-
Skoda Kodiaq
-
Αυτά τα suv είναι κάτι που δε μπορώ να καταλάβω , εντυπωσιακά κάποια άλλα μπορεί να τα πείς και όμορφα αλλα SUV και οικονομία δεν συμβαδίζει τόσο στην αγορά οσο και στη χρήση .
Αν είχα πρώτη προτεραιότητα την οικονομία δεν θα αγόραζα το T-Roc για παράδειγμα αλλά το Polo, ένα highline 1,0 115 hp DSG στοιχίζει 2500-3000 € πιο κάτω από το πιο απλο T-Roc και σίγουρα καίει πιο λίγο και στη πόλη και το ταξίδι.
Νομίζω ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες με αυτή την κατηγορία αυτοκίνητων έχουν κάνει τζακ- ποτ γιατί αρέσουν και στις γυναίκες εμείς φυσικά δε χαλάμε χατίρι και το €€€€€ ρέει!
-
Μια χαρά είναι σαν κατανάλωση. Το αντίστοιχο σε kuga το οποίο κάποιος το έβγαζε και οικονομικό θα ήταν 9 και θα βαριέσαι τη ζωή σου. Σίγουρα όμως έχεις τόσο? Σε κάτι site που μετράνε κατανάλωση σε χρήστες του εξωτερικού έχουν άλλη. Μήπως δε ξερεις να οδηγας και σου βγάζει χαμηλή εσένα?
-
Με το Kuga εγω κατανάλωση σε κινηση σε συνθήκες κίνησης/πόλη εχω κατανάλωση 10 λίτρα / 100χλμ.
Με λιγότερη κινηση πέφτω στα 9 λίτρα.
Τωρα το kodiaq να εχει τοσο μικρή κατανάλωση σε πόλη δε νομίζω. Μαλλον σε αλλες συνθήκες ειναι αυτή η κατανάλωση.
-
Ο χρήστης amagawd έγραψε:
Για μαουνα με νορμαλ οδηγηση δεν ειναι και ασχημα. (1.4 βενζίνη)
Ο σφακιανα εχει καμια 10αρια στην παλια τιμη (22Κ)Καταπληκτική κατανάλωση. Προσπαθώντας να εξηγήσω ατό που βλέπω, είτε κόλλησε για 2 χλμ σε κίνηση και μετά βγήκε μια βόλτα στην ΑΟ (Που βρίσκεται κοντά...) ή κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς δίχως ιδιαίτερη κίνηση όλα τα χλμ. Σε κάθε περίπτωση η κατανάλωση προσομοιάζει ενός suv diesel. Μπράβο τους.
Επίσης το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από χώρους είναι σε άλλη διάσταση. Κριού θα σου ταίριαζε γάντι! -
Απίστευτη πράγματι, σχεδόν εξωπραγματική θα έλεγα αφού προσέγγισε οριακά την κατανάλωση 'πάγκου' που ανακοινώνει επίσημα η σκόντα (6,1).
Βέβαια δε γνωρίζουμε και τις συνθήκες που επιτεύχθηκε (π.χ κατάβαση βουνού) και επίσης δεν ξέρουμε τί θα δείξει η αντλία, αφού τα τριπ συνήθως έχουν αξιοσημείωτες αποκλίσεις και αισιόδοξες ενδείξεις.ΥΓ: Το θέλω αλλά δε χωράει πουθενά γαμώτο
-
Η διαδρομη ειναι Αγιος Στεφανος -> ΕΟ -> Αχαρνες.
-
Ας καταθεσω κι εγω την εμπειρια μου απο επιλογη suv...
το budjet μου ηταν περιπου οσο το δικο σου (23.000) και ημουν ψημενος για το Karoq πριν ερθει...
πηγα,το ειδα,το οδηγησα...απο αποψη χωρων μεσα και οδηγικη συμπεριφορα με ευχαριστησε.με χαλασε ο εξοπλισμος και το οτι με ενα extra εκτος χρωματος πηγαινε +3Κ.
