-
17550€ το δικό μου Dynamic LPG πριν 6 μήνες, συμπεριλαμβανομένων και 5 εξτρά αξίας 1200€ περίπου (μαύρο-κόκκινο σαλόνι, κάμερες 360, προβολάκια ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι και υποβραχιόνιο). Σαφώς το πήγαν στο Θεό χωρίς λόγο...
-
Δεν βλέπεις τα dacia. Εργαλεία δουλειάς φαίνονται. Κοιτούσα τα πακέτα και αν έχω πέσει μέσα με ολα τα πακέτα εξτρα του sandero βιανει κάπου στα 16500, 16700ευρώ η ίδια έκδοση. Απλώς δεν έχει lane assist και αναγνώριση πεζών όλα τα άλλα ίδια.
Έβαλα μέσα στα πακέτα και το Navi με ασύρματο Android auto, ηλεκτρονικό χειρόφρενο με υποβραχιονιο, clima με ηλεκτρικη ηλιοροφή, keyless entry, καμερα μεμπροστα πίσω αισθητήρες και blind spot monitor κτλ κτλ, Ολα τα πακέτα.
-
Με 19.000 παίρνεις οποιοδήποτε Β σε οποιοδήποτε καύσιμο, από diesel μέχρι υβριδικό, και τα περισσότερα μικρά B suv, δηλαδή εγώ θα κοίταγα και Stonic που είναι πολύ χαμηλό για SUV και ελαφρώς καλύτερο σε χώρους και αποσκευές από Clio, και μου αρέσει και σαν αυτοκίνητο καλύτερα.
-
Δεν είναι όμως εργαλείο και στο stonic το καυσιμο, μόνο βενζινη, είναι αποτρεπτικός παραγοντας.
Ολα τα τεστ παντου γράφουν πόσο ολοκληρωμένο είναι το sandero. Υπολείπεται του clio σε αμεσότητα τιμονιού και σε 1 με 2 db σε ταξιδι αυτοκινητοδρόμου. Σε ολα τα αλλα ειναι ίδια η αισθηση. Θυμαμαι μια δοκιμή σε γαλλικό περιοδικό που αναφέρει πως τα αυτοκινητα είναι επικίνδυνα ίδια μεταξύ τους! Αλλωστε τοσα πολλα περιοδικά το ανακυρηξαν αυτοκινητο της χρονιάς. Αυτό κάτι λέει για τον λόγο του vfm.
Για εμενα το sandero έπρεπε να κοστίζει 1000 ευρω κάτω όπως ακριβώς και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Δηλαδη με 15.500 ευρώ με ολα τα εξτρα πακέτα εξοπλισμού τα είχες όλα. Έστω τώρα κάπου στο 1000ρικο ακριβοτερο χάνει καπως αυτό τον wow χαρακτήρα αλλά παραμένει καλή πρόταση.
7 λιτρα καταναλωση με 0.8 ευρώ το λίτρο καυσιμο. Τι να λέμε; Στην Ιταλία το lpg έχει 0.6 το λίτρο!!! Ποια ντίζελ;;;
Εσενα που σ αρέσουν οι πωλήσεις νομίζω πως διάβασα πως στην ευρωπη για τον Ιανουαρίο είναι στην δεύτερη θέση πωλήσεων πάνω από το 208 και κατ από το πρώτο yaris.
-
Πως την έχουν δεί εκεί στην Renault ? Νομιζουν οτι είναι Mercedes? Μολις πήρα 'προσφορά' 19.750 για το πετρέλαιο με τα 115 άλογα στην έκδοση Dynamic.. Eν τω μετάξυ ο Σφακιανάκης, με πολύ καλύτερη συμπεριφορά του πωλητή μου δινει 16.600 με το κλειδί στο χέρι το Corsa 1,5 Diesel και μάλιστα στην πλουσιότερη έκδοση GS Line. Δεν με τρελαίνει το Corsa αλλά νιώθω οτι θα είμαι μ.........ς αν δώσω 3 χιλιάρικα παραπάνω για το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο με 10 παραπάνω άλογα. Αντέ γειά Renault!
-
Έχουν ακόμα στοκ πετρέλαια? Περίεργο μου φαίνεται.
-
Έχουν ακόμα στοκ πετρέλαια? Περίεργο μου φαίνεται.
Το Corsa απο επιστροφή σε κατάσταση εντελώς καινούργιου με 12 χλμ στο οδόμετρο και το Clio απο στόκ της LION στη Θεσ/νίκη
-
Προφανώς και δεν αξίζει η διαφορά για 15 ίππους και λίγο διαφορετικό εξοπλισμό. Το ξεφτίλισαν εντελώς στη Ρενώ όντως. Δεν το έγραψα σωστά πριν, το Clio έχει σταματήσει να βγαίνει πετρέλαιο αρκετό καιρό, για αυτό απόρησα.
