-
Δείχνει τοσο όμορφα περίεργο δίπλα στο ...3008 , φανταστείτε το δίπλα σε tiguan ή Χ1 θα δείχνουν σαν αυτοκίνητα προηγούμενης δεκαετίας!
Και μέσα είναι ωραίο επίσης!
Sent from my SM-T715 using Tapatalk
-
Εντάξει στα μάτια μου εξωτερικά χάνει παντού από το 3008. Εσωτερικά όμως είναι εμφανώς πιο άνετο πίσω και μπροστά η κονσόλα δείχνει πιο εργονομική με περισσότερες θήκες και επιφάνειες του 3008 παραειναι φουτουριστικό. Από ποιότητα υλικών θα δούμε. Όντως όμως σε σχέση με tiguan x1 είναι πολύ μπροστά συνολικά.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ενδιαφέρον είναι ότι έχουμε 5 αμάξια πάνω στο ίδιο πάτωμα και είναι τόσο διαφορετικά έτσι ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες .
Θέλεις πολυτέλεια και παροχές : DS7
Θέλεις χώρους και σπορ αίσθηση : 5008
Θέλεις σπορ αίσθηση και τεχνολογία: 3008
Θέλεις γερμανική λογική : Grandland
Θέλεις άνεση και εξοπλισμό και εξατομίκευση και χώρους σε λογικό μέγεθος : C5 AircrossΑνάλογα θα παίξουν και οι τιμές .
-
Μακάρι το c5 να είναι φθηνότερο και από το grandland. Τότε μιλάμε για τουλάχιστον -3000/4000 κάτω από το 3008!
-
Το Grandland στη Γαλλία έχει βασική με τον 1.2 22500€ και το 3008 βασική με τον 1.2 26300€.
Στο video σε προηγούμενο μήνυμά μου οι παρουσιαστές λένε οτι βασική περιμένουν το C5 STA 25000€. -
Αν είναι έτσι πάμε για κάτι μεταξύ grandland και 3008 πιο κοντά στο δεύτερο και εδώ που τα λέμε με ότι έχουμε δει ως τώρα θα ήταν δύσκολο να ήταν κάτω από το Όπελ. Είναι μεγαλύτερο παντού πιο εξοπλισμένο πολύ καλύτερο εσωτερικό.
-
Ακριβώς, οι βασικές εκδόσεις στην Ελλάδα έχουν Grandland 24500€ kai 3008 26400€. Οπότε κάπου ανάμεσα θα είναι το C5 ή στα ίδια με το 3008 αλλά με καλύτερα εξοπλισμένη βασική έκδοση π.χ. θα έχει το active grip και κάποια ακόμα ηλεκτρονικά.
Η έκδοση ντίζελ είναι ενα θέμα απο πόσο θα ξεκινάει γιατι στο 3008 έχει τον κινητήρα με τους 100 ίππους στα 27400€ και αυτή με τα 120 ξεκινάει απο 31500€, εκει πιστεύω το C5 θα εχει καλύτερη τιμή γιατι υπάρχει και περιθώριο απο τα 27300€ εως τα 31500€ και αν εχει καλύτερο εξοπλισμό το βλέπω το 3008 να ζορίζεται αρκετά.
Εκτός αν σταματήσει τον 100αρι κινητήρα το φέρνει μόνο με το νέο 1.5 ντίζελ και μαγειρέψουν και την τιμή του 3008. -
Οι κινητήρες ντίζελ είναι πλέον πάνω στον νέο 1.5 που βγάζει 100 και 130 ίππους με 6τάχυτο χειροκίνητο και 8τάχυτο αυτόματο . Αλλά και στην Γαλλία ο 1,5 δεν βάζει τον 100 στο 3008 πλέον .
Αλλά αν δούμε την μικρότερη κατηγορία εκεί σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό το αιρκρός έχει τις καλύτερες τιμές .
Εδώ λοιπόν μπορεί να παίξουν πολλά και δεν μιλάμε μόνο για την Ελλάδα αλλά πανευρωπαϊκά .
