Μπαταρία άλλαξα με την Exide EL600 περίπου στα €95.
-
Μπαταρία άλλαξα με την Exide EL600 περίπου στα €95.
-
This post is deleted! - topic:timeago_later,19 days
-
καλησπερα σε ολους εχω βρει ενα clio 2021 90hp με τον 1000 turbo κινητηρα. Ειναι αξιοπιστος ο συγκεκριμενος κινητηρας?
-
Ξέρει κανένας εάν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να απενεργοποιήσει το σύστημα sos του αυτοκινήτου, γιατί δεν αξίζει το κόστος να το κάνω μόνος μου.
- topic:timeago_later,26 days
-
@vaggelisthesgr said in Renault Clio V:
@vaggelisthesgr said in Renault Clio V:
Καλησπέρα. Σε Renault Clio V βενζίνη με LPG 4ετιας, δούλευα το αυτοκίνητο στο υγραέριο και ξαφνικά άρχισε να ρετάρει και μου έβγαλε το μήνυμα «έλεγχος συστήματος ψεκασμού». Όταν το γύρισα στην βενζίνη το αυτοκίνητο δούλεψε κανονικά , ωστόσο το μήνυμα έχει μείνει και όταν το γυρνάω στο υγραέριο ρεταρει πάλι. Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι;
Επανέρχομαι στο πρόβλημα αφού εντόπισα μόνος μου την λύση. Να σημειώσω , πως η εγγύηση του οχήματος εληξε τον Ιανουάριο του 2024 (πριμ 10 μήνες).
Από τον Μάιο που έγινε το τελευταίο service (όλα σε αντιπροσωπεία της Renault όπου αγοράστηκε το αυτοκίνητο) και ενώ είχα παρατηρήσει μια πτώση στην στάθμη του ψυκτικού , όπως και είχα αναφέρει στα τζημανια της αντιπροσωπείας να ελέγξουν, εκείνοι προφανώς απλά συμπλήρωσαν ψυκτικό και μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι είναι φυσιολογικό.
Όταν μου παρουσίασε το θέμα που προανέφερα με το ρεταρισμα , άνοιξα να τσεκάρω λάδια και είδα την στάθμη ψυκτικού στο παγούρι αρκετά χαμηλά πάλι. Δεν ανησύχησα ιδιαίτερα , καθώς εμπιστεύτηκα-θυμήθηκα τα λόγια των μαστόρων της αντιπροσωπείας, ωστόσο το είχα στο νου μου.
Χθες που τσέκαρα πάλι , η στάθμη πάλι οριακά φαινόταν , οπότε άρχισα να ψάχνω δια της αφής καθώς δεν φαινόταν κάποια διαρροή με το μάτι. Εντόπισα λοιπόν κάτω από την μπεκιερα μια ρωγμή σε έναν πλαστικό σωλήνα. Πήγα αμέσως σε άλλη αντιπροσωπεία της Renault και αφού μου είπε πως είμαι πλέον εκτος εγγύησης , μου ανέφερε πως η μπεκιερα είναι φιξ μαζί με την σωλήνα από κάτω που έχει την ρωγμή και το κόστος αγοράς της είναι 1358 ευρώ!!! Αφού έφαγα την πρώτη κεραμίδα , άρχισα να θυμάμαι πως το όχημα έχανε νερά και στα προηγούμενο σερβις , ενδεχομενως κ εντος εγγυησης αλλά εκ το πονηρού απλά συμπλήρωναν στην αντιπροσωπεία. Πραγματικά είμαι απογοητευμένος με την Renault και έξω φρενών…Εχω το αμαξι απο το 2020. Ηδη απο το πρωτο χρονο, παρατηρησα το υγρο στο ψυγειο να πεφτει κατω απο την μεση. Και το εγραψα κι εδω μεσα. Το πηγα αντιπροσωπεια, μου λενε ειναι κλειστο συστημα το ψυγειο και ετσι κανει και τα ρεστα και παραλληλα μου συμπληρωσαν υγρο. Το εχω κι εγω στο νου μου, και το τσεκαρω, γιατι κατι δεν μου καθοταν καλα. Τωρα ειναι στη μεση. Ειναι δυνατον δλδ να εχει διαρροη, αλλα σε ενα χρονο να μην εχει πεσει κατω απο τη μεση; Εσενα σου εφτασε και στο min?
-
Αφού σου είπαν τα τσακάλια ότι είναι κλειστό σύστημα δε τους φάνηκε περίεργο το ότι συμπλήρωσαν;
-
@georgemit said in Renault Clio V:
Αφού σου είπαν τα τσακάλια ότι είναι κλειστό σύστημα δε τους φάνηκε περίεργο το ότι συμπλήρωσαν;
Ακριβώς, το κλειστό κύκλωμα ΔΕΝ θα έπρεπε να χάνει ούτε ml
-
Τις δουλειες μεσα στην εγγυηση τις πληρωνει η Ρενω παντως, δηλ το συνεργειο εχει συμφερον να κανει καποια δουλεια σε εγγυηση γιατι οι εταιρειες πληρωνουν καλα για αυτη την δουλεια εφοσων αυτη εγκριθει απο την εταιρεια εννοειται. Δεν ξερω βεβαια αν τις πληρωνει η εισαγωγικη στην Ελλαδα και ακριβως τι γινεται με τα χρηματα οταν εισαγωγες δεν κανει η ιδια η εταιρεια αλλα καποιος τοπικος αντιπροσωπος.