-
Ο χρήστης islander έγραψε:
Στη Γαλλική ιστοσελίδα αναφέρει οτι η παραγγελίες ανοίγουν το Σεπτέμβριο άρα τιμές από Αύγουστο θα γίνουν γνωστές.Εγω παντως που ειδα και στα ελληνικο σαιτ της εταιριας εχει το berlingo διαθεσιμο απο τον οκτωβριο χωρις να αναγραφει τιμη..... Και για το c5 δεν αναγραφει τιποτα και απο την αντιπροσωπεια ειναι κατηγορηματικη για τελη νοεμβρη και αρχες δεκεμβρη..... Βεβαια στην σελιδα στο facebook λεγανε για το μπερλιγκο οτι ηρθε και καλουσαν τον κοσμο για δοκιμη και οταν τους επαιρνα τηλ. μου λεγανε οτι δεν γνωριζουν τιποτα......οποτε μακαρι να ισχυσει αυτο με τις τιμες απο τον αυγουστο αλλα χλωμο...η ατιπροσωπεια της χωρας μας ειναι απο τις τελευταιες στην ευρωπης για την citroen
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το μπερλίνγκο που σημειωτέον φαίνεται εξαιρετικό έχει τιμές στο γαλλικό σάιτ , οπότε δέχεται παραγγελίες και παραδώσεις θα έχει από τον Σεπτέμβριο .
Το 5άρι αιρκρός θα δέχεται παραγγελίες από τον Σεπτέμβριο , οπότε εδώ να το περιμένουμε από τον Νοέμβριο .
Εδώ έχω μια υποψία ότι το όλο σκηνικό έχει την ιδιαιτερότητα ότι το αμάξι θα θέλει να παίξει για τον τίτλο του Αυτοκινήτου της χρονιάς που τον πήρε πρόπερσι το 3008 και πέρσι τον διεκδίκησε το 3 αιρκρός και πήρε την τρίτη θέση νομίζω . Ετσι ίσως όλα αυτά έχουν σχέση και με το COTY , αλλά και με το γεγονός ότι οι νέοι ρύποι θα ισχύουν από τον Σεπτέμβριο , οπότε η παραγωγή δεν θα αρχίσει πριν την ισχύ τους .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Το μπερλίνγκο που σημειωτέον φαίνεται εξαιρετικό έχει τιμές στο γαλλικό σάιτ , οπότε δέχεται παραγγελίες και παραδώσεις θα έχει από τον Σεπτέμβριο .Το 5άρι αιρκρός θα δέχεται παραγγελίες από τον Σεπτέμβριο , οπότε εδώ να το περιμένουμε από τον Νοέμβριο .
Εδώ έχω μια υποψία ότι το όλο σκηνικό έχει την ιδιαιτερότητα ότι το αμάξι θα θέλει να παίξει για τον τίτλο του Αυτοκινήτου της χρονιάς που τον πήρε πρόπερσι το 3008 και πέρσι τον διεκδίκησε το 3 αιρκρός και πήρε την τρίτη θέση νομίζω . Ετσι ίσως όλα αυτά έχουν σχέση και με το COTY , αλλά και με το γεγονός ότι οι νέοι ρύποι θα ισχύουν από τον Σεπτέμβριο , οπότε η παραγωγή δεν θα αρχίσει πριν την ισχύ τους .
Μπερδευτηκα....αφου στο ελληνικο σαιτ λενε 'διαθεσιμο απο τον οκτωβριο' για το berlingo προφανως οι παραγγελιες στην ελλαδα με επισημη ανακοινωση τιμωμ ξεκιναει εκεινο τον μηνα....αρα στο c5 παμε ενα μηνα μετα το λιγοτερο... Για στην γαλλικη αγορα τα αμαξια βγαινουν πιο ακριβα και παρατηρω οτι στην βρετανικη αγορα βγαινουν πιο φτηνα και σε εμας κυμαινονται καπου αναμεσα..
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπολόγισες ότι είναι σε λίρες στην βρετανική αγορά ?
Γενικά εδώ είναι φτηνότερα τα αμάξια .
Για το μπερλίνγκο οι τιμές θα βγούνε λίγο πριν την επίσημη διάθεση και το ίδιο και για το 5 αιρκρός .
-
Σε άτυπο στατικό συγκριτικό με το 3008 . Το c5 παρότι συνολικά μακρύτερο κατα 5 εκ όπως και στο μεταξόνιο λέει ότι έχει λιγότερο χώρο για τα πόδια και το κεφάλι λόγω της υψηλής θέσης τοποθέτησης των καθισμάτων. Δεν καταλαβαίνω αν εννοεί μόνο για πίσω ή και μπροστά.
