.
Μιλάμε για κούτα!
-
Κόσμε χαίρεται!
Το λοιπόν.
Μιλάμε για κούτα!
-
Τι καλυτερο απο ενα i10 η ενα Picanto;
-
Καλά τα λες αλλά αυτόματο και 9 χιλιάρικα δεν πάνε μαζί.
-
Καλα κουτα,αυτοματο και 9 χιλιαρικα δε πανε μαζι. Το θεμα ειναι τι μπορεις να θυσιασεις,το αυτοματο η τη καινουργιλα και να πας σε κατι πιο παλιο;
-
Θυσία να γίνει η κούτα και να μη πέσουμε κάτω απο του 11.
Μακριά απο σμαρτ. -
Τα φτηνότερα καινούρια μικρά αυτόματα είναι τα Mii/Citigo, στο 10άρικο. Τώρα αν πας σε μεταχειρισμένο, οι επιλογές είναι πολλές.
-
Το mii δεν είναι άσχημη επιλογή, ήταν το πρώτο που κοίταξα, αλλά μας λείπει το χιλιάρικο
Μεταχειρισμένα 5τιας τι προτείνετε;
-
Δε ξερω τα λεφτα που διαθετεις και ποσο ζοριζουν. Για μενα αυυοματο i10 η picanto στα 11000 και εχεις καινουριο αμαξι με εγγυηση. Αν παρεις μεταχειρισμενο και βαλεις τα σερβις ζημιες αναλωσιμα θα φτασεις σε δυο χρονια στη τιμη του καινουριου και θα εχεις παλιο αμαξι
-
Vw up 7800€ http://www.dasweltauto.gr/index.php?bac ... carid=4389
Αν και θα έλεγα αν έχετε χρόνο και δυνατότητα να κοιτούσατε από εξωτερικό κάτι με Φ.Α. για μεγαλύτερη οικονομία , αλλά με 30χλμ/ημέρα δε ξέρω αν αξίζει ...
(πχ punto-panda-eco up-mii) -
Εφόσον θες και αυτόματο και οικονομικό ή θα πάς σε Picanto / i10 ή σε μεταχειρισμένο Yaris Hybrid.
-
https://www.car.gr/14337083-nissan-micra
Αυτο αν ειναι απο ενταξει πωλητη και αν εχει ακομα εργοστασιακη εγγυηση (νομιζω ειναι 3 ετη),ειναι καλη επιλογη για την δουλεια που το θετε
-
Την καλύτερη πρόταση την παρέθεσε νομίζω ο Δίας. Στα χρήματα το citigo είναι μια πολύ ολοκληρωμένη λύση και αν κρίνω από λεγόμενα φίλου που το χρησιμοποιεί (συμπτωματικά!) 30χλμ καθημερινά στην Αθήνα (κέντρο) θα το επέλεγα με κλειστά τα μάτια.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Την καλύτερη πρόταση την παρέθεσε νομίζω ο Δίας. Στα χρήματα το citigo είναι μια πολύ ολοκληρωμένη λύση και αν κρίνω από λεγόμενα φίλου που το χρησιμοποιεί (συμπτωματικά!) 30χλμ καθημερινά στην Αθήνα (κέντρο) θα το επέλεγα με κλειστά τα μάτια.Συμφωνώ Σπύρο με μια μικρή σημείωση: το συγκεκριμένο αυτόματο δεν είναι ό,τι καλύτερο για κίνηση μέσα στην πόλη, βγάζει πιο εύκολα ζημιά. Για κίνηση μέσα στην πόλη ένα κλασσικό αυτόματο με μετατροπέα ροπής είναι πιο αξιόπιστο.
-
Η αλήθεια φίλε Φανη είναι πως δηλώνω άγνοια για τα συν και πλην του αυτόματου. Αν το λες εσύ μάλλον έτσι είναι γιατί σε εμπιστεύομαι.
-
Πρέπει να υπάρχουν και Peugeot 108 ETG 1.0 Active γύρω στο 10χίλιαρο και τρέχει και η προσφορά με την απόσυρση που δεν ξέρω πως διαμορφώνει την τελική τιμή.
Η κουμπάρα μου πήρε προ μηνός ένα τέτοιο Allure στα 11.500€ και είναι μια χαρά αμαξάκι. 5 χρόνια εγγύηση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
Και αυτόματο και μικρό και καινούργιο και όλα αυτά με 9 χήνες. ΑΔΥΝΑΤΟ, πρέπει να συμβιβαστείς κάπου για να πάρεις τα υπόλοιπα, και αν.
Αντιπροτείνω Πρίους μετάχειρο με αυτά τα λεφτά, ξεσκίζει το συμβιβαστικό μικρό που ζητάς παντού και πάντα με τεράστια διαφορά.
ΤΕΖΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ στην οδήγηση, αυτόματο χωρίς αλλαγές σχέσεων, ανετότατο, πολύ οικονομικό, πιο οικονομικό από αυτό που ζητάς, almost premium εσωτερικό, τοπ αξιοπιστία, καραφούλ εξοπλισμός, μηδέν τέλη κυκλοφορίας με το νόμο, και σου μένουν και ρέστα. Η γυναίκα σου θα σε λατρέψει.
Μόνος συμβιβασμός : Ότι θα είναι μετάχειρο. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
https://www.car.gr/14337083-nissan-micraΑυτο αν ειναι απο ενταξει πωλητη και αν εχει ακομα εργοστασιακη εγγυηση (νομιζω ειναι 3 ετη),ειναι καλη επιλογη για την δουλεια που το θετε
Μόνο 19κ; κάπου μου κλωτσάει.
Δυστυχώς επειδή πήραμε το οικογενειακό έπεσε στρίμωγμα και χάλασε το τουτου της γυναίκας, ζημιά 1500€ όταν το αμάξι δε πουλιέται τόσο.
Η αλήθεια είναι πως εεν βιάζεται, βολεύεται με της πεθεράς μου, οπότε νομίζω πως μια αναμονή θα ήταν σωστότερη να μαζέψουμε κάτι παραπάνω, γτ είμαι της κουτας, θα ξέρω απο το 0 τι έχει γίνει πάνω του.Οπότε θεωρητικά μικρό, αυτόματο, κούτα, και πες ταβάνι τα 11κ, καλύτερη επιλογή χιουνται/ κια ε;
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Και αυτόματο και μικρό και καινούργιο και όλα αυτά με 9 χήνες. ΑΔΥΝΑΤΟ, πρέπει να συμβιβαστείς κάπου για να πάρεις τα υπόλοιπα, και αν.
Αντιπροτείνω Πρίους μετάχειρο με αυτά τα λεφτά, ξεσκίζει το συμβιβαστικό μικρό που ζητάς παντού και πάντα με τεράστια διαφορά.
ΤΕΖΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ στην οδήγηση, αυτόματο χωρίς αλλαγές σχέσεων, ανετότατο, πολύ οικονομικό, πιο οικονομικό από αυτό που ζητάς, almost premium εσωτερικό, τοπ αξιοπιστία, καραφούλ εξοπλισμός, μηδέν τέλη κυκλοφορίας με το νόμο, και σου μένουν και ρέστα. Η γυναίκα σου θα σε λατρέψει.
Μόνος συμβιβασμός : Ότι θα είναι μετάχειρο.Έχουμε περιορισμένο χώρο, δεν μπορεί να οδήγηση κάτι τέτοιο και μόνο που το συζήτησα άκουσα και το δωράκι μου
Μικρό ταβάνι 9.000