-
Τόσα χιλιόμετρα κάνεις τώρα. Όταν μετά η μετακίνηση θα είναι πρακτικά δωρεάν (3,5 ευρώ τα 100 χιλιόμετρα), τα χιλιόμετρά σου θα αυξηθούν.
-
Μπορεί και να έχεις δίκιο. Αν και αυτό θα συμβεί μόνο όταν αλλάξω δουλειά. Εδώ και 10 χρόνια είμαι κέντρο (καράκεντρο) και δεν παίζει με τπτ αυτοκίνητο. Μόνο μηχανή ή μετρό.
-
Ετσι οπως το θετεις ζηκο, τα περισσοτερα χιλιομετρα με το φυσικο αεριο ισσοδυναμουν με περισσοτερες ωρες οδηγησης, που αυτο ισοδυναμει με μεγαλυρερη και πιο συχνη χρηση των δημοσιων δρομων.
Τωρα, αυτο επι πολλα αυτοκινητα φυσικου αεριου ισοδυναμει με.... μηδεν χωρο για τα ποδηλατα.
Απο εμενα, μεταχειρησμενη εξακυλινδρη καγιεν. Τοπ επιλογη.
-
Ετσι οπως το θετεις ζηκο, τα περισσοτερα χιλιομετρα με το φυσικο αεριο ισσοδυναμουν με περισσοτερες ωρες οδηγησης, που αυτο ισοδυναμει με μεγαλυρερη και πιο συχνη χρηση των δημοσιων δρομων.
Τωρα, αυτο επι πολλα αυτοκινητα φυσικου αεριου ισοδυναμει με.... μηδεν χωρο για τα ποδηλατα.
Απο εμενα, μεταχειρησμενη εξακυλινδρη καγιεν. Τοπ επιλογη.
-
Λαπ, τον θες τον Λάππα σου βραδιάτικα. Θα τον αμολήσω ελεύθερο και δε θα βρίσκεις να κρυφτείς χαχαχα.
-
-
Skoda Karoq!
Και χώροι και κινητήρας και ποιότητα (παντού) και καλή τιμή στα 22500 -
Υπάρχουν πινακιδωμένα ή με τον 1,6 κινητήρα που καταργήθηκε με 0 χλμ σε κρόσλάντ και Γκράντλάντ σε καλές τιμές .
Ψάξε το λίγο , γιατί ο κινητήρας αξίζει και μπορεί να πετύχεις ευκαιρίες.
-
Γραφω εδω γιατι εχω τα ιδια ακριβως κριτηρια..
Ειμαι μεταξυ (για βενζινη)
Karoq 150HP - 22500 ευρω
Kadjar βενζινη -19500 ευρω (χωρις infotainment)
SX4- 140 HP-21000 ευρωΔεδομενο οτι δε το χω με τα αυτοκινητα ποιο απο τα παραπανω ειναι το καλυτερο value4money?
Υπαρχει καποια αλλη προταση σε αντιστοιχο μεγεθος (το κατω οριο ειναι το SX4)..??
-
To SX4 αν σε καλύπτει (αλήθεια, πήγες; τα είδες; τα οδήγησες;) είναι το τοπ βαλιου φορ μάνευ. Παίρνεις στα λεφτά σου και γρήγορο και πολύ καλά εξοπλισμένο. Αντιθέτως στα άλλα, θα χάσεις ένα από τα 2 αυτά χαρακτηριστικά.
-
Ο χρήστης fragos έγραψε:
Γραφω εδω γιατι εχω τα ιδια ακριβως κριτηρια..Ειμαι μεταξυ (για βενζινη)
Karoq 150HP - 22500 ευρω
SX4- 140 HP-21000 ευρωΔεδομενο οτι δε το χω με τα αυτοκινητα ποιο απο τα παραπανω ειναι το καλυτερο value4money?
Υπαρχει καποια αλλη προταση σε αντιστοιχο μεγεθος (το κατω οριο ειναι το SX4)..??