Από υλικά είναι κατά 60% ίδια τα 2 αμάξια. Ποιότητα υλικών μέσα είναι υπέρ του 3008.
Σημαντικό: μάλλον στο c5 η ψηφιακή οθόνη θα είναι στο δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού ενώ στο 3008 είναι στάνταρ παντού.
Στο κομμάτι των κινητήρων δίνει προβάδισμα στο 5 λόγω 1.5 130 και 1.6 180.
Νομίζω κάτι γράφει ότι δεν πέφτουν τα καθίσματα στο 5 από τον κορμό. Τι εννοεί;
Εννοείται σε χώρους αποσκευών κερδίζει το 5 λόγω και των συρόμενων καθισμάτων.
Στα βοηθητικά συστήματα έχει το 5 προβάδισμα λόγω Highway Drive Assist αλλά και το ConnectedCam.
Θα γίνει κανονικό test drive τον Νοέμβριο....
https://www.caradisiac.com/comparatif-v ... 169101.htmΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως αν οι Γάλλοι δημοσιογράφοι το έχουν για τεστ ντραιβ τον Νοέμβριο μας βλέπω εδώ του χρόνου τέτοιο καιρό να συζητάμε αν το παρέλαβε κάποιος!...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα το πετύχω στην έκθεση που θα πηγαίνω τον πεζουλα για σέρβις μόλις βγει, να το πάρω για TD.
-
Αν το σέρβις σου είναι σε κάνα χρόνο από τώρα είσαι μια χαρά!
-
Λέτε να υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση και να καθυστερήσουν οι παραδόσεις; Πιστεύω κανένα 3μηνο θα είναι η καθυστέρηση.
-
Δεν εστιάζω τόσο στην ζήτηση αλλά στο πότε θα αρχίσει η διάθεση. Τον Νοέμβριο οι Γάλλοι θα το έχουν για td ε μέχρι να βγει στην Γαλλία θα πάει Χριστούγεννα και μέχρι να φτάσει Ελλάδα τουλάχιστον Πάσχα
-
Το 3 αιρκρός 1 μήνα καθυστέρησε . Για Δεκέμβρη μας βλέπω ...
-
-
Άλλο ένα βίντεο στο οποίο δείχνει πολύ εντυπωσιακό, ειδικά το μπροστινό μέρος είναι υπέροχο.
Youtube VideoSent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
6.3 γράφει κατανάλωση το αυτόματο. Δεκέμβριο λέει ότι θα κυκλοφορήσει και προβλέπει να ξεκινήσει 1400 ευρώ κάτω από το 3008 και 1000 κάτω από grandland για τιμές Γαλλίας πάντα.
Άρα αυτόματο πλούσια έκδοση ντίζελ θα πιάσει εύκολα τα +35000Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
6.3 γράφει κατανάλωση το αυτόματο. Δεκέμβριο λέει ότι θα κυκλοφορήσει και προβλέπει να ξεκινήσει 1400 ευρώ κάτω από το 3008 και 1000 κάτω από grandland για τιμές Γαλλίας πάντα.
Άρα αυτόματο πλούσια έκδοση ντίζελ θα πιάσει εύκολα τα +35000Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάνω από το Grandland εννοείς μάλλον...
-
Κάτω από το grandland λέει το άρθρο όχι πάνω.
-
Θέλω να δω ποιος θα πάρει το opel αντί για αυτό, αν είναι και ακριβότερο.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Κάτω από το grandland λέει το άρθρο όχι πάνω.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα στη Γαλλία το 3008 με το Grandland έχουν 400 ευρώ διαφορά?
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Κάτω από το grandland λέει το άρθρο όχι πάνω.
Άρα στη Γαλλία το 3008 με το Grandland έχουν 400 ευρώ διαφορά?
Γιατί στην Ελλάδα τόσο δεν έχουν; Ξεκινούν από 24.900 το 3008 24.500 το Όπελ
400 διαφορά. Τιμές χωρίς προωθητικό και οι δύο. Στα ντίζελ όταν πάμε στο 120 1.6 3008 ανοίγει η ψαλίδαΣτάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οπως έχω ξαναπεί , η εταιρεία έχει δηλώσει ότι η Οπελ έχει δικές της αγορές και θα παραμείνει όπως ήταν στις τιμές .
Απλά το μοντέλο αυτό θα βγαίνει σε 5 εκδόσεις , 4 εταιρειών και θα έχει ενδιαφέρον να βλέπουμε τις διαφορές τους .
NEO CITROEN C5 AIRCROSS