-
Vs kadjar.
http://www.largus.fr/actualite-automobi ... 44395.htmlΑπό τα 25.300 λέει θα ξεκινήσει η τιμή του. Τι γίνεται κάθε βδομάδα και ανεβαίνει;
Επιβεβαιώνει και εδώ ότι η πλήρως ψηφιακή οθόνη δεν θα είναι στάνταρ παντού.
Αν και 1.84 φάρδος και τα δύο το 5 δίνει την αίσθηση πιο φαρδιου λόγω της φουσκωμένης μουρης.
Τελικά μήπως αντί για φθηνότερο βγει ακριβότερο του 3008? Ή θα αυξήσουν κιαλλο την τιμή του 3008 ενόψει και του νέου κινητήρα για να κρατηθεί η απόσταση μεταξύ Σιτροέν και πεζω;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Criuser, 4 εταιρειών??
Tkin73, το kadjar λέει πως ξεκινάει από τα 24900?
-
Ναι
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Criuser, 4 εταιρειών??Peugeot 3008 & 5008 , Opel Grandland X , Citroen C5 Aircross , DS 7 .
-
3 εταιρίες συνεπώς όχι 4.
-
Πεζό , Οπελ , Σιτροέν και Ντι Ες είναι τέσσερις εταιρείες .
Πλέον η Ντι Ες φτιάχνει και χωριστές εκθέσεις . Στην Αθήνα θα είναι η κεντρική της Σιτροέν στην Κηφισίας..
-
Οκ criuser, απλά μου διέφυγε η DS.
Tkin73, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε για τη τιμή, διότι αν κ στο τεστ το kadjar ξεκινάει από τα 25, στην Ελλάδα αντιθέτως ξεκινάει κάτω από τα 20. Με αυτά τα δεδομένα προφανώς κ το c5 air ίσως είναι φθηνότερο.
-
5 είναι, λείπει η Βώξολ.
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... ...........στις εκθεσεις των αντιπροσωπων θα ειναι το δεκεμβριο ή τον ιανουαριο... Οσο για την τιμη, στο επισημο σαιτ το εμφανιζουν (χωρις τιμη ακομη), αναμεσα στο c3aircross και στο c4cactus....αρα μαλλον στα 20 με 21 χιλιαρικα σαν αρχικη τιμη πιστευω με τον 1.2 puretech 130ps...
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν έχει τόσο όλη η παραγωγή θα απορροφηθεί από την Ελλάδα...
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Αν έχει τόσο όλη η παραγωγή θα απορροφηθεί από την Ελλάδα... [emoji38]Ποσο πιστευεις??
-
Ρε παιδιά τι γράφετε; Είναι δυνατόν το 5 να είναι φθηνότερο από το 4 κάκτους των 4170 μμ μήκους και των 358 λτ χώρου αποσκευών;
Το 1.2 130 να το υπολογίζετε το πολύ 1,5 χιλιάρικο κάτω από το αντίστοιχο 3008. Με το ντίζελ να δούμε που θα κάτσει η τιμή που απέναντι είναι το 100 και το 130 που δεν έχουν βγάλει ακόμα τιμή εκεί θα παιχτεί το μαγείρεμα.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παντως που πηγα και ρωτησα το c4 grand picasso φουλ εξοπλισμενο με 20 χιλιαρικακια.....μεγαλο και ανετο το καινουργιο... Θελω να πω οτι η σιτροεν στην ελλαδα κατεβαζει για καποιο μυστηριο λογω πολυ την τιμη των αυτοκινητων της εχοντας ταυτοχρονα και αξιοπρεπες επιτοκιο... και θα φερει το c5 σε μια περιοδο που ολες οι εταιριες θα χτυπανε με καινουργια suv ή με facelift... Μπορει να το βαλει οπως και η σκοντα το κοντιακ σε χαμιλη τιμη για κανα εναμιση χρονο σαν κραχτη και να στρεψει τα βλεματα του αραιου εν δυναμει αγοραστικου κοινου στο αμαξι.... Το αποκλειετε σαν πιθανοτητα???
-
Ισχύει ότι η Σιτροέν έχει από τα καλύτερα επιτόκια και καλύτερες τιμές δίνει εδώ. Όμως στο συγκεκριμένο αμάξι κάνει υπέρβαση και είναι αλληλένδετο με δύο αμάξια που θα κυκλοφορούν ήδη 2 + χρόνια το 3008 και το grandland. Δεν μπορεί πχ το 3008 1.2 130 να το δίνει 25000 και να έρθει το φρέσκο 5αρι με μεγαλύτερους χώρους κατά 60% ίδιο αμάξι να το βγάλει με 20000. Θα χαντακοσει τελείως τα άλλα δύο.