To καλύτερο vfm είναι σαφώς το SX4 και ειδικά εάν το πάρεις και 4κίνητο, είναι το απόλυτο της κατηγορίας του για εμένα σε αυτά τα χρήματα...μακράν καλύτερο αυτοκίνητο από τα άλλα 2, αλλά υστερεί σε χώρους και για μερικούς (όχι για εμένα) και σε εμφάνιση.
Το Karoq έχει πολύ καλούς χώρους, αλλά έχει θέματα εξοπλιστικά και προσωπικά με φοβίζει και η αξιοπιστία του group. Πάντως σίγουρα δεν είναι vfm.
Το Kadjar είναι vfm σε αυτά τα χρήματα, αλλά ένας λόγος είναι ότι έρχεται το facelift σύντομα. Καλό αυτοκίνητο, καλοί χώροι.
Προσωπικά θα επέλεγα με διαφορά το SX4, αλλιώς το Kadjar. Το Karoq θα ήταν τελευταίο από α 3 στις επιλογές μου.
ΥΓ: Δεν μας λές βέβαια τις ανάγκες σου, τα κριτήριά σου, τι θές, τι σου αρέσει κλπ. Οπότε η απάντησή μου είναι με υποκειμενικά κριτήρια και όσο μπορώ και ορθολογικά.
-
Σωστα,
Κατ'αρχην να ευχαριστησω για τις απαντησεις.. Ηταν λιγο βιαστικο το post. Οποτε, η χρηση προοριζεται για οικογενειακο..
Τα βασικα κριτηρια ειναι
α) η τιμη
β) τα βασικα τεχνικα ( ιπποι/ροπη) που τα καλυπτουν ολα τα οχηματα
γ) ο εξοπλισμος που εχει νοημα για την ανεση και την ασφαλεια (πχ. κλιματισμος, οθονη αυτοκινητου κτλ...)Extra εξοπλισμος οπως καμερα οπισθοπορειας ή αισθητηκες λεπτομερειες δεν με ενδιαφερουν...
Αυτα που δεν γνωριζω ειναι το θεμα της αξιοπιστιας των αυτοκινητων και της οποιας μεταπωλητικης αξιας καθως και καποιες λεπτομερειες της αγορας (πχ. αν καποιο οχημα θεωρειται ως καλη περιπτωση υπο τις υπαρχουσες συνθηκες)..
Καθε προταση (αλλα και αντιπροταση για αλλη περιπτωση) ευπροσδεκτη
-
Ανακοίνωση τιμών για το ανανεωμένο Suzuki Vitara
Έκδοση Τιμή
1.0 BoosterJet 112 PS GL €15.990
1.0 BoosterJet 112 PS GL+ €16.990
1.0 BoosterJet 112 PS GL+ Auto €19.650
1.0 BoosterJet 112 PS GL+ 4WD €19.450
1.0 BoosterJet 112 PS GL+ Auto 4WD €21.650
1.4 BoosterJet 140 PS GL+ €19.090
1.4 BoosterJet 140 PS GL+ Auto €21.650
1.4 BoosterJet 140 PS GL+ 4WD €21.450
1.4 BoosterJet 140 PS GL+ Auto 4WD €24.070
1.4 BoosterJet 140 PS GLX €22.250
1.4 BoosterJet 140 PS GLX 4WD €25.250
1.4 BoosterJet 140 PS GLX Sunroof €24.650
1.4 BoosterJet 140 PS GLX Sunroof Auto €27.650
1.4 BoosterJet 140 PS GLX Sunroof 4WD €27.990
1.4 BoosterJet 140 PS GLX Sunroof Auto 4WD €30.550 -
Επειδη εχω δοκιμασει αρκετα suv σε αυτη την τιμη
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Γραφω εδω γιατι εχω τα ιδια ακριβως κριτηρια..
Ειμαι μεταξυ (για βενζινη)
Karoq 150HP - 22500 ευρω
To καλύτερο vfm είναι σαφώς το SX4 και ειδικά εάν το πάρεις και 4κίνητο, είναι το απόλυτο της κατηγορίας του για εμένα σε αυτά τα χρήματα...μακράν καλύτερο αυτοκίνητο από τα άλλα 2, αλλά υστερεί σε χώρους και για μερικούς (όχι για εμένα) και σε εμφάνιση.
