-
Αντε επιτελους.
Το ξεχασαμε....
Το κιβωτιο πως σου φανηκε;;
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ει αι που στριβει ευκολα και σταματα ευκολα.
Δεν το περιμενα
Πες μου οτι κανει και οπισθεν....;;;;;
Σε πειραζω...
Αντε φτου φτου να το χαρεις.
Σαχλαμάρα...
Όσον αφορά το κιβώτιο και τις ταχύτητες.
O γαμπρός μου, που λες, γουστάρει μηχανικό κιβώτιο. Δεν θέλει αυτόματο, έτσι του έχει κάτσει.
Σήμερα, μετά από 40 λεπτά οδήγησης στην Εθνική με το Clio, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: 'Έπαθα λοβοτομή. Μπήκα στο δικό μου και επειδή είχα συνηθίσει με το αυτόματο ξεχνούσα να αλλάξω ταχύτητες. Περίμενα ότι θα άλλάξουν μόνες τους'.
Αλλαξοπίστησε ο άνθρωπος...
-
καλοριζικο φιλε μου! ποια εκδοση εχεις παρει? διοτι ειμαι και εγω σε αναζητηση και στο ψαξιμο για τα καινουρια μικρα που εχουν βγει φετος αλλα και τα λιγο ποιο παλια(φιεστα πολο) αν και κοιταω και κανα crossover που ειναι και μοδα :P! παντως σε πολλα σαιτ που εχω διαβασει,την εκδοση με τα 100 την βγαζουν ψοφια σε σχεση με τον ανταγωνισμο!
-
Καλησπέρα,
συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά έμπλεξα με τη δουλειά.
Πήρα την έκδοση Dynamic με το αυτόματο κιβώτιο EDC και τον 1.3 κινητήρα. Ψόφιο δεν το λες. Αν θυμάμαι καλά κάνει το 0-100 σε 8, 3.
-
Κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ. Δες τον αριθμό πλαισίου. Τουρκικό είναι;
-
Να το δω, αλλά τι σχέση έχει αν είναι τουρκικό;
-
Με γειά και να είναι καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία! Πήρες την καλύτερη έκδοση από πλευράς κιβωτίου και κινητήρα και σε εξαιρετικό χρώμα!!
-
Μεγειά και από εμένα και καλοτάξιδο!
Έχω αρχίσει και το λατρεύω εμφανισιακά αυτό το αυτοκίνητο! Σα γλυπτό είναι!
-
Καλησπέρα,
συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά έμπλεξα με τη δουλειά.
Πήρα την έκδοση Dynamic με το αυτόματο κιβώτιο EDC και τον 1.3 κινητήρα. Ψόφιο δεν το λες. Αν θυμάμαι καλά κάνει το 0-100 σε 8, 3.
τελεια,,για το 1000ρι με τα 100 ελεγα οτι ειναι ψοφιο και νομιζα πως ησουν σε αυτη την επιλογη! τελικα με τους 130 ειναι δυνατο οντως,,καλα χιλιομετρα και με ασφαλεια παντα!
-
Άσχετο, αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου ενα θέμα για αρωματικά αυτοκινήτου, οσο κι αν το έψαξα δεν μπορώ να το βρω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Υ.Γ Ερωτεύομαι το clio όλο και περισσότερο...
-
Ανακοινώθηκαν τιμές και εκδόσεις για το 1.0 TCe GPL με εργοστασιακό υγραέριο:
1.0 TCe 100 hp GPL Authentic: 15.490
1.0 TCe 100 hp GPL Expression: 16.340
1.0 TCe 100 hp GPL Dynamic: 17.290
Αφορούν τιμές καταλόγου, προ προσφορών/προωθητικών.
-
Πολύ καλές θεωρώ.
Το diesel dynamic πόσο έχει; ;;
-
17.080 κατάλογο
-
Μόλις οδήγησα (λέμε τώρα, γιατί το 10' test drive δεν είναι οδήγηση) το Clio με τον 100αρη κινητήρα.
Καταρχάς το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ όμορφο, ειδικά στα φωτεινά χρώματα, σαν γλυπτό είναι! Μοιάζει με το προηγούμενο, αλλά έχεις αρκετές διαφορές εαν το προσέξεις και είναι πιο όμορφο. Για έμένα είναι το ομορφότερο στην κατηγορία του.
Ο 1.000αρης, παρόλο που έχει μικρή ροπή, μου έκανε θετική εντύπωση. Έχει έναν δισταγμό στο ξεκίνημα (μου θύμισε το Αρόνα) και θέλει στροφές (ίσως με κλειστό το A/C να είναι καλύτερα), αλλά μετά τις 2.000σαλ τραβάει πολύ καλά μέχρι το κόκκινο και έχει ικανοποιητική επιτάχυνση. Από όσα είχα διαβάσει τον περίμενα χειρότερο. Δεν είναι Ecoboost, ούτε καν TSi αλλά κινεί αξιοπρεπώς το αυτοκίνητο, δεν ένοιωθα ότι ήταν λίγος.
Χειριστήρια όλα ελαφριά και άνετα για την πόλη. Το Arcondition πολύ δυνατό. Εργονομία και ορατότητα μια χαρά. Επίσης πάρα πολύ άνετο (φόραγε όμως 15αρες), δεν νοιώθεις τις λακούβες και τις εγκάρσιες εγκοπές (εκεί πονάνε όλα, ειδικά όσα έχουν ημιάκαμπτο) τις περνούσε πολύ άνετα και αθόρυβα. Το κιβώτιο μου φάνηκε ΟΚ, τίποτε το εξαιρετικό, θα το ήθελα καλύτερο και σαφώς δεν είναι Ford. Επίσης δεν μου άρεσε που είχε μόνο 5 σχέσεις, θα το ήθελα 6άρι.