-
Πως την έχουν δεί εκεί στην Renault ? Νομιζουν οτι είναι Mercedes? Μολις πήρα 'προσφορά' 19.750 για το πετρέλαιο με τα 115 άλογα στην έκδοση Dynamic.. Eν τω μετάξυ ο Σφακιανάκης, με πολύ καλύτερη συμπεριφορά του πωλητή μου δινει 16.600 με το κλειδί στο χέρι το Corsa 1,5 Diesel και μάλιστα στην πλουσιότερη έκδοση GS Line. Δεν με τρελαίνει το Corsa αλλά νιώθω οτι θα είμαι μ.........ς αν δώσω 3 χιλιάρικα παραπάνω για το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο με 10 παραπάνω άλογα. Αντέ γειά Renault!
Εεε....το Corsa δεν είναι ίδιο με το Clio. Μήπως έχεις στο μυαλό σου το 208?
-
Προφανώς και δεν αξίζει η διαφορά για 15 ίππους και λίγο διαφορετικό εξοπλισμό. Το ξεφτίλισαν εντελώς στη Ρενώ όντως. Δεν το έγραψα σωστά πριν, το Clio έχει σταματήσει να βγαίνει πετρέλαιο αρκετό καιρό, για αυτό απόρησα.
Ναι μου το είπε ο πωλήτης σε φάση οτι είμαι πολύ τυχερός και οτι μπορεί να το κρατήσει για 24 ώρες το πολύ μεχρι να αποφασίσω σαν να επρόκειτο για κανα φοβερό deal. Σιγά ρε φίλε.. 20 χιλιαρικα για Clio (που παιζει να είναι και εκθεσιακό για να έχει ξεμείνει)... Λέω να προσπεράσω την 'τυχη' μου...
-
Τι λείπει από το Corsa στην GS-Line
Clima
Αισθητήρες μπρος-πίσω
Κάμερα οπισθοπορείας
Navi
eCall
Keyless start
Συν την όλη πλαστικούρα μέσα στο ταμπλώ και τις πόρτες του. Δεν ξέρω άμα αξίζουν 3 χιλιάρικα, αλλά μην λέμε και ότι είναι η ίδια έκδοση...
Το είχα δει όταν πήρα το δικό μου, σε μένα χίλια ευρω κάτω έβγαινε τότε, τα οποία φυσικά για όλα αυτά που του λείπανε και το φανερά υποδεέστερο εσωτερικό (και εξωτερικά είναι μιά ιδέα λιγότερο όμορφο κατ΄εμέ), ήταν ο λόγος που το απέρριψα...
-
Γελάω έξω δυνατά με τις νέες βελτιωμένες τιμές.
-
Βελτιωμένες για την εταιρεία προφανώς και όχι για εμάς...
-
Ποια τα περιθώρια κέρδους σε ένα clio; ξέρει κανείς;
-
Γελάω έξω δυνατά με τις νέες βελτιωμένες τιμές.
όταν ρώτησα για capture 140ps και μου είπε η κοπελιά 27800 κάτι γελούσαμε και οι δύο στο τηλέφωνο
-
Ορίστε, τουλάχιστον έχουν αίσθηση του χιούμορ!
-
Ορίστε, τουλάχιστον έχουν αίσθηση του χιούμορ!
ε ναι γιατί η κυρία μου λόγω επαγγέλματος ήθελε οπωσδήποτε navi, Ξέρω ξέρω υπάρχει λύση με android auto αλλά ήταν ανένδοτη. οπότε ανέβαιναμε ψηλά σε τιμή, Μου λέει η ευγενέστατη κοπελιά πάρτε το lpg , εδώ που μένω όμως το κοντινότερο πρατήριο είναι 30κμ η να πάρω καραβάκι να πάω Πάτρα
-
Παντως τα νέα σύστηματα με εργοστασιακό Navi εχουν wifi δεκτή οπότε μπορούν να παίξουν Android auto ασύρματα, μάλιστα στο Android 2021, που κάποτε θα έρθει και σε ελληνική έκδοση, δείχνει τους χάρτες μεσω δορυφορικών χαρτών, όπως το Google earth, και οχι απλώς με σχέδια και χάρτες.
Δηλαδη, μπαίνεις στο αυτοκίνητο πατάς το κουμπάκι και έχεις ασύρματα όλη την πλατφόρμα Android auto χωρίς καλώδια κτλ.
Στα renault στο επόμενο διάστημα θα τοποθετηθεί το σύστημα αυτό. Πρώτη φορά τοποθετήθηκε.... Στο sandero!!!!!
-
Ποαιανού? Του εργοστασίου, του κεντρικού αντιπροσώπου, του κράτους, ή του τοπικού ντίλερ?
-
πολύ καλό αυτό που γράφεις lap και το γεγονός πως μπήκε πρώτα στο σαντέρο όντως με εντυπωσίασε, εκτός και αν έχεις huawei ......
Renault Clio V