-
Tkin73 και 22000€-23000€ να ξεκινάει με καλό εξοπλισμό καλά θα είναι και αν ξεπεράσει ο Έλληνας το θέμα Citroen και οτι 'τα γαλλικά έχουν πρόβλημα με τα ηλεκτρικά τους' θα πάει καλά, αλλιώς βλέπω να κυκλοφορούν λίγα και θα είναι άδικο γιατι πρόκειται για ωραίο αυτοκίνητο απ' οτι διαβάζουμε τουλάχιστον.
Σκεπτόμουν γαι το XC40 Τ3 αλλά απο αυτά που διαβάζω για τον κινητήρα και τις καταναλώσεις/ρεπρίζ δεν το βλέπω να συνεχίζω για την αγορά του, βέβαια θα περιμένω και άλλα τεστ αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρει και φωτιά και τα λεφτά είναι πολλά για να συμβιβαστώ ειδικά οταν το θέλω για ταξίδια και ας μην κάνω πολλά χλμ το χρόνο.
Το C5 AIR με ενδιαφέρει και σε ντίζελ αφου είμαι ήδη κάτοχος ντίζελ και μπορώ να πω οτι το βενζινάδικο αν και δίλιτρο το βλέπω πολύ αραιά. -
Την δεκαετία του 90 η σιτροέν έπαιζε στην πρώτη τριάδα των πωλήσεων , όπως τώρα παίζει η πεζό .
Δεν έλεγαν τότε για τα ηλεκτρικά ? Απλά είχε καλά μοντέλα και καλές τιμές .
Τώρα το 5άρι θα παίξει και αυτό σε τιμές που παίζει το 3άρι σε σχέση με τα αδελφάκια του . Το οποίο 3άρι το βλέπω συχνά πλέον στον δρόμο .
-
Ο χρήστης islander έγραψε:
Tkin73 και 22000€-23000€ να ξεκινάει με καλό εξοπλισμό καλά θα είναι και αν ξεπεράσει ο Έλληνας το θέμα Citroen και οτι 'τα γαλλικά έχουν πρόβλημα με τα ηλεκτρικά τους' θα πάει καλά, αλλιώς βλέπω να κυκλοφορούν λίγα και θα είναι άδικο γιατι πρόκειται για ωραίο αυτοκίνητο απ' οτι διαβάζουμε τουλάχιστον.
Σκεπτόμουν γαι το XC40 Τ3 αλλά απο αυτά που διαβάζω για τον κινητήρα και τις καταναλώσεις/ρεπρίζ δεν το βλέπω να συνεχίζω για την αγορά του, βέβαια θα περιμένω και άλλα τεστ αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρει και φωτιά και τα λεφτά είναι πολλά για να συμβιβαστώ ειδικά οταν το θέλω για ταξίδια και ας μην κάνω πολλά χλμ το χρόνο.
Το C5 AIR με ενδιαφέρει και σε ντίζελ αφου είμαι ήδη κάτοχος ντίζελ και μπορώ να πω οτι το βενζινάδικο αν και δίλιτρο το βλέπω πολύ αραιά.Ως κάτοχος ενός C4 ehdi για 6.5 χρόνια αυτόματου με Start/Stop και όλα τα ηλεκτρικά κόλπα βάζω τα γέλια όταν ακούω για προβληματικά Citroën.....σαν να βγήκε από την έκθεση. Να μην σας πω τι έχει πάθει φίλος που την ίσια μέρα με εμένα παρέλαβε polo tfsi......
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Κάτω από το grandland λέει το άρθρο όχι πάνω.
Άρα στη Γαλλία το 3008 με το Grandland έχουν 400 ευρώ διαφορά?
Γιατί στην Ελλάδα τόσο δεν έχουν; Ξεκινούν από 24.900 το 3008 24.500 το Όπελ
400 διαφορά. Τιμές χωρίς προωθητικό και οι δύο. Στα ντίζελ όταν πάμε στο 120 1.6 3008 ανοίγει η ψαλίδαΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σαν τιμοκατάλογος, όντως πρέπει να έχεις δίκιο. Από κοντά αν πας, μεγαλώνει η διαφορά.
-
Πάντως αν το 1.5 130 ΕΑΤ8 στην πλούσια έκδοση παίξει στα 33000 θεωρώ το αμάξι θα πάει τρένο. Αν πιάσει τα 35000 θα χάσει πολλές πωλήσεις. Ελπίζουμε στην συνήθως καλή πολιτική της Σιτροέν και στην διατήρηση των χαμηλών επιτοκίων κάτω από το 4%.
-
Το 3008 με τον 1.5 θα εχει ανατιμήσεις οπότε θα μείνει χώρος για το C5. Οπως είχε γραφτεί και πιο πριν 1000-1500€ διαφορά πρέπει να υπάρχει. Ειναι γρίφος οι τιμες γαι το C5 και ώσπου να βγουν επίσημα θα είμαστε όλο υπολογισμούς
Για ποια έκδοση μιλάς την Allure ή την GT;
NEO CITROEN C5 AIRCROSS