Το Γκράντλαντ έχει τις δικές του αγορές , το 3008 μπαίνει πλέον στον 3ο χρόνο της καριέρας του και έτσι μπορεί να αρχίσει να έχει καλές εκπτώσεις , ενώ το Αιρκρός θα είναι το καινούργιο .
Αυτό σημαίνει ίσως ότι και οι τρείς τιμές θα είναι κοντά και λίγο χαμηλότερα για να αφήσουν χώρο στο DS7 .
Το σίγουρο πάντως είναι ότι το Αιρκρός μπορεί στην Ελλάδα να πουλήσει καλά αν παίξει καλά με τις τιμές .
Ηδη βλέπω πλέον σχεδόν κάθε μέρα 1-2 μικρά αιρκρός στον δρόμο , ενώ το στόνικ δεν περπάτησε , το κόνα δεν ήλθε και το αρόνα τελικά δεν τράβηξε γιατί το τσάκισαν το Κάροκ και το Τ-ροκ . -
Η έκδοση των 120 1.6 ντίζελ ξεκινούσε από 31.400 όχι 33 που γράφτηκε πιο πάνω . Λέω ξεκινούσε γιατί πλέον 1.6 ντίζελ δεν υπάρχει. Περιμένουμε από την νέα χρονιά πια λογικά διαθεσιμότητα για 1.5 130 ,αφού ούτε τιμή δεν έχουν βγάλει ακομα. Πάντως όπως σωστά γράφτηκε το βασικό 1.5 130 aircross έχει πολύ χώρο να βολευτει κάτω από τα 31400 του πολύ ακριβού βασικού 3008 που έχει και βασικές ελλείψεις. Δλδ μια τιμή στα 28-29 με πιο φορτωμένο εξοπλισμό νομίζω θα ζοριζε πολύ τα πράγματα στον ανταγωνισμό. Αν πάει 30+ θα χάσει πολύ κόσμο.... κάπως έτσι έρχεται το qq 1.6 ντίζελ με 27 χιλιάρικα και κάνει πάρτυ... κανείς λίγο συμβιβασμούς σε χώρους και ποιότητα συναρμολόγησης κρατάς την μούρη που για τον Έλληνα είναι το 80% της απόφασης επιλογής και φεύγεις με τον νισσαν στο χέρι!
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ηδη βλέπω πλέον σχεδόν κάθε μέρα 1-2 μικρά αιρκρός στον δρόμο , ενώ το στόνικ δεν περπάτησε , το κόνα δεν ήλθε και το αρόνα τελικά δεν τράβηξε γιατί το τσάκισαν το Κάροκ και το Τ-ροκ .
Τελικα ηρθε και το κονα!!!
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Η έκδοση των 120 1.6 ντίζελ ξεκινούσε από 31.400 όχι 33 που γράφτηκε πιο πάνω . Λέω ξεκινούσε γιατί πλέον 1.6 ντίζελ δεν υπάρχει. Περιμένουμε από την νέα χρονιά πια λογικά διαθεσιμότητα για 1.5 130 ,αφού ούτε τιμή δεν έχουν βγάλει ακομα. Πάντως όπως σωστά γράφτηκε το βασικό 1.5 130 aircross έχει πολύ χώρο να βολευτει κάτω από τα 31400 του πολύ ακριβού βασικού 3008 που έχει και βασικές ελλείψεις. Δλδ μια τιμή στα 28-29 με πιο φορτωμένο εξοπλισμό νομίζω θα ζοριζε πολύ τα πράγματα στον ανταγωνισμό. Αν πάει 30+ θα χάσει πολύ κόσμο.... κάπως έτσι έρχεται το qq 1.6 ντίζελ με 27 χιλιάρικα και κάνει πάρτυ... κανείς λίγο συμβιβασμούς σε χώρους και ποιότητα συναρμολόγησης κρατάς την μούρη που για τον Έλληνα είναι το 80% της απόφασης επιλογής και φεύγεις με τον νισσαν στο χέρι!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχεις δίκιο 33500€ εχει το ALLURE οχι το ACTIVE, το διόρθωσα στο μήνυμά μου πιο πάνω.
-
Το Κόνα με τις τιμές που ξεκινάει , θα έχει δύσκολο έργο ....