επισης απεκλεισα και το qq γιατι δεν μου αρεσε το μεσα του,kadjar δεν μου αρεσε γενικως,chr για τα παραθυρα τυπου ΑNEK-LINES,compass λογω τιμής.Τελικα κατεληξα στο Kuga εξοπλισμου,τιμης και εκανα και την υπερβαση μου αγοραζοντας το st-line!αυτο μου αρεσε!!!
-
Kuga , Xtrail Kodiaq εξαιρετικα για τα χρηματα που ζητανε το καθενα με τα + και τα - του.
-
Πέρασα και εγώ από την ίδια φάση τον Δεκέμβριο.
Έκανα πολλά test drives,ρώτησα υπερβολικά πολλές ερωτήσεις και διάβασα πάρα πολλές ώρες...
Στο φώτο φίνις επέλεξα το Ateca, δινοντας μεγαλη μάχη μέσα μου με το Karoq,το kuga St-Line, και το 3008...
Αν δεν έχεις 'φοβία' για τον 1.0 TSI, ριξε μια ματιά και στο Ateca, το οποίο σε αξιοπρεπή έκδοση βγαίνει περίπου στα 21.000 με το κλειδί στο χέρι.
ο Μακρής στο Γαλάτσι το είχε διαθέσιμο για test drive.
Το βασικό είναι τί ψάχνει ο καθένας.
Εγώ είχα επικεντρώσει σε χώρους, μαζεμένες διαστάσεις και κατανάλωση (λόγω πολλών χιλιομέτρων) και έκανα την επιλογή μου.
Γνώμη μου είναι να μην βιαστείς. Εγώ πχ προφορικά είχα κλεισει το Kuga και τυχαία είδα ένα Ateca στο δρόμο (δεν κυκλοφορούν πολλά) και έτσι αποφάσισα να το κάνω test drive.
To Kuga st line προσφέρει πολύ περισσότερα και είναι αμαξάρα, αλλά ξεφεύγει λίγο οικονομικά, καίει περισσότερο και είναι πιο μεγάλο.
Το Karoq στην απλή του έκδοση έχει a/c και όχι κλιματισμό.
Το 3008 είναι αμαξάρα, αλλά ακριβό.
Το Kodiaq είναι αρκετά πιο μεγάλο (σκέψου μήπως σε δυσκολεύει στην καθημερινότητα σου).
Σου ανέφερα τα αυτοκίνητα που έκανα test drive...για τα υπόλοιπα,δεν έχω τεκμηριωμένη άποψη.Με 1.6 TDI κινητήρα, μετά απο 3 γεμλατους μήνες πλέον, η κατανάλωση μου εντός πόλης παίζει από 6.5-7.2 lit/100
Σε ταξίδια είμαι στα 5.2-5.5 lit/100 με ταχύτητα 130-140 km/h. -
Γειά σε όλους, (πρωτο μου post ever )
Κοιτάζω και εγώ για κάτι παρόμοιο με των alejandrok μόνο που στην λίστα του θα αφαιρούσα το Jeep και θα πρόσθετα το Sportage, Kodiaq και το Tucson. Για μένα μεγάλο ρόλο παίζει ο χώρος αποσκευών και γι’ αυτό το QQ έρχεται κάπως παρακάτω στις επιλογές μου.
-
Εγώ πάντως αν έψαχνα στην κατηγορία, δύσκολα θα αγνοούσα τις προτάσεις των Seat και Skoda. Μπορεί να απεχθάνομαι το vag αλλά στην παρούσα φάση έχει πολύ συμφέρουσες προτάσεις.
Το Kuga έχει μακράν το καλύτερο vmf αλλά είναι πολύ παλιό μοντέλο πλέον και λογικά έχει σειρά αντικατάστασης αμέσως μόλις βγει το Focus. Παρομοίως και τα Ιταλοαμερικάνικα 500X και Renegade που τα βρίσκω ιδιαίτερα αξιόλογα αλλά τσιμπημένα για τα χρόνια που βρίσκονται στην αγορά. Το Renegade βασικά γιατί το 500Χ είναι σε τιμή ευκαιρίας.