Από χώρους είναι ΟΚ (αν και ο πωλητής επέμενε πόσο άνετο είναι, αχαχαχα!), καλύτερο από 208/Corsa, παρόμοιο με Φιέστα και σαφώς μικρότερο από Ibiza/Polo μέσα. Λένε για 391 λίτρα χώρο αποσκευών, αλλά ΔΕΝ ξέρω πως τα μετράνε! Σίγουρα είναι μεγάλο, αλλά με τίποτα 391 λίτρα. Όμως το μεγάλο βάθος (ύψος) έχει το αρνητικό ότι έχει τεράστιο σκαλοπάτι, οπότε οι βαριές αποσκευές δυσκολεύουν αρκετά.
Τρέχει προσφορά στα ετοιμοπαράδοτα, €1.500 κάτω, οπότε με €16.000 παίρνεις την Dynamic, η οποία έχει υπερ-πλήρη εξοπλισμό και όχι μόνο για την κατηγορία του. Δεν λείπει τίποτα ουσιαστικό και έχει και αρκετά παραπάνω (έχει φυσικά Full LED, κάτι αδιαπραγμάτευτο για εμένα εαν πάρω καινούργιο αυτοκίνητο).
-
Με μεταλλικο χρωμα μαλλον τα 16,000€ . Γιατι στον τιμοκαταλογο το εχουν 16,490
-
Ναι με μεταλλικό χρώμα, δεν θα το αγόραζα σε απλό αφού μου αρέσει μόνο σε 3 χρώματα: πορτοκαλί, μπλέ και κόκκινο.
Η τιμή έχει ως εξής:
€16.490 τιμή αυτοκινήτου
€ 430 PDI, μεταφορικά και τέλη+πινακίδες
€ 543 μεταλλικό χρώμα
Σύνολο: **€17.463 **Σε αυτό έχει μια έκπτωση €1.500 περίπου και βγαίνει €16.000.
Το κακό με τις τιμές που ανακοινώνουν οι αντιπροσωπείες είναι ότι δεν συμπεριλαμβάνουν μεταλλικό (ΟΚ, πολλοί δεν το θέλουν) αλλά έχουν τουλάχιστον €500 καπέλο σε έξοδα κλπ. Οπόταν οι καλές προσφορές ουσιαστικά είναι λίγο κάτω από την τιμή καταλόγου με το μεταλλικό.
-
Πες και αλλα για το clio,
Μ αρεσει να σε διαβαζω
Το σκεφτεσαι;;;
-
Φάνη, συμφωνούμε για το Clio μέχρι κεραίας!
Ένα παρόμοιο (σε πορτοκαλί,1.0 100hp με τις 15άρες) είχα τεστάρει για λίγο κι εγώ τον περασμένο Νοέμβριο στην έκθεση αυτοκινήτου. Διαβάζοντας την δοκιμή σου,ήταν λες και αντιγράψαμε ο ένας τον άλλο.Κάπου υπάρχει κι η δικιά μου δοκιμή,αλλά με την αναζήτηση του forum που πλέον είναι εκτός λειτουργίας, δεν μπορώ να το βρω.
Παρεπιμπτόντως, η τιμή 16.000 με μεταλλικό κι όλα τα έξοδα κομπλέ,είναι πολύ καλή προσφορά.
Y.Γ. Βρήκa τελικά το τεστ που έκανα στο Clio
https://forum.4troxoi.gr/forum/peri-aytokinisis/aytokinisi-2019-9-17-noemvrioyelliniko?page=1 post #31
-
Πες και αλλα για το clio,
Μ αρεσει να σε διαβαζω
Το σκεφτεσαι;;;
Τι άλλο να πω Λαπ? Αφού δεν το οδήγησα αρκετά για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα, απλά πάνω κάτω την Μαραθώνος και λίγο στα στενά του Γέρακα. Το έχω ζητήσει για 24 ώρες από έναν γνωστό μου, αλλά εαν σκεφτώ ότι ακόμα περιμένω το 24ωρο test drive του 3008 από το 2017 δεν έχω υψηλές προσδοκίες
Σε ευχαριστώ που σου αρέσει ο τρόπος που γράφω. Είναι μέσα σε αυτά που σκέφτομαι, αλλά με χαλάνε 2-3 πραγματάκια και τελικά σε κάθε σύγκριση που κάνω, για τα δικά μου ζητούμενα το Fiest (εαν πάω σε καινούργιο) κάθε φορά κερδίζει. Το Clio είναι πολύ καλό, μην παρεξηγηθώ σε αυτά που γράφω. Απλά το Φιέστα, για εμένα, είναι καλύτερο. Το Clio φυσικά είναι πιο όμορφο.
Φάνη, συμφωνούμε για το Clio μέχρι κεραίας!
Παρεπιμπτόντως, η τιμή 16.000 με μεταλλικό κι όλα τα έξοδα κομπλέ,είναι πολύ καλή προσφορά.
Χαίρομαι που συμφωνούμε! Σημαίνει ότι πέσαμε αρκετά κοντά στα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, δεν είμαστε η μέρα με τη νύχτα.
Ναι είναι πολύ καλή τιμή τα €16.000 για το Dynamic, γιατί έχει πάρα πολύ πλούσιο εξοπλισμό.
-
Δοκιμή του 1.3 TCe 130 hp EDC:
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-renault-clio-13-tce-130-ps-edc
-
Την διάβασα εχτές και μου έκανε εντύπωση η χαμηλή κατανάλωση! Πως το οδήγησαν?
Renault Clio V