-
Δίπλα στο Tiguan R line με τα led φωτιστικά σώματα που κατά την άποψη μου είναι πολύ εντυπωσιακό και σπορ σε σχέση με ότι άλλο κυκλοφορεί στην κατηγορία.
Το aircross αισθητικά δείχνει όπως φαίνεται από το βίντεο ως προς το μέγεθος μεγαλύτερο , με ψηλότερη μούρη , πιο SUV δηλαδή. Και το περιεργο που βγάζει σαν σχεδίαση μοιάζει μοντέρνο πολύ δίπλα στο VW.
Ως προς το εσωτερικό δεν υπάρχει σύγκριση καμία , σε κάποιο σημείο στο βίντεο γίνεται μια γρήγορη εναλλαγή από αυτό το aircross σε αυτό του Tiguan και η διαφορά υπέρ το Citroen γίνεται άμεσα αντιληπτή.Φαίνεται ωραίο αυτοκίνητο , όχι τόσο millennials-metrosexual και γυναικείο όπως τα C3 και C3 aircross , μεγάλο , πρακτικό και διαφορετικό πολύ από τα περίπτερα Kuga- Tiguan , Χ1 κλπ.
Άλλο ένα μπράβο στους Γάλλους μετά το 3008 , θα δώσει άλλη μια καλή ώθηση στον ανταγωνισμό ώστε να προχωρήσουν γρηγορότερα ( ειδικά στην εσωτερική σχεδίαση και πρακτικότητα θεωρώ που είναι και ευκολότερα να συμβαδίσουν)
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Καλά από όπου να το πιάσεις το c5 δείχνει χρόνια μπροστά από το τιγκουαν σε αυτά που βλέπουμε πάντα.
Το τιγκουαν εσωτερικά δίπλα στο Σιτροέν είναι λες και πενθεί!!!
Ενώ εξωτερικά είναι σαν να έχει κατεβάσει την μούρη του από το κόμπλεξ!!!
Ο φακός που χρησιμοποιούν στο βίντεο προκαλεί ναυτία! Κάνει το αμάξι εσωτερικά να δείχνει σαν βαγόνι τρένου! Έλεος...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γούστα ειναι αυτά
Έβγαλα πριν το σκύλο βόλτα και πέτυχαμε ενα c3 aircross. Δε θα το έπαιρνα ποτέ. Ισως στα 18 μου.....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Εντάξει είναι και εύκολακι η σύγκριση στο εσωτερικό... Ποιο βαρετό εσωτερικό από του tiguan πρέπει να ζοριστεις για να φτιάξεις
-
Ερωτηση......βλεπω παντου να κυκλοφορουν σιτροεν και παλια (c3,c4,picaso)...και κανουργια (c3,c3air,c4).....οι περισσοτεροι γνωστοι μου με εχουνε φοβισει σχετικα με τα σιτροεν οτι καταστρεφονται ευκολα και περνουν φωτια μονα τους και οτι θα πληρωσω αλλα τοσα χρηματα σε συνεργεια ως 'αναξιοπιστη' εταιρια....το παραδοξο ειναι οτι με οσους κατοχους σιτροεν εχω μιλησει και μαλιστα παλιων c4 και c3 μου λενε οτι τους εχουν βγαλει ασπροπροσωπους χωρις προβληματα αρκει να κανεις τα σερβις τους οποτε σου υποδεικνυει ο κατασκευαστης.....η αποψη σας αξιζει να επενδυσει καποιος σε ενα τοσο μεγαλο και ευρυχωρο αμαξι με εναν θεωρητικα μικρο τρικιλυνδρο κινητηρα και σε μια οχι και τοσο αξιοπιστη εταιρια???????
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια χαρά αξιόπιστη είναι η Σιτροέν.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
..... και σε μια οχι και τοσο αξιοπιστη εταιρια???????Όχι
Πάρε κάνα αξιόπιστο γερμανικό -
Συνάδελφος με ντίζελ c4 του 2013 με 120.000 δεν έχει διαμαρτυρηθεί για τπτ ως τώρα. Και σέρβις με κάτω από 100 ευρώ.
NEO CITROEN C5 AIRCROSS