.
μπορεις να το αναλυσεις αυτο για το scross, για ποιο λογο πιστευεις οτι ειναι το πιο vfm στην κατηγορια αυτη;
-
Δες τον εξοπλισμό που σου προσφέρει σε αυτά τα χρήματα συγκριτικά με τα άλλα.Μετα οδήγησε και τα τρία και δες ποιο σου κάνει.Το SX4 ας πούμε έχει μια πιο σπορτίφ συμπεριφορά.Εχει αρκετό γκάζι (μην βλέπεις τα εργοστασιακά νούμερα δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα) και στρίβει καλά για την κατηγορία του.Εχω ξαναβάλει δύο βίντεο που πιστεύω ότι περιγραφουν το αμάξι με εικόνα.
Στο πρώτο βίντεο αυτός που το δοκιμάζει είναι οδηγός αγώνων και πριν το αγορασω τον είχα ρωτήσει πώς το είδε από θέμα κρατήματα -οδηγικη συμπεριφορά και μου είχε απαντήσει 'Πάρα πολύ καλό'.Αν δεις στο τέλος του βίντεο το ανάφερει μέσες άκρες(5.56 και μετά).Καλες δοκιμές.
-
Για την ποιότητα κατασκευής και κύλισης-οδήγησης, εγώ θα σου πρότεινα Karoq, ειδικά με αυτόν τον κινητήρα. Value for money για το αυτοκίνητο που παίρνεις. Είναι σαν να παίρνεις Golf!!!
-
Ο χρήστης opcast έγραψε:
μπορεις να το αναλυσεις αυτο για το scross, για ποιο λογο πιστευεις οτι ειναι το πιο vfm στην κατηγορια αυτη;Για τους εξής λόγους, στην τιμή που πωλείται από τα 3 που αναφέρεις (αλλά και από το σύνολο του ανταγωνισμού):
- Είναι το πιο γρήγορο
- Είναι το πιο οικονομικό
- Βγαίνει 4κίνητο ή αυτόματο στην τιμή των €22Κ, αλλιώς είναι ακόμα φτηνότερο
- Έχει τον καλύτερο εξοπλισμό
- Έχει την μεγαλύτερη εγγύηση
- Κατά πάσα πιθανότητα είναι το πιο αξιόπιστο
- Είναι ενδιαφέρον οδηγικά
- Έχει καλούς χώρους (ΟΚ το Karoq έχει μεγαλύτερους, αλλά το SX4 είναι μια χαρά για οικογένεια).
-
Το γεγονός όμως ότι δεν έχει κανένα από τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα πχ lane assist κτλ θεωρείς ότι δεν είναι μειονέκτημα, καθώς όλα τα άλλα της κατηγορίας του το προσφέρουν? και εννοώ μειονέκτημα σε μια μελλοντική πώληση μετά από 6-7 χρόνια.
Συμφωνώ απόλυτα και με τα 8 που έγραψες. -
Ο χρήστης opcast έγραψε:
Το γεγονός όμως ότι δεν έχει κανένα από τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα πχ lane assist κτλ θεωρείς ότι δεν είναι μειονέκτημα, καθώς όλα τα άλλα της κατηγορίας του το προσφέρουν? και εννοώ μειονέκτημα σε μια μελλοντική πώληση μετά από 6-7 χρόνια.
Συμφωνώ απόλυτα και με τα 8 που έγραψες.Προσωπικά δεν το θεωρώ μειονέκτημα, αλλά είναι κάτι καθαρά προσωπικό. Πιο σημαντικά θεωρώ τον κινητήρα, τις επιδόσεις, την οικονομία και το κράτημα από το lane assist....κάποιος άλλος βέβαια μπορεί να έχει διαφορετική άποψη.
Υπάρχουν βέβαια όλα αυτά τα συστήματα, αλλά στην ακριβή έκδοση των €25Κ (περίπου) όπου εκεί πλέον έχει τα ΠΑΝΤΑ από εξοπλισμό οπότε συνεχίζει να είναι vfm σε αυτά τα χρήματα.
Επιλογή SUV έως 23.000€