-
Μη λες κακό λόγο για το κουγκα. Θα σου τη πεσουν
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μη λες κακό λόγο για το κουγκα. Θα σου τη πεσουνΞεκόλλα Νίκο...γίνεσαι κουραστικός.
-
Νίκο δεν είμαι στα Kuga fanboys αλλά πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθήσεις την συμβουλή του Φανή.
Φιλικά -
Στέφανε, το 500Χ το είδα, Η τιμή του είναι εξαιρετική, απλά αισθητικά δε μου αρέσει. To Kuga ξέρω ότι κάποια στιγμή το 2019 θα αλλάξει. Η αγαπημένη σειρά πολλών εταιριών είναι, νέο μοντέλο, επόμενη αλλαγή Facelift, νέο μοντέλο. Αν το οδηγήσω και μου αρέσει δε με πειράζει. Αν το αλλάξουν δεν ξέρεις τι θα κάνουν και σε τι τιμή.
Skoda μου αρέσει το Karoq, το έχω πει από την αρχή, αλλά με εκνευρίζει η τιμολογιακή πολιτική τους. Κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν, το έχουν καβαλήσει λίγο. To Kodiaq Ambition 1.4 125 άλογα, είναι σε καλή τιμή (22.5Κ) και με καλό εξοπλισμό, αλλά είναι μεγάλο σε διαστάσεις.
Nissan X-trail - Φτωχός εξοπλισμός, αλλά το κυριότερο μέγεθος Kodiaq.
Χ-Xtrail και Kodiaq θα ψάξω για test drive. Μπορεί και να τα δω αλλιώς.Θα πάω να ρίξω μια ματιά και στο T-ROC και βλέπουμε.
Γενικά, όπως είπε και κάποιος, θέλει υπομονή και test drive. Μόλις καταλήξεις σε 2 ή παραπάνω μοντέλα, ξανά test drive.
-
Το T-Roc έχει μία ωραία έκδοση που όμως είναι ελαφρώς πάνω από το budget σου.
A114KB T-ROC 1.5 TSI 150PS EXPERIENCE R06 1.498 / 150 € 18.256 € 25.850 121 5,3 € 145,20
Έχει τα πάντα όλα όμως από εξοπλισμό. Βέβαια δεν παύει να είναι μία κατηγορία κάτω από αυτά που συζητάμε.
-
Μια κατηγορία σε τι? Διαστάσεις και χώρους ή ποιότητα κατασκευής?
Πράγματι είναι πιο ακριβό, αν βάλεις και μεταλλικό χρώμα, που πιθανών να μην έχει σε αυτή την τιμή πας στα 26+
Θα πάω να το δω για να καταλάβω. -
Σε όλα. Εξωτερικές/εσωτερικές διαστάσεις, υλικά, πλατφόρμα. Είναι κατηγορίας Arona, Q2, 2008, Stonic κτλ. Βέβαια έχει το καλύτερο μοτόρι απ' όλα.
-
Το T Roc οσο αφορα τα του vwgroup αν δεν κανω λαθος βασιζεται στην πλατφορμα ΜQB 1 οπως τα Tiguan Karoq kodiaq κλπ ενω το Arona στην πιο μικρη MQB 0 εξου και οτι εχει μικροτερες διαστασεις (μηκος) και χωρους απο αυτα αλλα μεγαλυτερες από το arona , είναι ένα golfaki υπερυψωμενο. Η εκδοση experience πραγματι εχει σχεδον τα παντα αυτα που θα μπορουσε να προσθεσει καποιος ειναι οι αναδιπλουμενοι καθρεπτες αν τον ενοχλει το manual ανοιγμα κλεισιμο και την καμερα οπισθοποριας και το χρωμα μεταλλικο φυσικα το απλο ασπρο εχει 104€. Και παλι όμως πιστευω οτι είναι ακριβουτσικο και θα μπορουσε να είναι πιο vfm αν ηταν πιο φτηνο κατω από τα 25.000 για τον 1.5 tsi είναι και αυτό με την φορολογικη κλιμακα που τα κανει όλα μην πω…
Επιλογή SUV έως 23.000€